Koupit
Youtuber, který nemá žádné zábrany a jen využívá neštěstí ostatních. Parta vysokoškoláků, která si krátí dlouhou chvíli pořádáním honů na bezdomovce. Nikdo z nich svých vlastních činů nelituje, protože nemají ani špetku svědomí. Netuší ale, že Hiroki Dan, sériový vrah s maskou elitního policisty, o jejich řádění už ví.

Scénář
Kei Koga
Art
Ryou Izawa
Obálka
Ryou Izawa
Lettering
Daniel Pocar
Překlad
Igor Cima
Redakce
Kateřina Kubanová, Šárka Osuská
Žánry
detektivka, thriller
ISBN/ISSN
978-80-277-1497-1 (DOBROVSKÝ s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 x 13 mm
Tisk
černobílý
Váha
180 g
Stran
160
Cena
219 Kč
Originál
Brutal Satsujin Keisatsukan no Kukuhaku #03 (Bamboo Comics Tatan, 2020)
  • Milo_Harwey
    Sestupná tendence.

    1) místo novináře youtuber, prakticky totožný příběh... Nebavilo mě to.

    2) vysokoškoláci se baví a jedna forma zábavy je zapalování příbytků bezdaku a bezohledné chování vůči "odpadu společnosti", taky mě nebavilo... Haluz s houbami mi přišla moc, závěrečnou stranu jsem nepochopil, nějakej démon?

    2*
  • Fort
    Tentokrát mě přišli obě povídky podobné a v daleko nižší kvalitě než ty předchozí.
  • Poniczech
    Sice pořád totéž, ale o trochu zajímavější případy oproti minulému dílu. Vážně škoda, že to nemá nějakou spojující dějovou linku, která by někam směřovala.
  • faster86
    Z těch tří knížek co jsou zatím venku je ta třetí asi nejlepší. Poukázání na absurdnost jutuberismu se celkem shoduje s tím, jak to vidím já, takže možná i proto mi to přišlo jako celkem ucházející, jinak japonská přehnanost ve snaze udělat ze záporáka absolutní mrdku aby jste ji nenáviděli je v celkové sérii až moc přitažená za vlasy. Možná je tu dokonce i něco jako náznak kontinuity děje která by mohla přijít s novým kamarádem Dana, no uvidíme. Jinak jde prostě jen o případy jeho obětí, které na sebe nenavazují a nemá to vlastně žádný děj.