Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
ZELENÉ DVEŘE SE OTEVŘELY DOKOŘÁN a Peklo vyhřezlo na povrch v Novém Mexiku. Jeho vládce přichází sklízet. Šeptá mnoha ústy. Ničí spoustou rukou. Zná jedinou zbraň – nenávist. Nosí lidské duše jako masky, aby plnily jeho vůli. Ale v nejnižším Pekle masky padají dolů a Ten, který je pode vším, bude konečně odhalen! Bruce Banner patří jemu. Jenže Hulk... ani Peklo není tak silné, aby zastavilo jeho strašlivý hněv. Mezitím se na scéně objevují dvě známé tváře: Betty Bannerová a Doc Samson! Co jejich návrat znamená pro Immortal Hulka?

Obsahuje sešity série Immortal Hulk (Vol. 6) #11-15 (leden 2019 - březen 2019)

Scénář
Al Ewing
Art
Joe Bennett, Kyle Hotz, Eric Nguyen
Ink
Belardino Brabo, Rafael Fonteriz, Kyle Hotz, Ruy José, Eric Nguyen
Barvy
Paul Mounts
Obálka
Alex Ross
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Jan Kukrál
Redakce
Filip Gotfrid, Jolana Tichá
Žánry
akční, horor, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7679-358-3 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 x 5 mm
Tisk
barevný
Váha
315 g
Stran
112
Cena
349 Kč
Originál
Immortal Hulk #03: Hulk In Hell (Marvel Comics, 2019)
  • hroubek
    hroubek23.9.2023 15:47Immortal Hulk #03: Hulk v pekle
    Psát scénáře k Hulkovi není úplně jednoduché. Je to dáno tím, že se nabízí pár variant cest kudy jít, ale píšete o Hulkovi, největším bouchači z marvelovského světa, takže dříve nebo později musíte přijít s velkou akcí. Scénárista Al Ewing umí psát a přistoupil k Bannerovi/Hulkovi způsobem, který se mi dost líbil a viděl jsem tam potenciál do budoucna.

    Ve třetím díle se Ewing rozhodne trochu filozofovat a přidat nový rozměr. A tohle mi moc nesedlo. Není to špatně napsané, a moc dobře chápu, proč to Ewing napsal, jen mi to tolik nesedlo a neužil jsem si to. Naštěstí pak přijde druhá část komiksu, která je o dost zajímavější a přináší palčivé otázky, na které chci znát odpovědi.

    Na komiksu Hulk v pekle se vystřídalo několik autorů a já osobně jsem si jejich kresbu užil. Hezky se kombinuje několik stylů, jenž jsou od sebe natolik výrazné, že je to ku prospěchu příběhu. Jediný Tony Stark je nakreslený divně a lehce slizky. Velkou radost mi udělali obálky k jednotlivým sešitům, které jsou velmi povedené.

    Hulk v pekle je zajímavý komiks. Scénárista Al Ewing se snaží vytvořit něco nové a originálního, i za cenu toho, že něco nebude na čtenáře fungovat stoprocentně. Nicméně mám takové tušení, že Ewing má v hlavě velký příběh, který jako celek bude dávat mnohem větší smysl. A až jednotlivé dílečky do sebe zapadnou, tak to bude velká pecka. Takže, i přestože jsem z tohoto komiksu lehce zklamaný, tak to nic nemění na tom, že se na další díl dost těším.
  • radimisko
    radimisko8.8.2023 14:42Immortal Hulk #03: Hulk v pekle
    Hutná sága o superhrdinské nesmrtelnosti pokračuje existenciálním rozjímáním. Scenárista Al Ewing střídá hluboké myšlenky s dunivou akcí. Jeho nejlepší nápad přitom spočívá v tom, že Hulk a všichni ostatní „příbuzní” zeleného obra nejsou pouhým výsledkem ne/povedeného experimentu. Do jejich zrodu zasáhla vyšší zlá moc, která otevřela tajuplné zelené dveře, a teprve se ukáže, proč.
  • mearez
    mearez14.7.2023 14:08Immortal Hulk #03: Hulk v pekle
    Je to takové… komplikované. Osobně si moc neužívám takové ty filosofické texty v komiksech, beru to jako výplň. No a toho tu byly 3 sešity. Takže už to bylo trošku otravný, protože autor kázal ve stylu popisových okýnek v retro komiksech.
    Příběh je ale docela solidní, užívám si všechno to rozehrávání (sice jsme u čísla 15, ale série má 50 sešitů), takže se i ve třetím booku celkem ještě jede set up toho, co vlastně ne zač tenhle Hulk, ale zas na druhou stranu jeden arc se uzavře. Ewing si stále hraje s dost zajímavýma a často i opomíjenýma postavama z Marvelu, to mě baví hodně. Co mě baví míň je, že je tu fakt hodně aktérů a stále se další přidávají. Občas je taky dost nevýhodný, že úplně nerozumím o čem postavy mluví. No rozhodně to není komiks na vypnutí a zábavu.
    Kresba je fakt divná, ale i guess vystihuje celej ten horor co se v něm děje.
    Hulk je tady dost badass.
  • Good Games
    Good Games mecenáš12.6.2023 11:53Immortal Hulk #03: Hulk v pekle
    Séria Immortal Hulk zatiaľ nesklamala. Prekvapivo je to naozaj dobre napísané a sedí mi to aj po vizuálnej stránke. Síce je tretí diel už mierne prekombinovaný a je tu možno až príliš veľa postáv, no zatiaľ som mal stále pri čítaní z komiksu prevažne dobrý pocit. Tak snáď si to scenárista Al Ewing udrží aj naďalej. Za mňa zatiaľ vydarená séria, ktorá sa nebojí temnejšej hororovej atmosféry a z Hulka spravila charizmatického a miestami až démonického hrdinu. Našťastie to už nie je prihlúply zábavný šašek ako z filmov. =►Celá recenzia◄=
  • Alfi
    Zostup pokračuje. Prvá kniha skvelá, druhá zaujímavá, tretia prekombinovaná, premystifikovaná a zmätená. Pribúdajú postavy, ktoré čitatelia spoznali v detstve, ale našinec, ktorý nečīta Hulka posledných 40 rokov ich nepozná. Zúčastníme sa pohrebu postavy, ktorá zomrela mimo plátno, hrabeme sa vo veciach, ktorým nerozumieme.
2763