sada bonusů DeLuxe edice
sada bonusů DeLuxe edice (trička)
Ukázka

+ 1 další ukázka

Fenomenální Kauza zajíc z roku 2017 se konečně dočkala pokračování! Baltský les ožil a s ním i jeho již zesnulí obyvatelé. Naši hrdinové se musejí vypořádat s novým nepřítelem. O humor, akci a zaječí zombíky nebude nouze. Tohle je... Kauza les!

Ostatní rubriky:
Jak vzniká komiks
Nejslavnější v historii Foxter komiksů

Vychází jako čtvrtý svazek edice Slovenské komiksy.
Vyšlo celkem ve třech variantách (2 limitované česky a 1 nelimitovaná ve slovenštině). Obsahuje sešity série Kauza zajac č. 1 a 2 (2022) a materiál z Kauza zajac č. 3 (2023). Certifikovaný náklad 12 kusů. DeLuxe limitované edice obsahuje jedinečnou vnitřní zlatou obálku a součástí vydání je také exkluzivní sada předmětů s motivy komiksu (tričko, plakát, samolepky, puzzle, hrací karty a záložka).


Scénář
Martin Škrabálek (Ter)
Art
Martin Škrabálek (Ter)
Ink
Martin Škrabálek (Ter)
Barvy
Martin Škrabálek (Ter)
Obálka
Martin Škrabálek (Ter)
Lettering
Martin Škrabálek (Ter)
Překlad
Milan Harwalik
Publicistika
Martin Škrabálek (Ter)
Redakce
Milan Harwalik, Martin Škrabálek (Ter)
Žánry
akční, dobrodružný, erotický, humorný
ISBN/ISSN
Foxter
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
208 x 297 x 5 mm
Tisk
černobílý
Váha
150 g
Stran
32
Náklad
12ks
Cena
2500 Kč
Originál
Kauza zajac č. 1, 2, 3 (Foxter, 2022, 2023)
Varianty
MONS-TER: Kauza les (2. vydání) (2023)
MONS-TER: Kauza les (extra limitovaná sběratelská edice) (2023)
MONS-TER: Kauza les (DeLuxe sběratelská edice) (2023)
  • Mike
    Kvalitné dielo pre dospelých čitateľov, ktoré prináša skvelú akciu, humor a erotiku. Zdôraznil by som hlavne kvalitu kresieb. Svet zvierat je vykreslený presvedčivo a každé zo zvierat má svoju osobnosť. Čo je v animákoch Zootopia (Zootropolis), to je v komiksoch MONS-TER.
  • Milten
    Baltský les je semeništěm morbidně perverzního humoru, který nemusí sednout úplně každému, ale pokud si ho oblíbíte jako já, tak netrpělivě vyhlížíte každé další pokračování. Kresba, příběh, humor, vše tvoří perfektní celek a tohle dílo je výkladní skříní Foxterova vesmíru. Závěrem musím ocenit skvělé provedení celého komiksu, včetně předmětů. Třeba tričko opravdu potěšilo a bude mi ctí propagovat tento úchylný les i mimo můj domov. :D
  • valon
    Guiltiest of the guilty pleasures. A to doslova. "Zajacoviny" mám z celé Foxterovy tvorby asi nejradši. Kresba je tu v naprostém topu, jede se tu hlavně na humor, lechtivé scény a občasnou přesdržkovanou. Na nic si to nehraje a vlastně tomu nedokážu nic vytknout, protože to, co od toho chci, tak dostávám v plných dávkách.
    Samotné vydání je vydání je pak samozřejmě vymazleno, že by se za to nemusel stydět profesionální vydavatel a s tak příjemnými bonusy, že najednou chci puzzle ke každé věci, co si kupuju. Jsou to maličkosti, ale fakt potěšily.
  • Milo_Harwey
    Milo_Harwey mecenáš6.6.2023 18:39MONS-TER: Kauza les (DeLuxe sběratelská edice)
    Terovo Opus Magnum.
    Zaručeně jeho nejlepší kresba, nejlepší scénář, který není pro slabší povahy v úchvatné vydání s bonusy. Samozřejmě za pořádnou pálku. :D

    Později upravím a víc rozepíšu...