Koupit
Comicsový časopis neboli comics na kvadrát.

Comicsy:
Batman: Budu tě sledovat - Ed Brubaker, Ryan Sook
Blacksad: Národ ledu, část 1 - Juan Diaz Canales, Juanjo Guarnido
Soudce Dredd: Prďoší zdrh - John Wagner, Alan Grant, Simon Bisley
Bivoj the killer - Štěpán Kopřiva, Radek Vinický
Hellblazer: Syn člověka (ochutnávka) - Garth Ennis, John Higgins
Gangland: Úsměv zabijáka - Simon Revelstroke, Richard Corben
Garfield - Jim Davis

Publicistika:
Poslední bašta anarchie (úvodník) - Jiří Pavlovský
Vaše vnitřnosti v koši nekončí (listárna)
Česká krev: Aktuality - Tomáš Prokůpek
Mučírna Martina Němce - Martin Němec
Komiks naší krve: Arabské prozření - Pavel Dobrovský
Mučírna Next Generation: Anatomie, část 1 - Klaus Janson
Komiksové milníky: Hugo Pratt - Martin Krejčí
Soutěž
Transfuzní stanice (Kde je možné načerpat Crew)
Drůbky: Od Crewe do Crewe
Drůbky: Komiksy v tomhle čísle
Z cizího krev teče: O americkém komiksu - Jiří Pavlovský
Gunsmith Cats - Ľudovít Plata

Scénář
Ed Brubaker, Juan Díaz Canales, Jim Davis, Garth Ennis, Alan Grant, Štěpán Kopřiva, Simon Revelstroke, John Wagner
Art
Simon Bisley, Richard Corben, Jim Davis, Juanjo Guarnido, John Higgins, Ryan Sook, Radek Vinický
Obálka
Juanjo Guarnido
Lettering
Alena Tejnická (Sarah)
Překlad
Štěpán Kopřiva, Jiří Pavlovský, Ľudovít Plata (Turlogh), Richard Podaný, Filip Škába
Publicistika
Pavel Dobrovský, Klaus Janson, Milan Krejčí, Martin Němec, Jiří Pavlovský, Ľudovít Plata (Turlogh), Tomáš Prokůpek
Redakce
Alena Tejnická (Sarah)
Žánry
akční, detektivka, horor, humorný, magazín, noir, superhrdinský
ISBN/ISSN
80-86321-87-8 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 297 mm
Tisk
barevný + černobílý
Váha
250 g
Stran
80
Cena
99 Kč
Originál
- (-)
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš25.1.2021 08:57CREW² #14
    Okrem množstva textových bonusov zaujímavý, čierno-biely Batman Black a White, farebný Blacksad (s veľmi zaujímavou erotickou scénou), Sudca Dredd (ktorému som nikdy neprišiel na chuť) a Bivoj the Killer (tiež žiadna srdcovka), kratučká ukážka z Hellblazera, Killer Smile od Richarda Corbena a Garfield.
  • Mrlah
    Mrlah19.9.2018 12:04CREW² #14
    Super číslo až na Bivoje,To je fakt sra.ka.
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo20.6.2017 23:39CREW² #14
    Dobré číslo Crwe, které je dobré hlavně díky výbornému Blacksadovi, nejhorší byl pro mě asi Bivoj. 4*!

    Batman: Budu tě sledovat - klasika, moc se mi líbí příběhy o Batmanovi vyprávěné někým jiným, pro něhož je Batman legenda. Tyto černobílé příběhy jsou záruka kvality, ještě jsem nečetl žádný, který by se mi nelíbil.

    Blacksad: Národ ledu, část 1 - dokonalá kresba, příběh se hezky rozjel a hned se pouštím do dalšího čísla pro dokončení příběhu. Dávám Blacksadovi po letech druhou šanci a vypadá to, že mě to konečně chytlo.

    Soudce Dredd: Prďoší zdrh - velice odpudivá kresba, která mi sem tak akorát pasovala, jen ten konec jsem jakožto nefanoušek Osborna bohužel nepochopil, dost mi to v něčem připomínalo Loba.

    Bivoj the killer - tohle mi vůbec nesedlo, přes tu divnou kresbu jsem se prostě nedostal.

    Gangland: Úsměv zabijáka - celý příběh dobrý, ale nevím, čím to je, že jsem v tomhle čísle ta zakončení prostě nechápal...
  • jayjay86
    jayjay86 mecenáš27.7.2015 13:07CREW² #14
    Zdá se, že jsem jedinej, komu se Blacksad absolutně nelíbí, ale nechápu, jak můžou zvířata vystupující, jako lidé takto bodovat u českých čtenářů. Já jen vidím ty kresby a chce se mi zvracet. Nejraději bych tam poslal Franka Castle ať to rozstřílí na sračky a udělá si z tý ZOO rohožky..Hodnotit nebudu...
  • luky.kuky10
    luky.kuky1029.6.2015 12:45CREW² #14
    Koupeno kvuli Batmanovi a velice mile prekvapen diky Blacksadovi! Ten je totiz naprosto paradni, a okamzite jsem objednal vse, co se s nim da sehnat. Uz ted se nemuzu dockat dalsiho cisla s pokracovanim, a toho, jak to vlastne dopadne!
  • jh666
    jh66625.4.2015 19:43CREW² #14
    Koupil jsem to hlavně kvůli Batmanovi, ale ten rozhodně není to nejlepší, co tenhle časopis nabízí. Batman je trochu nezvyklý, ale super, což se dalo od Brubakera čekat - 5/5. Blacksad mě naprosto dostal, jeden z nejlepších komiksů, co jsem za poslední dobu četl. Navíc má úžasnou kresbu. Sakra, jak mě štve, že kniha je vyprodaná - 5/5. Dredd je naopak do nejhorší, co číslo nabízí. Nemůžu za to, ale prostě mi to vůbec nesedlo - 1/5. Bivoj byl skvělé překvapení a hlavně úžasná sranda - 4/5. Hellblazera hodnotit nebudu, ale docela fajn, na Ennise. Ke Ganglandu toho moc říct nemám, pořád mi ještě nedošel - 3/5. Gafield bez chyby - 5/5. Jako celek 77 %
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš9.6.2011 07:46CREW² #14
    Bivoj nečekaně pobavil a Blacksad čekaně oslnil.
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš6.9.2009 16:36CREW² #14
    TOP: Blacksad & Batman & Soudce Dredd & Bivoj The Killer
  • Woffce
    Woffce22.8.2008 11:11CREW² #14
    Není kocour jako kocour: Zatímco Garfield mě opravdu málokdy pobaví, Blacksad, ten mě rovnou uhranul: Slibná, promyšlená zápletka dává prostor - řečeno filmovou řečí - výbornýmu střihu, dokonale propracovaný charaktery jsou naprosto kompaktní s úžasně namalovanýma typama zvířecích postav; každej jeden panel jsem si vychutnával až nepatřičně dlouho (à la Cvach v Louvru) a mimojiný žasnul nad páně Guarnidovou skvěle vystiženou mimikou postav. "Blacksad" by obdržel skoro sto, ne tak ale "Batman" (hezky zádumčivě pomalej), "Soudce Dredd" (dobrý - sranda a výbornej Bisley), "Bivoj the Killer" (ještě větší sranda - a výbornej R.Vinický) ani "Gangland" (nic moc sranda, ale výbornej Corben) - těm všem bych dal jen o málo míň. Povedená Crew.
  • Mononoke
    Mononoke16.7.2008 11:14CREW² #14
    Crew jsem si začala kupovat právě kvůli Blacksadovi. Soudce Dredd a spol ve zbytku časopisu (kromě Batmana) byl docela podprůměr, takže jen kvůli Blacksadovi 70%
  • Tauren
    Tauren11.3.2008 21:03CREW² #14
    Dá se.
  • Davey
    Davey3.3.2008 22:45CREW² #14
    Blacksad - Národ Ledu - Můj nejoblíbenější díl.
  • erik
    erik17.1.2008 08:29CREW² #14
    Blacksad a aj Dredd ma bavili. Bivoj ma úplne dostal. Batmani ma sklamali a Gangland radšej nekomentujem.
  • Spacecore
    Spacecore16.1.2008 18:02CREW² #14
    jedno z nejlepších čísel Crew2
  • krvinka56
    krvinka5611.1.2007 10:10CREW² #14
    Tomuhle číslu jasně vévodí Blacksad a Batman s velice dobrým příběhem a fajn kresbou.Kazí to Soudce Dred který mne ani tentokrát nechytl.Zato Bivoj the kiler se mi fakt líbyl dost povedené a ukazuje naše báje fajn stylem musím opravdu pochválit.Garfield jako vždy pohodička.Jinak sem se vším nad míru spokojen.
  • Lukkas
    Lukkas26.11.2006 21:50CREW² #14
    Batman dobrej, Blacksad prostě úžasnej, jak kresba tak příběh, Dredd pobavil, kresba dost dobrá, Bivoj the killer, zábavné, krvavé, dobře nakreslené a nakonec krvavé... co víc si přát? :) Ukázka Hellblazera neurazila. Gangland mě nějak nenadchl, takovej průměr. Garfield dobrý.
  • HEX
    HEX5.3.2006 15:08CREW² #14
    Úsměv zabijáka mi vůbec nesednul, ani kresbou, ani příběhem.Ostatní je kvalitní.
  • Markyz de Sade
    Markyz de Sade5.2.2006 22:49CREW² #14
    Batman hodně dobrej, Blacksad stejně tak, Bivoj pobavil a zbytek ušel. MdS
  • andre
    andre mecenáš6.12.2005 08:03CREW² #14
    Crew jako celek dobrá. Dobrýho batmana já můžu hodně a často, o Blacksadovi škoda mluvit, pouze si otřu slinu, Bivoj je moooc pěkně kreslenej a kolorovanej, ale připadá mi, že buď z nedostatku času, nebo ochladnutim nadšení je "pointa" taková rychlá, zbrklá, vyšumňujicí, vlažná, nedotažená, bez atmosféry. Pointy tohoto typu jsme dělávali na ZŠ. Soudce mě pobavil, ten měl vtipnou pointu. Garfield s kafem mě také moc pobavil. No a popravdě Gangland si teď vůbec nemůžu vybavit. Takže tak.
  • willis
    willis18.10.2005 10:16CREW² #14
    Hlavní důvod pro mě je samozřejmě Blacksad a jeho kresba, fascinuje mě především skvěle nakreslená lidská mimika na "obličejích" různých zvířat. Ostatní komiksy beru jako výplň na průměrné úrovni.
  • Slaine
    Slaine admin7.10.2005 23:06CREW² #14
    Tak si říkám, že jsem asi většinu Crwí trošku nadhodnotil... protože tahle je nadprůměrná - když ji srovnávám třeba s dvanáctkou, tak by si zasloužila o nejmíň 10 % víc, ale zas 92 mi přijde moc. Co se dá dělat. Dávám pěkných 89 (což se mi teď zdá přeci jen moc, ale v rámci aspoň hrubého zachování žebříčku Crwí to jinak nejde).<br>
    To bylo pár zbytečných keců na začátek a teď k samotnému obsahu: Batman se mi líbil, slušná atmosféra, hezkej popis strachu z temného rytíře, Blacksad - těšim se na pokračování, parádní kresba... kdyby to u komiksu šlo, tak bych řekl, že Blacksad je útulnej :), Bisleyho Dredd slušnej kraťas, Simona já rád. Jak je vidět tak úroveň "komiksů z redakce" stoupá - Bivoj the Killer je výbornej, kreba super - pár Winnieho kreseb už sem tiše obdivoval na comxu... Ochutnávka byla... krátká. Což je dobře :). Úsměv zabijáka se mi celkem líbil, ale spíš průměr, žádná pecka. A Garfield je sice slabší než Red Meat, ale i tak vtipný stripy o kafe :).<br><br>
    Články klasicky v pohodě. Jen mi na stávajících Crwích vadí čím dál tím vyměklejší design, být to na mně použil bych drsnější papír (jako u jedničky atd.) spoustu cákanců a hned by to bylo lepší :)... Ale to je jen takový povzdechnutí, pěkná Crew.
  • Saiffer
    Saiffer mecenáš3.10.2005 21:35CREW² #14
    Jednoznačne jedna z najlepších CREW. # Blacksad ma zas úplne zabil kresbou. Tie ksichty sú vykreslené úplne dokonale. # Bivoj The Killer - strašná sranda - rispekt Kopřivovi aj Radkovi Vinickému... Nikdy som nevidel tak plastickú krv ... mňamky... ;) # Batman bol príjemná zmena od akčnárin (huh divný zvrat). # Soudce Dredd je síce šumná vyvraždovačka, ale ja Bisleyho nerád. Ale zas, taká reťaz kolo krku vždy poteší :) # Úsmev zabijáka bol v pohodke a Garfield je klasika # Mučírna, úvodník a dopisy... to je jedná radosť... a ostatná publicistika si drží vysokú laťku (hlavne ma potešili novinky o Straczynskom atď.) # jediné písmenká čo som neprečítal bola manga (sry :)) # ps: rispekt márovi... tá suťaž je kreslená tiež skvelo a nápadito (jak napríklad rybička zakrýva znak na aute... atď) # OK stačilo jednoznačne B. E. S. T. a must have titulík :)
  • DEmnoG
    DEmnoG mecenáš2.10.2005 18:11CREW² #14
    Slusna Crwicka, sice s malinkatym zpozdenim, ale hlavne ze vysla. Batman se mi jako tradicne libil, ale to asi bude tim, ze kdyz se clovek potka s Batmanem, tak uz nic neni jako driv:) Jeden z mala comicsu, kde Batman neni preci jenom takovy tvrdy masic zlocinu. Blacksad je skvely, uzasny, nadherny, smutny, zamyslenihodny... proste leader tohodle cisla. Soudce Dredd diky Bisleymu a prekladu slusny nadprumer, Winnie se koukam dostal do Crwe v kratasu Bivoj the Killer - gratuluji, nu a Corben je pro me zklamanim, cekal jsem mnohem vice. I tak jsem spokojeny, dekuji.
28195
Četl/a (97)
2scha, 81splinter, adevr, Alfi, bananzluty, ben_bella, Blacksad, Bubákolog, calvin10, Cemino, crewni.konzerva, Darth Raelchi, DEmnoG, Django, Doppelganger, Draco nobilis, emanek, erik, farnhajt, fel68, figis, Filios dVekerec, filmator, filosh, Final, flipflop, Fox01, gwen666, Houbař, house192, Hugin, hypermlok, Ivan Kucera, J.Connor, James, jankie, jd., jh666, jindroush, jiskra, kallenved, Kaluž, Lawer de Sanctis, Le Porello, Librarian, Lobok257, luky.kuky10, majer, mart.in, Marty_von_Shit, Mercurio, monte walsh, Moyek, namdnas, NecRoman, oleav, opytz, Ozymandias, Paldini, pavlosson, pbabinec, pearlxjam, Petr, Petrisko911 , PKD, Poseidon1978, raimi, Rinter, robertsedmik, RudyRod, seneke, SHORTY, Shpeckk, Slaine, smazenapikantniskeble, Spacecore, spekktrum, Spike, start05, strougy, syon, tacmud, tankgirl, the.kasztan, Tommy_88, trudoš, tukak, TZcomics, Ukko, Velkej šéf, vita, vranakx, vrazdinek, VXP, xflori01, zgrywus, zlejzmrd
(317)
007, 2scha, 5555, 81splinter, adam.ra, adevr, afri, Alfi, amazing_k, andik007, Andreew, arnecht, Askalon, Avian, Azalin, Azbest, AZTeck, bananzluty, bboorreekk, Benji, ben_bella, binnmode, Black Bro, yo, blackJag, Blacksad, Blaine, bmc75, bobo666_2005, bodhi, Braindead, brkowycz, bronxik, Bubákolog, budkin, burzum, Butch, Caiiiczech, calvin10, calviti, Caps, Cassidy, Celestius, Cemino, ConanVJ, Corteg, Corvus, Cr4sh, crewni.konzerva, CSE_AC/DC, cybern, Davey, DAxik, DEmnoG, denny, Devilek, Deyw, Dinik, dirty_sanchez, disclose, Django, Doctorow, doophy, Doppelganger, Draco nobilis, DracoAn, dre, duri, emanek, Erich, erik, farnhajt, fel68, felis, figis, Filios dVekerec, filipes, filosh, Final, Fox01, FrAnK, freestyletricker, Fréza, Frizer, Fry, Fuf00n, Fugas, goodspeed, GORERATED, Grebenda, Greyman, grinder, Grynca, gwen666, Hamichal, hawkzn, Hebled, hedgehog, HELLEIA, hi_jacker, holubdema, horaczhlinska, Houbař, house192, Hugin, hugosnowden, Hulik, Hurvy, hypermlok, ikshorm, imro, invape, Ivan Kucera, J.Connor, James, jankie, jd., Jestrab2, jett, jh666, JindrasT, jindroush, jiskra, Johnny Sasaki, Jokerka, Joshua_T, J|P, K-Os, Kabukiman, kallenved, Kaluž, kamil, Kapis, karel, Karel Sec, karelcedr, KarlosJB, Kazumaki, KdG, KejMart, killermarf, KINIMODUS, Klatic, KLAUN_DOMINANT, Knize_Ignor, konous, krvinka56, Lamahe, Landauer, Lawer de Sanctis, Le Porello, Lenny, Librarian, Lisien, listr, Lobodlak, Lobok257, Lojza, lokeren7777, luky.kuky10, Luse, maara, macomix, mainman, majer, Majkl, mangan, markic, Markyz de Sade, mart.in, Marty_von_Shit, Marvin, Masinfira, Matej-29, matohan, matrosh, Maxman2000, MB, mcleek, Meesha, Mercurio, metalmaus, mgeralt, Michal Opitz, mikado, mike731, mikki.maser, Mikko, mirror, misa, Mistak, Mitthrawnuruodo, Mleako, moiqpiom, Mononoke, monte walsh, monty.cl, morbn, morlum, Moyek, MP, Mr. Terrible, Mr.Plysh, Mrlah, mrsk, namdnas, NecRoman, Netorack, Nightmare, noMster, Nyxxie, o2t2, obitus, Odal , Odrikani, OldaB, oleav, Olesh, opytz, Orbeek, Paldini, pata, pavel, pavlosson, pbabinec, pearlxjam, pechna, pennywise, Petr, Petrisko911 , PKD, planika, POLAKST, Poseidon1978, PP, q, RadimNemec, Radkos, Radowan, Raikou, raimi, RainDamage, Ricarderon, Rinter, Robb, robertsedmik, Rorschach, RudyRod, Saiffer, saja, Samurai-Jack, Saran, SASAN_KING, seezeethree, seneke, SHORTY, Shpeckk, shyANDROID, Sick666, Sidi Santini, Skot, skřetman29, Slaine, Slávek, sleepless, songoku, Spacecore, spekktrum, Spike, Stara.kryta, start05, strougy, syon, t0mas, tacmud, tankgirl, The Genius, the.kasztan, Tialster, Toe, Tombal, Tomek, Tommmson, Tommy_88, tomned, Toren, trener83, trudoš, tukak, tulipstros, TZcomics, Ukko, vallyslayer, valon, vasek, Velkej šéf, Viking, vita, vranakx, vrazdinek, VXP, willis, Wiruss, worf, xai, xflori01, xintax, xspeed, yogi, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zebedee, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd, Zod
Chce (10)
DAN478, fusnix, Hauzina, Kitykatyn, Maty48, nick, Pán rostlin, R3d, RaptoR, Tabasco
Shání (6)
gobers, Hauzina, Kitykatyn, MickeyStuma, Pán rostlin, Tabasco
Nabízí (2)
budkin, Fox01