Logan zase jednou nemá dobrý den. Nejdřív havaruje s letadlem v podivných pustých horách. Pak potká malou holčičku, která trvá na tom, aby zachránil ji a jejího tatíka, který pod hladinou jezera zadržuje dech. A k tomu všemu se ještě přimotá "strejda" Bruce Banner, kterého je lepší nerozčilovat, jinak se promění v zelené monstrum schopné pouze výroku: "Hulk se zlobí. Hulk zmlátí."

Obsahuje sešity série Wolverine Hulk #1-4 (duben 2002 - červenec 2002)

Scénář
Sam Kieth
Art
Sam Kieth
Ink
Sam Kieth
Barvy
Richard Isanove
Obálka
Sam Kieth
Lettering
Karel Petřík
Překlad
Viktor Janiš
Redakce
Richard Podaný
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
80-86096-91-2 (CREW)
80-86096-91-2 (Netopejr)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
176 x 250 mm
Tisk
barevný
Váha
312 g
Stran
96
Cena
249 Kč
Originál
Wolverine Hulk (Marvel Comics, 2002)
  • martin28
    martin282.5.2022 18:39Wolverine a Hulk
    Kieth je blázen. Po přečtení sám nevím, jak to celé vstřebat. Kresba se mění jak počasí - z předškolní dětské přes mázlou psychedelickou, až po temnou ostrou (s parádním stínováním). Kresba je u tohoto komiksu klíčová. Určitě to přečtu ještě vícekrát, napoprvé jsem čekal větší jízdu, než na jakou lákali na zadní straně knihy.
  • faster86
    faster8621.6.2021 13:57Wolverine a Hulk
    I když by se podle názvu zdálo tak nejde o klasickou superhero řezačku... kresba k příběhu sedne jako prdel na hrnec...hezké, hezké
  • instageek_cz
    instageek_cz24.2.2021 19:43Wolverine a Hulk
    Wolverine havaruje s letadlem kdesi v pustině, a když se probere, zjistí, že má společnost – holčičku jménem Po. Netuší, jestli se mu zdá nebo ne, ale její prosby o pomoc nedokáže odmítnout. Dívenka navíc vykazuje podivuhodné schopnosti… a také má jednoho velmi nerudného a velmi zeleného strýčka – Hulka!!

    Dokáže tahle "príma dvojka" choleriků spolupracovat? Spojí síly, aby zachránili dost možná umírající malou holku i s jejím tátou? A je vůbec koho zachraňovat? Tyhle otázky se po celou dobu honí hlavou jak Wolverinovi, tak čtenáři. Odpověď najdete na stránkách plných hodně neobvyklé, ale podle mě nádherné kresby.

    Kiethův 'Wolverine a Hulk' umí být úsměvný i smutný, dokonce bych řekl, že mi atmosférou a některými motivy připomíná Malého prince. Ztroskotaný letec, osamělé dítě na místě, kde by rozhodně být nemělo, váhání, jestli je skutečné, nebo jen halucinací…

    Jo, celý tenhle komiks vypadá jako horečný sen, kdy se člověk nachází na hranici spánku a bdělosti, kdy snové vize a realita splývají v jedno a vy už je nedokážete rozlišit. Doporučuji všem, kteří si chtějí rozšířit marvelovské obzory!

    PS: Překlad Viktora Janiše výborný, i on přispívá k celkové melancholii téhle komiksové povídky.

    PPS: Další recenze a zajímavosti nejen ze světa Marvelu čtěte na Instagramu, profil instageek_cz , díky!:)
  • karl173
    karl173 mecenáš12.9.2020 17:15Wolverine a Hulk
    Velmi povedená jednohubka nešetřící originálním ztvárněním. Děj je svižný s povedeným vizuálním humorem a mírným pochmurným podtónem. Samozřejmě stále se jedná jen o jednohubku, takže tedy nelze čekat nějak převratný příběh a tento komiks je určený spíše pro oddychové čtení a když nemá člověk tolik času na vysedávání v křesle. Jinak ale mohu tento komiks vřele doporučit. 4*
  • MEGA
    MEGA21.2.2020 01:29Wolverine a Hulk
    Něco mě prostě nutí se k tomuto komiksu vracet. Nevím jestli to je ta bláznivá, do maxima stylizovaná kresba, nebo příběh o topící se holčičce a dvou mlátících se mamlasech. Je to neskutečně bláznivá jízda. Kiethův styl je to něco tak jinýho a tak neskutečně pohlcujícího, a ještě mě to na konci nechá přemýšlet, co jsem to vůbec přečetl.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš2.1.2018 08:52Wolverine a Hulk
    Jedno z mých prvních seznámení se s Marvelem v době, kdy jsem začal komiksy i sbírat a aktivně se o ně zajímat. Nemohlo to přijít v lepší době - navíc jsem ho měl tenkrát půjčený a jak já jsem se ho tenkrát nahledal. Jinak - díky Romane za půjčení. Tenhle komiks mi jako jeden z prvních otevřel oči. Hned po Watchmenech a Návratu toto dílo uzavírá jakousi pomyslnou trilogii pro mě tehdy kultovních a stěžejních komiksů, které mě na začátku formovaly. Nejen citová, ale i umělecká hodnota tohoto díla je nepřekonatelná. Jak je možné, že toto mohlo vzniknout v Marvelu? Na kresbu, pravda, je potřeba si trochu zvyknout, ale nakonec to tak do sebe dobře zapadá. Příběh je takový snový, místy až v realitě neuchopitelný. Sám jsem nevěděl co z toho je sen a co je realita. Kresba do toho výborně zapadá. Příběh, fakt pecka a nářez - ale ne co do rubaček a bojů, ale do síly prožitku, který tento komiks ve mně vzbudil. Smutné a procítěné - přitom pořád drsné a v podstatě je tam pořád Hulk a Wolverine. Superhrdinský komiks, ano / ne? Toť otázka. Za mě 5 z 5.
  • mttra
    mttra7.2.2016 12:31Wolverine a Hulk
    Dlouho jsem zvazoval koupi tohoto dila,nevedel jsem,zda chci cist jen dalsi rezbu dvou superhrdinu. No,nemohl jsem se vice splest. Neni to zadna bezducha superbitva,o to tady nejde ani v nejmensim. Tohle je naprosto skvele vyvedena kniha,kresba je paradni,a dej ? Ten NEMA CHYBU ! O zaveru ani nemluve. Za me 5* a 100 % . Dekuji,pane Keithe ;)
  • jh666
    jh66629.8.2015 12:47Wolverine a Hulk
    Páni, četl jsem, že je to ujetý, ale že až tolik jsem nečekal. Ani nevím, co přesně do hodnocení napsat. Je to skvělá a hodně ujetá zábavná jednohubka, kde je skvěle sklouben ujetý příběh s ještě ujetější kresbou, které spolu perfektně ladí. 80 %
  • koudy
    koudy mecenáš2.12.2014 13:46Wolverine a Hulk
    Jojo tohle mi sedlo :)
    Nečekejte běžnou "hrdinovku", ani příliš běžný příběh.
    Ten je celkem zajímavý a zakončení je ... no prostě správné :)

    Kresba je zvláštní, ne úplně vždy mi sedí, ALE ... u čeho jsem se neuvěřitelně bavil, jsou výrazy postav.
    Nevím jak to Sam Kieth dělá, ale tím jak staví naše hrdiny do ne úplně běžných pozic, z toho dělá velmi zábavné dílko.
  • luky.kuky10
    luky.kuky1014.9.2013 18:33Wolverine a Hulk
    neobvyklý, šílený, ujetý.... víc slov není potřeba! Snad jen že to stojí za to.
  • KLAUN_DOMINANT
    KLAUN_DOMINANT mecenáš19.3.2012 12:00Wolverine a Hulk
    Přiznávám se bez mučení zvaného budík, že to asi nechápu. Jasně, při probodnutí pohledem jsem se zasmál, ale jinak extra ne. Je to poměrně příjemnej komiks, ale jelikož sem z něj ani napodruhé nevytřískal víc, tak asi neni pro mě. 60%
  • rooty
    rooty15.3.2012 19:05Wolverine a Hulk
    Totálně uchylní záležitost a obrazový skvost. "A teď jí probodneme pohledem"
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš29.7.2011 03:03Wolverine a Hulk
    To měl Bruce Banner zase jednou v hlavě guláš, tak si řek', že zajde za svým psychoterapeutem. Když k němu dorazil, ulehl na pohovku a dal průchod svým myšlenkám. Doktor Kieth si vše zapisoval, chápavě pokyvoval hlavou a naordinoval mu jakési prášky na uvolnění napětí. Když Bruce doma otevřel lahvičku z lékem, ozvalo se kovové "SNIKT!" a vyskočil z ní malý chlupatý mužík. Bruce překvapením zezelenal, narostl do olbřímích rozměrů, když se v tu chvíli rozdrnčel domovní zvonek. Chlupatý mužík se šel podívat, koho to sem čerti nesou. Za dveřmi stála malá holčička a ptala se na svého tátu...

    Sam Kieth je úchyl a když přistoupíte na jeho hru, odmění se vám měrou vrchovatou. Pravdou je, že jsem už od něj četl mnohem lepší kousky.
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš4.4.2011 13:16Wolverine a Hulk
    Budu za černou ovci, ale mně to jako ultra specialitka zrovna nepřišlo. Zdejší hodnocení mě dost překvapuje, zkusím tomu dát někdy v budoucnu ještě šanci.
  • tonda
    tonda28.3.2011 09:11Wolverine a Hulk
    Má to hezkej příběh.

  • DancinPuppet
    DancinPuppet2.11.2010 23:06Wolverine a Hulk
    Překvapení s velkým W a H. Úmyslně trochu sentimentální záležitost spojená s občasnými gagy, které by nikdo u dvou nejdrsnějších hrdinů Marvela těžko čekal. Kresba Sama Kietha je umělecký originál, který se nám zde nabízí jako často měnící se chameleon... A já ho s chutí koupil. Na plnej počet mi to stačí.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin27.10.2010 15:10Wolverine a Hulk
    Jestli je tohle z Marvelu údajně to nejlepší, tak teda potěš koště:)
  • Awakener
    Awakener12.10.2010 09:12Wolverine a Hulk
    na zaklade zdejsich hodnoceni jsem se vydal na nakup tohohle dilka, zbezne jej prolistoval a byl prekvapen kresbou, nacez jsem si koupi rozmyslel a sel zase domu, tam jsem si znovu precetl hodnoceni ctenaru jestli jsem se neprekoukl, a ne neprekoukl, no abych to zkratil dal jsem tomu sanci a pres svou neduveru jsem se do toho zacetl a musim vam dat za pravdu, maloco me tak bavilo jako prave WaH, je to vtipny, ma to napad, tu kresbu si clovek taky nakonec zamiluje
  • Azalin
    Azalin mecenáš20.9.2010 13:27Wolverine a Hulk
    Konečně, konečně se našel někdo, kdo využívá možnosti komiksu jako média naplno. Výsledkem je naprostý komiksový orgazmus a čistá stovka. A navíc je to sranda.
  • flipflop
    flipflop13.6.2010 19:05Wolverine a Hulk
    Na superhrdinský komiks to byla paráda
  • matrosh
    matrosh2.3.2009 09:08Wolverine a Hulk
    tak toto je asi jeden z nej komiksů z marvelovskými postavami co u nás vyšel
  • The Genius
    The Genius24.9.2008 15:19Wolverine a Hulk
    Od Wolverina a Hulka jsem nic moc extra nečekal a proto jsem byl příjemně překvapen. Sam Kieth je fakt borec - nejen že po grafické stránce je tohle dílko úžasné, ale i scénář a dialogy se mi líbily a rozuměl jsem tomu (narozdíl třeba od Maxxe :)
  • FrAnK
    FrAnK1.9.2008 19:43Wolverine a Hulk
    Sam Kieth je fakt borec, škoda, že se od něj nevydá Batman vs Lobak, takže budu nucenej si to koupit english a ňak to přelouskat, ale jinak tahle věc je fakt povedená, první den sem od toho odešel a druhej sem to musel mít
  • Erich
    Erich27.4.2008 20:19Wolverine a Hulk
    Fakt super věc
  • BlackStar
    BlackStar19.4.2008 17:27Wolverine a Hulk
    Celkově skvělé dílo! Parádní příběh a ta kresba :), fakt nářez, jeden z vůbec best komixů v mé zbírce, doporučuji!
  • brkowycz
    brkowycz19.2.2008 15:42Wolverine a Hulk
    Výborný, Samu Keithovi se daří kombinovat psychydeličnost svých scénářů s kresba a dohromady to tvoří naprosto dokonalou kombinaci. Dlouho jsem váhal s koupí tohohle dílka a nakonec jsem málem zaplakal, je už těžko k sehnání. Fakt super, myslím že co bylo třeba říct bylo řečeno přede mnou, takže závěrem jen výkřik do tmy, a to sice že bych byl rád, kdyby se tomuhle chlápkovi u nás dostávalo stejnýho prostoru jako třeba Ennisovi(ne že by ten byl špatnej, ale vychází toho od něj opravdu hodně oproti jiným autorům), chci prostě víc.
  • erik
    erik14.1.2008 09:14Wolverine a Hulk
    Výborné, vtipné, uletené, parádne nakreslené. Jedna z najlepších vecí, čo v ČR vyšla.
  • arnecht
    arnecht10.1.2008 01:50Wolverine a Hulk
    tak todle jsem nečekal, fakt pecka!
  • Woffce
    Woffce28.12.2007 14:28Wolverine a Hulk
    Asi jako jeden z mála jsem přelousk´ "W+H" až po "Maxxovi" - a ten mě tou svojí neuchopitelností dostal o 2 % víc. S těma procentama je to ale někdy trochu problém: Teď mě mrzí, že jsem nedal "Maxxovi"víc..:-) Každopádně mě oba osudem krapet potrefený kluci královsky pobavili - a Po patří dík za to, že mě s nima seznámila (moje povědomost o týpcích tohohle druhu je ale dál mizivá - musím se dovzdělat). Psát něco v tom duchu, že si mě Sam Kieth svojí úžasnou kresbou nadosmrti získal, by už bylo nošením dříví do Athén, na scénáři oceňuju především trefný (a vtipný) glosování obou nešťastníků.
  • Spacecore
    Spacecore15.12.2007 11:06Wolverine a Hulk
    Genialita.Sam kieth se po tomhle dílu stal jendím z mých nejoblíbenějších umělců.Tento komiks je ujetý,inteligentní,vtipný,svěží,umělecký,hodně filmový,akční a v neposlední řadě vizuálně dokonalý a nápaditý.Více takových komiksů!!!
  • Corvus
    Corvus28.7.2007 17:07Wolverine a Hulk
    Sympaťák Wolverine a psychopat Hulk... Na tento "versus" comics jsem se dost těšil, především kvůli grafické prezentaci, která je bez chybičky, nápaditá, ujetá a dokonalá. Kieth maluje, kreslí a čmárá v rauši či pod vlivem několika šálků kávy říznutými energetickými drinky a to celé na druhou! Jinak si to nedovedu vysvětlit. Scénář je nápaditý o něco méně, ale přesně u comicsů TOHOTO typu to VUBEC nevadí. Jen častěji a houšť mistra Kietha!!! Jeho grafické nápady, úhly, oblouky, barevné cítění, perspektiva = dokonalá záležitost. Vřele všem doporučuji a nemůžu se dočkat The Maxx, který chystá Netopejr. Dávám zasloužených 95% čistě za kresbu!
  • Wiruss
    Wiruss17.7.2007 14:10Wolverine a Hulk
    Osobně jsem si tohoto komixu dost dlouho nevšiml, i jsem ho nějak přehlédl ve vydaných titulech až nedávno jsem to uviděl na aukru a tak jsem si ho na zkoušku koupil a musím říci byl jsem nadšen naprosto dokonalá kresba už dlouho jsem neviděl, aby kresba tak podrhovala scénář, který je zajímavý, jen škoda, že předvídatelný.
  • krvinka56
    krvinka5613.6.2007 06:45Wolverine a Hulk
    Tak této knize sem se dlouho vyhýbal jako čert kříži až letos na crweconu sem se odhohlal ji koupit.No a udělal sem dobře .Sice poněkud zvláštní příběh a podivná kresbe ale kolikrát stojí opravdu zato.Člověk musí přečíst spousty komiksů než se dostane k takovému perlovitému komiksu byl sem fakt nadšen.Hodně sem se utohoto komiksu pobavil a Poo ta nemá chybu super spratek.Jo a chudák mužíček(Wolverine)
  • Jokerka
    Jokerka18.5.2007 09:06Wolverine a Hulk
    Sam Keith je genius, o tom neni pochyb. Jeho vymazlena kresba v zadnym pripade neni nudna a sterilni coz ocenuji. Pribeh je ujetej stejne jako kresba..neni divu dyz to delal ten samej blazen :-)
    Celkove vzato je to vyborny kousek, kerej se muze jenom dal doporucovat.
  • Chorcheon
    Chorcheon8.8.2006 18:26Wolverine a Hulk
    stejně si myslím,že těch chlupů má mnohem víc
  • Andreew
    Andreew30.7.2006 20:08Wolverine a Hulk
    Super úchylárna, pobavilo mě to. Teď čtu Kiethova Batmana (Secrets) a ten je ještě lepší. Jinak cz zpracování je v pořádku, nenarazil jsem ba žádné nedostatky.
  • Big G
    Big G28.7.2006 18:28Wolverine a Hulk
    Naprosto špičkový comics, který můžu doporučit každému.
  • Netorack
    Netorack10.7.2006 08:42Wolverine a Hulk
    Třeba mě se to nelíbilo ;) Asi stárnu, nebo co...
  • Dinik
    Dinik7.7.2006 14:23Wolverine a Hulk
    Úžasné dílo, já osobně byl nadšený. Perfektní kresba, atmosféra. A konec mě dokonce dojal, což se mi u comicsu ještě nikdy nestalo. Komu se to nelíbilo, toho nemilosrdně probodnu pohledem.
  • Markyz de Sade
    Markyz de Sade6.5.2006 21:18Wolverine a Hulk
    Dnes ráno jsem dočetl jedním dechem a celý den si to převracím v hlavě. Po delší době opravdu kvalitní comics po všech stránkách, který mě chytil. Pointa je každému jasná hned od začátku, ale ta atmosféra stojí za to. MdS
  • vifi
    vifi8.3.2006 16:11Wolverine a Hulk
    Prvotridni vec, ktera pobavi svou hravosti. Jsou v tocm city, nostalgie, humor a to vse napdite kresbe a vyuziti stereotypu dvou drsnych mlaticek Hulka a Wolverina. Pointa neni nijak prekvapiva, ale to v tomhle pripade nevadi - tady jde o atmosferu.
  • HEX
    HEX5.3.2006 14:40Wolverine a Hulk
    Obrovské překvapení.
  • Saiffer
    Saiffer mecenáš25.12.2005 16:50Wolverine a Hulk
    Kresebne som nič originálnejšie, akčnejšie, karikatúrnejšie, vtipnejšie a komiksovejšie ešte nevidel. A k príbehu môžem povedať len jedno: Milý :) Inak povedané: "Must have titul, ten si pritúľ." :) Humor na jedničku. Chodte do toho.
  • royan
    royan17.12.2005 13:53Wolverine a Hulk
    je to moc zajímavý komiks, vřele doporučuji
  • Slaine
    Slaine admin24.10.2005 21:25Wolverine a Hulk
    Právě jsem tohle velmi originální dílko přečetl, tak hurá na hodnocení. Stručně: Líbilo se mi to. Líbilo se mi to dost, ale nezařadilo se to k těm věcem, který mě opravdu chytly. Kresba je dokonalá - v tomhle slova na obálce nelžou - je to fakt vizuální perla - dynamická, zběsilá (ale méně syrová než Bisleyho), střídající různé styly, prostě nádhera. Bohužel scénář mě trošku zklamal (nejspíš jsem byl moc natěšenej z té chvály tady). Jasně má to svoje kouzlo, ale abych pravdu řekl, zdá se mi, že příběh nestíhá kresbu :).<br>
    No i tak je to rozhodně výborná věc - vizuální stránku hodnotím na 100 % (a do té počítám krom kresby i krásný zpracování) a příběh něco malinko pod 80, takže dohromady 89. A když bych měl hodnotit i poměr cena, kvalita - klidně si přičtěte 5%<br>
    btw tyhle debaty Zacka a Ogreho v hodnoceních už jsou dost klasika :D
  • Ogre
    Ogre19.10.2005 07:26Wolverine a Hulk
    Hmmm, vsetci sa tu rozplyvate v superlativoch .... no neviem. Spracovanie super, Netopejr sa zlepsuje a zlepsuje. Ale co sa tyka samotneho comicsu - Je to silene ? Ano! Je to uchylne ? Ano. Je to naprosto genialni ? NIE ! Je to nuda. Sam Kieth stvoril "dokonalou vypravecskou i vizualni perlu" ? To by som teda nepovedal. Humor mi nesadol, bolo to nudne, nudne a nudne. Ale to sa od crossoveru da cakat. Kresebne mi to tiez nesadlo. Takisto ako mi nesadol od Kietha MAXX - ani vizualne a ani pribehovo. % to neohodnotim, lebo som si to nekupil, iba pozical (dikes Zajo). Dal by som tomu tak 30% a to len kvoli CZ spracovaniu.
  • mára
    mára mecenáš17.10.2005 20:06Wolverine a Hulk
    Sileny a ujety to je, text na prebalu ani moc nekeca. Celej pribeh se tvari jako desne nelogicka presto jednoducha skvele dynamicky kreslena mlaticka ale konec se zvrhne v kratkou poetickou hricku. Este si to musim srovnat v hlave. Nejak me to zmatlo... cekal sem to delsi. Mala delka me zklamala nejvic. Komiksu.
  • Black Bro, yo
    Black Bro, yo12.10.2005 16:00Wolverine a Hulk
    Trošku jsem měl strach, jestli mě to nezklame(je tu totiž tolik nadšených komentářů) - nezklamalo. Sice se jedná o jednoduchý příběh, ale ten je tak nádherně a osobitě vyprávěný, hlavně skvělé a vtipné dialogy, zajímavá a občas hodně šílená kresba, rychlé tempo a dojemný závěr. Doporučuji.
  • Zajo original
    Zajo original mecenáš30.9.2005 08:44Wolverine a Hulk
    Dlho tu niečo tak dobré nebolo , úžasná kresba , super príbeh
  • M@P
    M@P27.9.2005 15:12Wolverine a Hulk
    Boze, koupil jsem si komiks s Hulkem a jeste se mi to libilo...
  • Michal Opitz
    Michal Opitz mecenáš27.9.2005 11:25Wolverine a Hulk
    Ja musim dat 100, protoze po delsi dobe komiks, u kteryho jsem si pri listovani rikal: jo, super, ja chci jeste.
  • Zack
    Zack admin26.9.2005 17:07Wolverine a Hulk
    btw http://www.comx.cz/clanek.php?id=430
  • Zack
    Zack admin26.9.2005 17:07Wolverine a Hulk
    Tohle je proste lahudka, nutnost!
  • willis
    willis26.9.2005 09:19Wolverine a Hulk
    Tak tohle je opravdu podivnost. Tenhle kousek stojí za to už především pro zběsilou karikaturní kresbu. Wolverine vypadá opravdu šíleně. To jsem zvědavý, jak na tohle budou reagovat fanoušci W. Scénář mi zas tak výjimečný nepřipadá a každému asi během čtení dojde jak to dopadne ale o příběh v tomhle případě jde až na druhém místě. Hlavním tahounem je jakým stylem se toho S.Keith chopil a co s tím provedl. České verzi nemám co vytknout.
  • andre
    andre mecenáš26.9.2005 08:48Wolverine a Hulk
    Moc pěkně zpracované - celkově. Je příjemné vidět tyto dva hrdiny tak trochu jinak:)
  • DEmnoG
    DEmnoG mecenáš26.9.2005 00:12Wolverine a Hulk
    No konecne po dlouhy dobe comics, ktery mu dam vice nez 90%. Ne teda o moc, ale stejne:). Skvely, prekvapivy scenar (do posledni stranky nemate jistotu, jak to teda s Po je), kresba vytecna a nadherne "lehoucka", Kieth strida styly od "detske kresby" do nadherne promakany kresby talentovaneho a zkuseneho malire. Vetsina panelu se hodi jako poster do bytu, tak ve formatu A2:). Stejne jako Listr jsem se hodne bal ceske mutace, protoze Netopejr me zatim spis zklamaval, nez delal radost, ale tohle se mu vazne povedlo. Papir, kniharina, tisk, lettering, SFXka, celkova uprava - navybornou. No, cekal jsem nekompromisni masicku, i kdyz mi vhlave blikal majecek, napsal to Kieth, to neni autor, u ktereho si muzes tipnout, jak se s tematem popere , a nestesti jsem se ji nedockal. Poetika ma vtomhle dilku svoje misto a popravde posledni panely me do duse trochu te malancholie vnesly.
  • black1
    black125.9.2005 16:56Wolverine a Hulk
    Opravdu skvělý komiks. Plný vtipných chvil, ale zároveň smutné atmosféry. Kresba příběh ještě umocňuje, některé stránky bych si nejraději zvětšil a vylepil na zeď. Zpracování na jedničku s hvězdičkou.
  • listr
    listr25.9.2005 13:20Wolverine a Hulk
    Hurá... hurá. Tak na tuhle věc jsem čekal hodně dlouho. Kresebně nadhera, dějově trošku vyšinuté, ale to vizualno. Nejprve jsem se trošku obával spolupráce s Netopejrem, ale musím je pochvalit kvalita je supr. Doufám, že dobudoucna vyjde víc věcí od Sama Kietha.
77361243
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš29.7.2011 12:20Wolverine a Hulk
    Azalin: Tak třeba crossovery Batmana s Lobem (pravda, u toho novějšího s jiným scenáristou), samozřejmě parádní Maxx, batmanovské Arkham Asylum: Madness, Secrets nebo Ghosts (úplně nejlepší kresba, co jsem od něj viděl - Gordon s třímetrovým rozpětím ramen a půlmetrovou ofinou na hlavě!). Ještě bych si od něj chtěl přečíst Zero Girl a Scratch.
  • Zack
    Zack admin29.7.2011 10:45Wolverine a Hulk
    Azalin: Treba Zero Girl je skvela, ale cely to je postaveny na symbolice, psychologii a malych holcickach, takovy Kiethovi zakladni stavebni prvky.
  • Azalin
    Azalin mecenáš29.7.2011 09:22Wolverine a Hulk
    Kaluž: Jaké? Mám od něj Ojo a dva díly Maxxe, ale ty jsou na mě až moc psycho. Tahle knížka se mi líbila nejvíc.
  • Saiffer
    Saiffer mecenáš2.11.2005 13:12Wolverine a Hulk
    Ok toto ozaj nemá zmysel. Končím.
  • Zack
    Zack admin2.11.2005 10:16Wolverine a Hulk
    saiffer: dojemny proslov :) Ale jestli si dobre vsimam, tak jediny, kdo tu zadny nazor na comics nenapsal, jsi ty...
  • mára
    mára mecenáš1.11.2005 20:49Wolverine a Hulk
    "sme šecia na jednej komiksovej lodi" ... uf, ja v tom s vama nejedu kluci :)
  • Saiffer
    Saiffer mecenáš1.11.2005 15:24Wolverine a Hulk
    to Zack: Pozri, tu kontroverznú narážku so Slovákmi a zmyslom pre humor si si mohol odpustiť, pretože sem by sa (aspoň pokiaľ ja viem) mali písať názory na komiks a nie na slovenský humor. A už by sa mohlo skončiť toto nezmyselné hádanie sa, lebo to sem nepatrí, nehovoriac o tom, že sme šecia na jednej komiksovej lodi tak vo co go.
  • Zack
    Zack admin31.10.2005 09:49Wolverine a Hulk
    zajo: hele, az me budes chtit priste setrit, tak si to nejak zformuluj (nebo nech napsat od nekoho schopnejsiho) ... pises jak osmilety dite, opakujes porad dokola to same, argumentujes necim, co nikoho nezajima a co hur, vubec si nepochopil, co se ti rika. Ze se na to nevyseres... tak si rikej, ze Zack je .......... (dopln podle chuti) a jdi dal, ne? Timhle mentalnim prujmem bez hlavy a paty si mi tak maximalne udelal radost... (a co je zabavnejsi, dal mi za pravdu :)
  • Zajo original
    Zajo original mecenáš27.10.2005 13:15Wolverine a Hulk
    tak fajn , a už mám toho dosť. Takže s tebou sa nedá komunikovať , bez toho aby si nezabŕdal do národností a iných vecí. Prekladateľa ti pošlem . Nikto neprekladal teba a schválne či ty vieš čo znamená veta "Zajo hodnotenie = 95 % , takže máme asi divný zmysel pre humor". . Môj komplex malomeštiactva asi vyvažuje tvoj božský komplex :) A teraz som pochopil prečo všetkých dokáže ovládať nejaký" ty Vogo " Vladko. Za poznámku sa ospravedlńujem , ale porovnanie s touto absurdity show mi pripadaá trefné :) - samozrejme všetko tak ako u Zacka berte s :):):):) A vzťahovačky sú zaujímavá poznámka z tvojej strany, do každej debaty práve je vťahujem národnosti :) . Jasné zabudol som. :)
  • Slaine
    Slaine admin26.10.2005 19:34Wolverine a Hulk
    Lidi, nehádejte se :)... (nehledě na to, že se Zackem se hádat nedá :D)
  • mára
    mára mecenáš26.10.2005 19:12Wolverine a Hulk
    Zack: este bych to rozpitvaval, ale je mi jasny, ze chces mit pod svym oblibenym komiksem nejohnivejsi hadku, tak uz toho radsi necham :))
  • Zack
    Zack admin26.10.2005 15:49Wolverine a Hulk
    zajo: cituju "Slovaci a smysl pro humor... zajimava zalezitost" ... tak si to precti poradne, nech prelozit od nekoho, kdo jeste cist cesky umi a raci zas drz hubu, jo? :) Kde tam prosim tebe vidis "divny zmysel pro humor", kde tam vlastne vidis nejaky pranierovanie? :) To se zas ozval nejaky malomestacky komplex nebo jak si mam vysvetlit to vztahovacky vzlikani nad "rozlitym mlikem", ktere je vlastne porad v uzavrene lahvi? :)) To ze ruzne narody maji ruzny smysl pro humor je holy fakt, do toho, ze mne to prijde zajimavy, je kazdymu velky hovno :) A vubec, zas se berete strasne vazne (coz urcite potesi Maru... :)
  • Saiffer
    Saiffer mecenáš25.10.2005 16:30Wolverine a Hulk
    to zajo: Presne toto som mal chuť napísať tu už pár dní, ale dúfal som, že keď to neurobím snaď táto ničneriešiaca hádka skončí skôr. Tiež ma to zovšeobecnenie naštvalo.
  • Zajo original
    Zajo original mecenáš25.10.2005 15:38Wolverine a Hulk
    tak fajn nedalo mi to, Zajo = slovák , Zajo hodnotenie = 95 % , takže máme asi divný zmysel pre humor, Ak niekde niekto kritizuje nieco co nerozoberal Zack , tak nie je pranierovaný. A čo sa týka humoru neriešte to cez Slovákov poprosím . Humor je čisto subjektívna vec.
  • Zack
    Zack admin24.10.2005 12:21Wolverine a Hulk
    mara: je jiste velmi lichotive, ze na me nekdo v uplne jine zemi mysli pri odesilani svych prispevku :)
  • mára
    mára mecenáš21.10.2005 15:53Wolverine a Hulk
    Zack: sem rikal, ze se berou moc vazne :), ale po nejaky konfrontaci jsem dodal: "vetsina, co znam", btw. zda se, ze v Ogrove svete jsi jeste vetsi clovek, nez v tom skutecnem :)
  • Ogre
    Ogre21.10.2005 15:14Wolverine a Hulk
    Zack: Aj ja ti prajem pekny vikend :-)
  • Zack
    Zack admin21.10.2005 14:31Wolverine a Hulk
    Ogre: je dojemny sledovat, ze kdyz napisu naprosto obecne, ze je dost zajimava zalezitost vas smysl pro humor, co ty z toho dokazes odvodit za sebestredne vztahovacnou haldu hoven :)) A ano, Zack se objevi vzdy tam, kde vidi lez a bezpravi!

    Mara: ty si tusim rikal, ze slovaci proste nemaji smysl pro humor... ja vim, ze maji... jen je takovy "jiny" :) Jinymi slovy, necitoval jsem te (fakt si to tak presne nepamatuju :)
  • Ogre
    Ogre20.10.2005 13:08Wolverine a Hulk
    mara: bolo to myslene trosku inac ako si to pochopil, tusil som ze sa Zack ozve a nebolo to kvoli tomu ze to na comx niekedy vychvalil, ale preto, ze viem ze sa ozve, on je uz taky ;-)
  • mára
    mára mecenáš20.10.2005 12:30Wolverine a Hulk
    Ogre: to je fakt objev, ze nekdo haji vec, kterou uz dvakrat vychvalil do nebe, co? :))
    <br>
    Zack: :))) tesi me, ze si to pomatujes, prestozes to trochu prekroutil :)
  • Ogre
    Ogre20.10.2005 12:03Wolverine a Hulk
    2 Zack: A predsa som sa ta dockal, ty si to proste nenechas ujst :-) Nie kazdemu sa musi pacit to iste ako tebe. Dokazes take nieco pochopit ? :-)
    2 Zajo: no nevravel som ti ze sa ozve ? ;-)
  • Zack
    Zack admin20.10.2005 11:26Wolverine a Hulk
    ... ja snad jeste tomu marovi dam jednou za pravdu :)) Slovaci a smysl pro humor... zajimava zalezitost :)
Četl/a (109)
81splinter, Al0f0k, Aldo26, Alfred, Alikkk, Baffman55, Bedou, ben_bella, binnmode, Blacksad, calvin10, dajik, Darth Raelchi, Deckard, DEmnoG, disclose, Doppelganger, erik, faster86, Filip123, filosh, Final, flipflop, Fox01, Grrr, hypermlok, Infarkt, instageek_cz, invape, J.Connor, Jabba, James, james dixon, jd., jh666, jiskra, Kaluž, karl173, Keno, Killingjoke, Knuckless, Kocour, koudy, lacoste, Lawer de Sanctis, Librarian, Light, Lobok257, Lojza, luky.kuky10, Mariohurbanek, martin28, Mato, MEGA, Mercurio, michelangelo, mineralk, misa, monty.cl, mozzu, MP, Mr.Plysh, namdnas, NecRoman, oleav, Olesh, Onkel 1928, Ozymandias, PatrikTheMighty, pearlxjam, pechna, Peppa, Petr, Petrisko911 , PH79, PKD, punisher, R3d, R3nd4 , radimisko, RadimNemec, raenius, raimi, S313, saja, Schramm, SHORTY, Shpeckk, Sick666, Slaine, Son-Goku, Spacecore, Spike, strougy, Symbi, T3ss, terrordemon, the.kasztan, tom173, trudoš, Tyfus, Ukko, VanTom, Velkej šéf, vrazdinek, VXP, Zeebonk, zgrywus, zlejzmrd
(258)
2scha, 665+1, 81splinter, adam.ra, afri, Aldo26, Alfi, Alfred, Alikkk, amazing_k, Anton Whatever, Awakener, Azalin, Azbest, Baffman, Baffman55, bboorreekk, beanek, Bedou, Beng.D, Benji, ben_bella, binnmode, Birgi, Black Bro, yo, blackJag, Blacksad, BlackStar, bmc75, bobo666_2005, bourgeois, Braindead, brkowycz, calvin10, calviti, Caps, Cassidy, Caylen-Tor, charvos, Corvus, CP, CSE_AC/DC, DAN478, DancinPuppet, DAxik, dbar, delsemela, delta11, DEmnoG, Denis1996, Dinik, doophy, Doppelganger, Dosis_Venenum, DracoAn, dre, Drekorian, Duchy, Erich, erik, faster86, fel68, felis, Filip123, filosh, Final, flipflop, Fox01, FrAnK, freestyletricker, Fréza, Frizer, Fugas, gongon44, goodspeed, GORERATED, grinder, Grrr, Gustik5, Hamichal, hedgehog, hellblazer, herbert, ho.mof, holubdema, horaczhlinska, hypermlok, illy, imro, Infarkt, instageek_cz, invape, isildur heir, J.Connor, Jabba, James, james dixon, jd., Jestrab2, jh666, jiskra, Josh, Joshua_T, Kabukiman, Kaluž, Kapis, karl173, KarlosJB, Kazumaki, KdG, KejMart, Keno, killermarf, KLAUN_DOMINANT, Knuckless, Kocour, Kouzelnik7, Kreatik Digital, krvinka56, kubosos, lacoste, Lawer de Sanctis, Lenny, listr, Lobok257, Lojza, luky.kuky10, maara, Malachias, Mariohurbanek, Martin Buchal, martin28, Marvin, Masinfira, Matej-29, Mato, Maty48, MB, MEGA, Mercurio, mgeralt, michelangelo, mikado, MIKER65, mikki.maser, mimo_provoz, mineralk, mirror, misa, Mitthrawnuruodo, moiqpiom, monty.cl, mozzu, MP, Mr.Plysh, mttra, namdnas, NecRoman, Netorack, Nightmare, noMster, nx, Nyxxie, Odal , Odrikani, ohromno, OldaB, oleav, Olesh, ondra, Onkel 1928, padre_negro, PatrikTheMighty, pavel, pearlxjam, pechna, pennywise, Petr, Petrisko911 , PH79, Plumm, POLAKST, Poseidon1978, pršiplášť, punisher, R3d, R3nd4 , radimisko, RadimNemec, Radkos, raenius, Raijin, Raikou, raimi, Ricarderon, RicHard. , Rowan, S313, Saiffer, Salien, Saran, saucius, Schramm, semi41, SHORTY, Shpeckk, shyANDROID, Sick666, Sidi Santini, Skot, skřetman29, Slaine, sleepless, smazy, smrtihlav7, Son-Goku, songoku, Spike, Stalker, stanleystar, strougy, T3ss, tacmud, Teach, terrordemon, The Genius, the.kasztan, Thorar, Tialster, Tombal, Tomek, tonda, Toren, trudoš, tulipstros, Tyfus, Ukko, vallyslayer, VanTom, Velkej šéf, vrazdinek, VXP, willis, Wiruss, Woffce, xai, xintax, xxaannddeerr, yarda, Yefery, yogi, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, zebedee, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd
Chce (11)
Azik2586, Bart, barthez, deadpool, fusnix, Hauzina, Lobodlak, matrosh, pooky, Rinter, rockyt
Shání (2)
bierce, Hauzina
Nabízí (2)
Grynca, Kreatik