Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Obrázkové příběhy koprofilních a koprolálních hrdinů plné lásky, sentimentu a dobrodružství. Velmi zajímavé jsou i psychologicko - juvenilní studie osudově poznamenaných hrdinů.

Modré hovno
Trauma z hovnové kadibudky
Het levende water
Pepíček hnije aneb Sliz opět v akci
Špína a Hnida
Pravda bolí
Poslední kliknutí?
Pták se zlomenými křídly
Vetřelec
Kružnice & krychle
Huhloa


Pod jednotlivými panely je anglický překlad.
Třetí svazek edice Dobrodružství.


Scénář
Michal Jindra
Art
Michal Jindra
Redakce
Radka Johanidesová
Žánry
underground
ISBN/ISSN
Divus
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
210 x 300 mm
Tisk
černobílý
Stran
36
Cena
80 Kč
  • RadimNemec
    RadimNemec admin25.5.2019 19:46Komiksy doktora slizu
    dávám 3 hvězdy, hlavně za Kružnice & krychle; jinak přehršel zejména fekální produkce
  • andre
    andre mecenáš1.6.2012 10:38Komiksy doktora slizu
    Nemohu si pomoci, ale já se bavil. Něco na úrovni základoškolských "samizdatů", člověka to nikterat hlouběji neobohatí, ale docela slušně pobaví.
  • vasek
    vasek13.12.2008 02:36Komiksy doktora slizu
    Michal Jindra z Umprumky asi nebude duševně úplně v cajku.
    Úpně bez urážky, ale při čtení jsem si okamžitě vzpomněl na Clowese a jeho Art school confidental. Vybavila se mi věta, kterou se pokusím z hlavy odcitovat: "... Nikde nenarazíte na tolik mamrdů, navíc v prostředí, které je podněcuje, aby odhalili své nejniternější pudy." ... Tak tady se nám kluk fakt pěkně vodkopal :-) Pochopitelně to nemyslím ve zlým nebo jako urážku.

    Modré hovno je podle mě jednoznačně nejlepší kousek z celé knihy. Navíc v závěru překvapivě odhalíme komiks Kružnice a Krychle a zjistíme tak, kde Jaromír Plachý notně čerpal inspiraci pro svůj (také lehce fekální) komiks o Kouli a Krychli. Kdo nečetl, jakoby nežil.

    Nemůžu říct, že jsem se u toho nepobavil, ale zároveň tuhle věc ani nemůžu hodnotit. Ono se to totiž jako to kluzké oslizlé hovínko vyhýbá jakékoli stupnici, jakémukoli metru, který bysme k němu chtěli přiložit.
  • willis
    willis23.10.2008 09:28Komiksy doktora slizu
    Když jsem si byl vyzvednout balíček od Divusu v Karlíně tak jsem byl překvapený... to je fakt underground jako v 80.letech :). Jsem netušil, že něco takovýho ještě přežívá. Jinak Kapis to už tak nějak shrnul. Pravda je, že tohle bych víc ocenil v určité době kdy jsem měl k podzemí a jeho výkalům osobnější vztah. :)
  • Kapis
    Kapis mecenáš22.1.2008 21:28Komiksy doktora slizu
    Myslím si, že lidi jsou schopni dělat různé prasárny a svinstva, nechat se natáčet - hlavně, že na tom vydělají prachy. Fekál, žraní, pomazávání se hovnama a podobné specialitky jsou ale podle mne takový maras, že když tohle člověk provádí, nemůže to dělat jen pro lováky, to už ho to musí naturálně přitahovat. Já třeba přítelkyni občas, ze srandy, popisuju ranní posezení na hajzlu;-), z čehož je vždycky strašně nadšená;-), ale v hovnech si teda nelibuju - žraní hoven....UFFFBBRGGGHH..... Ale člověk by se neměl bránit ničemu a pak až si vybrat a odsuzovat. Vidět svět z co jak nejvíce stran, takže si myslím, že přečíst by si to měl každý, protože toto dílko je skutečně mimo jakýkoli "stream". Nápadité se střídajícími se styly, z nichž ani jeden se mi nijak zvlášť nelíbí. U "Hnídy a Špíny" jsem se nicméně pobavil velmi dobře a "Pepíček" taky hodně v klidu. Doporučji koupit na vánoce osmiletému bráškovi.........
  • Michal Opitz
    Michal Opitz mecenáš26.1.2006 10:36Komiksy doktora slizu
    Tak tohle pro mě byl opravdu šok v dobrým slova smyslu. Koupil jsem si to v Krakatitu ještě spolu s Kakalíkem a dostalo mě to. Hlavně příběh o modrém hovnu... ale je toho tam daleko víc... To není český Brunetti, to jde někam dál a výš... :)
32