Příběh muže, který objeví způsob, jak zastavit čas. K vlastnímu překvapení však zjistí, že prostředí "zmraženého" času je plné podivuhodných bytostí, které mezi sebou vedou pro něj nepochopitelný boj.

Scénář
Filip Novák
Art
Jan Bažant (Hza)
Obálka
Jan Bažant (Hza)
Žánry
sci-fi
ISBN/ISSN
Dlouhé prsty
Hurá Kolektiv o.s.
Martin Přibyl
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
165 x 230 mm
Tisk
černobílý
Stran
24
Cena
59 Kč
  • flipflop
    flipflop6.5.2010 17:59Pán Času #01
    Kresba je trochu divoká a místy nepřehledná, ale člověk si jí za chvíli zamiluje. Námět i zpracování je vynikající.
  • KdG
    KdG5.10.2009 10:51Pán Času #01
    Celkem zajímavý počin, ale něco tomu chybí. Hlavní postava je fakt pěkná, trochu připomíná tu postavu z Falloutu, ale zbytek okolo mě připadá trochu odfláklej. Taky jsem zvědavej jestli to bude mít pokračování, páč námět je celkem dobrej.
  • Kapis
    Kapis mecenáš25.3.2008 23:01Pán Času #01
    Kresba Hzy Bažanta je, jaxem tu psal níže u jiného příspěvku, k nepřehlédnutí - člověk ji musí chvíli studovat, pokud z tohoto komiksu chce něco mít, není to na deset minut při cestě do práce. Celkem mě to vtáhlo, ze začátku jsem nechápal, o to víc jsem se do toho ponořil a (..........furt nevím, kolik dám bodů..........) líbí se mi jak to graduje hloub a hloub do tajemného časového nehybna. Mám docela strach z toho, že už je to venku dva roky a Dvojka nikde, což mě dost sere, pokračování a ukončení by mně doooooost zajímalo. Asi napíšu na jejich adresy jak to vypadá - když už jsem u toho však tu, nevíte někdo nějaké podrobnosti???

    Tao: Já to vidím tak, že v komiksu čas neplyne - tedy aspoň ne v lidské rovině nebo spíš plyne, protože čas zastavit nelze, hrdina se však dostal mimo něj - vědomě se zasekl v malé zacyklované bublině. V mezičasí pak funguje tajemný svět plný fantaskních obyvatel, kteří žijí kapenke rozdílným "životem" Já tedy aspoň žádné podobné tvory v životě ani nezahlédl - asi proto, že jsem se nedostal do žádné časoprostorové deformace. No myslím, že tohle dílko určitě snese více pseudovědeckých teorií.

    JÁ CHCU VĚDĚT JAK TO POKRAČUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Spacecore
    Spacecore15.12.2007 11:22Pán Času #01
    Báječná kresba,v našich luzích,hájích a vltavách nadmíru originální.Na posouzení scénáře mi však zatím jeden útlý sešitek nestačí.Snad jen mohu dodat,že mi trošku neleze do hlavy jak je možné,že čas stejně plyne i když ho hlavní hrdina zastaví.No,to je ale na dýl.
  • willis
    willis4.7.2007 09:25Pán Času #01
    První díl, mě slušně navnadil, takže doufám, že druhý vyjde. Pokračování je zřejmě naznačeno v deníku, který je vytištěn na začátku komiksu. Jinak takovéhle příběhy mám rád, neznámý svět, ve kterém autor postupně rozkrývá jak to tam funguje. Vždycky čekám, co z toho vznikne. Někdy se to časem zvrhne a vyleze z toho blbost, snad to nebude tenhle případ. :) zatím ok.
  • Saiffer
    Saiffer mecenáš11.6.2006 23:05Pán Času #01
    Z počiatku mi pár škrtancov a písmenok, čo som nevedel prečítať, vadilo, ale až potom som si uvedomil, že už to sú prvé veci, ktorá ma vnárajú do atmosféry. Slovíčka, malíčkosti a detaily fungujú skvelo a s ľahkosťou sa dostanete do sveta, kde je všetko divné a vôbec vám to nevadí. Až do konca som chcel vedieť čo bude. Ak niekto rozmýšľa či kúpiť, alebo nie tak určite ÁNO (preboha už len kvôli tej cene by to bol hriech nekúpiť ;). Výborne - Chcem #2 :)
  • vifi
    vifi29.5.2006 09:50Pán Času #01
    Jde o lehkou intosarnu s dobrou kresbou. Zajimavy styl vypraveni. Nacrtky a denik mi primominaji film Vaterland.
  • DEmnoG
    DEmnoG mecenáš18.5.2006 14:42Pán Času #01
    Stejne jako ClimbVibe me Pan Casu navnadil uz v Aarghu, tesil jsem se a zklaman jsem veru nebyl. Kresba je na vytecne urovni a jsem zvedav, co se z tehle ?serie? vyvine.
  • Erich
    Erich8.2.2006 15:41Pán Času #01
    Tenhle komiks me hodne zaujal po vytvarne strance. Honza Bazant je podle me jeden z nasich nejtalentovanejsich komiksovych kresliru soucasnosti. Propagacni plakatky a odznacky jsou taky moc pekne vyvedeny.:-) Tesim se na dalsi dil a nejvic az to nekdy vyjde komplet.
  • Michal Opitz
    Michal Opitz mecenáš8.2.2006 09:17Pán Času #01
    Mě to zaujalo už v Aarghu. Ten příběh o zastavení času už byl zpracovanej mockrát. Tohle je dá se říct originální a hlavní věc co to táhne je kresba. Bažantův styl mi fakt sedl, líbí se mi to, je to nabušený, je to komiks. A na poslední stránce hláška: "musíme kurevsky zdrhat, nebo se hustě poserem" mě pobavila a navnadila na pokračování.
  • Markyz de Sade
    Markyz de Sade7.2.2006 18:47Pán Času #01
    Měl jsem možnost to vidět na ComiCZconu a nijak mě to nezaujalo. MdS
773
  • Kapis
    Kapis mecenáš7.8.2008 11:13Pán Času #01
    teda gruzdej:........
    sorry;-)
  • Kapis
    Kapis mecenáš7.8.2008 11:12Pán Času #01
    gurzej: Díky za info, asi během příštího týden brnknu do aqualungu, rád bych představení, kdy ta loď bude pout po řece.

    A BTW!!!! Nevíte někdo, zda-li je reálné doufat, že se někdy objeví další díl(y)
  • gruzdej
    gruzdej30.5.2008 10:19Pán Času #01
    RE: Kapis
    Na lodi Tajemství se to bude hrát i na podzim (respektive už od konce srpna) a během zimy jsme pak dostali nabídku se s tím nastěhovat do Dejvického divadla. (viz: http://www.divadlo.cz/art/clanek.asp?id=16569)
  • Kapis
    Kapis mecenáš18.5.2008 15:58Pán Času #01
    gruzdej: A to se bude hrát jen teď do června 08? Pak už ne? Tak jako tak, díky za informace, na to si určitě zajdu.
  • gruzdej
    gruzdej18.5.2008 12:28Pán Času #01
    Pán času, tyranie okamžiku
    Premiéra 25.5.2008, Loď Tajemství, Maniny, Praha (reprízy v květnu a červnu 2008)
    Uto Kain, HZA, Jiří Havelka a kolektiv
    Divadelní adventura za hranici času vzniklá na motivy stejnojmenného komiksu dua Uto Kain (Filip Novák) a HZA (Jan Bažant) oceněného první cenou na ComiCZaward 2005.
    Stanete se svědky řetězce událostí, které můžou rozhodnout o osudu celého světa. Zažijete dobrodružství na samé hranici času. Některá dvířka by měla zůstat uzavřená. Některé sny by se nikdy neměly naplnit. Mysteriózní divadelní komiks o muži, který chtěl ovládnout čas. Pánem času ale může být jen jeden… Představení vzniklo na lodi Tajemství Divadla bratří Formanů.
    * Režie Jiří Havelka a kolektiv
    * Scénář Filip Novák
    * Scéna Hza Bažant
    * Kostýmy Hza Bažant, Jitka Kotik
    * Hudba 6polnic
    * Pohybová spolupráce Petr Pachl
    Hrají Jiří Panzner, Petra Horváthová / Markéta Stehlíková, Eva Leimbergerová / Barbora Poláková, Jan Konečný / Václav Krátký, Lubor Šplíchal, Jakub Tvrdík / Petr Vršek, Patrik Vojtíšek, Jiří Zeman.