Desky
Přebal zadní
Ukázka č.1

+ 2 další ukázky

Jeden z nejslavnějších týmů zmizel kdesi ve vesmíru a je nutné okamžitě sehnat náhradu. Jakýmkoliv způsobem – lhaní, vydírání či vymývání mozku je povoleno. Je jasné, že takový superhrdinský tým nebude úplně nejnormálnější a že se v něm budou potkávat nájemní zabijáci s nebezpečnými manipulátory a psychopatickými vrahy… Mezitím se původní členové WildC.A.T.s střetávají se svým vlastním peklem.

V originále vycházelo původně sešitově v letech 1995-1996 jako WildC.A.T.s: Covert Action Teams #21 - #27 u vydavatelství Wildstorm, spadají tehdy ještě pod Image Comics.
Souborně jako "WildC.A.T.s: Homecoming" vyšlo v roce 1998.


Scénář
Alan Moore
Art
Ryan Benjamin, Travis Charest, Scott Clark, Dave Johnson (JØHNSØN), Jason Johnson, Kevin Maguire, Kevin Nowlan, John Nyberg, Dexter Vines
Ink
Terry Austin, Randy Elliott, Troy Hubbs, Dave Johnson (JØHNSØN), Hakjoon Kang, Tom McWeeney, Kevin Nowlan, John Nyberg, Andy Owens, Sal Regla, Trevor Scott, Art Thibert, Harry Thuran, Dexter Vines, Bob Wiacek, Scott Williams
Barvy
Wildstorm FX, Joe Chiodo, LeeAnn Clark, Martin Jimenez, Dave Johnson (JØHNSØN), Glen Murakami
Obálka
Travis Charest
Lettering
Jan Kozák
Překlad
Šimon Španihel
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
80-7341-988-2 (BBart s.r.o.)
80-7341-988-2 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem
Formát
170 x 265 x 15 mm
Tisk
barevný
Váha
643 g
Stran
208
Cena
490 Kč
Originál
WildC.A.T.s: Homecoming (Wildstorm (DC Comics), 1998)
  • davefa
    davefa21.5.2021 17:30WildC.A.T.s – Návrat domů
    Ocitáme se tak nějak uprostřed děje a taky tam zůstáváme. Jistě si to najde své čtenáře, nicméně já mezi ně nepatřím. Několikrát jsem se přistihnul, že listuji stránkami a vyhlížím konec sešitu. Někdy opravdu nuda k uzoufání. Tohle mě opravdu nebavilo a dvojí linie příběhu tomu tedy rozhodně nepomohla. Nicméně kresba je v pohodě, příjemná a mě určitě sedí z celé knihy jako jediná.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš11.5.2021 22:13WildC.A.T.s – Návrat domů
    Co mi na tom vždycky vadilo byla vytrženost z kontextu a opravdu jsem měl problém se chytat, oč jde. Přesto všechno to nějak šlo a na podruhé mi to sedlo víc, nota bene, že jsem si něco málo pozjišťoval. Moore je v sedle a docela mu to jde. Nakonec mě to bavilo, kresba super. Proč ne.
  • Syndrom
    Syndrom9.4.2021 16:36WildC.A.T.s – Návrat domů
    Edit 2021: "Das ist clever past! Chtít nás dostat taky! Schnell zmizet z přestavěná slévárna!"
    V prvním sešitě vyniká kompozice - mrkněte na to.
    Moore si jako extrémně vypsanej autor užívá klišé, takže většina dílů začíná: Jmenuji se ... a jsem superhrdina/sestra Cody/sparťanský strážce/lord Emp z Khery nebo že fatální konec z minula byl sen.
    Kvalitní mainstream není takový problém. Pointy můžou být stejně jednoduchý, ale u běžných autorů je problém že nejsou dost vzdělaný. Umí psát jen o tom co je osobně pálí nebo prostě jedou na kalkul pro peníze.
  • PKD
    Napoprvé,nic moc. napodruhé,nic moc. Pak pauza,a lup ho! Okamžité prozření a plný počet. Satanžel je to od BBartu,takže čus 2 kniho,která je ještě větší Mooreův nářez,než toto.
  • luky.kuky10
    luky.kuky108.10.2016 21:35WildC.A.T.s – Návrat domů
    Od tohoto komiksu jsem moc neocekaval. Uz podle komentaru nize. Kazdopadne nemohu rict, ze by to bylo nejak extra spatne. Postavy jsou dobre vymyslene a pribeh taky neni spatny, ale cele to pusobi nekompletnim a obcas zmatenym dojmem. Chtelo by to pokracovani, aby si ctenar mohl pribeh, mimo skvele devadesatkove kresby, vice uzit.
  • Norri
    Norri mecenáš10.4.2016 17:01WildC.A.T.s – Návrat domů
    Zklamání. Jedna z prvních knih v mé sbírce a dlouho jsem se těšil, až se do ní začtu. Začátek se mi zdál hrozně zmatený, šílené skákání v čase. Děj za Zemi zdál mnohem horší a zmatenější, než děj na planetě Khera. Tam se to celkem pěkně rozjede. Postavy se Moorovi povedly. Z kresby jsem byl místy nadšený a místy lehce zklamaný. Největším zklamáním pro mě bylo řešení některých panelů, které ukazovaly detail. Ty byly řešeny tak, že se prostě zvětšil výřez předchozího obrázku a výsledkem byla rozrastrovaná sračka. To jsem u Image nečekal.
  • p3tris
    p3tris10.2.2015 19:08WildC.A.T.s – Návrat domů
    Mé první setkání s legendárním Alanem Moorem ani zdaleka nedopadlo podle mých představ. Nejen, že mě WildC.A.T.s nenadchly, ale ony mě ani nebavily.
  • Kapis
    Kapis mecenáš4.6.2013 09:09WildC.A.T.s – Návrat domů
    Tak jsem po letech, co jsem to koupil v LK rozbalil a nic jsem nečekal - a taky jsem moc nedostal. Další zbytečný superhrdinský tým, teda hned dva, jejimiž neskutečnými fantastickými dobrosružstvími jsem se musel kapku prokousat. Díky předmluvě Jirky P. jsem aspoň trochu věděl která bije a usuzuji, že před tím, než to dali Moorovi, to musela být neskutečně plochá sračkoidní konzumní skorozábava o super-Kheranech fajrujících po super-Deamonitech někde v Americe ve světě superpadouchů a zombotů....jsem myslel, že už na vytváření dalších takových světů mají kartel-monopol Marvel a DC. Moore (dle mého) zvedl tuto sérii o pár levelů, dal hrdinům duši, příběhům trochu hloubku, lidský (teda kherovský) a politický přesah a ještě se tomu celému panoptiku stihl decentně vysmát. Na tu cenzuru %&*#! jsem si jaksi přivykl už z TOP10, ale těšit mě netěší. Na takovou odbočku do neznámých vod nebylo - a není - české publikum ani připraveno ani zvědavo. Moc se nedívím, že druhý díl neměl šanci, i když asi by mi to nedalo a někdy bych to - z čistého masochismu a pro případ, že by se mě na nějaký zásadní event z dalších sešitů zeptal na ulici Krampol;-) - dolouskal.
  • Syndrom
    Syndrom23.11.2012 11:07WildC.A.T.s – Návrat domů
    Politický přesah a charakterové studie, skvělý humor.
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš31.10.2011 23:58WildC.A.T.s – Návrat domů
    Dobrej mainstream, kde jsou ty slavné moorovské přesahy přeci jen velmi prosťounké. Ještě, že BBart udělal ten výprodej, jinak by mi tahle celkem pěkná věc utekla. Ač na tenhle typ kresby nejsem vůbec fanda, k wildcats mi sedla, jen při dobré paměti na první kapitolu otištěnou v Crwi2 č. 10 tomuto opulentnímu chladnému stylu větší formát sedl ještě lépe.
  • KLAUN_DOMINANT
    KLAUN_DOMINANT mecenáš25.9.2011 17:03WildC.A.T.s – Návrat domů
    Hm. Podle mě podhodnocené. Často tu čtu věci jako "slabej scénář" atd. Mě to nepřišlo. Kvalitní superhrdinskej mainstream kde máte dokonce paralerně naservírované dva příběhy zároveň. Postavy mě zaujaly i když jsem se v nich zezačátku chvíli ztrácel. Nicméně u některejch scén sem fakt nedutal. Navíc jak staří wildcats tak i noví disponují zajímavými a dobře napsanými postavami. Těším se na další...
    PS: bejt nemocnej má výhody. Člověk začne prohlédavat svoji knihovničku a hledat tituly, na které už zapoměl a vychutná si je jako poprvé...
  • DancinPuppet
    DancinPuppet2.11.2010 22:56WildC.A.T.s – Návrat domů
    jak už píše kubanec13, je trošku škoda, že tu máme rozehranou velkou hru s osudem týmu wildcats a pak náhlý konec. Je to tak trochu nefér. Komiks je trochu víc o dialozích místo o rubačkách, jak by se nejdřív zdálo a příběh nám nabízí celkem fajn satyru na politiku i na svět superhrdinů. Povědomé že? Ale pořád na Alana Moorea poměrně slabé a neúspěšně sebevykrádající... ale zábavné a sexy.
  • kubanec13
    kubanec137.12.2009 12:28WildC.A.T.s – Návrat domů
    Kresba: Co se týká kresby, je parádní. Třeba jak je vyobrazena Zannah je skělé. Někdy mě fakt dostávala. Scenář: Dvojí příběh není špatný, ale ze začátku jsem se v něm trochu ztrácel. Na konci mi to již nevadilo a příběh mě vtáhl. Trochu se mi nelíbil ten otevřený konec. DOcela jsem se pobavil u některých hlášek, jako třeba Frigidní automat na kolu, byl neopakovatelný. Závěr: Dobrá kniha, která mě rozhodně nesklamala. ba naopak byla nadočekávání. Troch ubych uvítal kbyby byla ještě jedna kapitola. Trochu mi tam chyběla. 80 procent
  • mikki.maser
    mikki.maser13.11.2009 19:15WildC.A.T.s – Návrat domů
    v tomhle případě mě Moore a všichni Ostatní velmi mile překvapily. Na to že sem se s wildcats setkal poprvé a byl sem hozen do prostřed příběhu Moore mě do toho celého nádherně zapojil. Určitě si to přečtu znovu a rád.
  • Grynca
    Grynca26.8.2009 19:16WildC.A.T.s – Návrat domů
    Podle ohlasu tady jsem komiks malem zatratil. Neco takoveho uz nikdy neudelam, nebot kdyz se mi nahodou dostal do rukou byl jsem megaprijeme prekvapen. Kvalita kresby sice dost osciluje, ale misty je naprosto spickova. Pribeh neni zadna nudna mainstreamovina, ale naopak vyborne vystaveny a perfektne davkovany inteligentni scenar. Sice nechci prechvalovat a vim, ze je to hodne dano nizkym ocekavanim, ale mne se komiks libil mrte.
  • Kabukiman
    Kabukiman21.8.2009 18:27WildC.A.T.s – Návrat domů
    Dávám 75% a to jen kvůli špatnému začátku. Než se člověk zorientuje v postavách, je mu předhozen další team a musí se znovu zorientovat,což je celkem opruz,protože postavy se nezdají ani moc sympatické... Ale po rozkoukání přijde dobrá zábava a u závěrečného "rande" jsem se opravdu hodně nasmál,takže jak se říká- konec dobrý,všechno dobré:) Není to nejlepší komiks od Moora-což neznamená,že je špatný, jen jsou ty ostatní ještě lepší. Moore prostě psát umí. Wild Cats je celkem hodně nezajímavá partička a udělat z nich čtivou zábavu musí být docela kumšt. A to Alan Moore zvládnul. Jinak souhlasím s Vaškem a willisem.
  • willis
    willis17.8.2009 10:25WildC.A.T.s – Návrat domů
    Tak jedna, dvě kapitoly jsou na rozkoukání, kdy jsme vrženy do, pro většinu z nás, neznámého světa a děje. Jakmile se to usadí a začneme rozeznávat jednoho hrdinu od druhého (někdy to není lehké), a orientovat se v příběhu, tak z toho vyleze solidně zvládnutý superhrdinský mainstream. Je jasný, že od Moora se vždycky čeká něco navíc, ale tady bylo zadání jasný a mantinely v tomhle žánru jsou vcelku úzký a nějaký moc velký přesah se tak očekávat nedá.
  • choze
    choze16.8.2009 00:12WildC.A.T.s – Návrat domů
    Souhlasím s tím, že jde o nadstandard. OK, zápletka vesmírné linie "hrdinové se dostávají do zdánlivého ráje, ve kterém je ale něco shnilého, kde se jejich skupina rozpadne a postaví proti sobě navzájem" není dvakrát originální (i to s virtuálním vězením je dnes už dost ohrané), ta politická linie je podle mě dost jednoduchá a zbytečně hysterická a pak jsou tu vyslovené logické kopance jako spiklenci vesele kující pikle nad spícím hrdinou. Jenže taky tu Moore nešetří skvělými nápady (superhrdinské týmy přetahující se o superzáporáky a vzájemně se průmyslově špehující) a drsnou (Pris v ghettu) i vtipnou akcí (pohřeb, závěrečná přestřelka) a i kresebně je to lahůdka. Jinak obě dějové linie mají svoje, ale vesmírná mě zujala víc.
  • Draco nobilis
    Draco nobilis admin4.8.2009 19:22WildC.A.T.s – Návrat domů
    Přesně tak..mám WildC.A.T.S. už nějakou dobu doma a četla jsem je několikrát.Musím uznat,že je beru jako recesi na superhrdinský komiks,ale recesi fantastickou,nejoblíbenější kreslíři Travis Charest a Kevin Maguire,odvádějí úžasnou práci,vzhledem k tomu,že Travis dělá obvykle jen obálky...
    Vtipy i dialogy jsou na mainstrem vysoce nadprůměrné,i když to není to nejlepší,co Alan Moore stvořil.
    Stojí za víc než za 99kč.
  • brkowycz
    brkowycz4.8.2009 16:27WildC.A.T.s – Návrat domů
    Úplně vyčpělej Moore. Zaujal mě nápad "Nového týmu", kde budou samí maniaci, ale ve finále tihle maniaci nedostanou v tomto dílku skoro žádný prostor. A to i přesto, že celý první sešit je jenom o nich, dál už je vídáme akorát jak bojujou s nějakym robotem, pak s vícero robotama. Tyhle bitky navíc působěj jako prostřih hlavního příběhu o WildC.A.T.s, který se vrátili na svou rodnou planetu. Příběh na rodné planetě se stává jakousi naprosto slabounkou politickou kritikou která poukazuje na problémy, na který poukazuje dnes kdejakej Hip - Hopovej hit co právě frčí v rádiu. Příběh nikam nespěje, kresba je prostě hnusná, nic to ve mě nezanechalo, musel jsem se skutečně pronudit od začátku do konce. Tahle věc dokonce ani nestojí za těch 99 Kč, za který ji teďka BBArt prodává.
  • Xeelee
    Xeelee3.8.2009 19:10WildC.A.T.s – Návrat domů
    Až na pár příběhů se mi vůbec nelíbila mainstreamová kresba (a i v těch nejlíp nakreslenejch dílech mi moc k srdci nepřirostla), velkoformátový kresby s pózami hrdinů a častý používání jednobarevnejch pozadí, ale bílá s růžovým srdíčkem na pozadí v jednom políčku mě fakt rozsekala. Na prvních pár stránkách nechápu účel těch žlutejch rámečků s textem, rozhovory jsou místy strašně stupidní, postavy místy myslí nahlas, přímá řeč v rámečku nad dalším rámečkem vypadá příšerně, všude je spousta nepřeloženejch citoslovců (často ve hnusně barevně ohraničenejch bublinách), texty jako „A teď se vydáme za MAD D.O.G.S, kteří v dnešním pokračování řeší další krizovou situaci ve vesmíru!“, „Opatrně! Jsme všichni ve strašlivém nebezpečí!“, „Och ne! Zrůdy! Útočí na Juju!“ nebo „A nezapomeňte se příští týden dívat na další díl D.O.G.S ve vesmííííííru!“ mě fakt iritujou. Asi jako %#$@*%@ cenzura. V kombinaci s plochými postavami a primitivním příběhem to je opravdu vražedná kombinace a Návrad domů jsem si patřičně protrpěl.
  • imro
    imro23.11.2007 16:12WildC.A.T.s – Návrat domů
    Nebyť pasáží, ktoré tak bravúrne zvládol Travis Charest, išiel by som s hodnotením ešte nižšie. Kameňom úrazu je totiž väzba. Tak jednoduchý mainstream má zmysel v zošitoch či paperbacku, ale vo väzbe nie.
  • DEmnoG
    DEmnoG mecenáš27.6.2007 09:41WildC.A.T.s – Návrat domů
    Inu je to dobre, i kdyz to co Moore predvadi v tomhle comicsu jsem uz od nej parkrat videl. Takova hezka ukazka "dva v jednom", ktera ani neurazi, ani nenadchne. Jinac Charestova kresba je vytecna, kdyby dotahle Wildcats do konce, hodnotim vice.
  • vasek
    vasek24.4.2007 14:43WildC.A.T.s – Návrat domů
    Škoda, že kresba haprovala mezi totální špičkou a lehkým podprůměrem. Rozdíl v úrovni autorů je docela markatní.
  • Markyz de Sade
    Markyz de Sade5.4.2007 21:48WildC.A.T.s – Návrat domů
    Superhrdinské comicsy moc nemusím, ale tenhle book mě celkem příjemně překvapil. MdS
  • krvinka56
    krvinka5626.3.2007 10:00WildC.A.T.s – Návrat domů
    Komiks je fakt perfektně namalovaný dvě příběhové linie není zas tak špatný nápad ale způsob jakým je to podávané dost spomaluje tempo vyprávění.Pozemská linie příběhu hlavně její náborová část a posléze ta v kostele mi přijde jako jedna z nejlepších.Druhý příběh není zas tak od věci a navíc má skryté poselství.Jako celek to dost ztrácí ale raději sem každý z příběhů četl samostatně a to je lepší.A doufám v další knihu přecijen je to dost dobře odvedenej komiks.
  • Corto
    Nečekal jsem od toho zázraky, ale nakonec mě to příjemně překvapilo. Jsem zvědavý na druhou Mooreovu knihu.
  • Tuxedo
    Tuxedo8.3.2007 12:06WildC.A.T.s – Návrat domů
    Pozemská část s novým týmem je velmi dobrá (drsná, akční), vesmírná naopak vcelku nudná (politická). Fanouškům Moorea se to bude líbit, ale na TOP 10 a Strážce to nemá ani náhodou.
  • erik
    Táto kniha je veľmi dobrá, ak ste fanúšikom superhrdinského mainstreamu. Samozrejme, Alan Moore je slávny kvôli inému žánru, a preto sa dá očakávať, že sa na toto dielko znesie vlna kritiky. Menšou chybou diela je počet kresličov, ktorý je pomerne vysoký a víťazne z nich vychádza Charest, ktorý nakreslil len asi tri časti (a aj to nie kompletné). Skrátka, superhrdinská tímovka s dvomi tímami v hlavnej úlohe (aj preto sa môže neznalý čitateľ občas strácať v postavách a súvislostiach). Dúfam, že bude vydaný aj druhý diel, kde sa táto etapa WildC.A.T.s ukončí.
143726114
  • Kapis
    Kapis mecenáš11.2.2015 07:45WildC.A.T.s – Návrat domů
    p3tris: No tohle asi na seznámení s Moorem nebylo to ideální.
  • Xeelee
    Xeelee15.9.2009 23:57WildC.A.T.s – Návrat domů
    vasek: Ani Moore nedokáže z obyčejný konzumní kejdy, jak ty píšeš, udělat kvalitní dílo. Nevím, mě odlehčení skomírající série (kterou neznám a ani znát nechci) a sarkazmus s nadsázkou opravdu nestačí. Scénář je IMHO dost jednoduchej až stupidní. Pár pasáží bylo fajn, ale asi sem moc náročnej. Kresba některejch částí byla docela slušná, ale nijak mě nezaujala. 85 % dávám trochu jinejm komiksům. Za svým hodnocením si rozhodně stojím. Nečekal sem žádnej skvost, ale Návrat domů mě strašně zklamal.
  • vasek
    vasek18.8.2009 15:52WildC.A.T.s – Návrat domů
    brkowycz: Jo, jasně, rozumím. Ale jde taky o to, že když dostanu do ruky jakoukoli látku, musím si uvědomit, co od ní můžu očekávat. Rozhodně bych od téhle knihy nečekal cokoli podobného Watchmenům nebo dokonce Vendětě. WildCats jsou DCčkovská obdoba Xmenů – čili obyčejná konzumní kejda. U nás jsme se tímhle paskvilním útvarem mohli setkat v Crwi2 č.6 a 7 – WildCats/Xmen a podle mýho skromnýho názoru je to vopravdická trága. A s tímhle přijdou chlapci z DC za Moorem a poudaj: „Skomírá nám série, potřebujeme reload. Sedni a napiš něco.“ A Moore s vědomím, jaký nebetyčný srágory mu protejkaj mezi prstama, sedne a napíše lehkou věc a ještě do toho propašuje pár sociálních narážek. A to je (myslím) fakt maximum, co mu nakladatelství v rámci žánru mohlo dovolit. Jasně, jsou tam i slabší momenty, ale furt jde o dost solidní scénář. A znova: na rozdíl od Watchmenů nebo Vedtedy se tohle dílo nebere vážně. Třeba hodně roztomilý mi přišlo použití nejotřepanější scénáristické berličky: byl to jen sen. Moore je inteligentní člověk a pochopitelně si uvědomuje, že jde o nejdebilnější dějovej zvrat. A přesto ho použije a stačí se mu ještě mezi řádky vysmát. Jak říkám, mě to bavilo. :)
  • brkowycz
    brkowycz18.8.2009 14:58WildC.A.T.s – Návrat domů
    Pravda, možná že kdyby to vyšlo v sešitech nebo v měkké vazbě a nebyl kolem toho takový humbuk, dal bych snad třeba od 10% víc. Také se mi tam líbila ta část, kde se superhrdinské týmy přetahují a špehují, kde se snaží nabrat co nejvíc záporáků do vlastního týmu. Bohužel tahle část úplně vyšuměla kamsi do nenávratna a dostávala míň a míň prostoru. Zato hlavní dějová linka... zde Moore zkritizoval snad všechny sociální problémy které byli nebo jsou dnes... o třídním rozdělení, o tom co se stane s "nepřítelem", který prohrál válku, rasová diskriminace, původní obyvatelé země, nyní utlačovaní novými... a mohl bych pokračovat... to jsou už tak ohraný a kýčovitý témata (samozřejmě v normálním světě, kýčovité bohužel :-( ). Kam zmizela originalita "znásilňvání hrdinskýho žánru" jako ve Strážcích? Kam zmizela originální kritika společnosti jako je v V jako Vendeta?
  • vasek
    Xeelee, brkowycz: pánové, blbost. Kecáte z hladu. WildCats jsou v žánru superhrdinského komiksu nadstandard - jak po scénáristické stránce (Mooreův sarkasmus a nadsázku jste postřehli, n´est-ce pas? ), tak po kresebné (Charset, Maguire). Neříkám, že je to bůhvíjaké veledílo, příběh má slabší i silnější chvilky a kresba ostatních autorů je místy protivná .. ale je to lehké, nadýchané, nebere se to vážně a hlavně to není plný suchoprdích hrdinskejch keců ala Kingdom Come.

    Ostatní bych chtěl upozornit, že knížka za to kilo určitě stojí. Nedejte na rejpaly a kupte si to, dokud sleva platí. Já jí koupil za plnou cenu a rozhodně toho (narozdíl od jinejch veleděl) nelituju.
  • Xeelee
    Xeelee4.8.2009 16:49WildC.A.T.s – Návrat domů
    brkowycz: Přesně. Stejně jako imro naprosto nechápu tu pevnou vazbu. Já normálně superhrdinský komiksy nekupuju, ale kdybych kupoval a pořídil si tohle za plnou cenu, tak bych to asi šel lidem z BB/Artu omlátit o hlavu.
  • Zack
    Zack admin22.3.2007 11:28WildC.A.T.s – Návrat domů
    erik: Moore se proslavil hlavne diky Watchmenum, coz superhrdinsky comics je, vcelku hodne klasicky, jen hodne kvalitni. Umelecky dila bych do toho netahal vubec, porad je to vcelku mainstream. Moore zije z toho, ze pise superhrdinsky comicsy pise trochu jinak (ale to neni ani zdaleka jediny, koukni treba na Astrocity od Busieka nebo Alias od Bendise), ale krom naprostych vyjimek (From Hell) je vcelku cisty specialista prave na superhrdinsky comics.
  • erik
    Zack: Pravda. Ale moja poznamka sa tykala skor toho, ze mam trosku pocit, ze ako hlavne diela su u nas (v CR a SR) brane Z pekla, Ligy a pod. (a Top Ten a Strazci - ale toto ja osobne nepovazujem za klasicky superhrdinsky komiks) - jednoducho akesi intelektualnejsie (alebo "tazko" umelecke) diela.
  • Zack
    Zack admin16.3.2007 11:14WildC.A.T.s – Návrat domů
    erik: Moore se proslavil HLAVNE diky superhrdinskemu zanru

    tuxedo: on to neni book pro fanousky Moorea, ale pro fanousky Wildcats
Četl/a (103)
2Hitman3, 2scha, 81splinter, Alfred, Bedou, bierce, binnmode, Blacksad, buscheer, calvin10, cobe, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Darth Raelchi, davefa, davidek, Davidos402, DEmnoG, Doctorow, Doppelganger, Draco nobilis, DracoAn, emanek, erik, Fankom, farnhajt, fel68, filosh, flyboj, Fox01, Horstik, hypermlok, J.Connor, Jabba, James, Jestrab2, jh666, jiskra, Jonathan Arbuckle, Kaaos, kallenved, Kaluž, Kapis, kaylin, KdG, kinak, Lachvos, Lawer de Sanctis, Librarian, Lobok257, luky.kuky10, Mercurio, mineralk, misa, monte walsh, mozzu, Mr.Plysh, mywiel, namdnas, NecRoman, Noci, Norri, oleav, p3tris, Paldini, pavlosson, pbabinec, pearlxjam, pechna, Petr, Petrisko911 , Petrkoll, PH79, PKD, punisher, radimisko, RadimNemec, raenius, RaptoR, rockyt, RudyRod, Schirru, seneke, SHORTY, Sir_Pete, Spacecore, spekktrum, Spike, strougy, Symbi, terrordemon, the.kasztan, Thurin, Tony TwoDee, trudoš, Ukko, Velkej šéf, vrazdinek, VXP, yogi, zgrywus, zlejzmrd
(282)
2scha, 81splinter, adam.ra, afri, Ajit, Alfred, amazing_k, antiimini, Azalin, Azbest, AZTeck, BadBoy, barthez, bboorreekk, beanek, Bedou, Benji, bierce, binnmode, blackJag, Blacksad, Blair, bobo666_2005, Braindead, brkowycz, Bubsy, burzum, buscheer, calvin10, calviti, Caps, Cassidy, Caylen-Tor, Celestius, choze, cobe, Corvus, CP, CSE_AC/DC, cybern, cyboy, DAN478, DancinPuppet, davidek, Davidos402, DEmnoG, disclose, Doctorow, domo9321, doophy, Doppelganger, Draco nobilis, DracoAn, Draug, dre, dr_benway, Dr_Bilo, eliera, emanek, Erich, erik, Famozní, farnhajt, fel68, felis, fifas, filemon, filosh, firesnake, flyboj, Fox01, FrAnK, Fréza, Fry, fusnix, Godsmacker, gongon44, goodspeed, grinder, Grynca, Hamichal, Hanyou, hedgehog, Henry108, herbert, holubdema, Honza R., Horstik, Houbař, hugosnowden, Hulik, hyba1991, hypermlok, Iggy Pop, ikshorm, imro, invape, isildur heir, J.Connor, J.T.honza, Jabba, James, Jestrab2, jh666, jiskra, jjjirik, Johnny Sasaki, JohnStar, Joshua_T, Kaaos, Kabukiman, kallenved, Kapis, Kareru, karl173, kaylin, Kazumaki, KdG, kendor007, kinak, kinghome, KINIMODUS, Kjon, KLAUN_DOMINANT, Kocour, koniklec, kosmik, krvinka56, kubanec13, Lawer de Sanctis, Lenny, Lisien, Lobok257, Longin, luky.kuky10, maara, macomix, mainman, Majkl, Malachias, Mankin, Markyz de Sade, Marthy76, Martin Buchal, martintuna, Masinfira, Matej-29, Maty48, Mauzr, MB, mcleek, Mercurio, merhyx, mgeralt, mikado, Mikei, MIKER65, mikina, mikki.maser, mineralk, Miriyak, misa, Mistak, Mitak, Mitthrawnuruodo, Mokonen, Mononoke, monte walsh, monty.cl, morbn, mozzu, MP, Mr.Plysh, mrkirby, mywiel, namathur, NecRoman, Neuro, Nightmare, Noci, noMster, Norri, nx, o2t2, Odal , OldaB, Ondraseeek, Paldini, paulhunter, pavel, pbabinec, pdfak, pearlxjam, pechna, pennywise, Pepares, Petr, Petrisko911 , Petrkoll, PH79, Philologus, PKD, planika, Plumm, POLAKST, Poseidon1978, pršiplášť, punisher, radimisko, raenius, RaptoR, razielus, Redlum, Ricarderon, Robb, rockyt, RudyRod, Rumburaq, Saiffer, saja, Salien, Saran, SASAN_KING, Schirru, Šedo, seneke, Shin, SHORTY, shyANDROID, Sir_Pete, Skot, sleepless, songoku, Spacecore, spekktrum, Spickin, Spike, stanleystar, Stara.kryta, strougy, suricattaontheway, Symbi, syon, tacmud, Teach, terrordemon, the.kasztan, Thurin, Toe, Tombal, Tominos, Tony TwoDee, Traum, trudoš, tulipstros, Ukko, vallyslayer, vasek, Velkej šéf, vidocq, Viking, vishnar, Vítek, Vlcacka, Vojtěch 393, VojTEKK, vrazdinek, VXP, Wiruss, worf, xai, xintax, yama, yogi, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd, Zod
Chce (5)
deadpool, Hauzina, Keno, Slaine, vteco
Shání (1)
Hauzina
Nabízí (6)
adam.ra, comicsland, Erich, firesnake, Mistak, nx