Ukázka
Ukázka
Ukázka
Magazín pro všechny fanoušky pavoučího muže - Spider-Mana.

Comicsový příběh:
Silver Sable zasahuje

Ostatni rubriky:
Spiderův archív: Siver Sable
Veselé skicování: Silver Sable
Spideyho Top 5
Pavučina barev
Spideyho centrála
Plakát
Soutěž
Spideyho test inteligence
Spiderův archív: Tombstone
Chyceni v pavoučí síti
Pavučiny

Příloha: Pavoučí peněženka

Scénář
Ferg Handley
Art
Simon Williams
Ink
Simon Ecob
Barvy
Jason Cardy
Redakce
Petr Novotný
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 1802-4661 (Egmont ČR (Albatros Media a.s.))
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
210 x 297 mm
Tisk
barevný
Stran
36
Cena
49 Kč
  • zdennanek
    zdennanek12.5.2013 13:29Velkolepý Spider-Man 2007/01
    Zabaveno synovi při úklidu v pokojíčku ..... podle toho i stav některých komixů
  • choze
    Od Slovartu, přes Unicorn, crwácké sešitovky a comicsové legendy až po Straczynského, Spider-man se v našich končinách může ze všech superhrdinů pochlubit tím nejtužším kořínkem a po veleúspěšných filmech jsem viděl jeho budoucnost na českém trhu ještě optimističtěji, ale místo toho jsem se dočkal téhle retardované zbytečnosti. Prý že pro děcka, aby nějak začali se Spider-manem. No jo, já zapomněl, když on je řadový Spidey tak strašně intelektuální, že ho děcka bez podobných batolecích "úvodů do Spider-mana" nemají šanci pochopit. No já zas nechápu, jak se taková "profesionálka" jako Silver Sable může nechat naverbovat na práci někým neznámým, nechá na střeše omráčeného sekuriťáka, aby si ho všiml každý kolem svištící superhrdina nebo policejní vrtulník a po souboji klidně nechá Spider-mana v bezvědomí, aby se z něj mohl probrat, dohnat ji a překazit jí akci (ve skutečnosti ji zachrání, ale to nemohla tušit). K tomu halda za uši tahajících trapných nadávek během soubojů a ještě větší halda kvízových pičovin, kde mě obzvlášť zaujala omalovánka, na níž jsou dvě z šesti postav už jaksi předem vybarvené (Vulture, Venom). Takže snad jen díky za pavoučí peněženku, ta se šikla.
  • DEmnoG
    DEmnoG mecenáš27.6.2007 11:46Velkolepý Spider-Man 2007/01
    No je to pro deti... jsem rad, ze tady vychazi neco, na co se da navazat az odrostou (cili Spidermani od Crwaku), lec pro me je tohle tezkej podprumer... ani penezenka me nema sanci uplatit. A docela me prekvapilo, ze na rozjezd dali zrovinka takovou nevyraznou postavu, jako je Silver Blade.
  • KdG
    Čekal jsem více komiksu, méně "vaty" okolo.
  • Spider-man
    Spider-man9.5.2007 10:59Velkolepý Spider-Man 2007/01
    Nevim, co bych dodal. Formát mě hodně překvapil. Kresba a scénář jednoduchoučký...ale jak bylo řečeno, je to pro děcka. Rozhodně je to od Egmontu zajímavý tah. Profily postav dobrý, křížovky jsem ještě neluštil, jen nějaký ty hádanky. Ale co mě sejmulo, byla pavoučí peněženka.:-)
  • royan
    Souhlasím s tím co už bylo napsáno. Jsem zvědav jak si to povede dál. Pro malé začínající komiksáky určitě dobrá věc.
  • blackJag
    blackJag admin8.5.2007 18:13Velkolepý Spider-Man 2007/01
    Prvně jsem velmi rád, že se aspoň něco v tomto směru( sešitovky, ikdyž hrozný formát ) objevilo. Ale kresba mi přišla chvilkama nic moc a hlavně ten scénář ( nebo překlad ) je tupoučký. Ale ok, je to pro děcka
  • Neutrino
    Neutrino8.5.2007 17:43Velkolepý Spider-Man 2007/01
    Oproti ostatním Spider-manům co jsem čet je to slabota, ale buďme rádi že to vychází. Pro mladší čtenáře super. A taky se mi líbily ty informace o postavách.
  • krvinka56
    krvinka568.5.2007 08:47Velkolepý Spider-Man 2007/01
    Povedená záležitost pro děcka s dobru kresbou.Sešit je obohacen,ofajn křížovky a jiné věci.Za velké plus považuji info o postavách.Doufám že to Egmont dotáhne co nejdál a vychová tímto časákem nové komiksáky.
11072