Koupit
Ponurý příběh o vraždě, lítosti, zradě, úzkosti a nejistotě chytře kombinující poetické prvky i syrovou akci.

Scénář
Dario Maria Gulli
Art
Alberto Ponticelli
Překlad
Alexandr Tachecí
Žánry
ze života
ISBN/ISSN
80-239-7521-8 (A.F.F.L. s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
160 x 260 mm
Tisk
černobílý
Váha
200 g
Stran
60
Cena
120 Kč
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš5.10.2017 10:08Wall After Wall
    Má to jisté kvality a specifickou atmosféru, ale jak scénář tak kresba zůstávají bohužel na půl cesty.
  • BeeSee
    BeeSee11.12.2008 21:21Wall After Wall
    zase budu za fouňu, ale mi to přišlo nudné, prvoplánové a klišovité. myslím, že s tímhle tématem by si šlo vyhrát líp (a nápad to mělo). kresba místama ok, ale místama mi přišla odfláklá... se slzou v oku vzpomínám na dylana doga...
  • KdG
    KdG20.2.2008 13:46Wall After Wall
    Trochu divný začátek ale pak se to rozjelo. Kresba není moc propracovaná ale celkem se k tomu hodí. Osobně mě tyhle temný a existencionální komixy moc neberou. Soundtrack taky nebyl úplně muj šálek čaje ale neurazí. (navíc když se člověk začte do komixu tak už nic jiného většinou nevnímá) ;-)
  • willis
    willis14.1.2008 14:00Wall After Wall
    Mě tohle trochu zklamalo. Připadalo mně to takový křečovitý, autoři tak nějak moc tlačí na pilu. Spíš jsem měl pocit, že tenhle komiks je dělaný až příliš na efekt, než že jde o nějakou upřímnou výpověď. Černobílá a neurovnaná kresba se k zamýšlené atmosféře celkem dobře hodí, tam je to celkem v pořádku. Můžu ale říct, že od AFFL jsem se víc pobavil u jejich starých sérií jako Dylan Dog nebo Nathan Never, které si nehrají na něco víc než jsou. Pro úplnost dodávám, že ke komiksu je udělaný i soundtrack, ale ten jsem neslyšel. Jinak celý komiks je možný si v tuto chvíli přečíst a soundrack poslechnout zdarma na internetu na stránkách nového komiksu respektivě na stránkách kapely Sweeper.
  • Woffce
    Woffce27.12.2007 12:23Wall After Wall
    WAW je skutečně povedená temná hříčka o chlápkovi počatém v době a blízkosti černobylské "nehody", jejíž následky si v podobě mutace těla a necitelnosti psýché nese celý život, až do tragického konce - jak jinak. Ale byl jsem opravdu mile překvapen příjemně strohým - ale o to sdělnějším - scénářem a především lapidární černobílou kresbou A.Ponticelliho; na toho pána bych ještě rád někdy narazil.
  • Neutrino
    Neutrino15.12.2007 17:27Wall After Wall
    Zajímavý příběh. Sice se to přečte dost rychle, ale má to šťávu, nápad, pointu a navíc se to zakládá na historických faktech. Ale docela by mě zajímalo, jestli se opravdu někomu stalo to, co hlavnímu hrdinovi tohohle komiksu - to by asi nebyl moc pěkný pohled. Kresba je drsná a syrová, docela se k tomu hodí. Celkově se mi to dost líbilo, takže je moje hodnocení celkem na výši.
21642