Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Plnokrevný hrdinský komix z dílny kreslířky a komixové autorky Silvy T. s texty S.d.Ch. jehož podtitul „Život a dílo barokního supermana" naznačuje, že klec žánru má parukatý přírůstek obcující na obou stranách mříží.

Scénář
Silva T.
Art
S.d.Ch.
ISBN/ISSN
Divus
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
160 x 240 mm
Tisk
černobílý
Stran
170
Cena
300 Kč
  • George Walker Bush
    Ano, vskutku ambivalentní a bizarní dílko. Autor (autoři) nezapře vzdělání a smysl pro "sofistikovaný" humor. Proto se dočkáme mnoha zajímavých architektonicko-urbanistických střípků v ulicích pražských, zároveň mnoha absurdních a geniálních vtipů. Na druhé straně malba a písmo není mnohde příliš "reader-friendly" a příběhy nejsou těmi, z kterých bych byl zrovna na větvi. Yogiho hodnocení pode mnou, že se jedná o hranici mezi genialitou a trapasem je celkem trefné. Nevnímám to však tak, že toto dílo jako celek je tak trapné až je geniální, nýbrž že tyto dvě polohy se pravidelně střídají. Jinak řečeno, v moři nudy jsem se někdy obstojně bavil.
  • yogi
    Z prvu mi to přišlo jako děsná ptákovina ,pak se to nějak zlomilo a přišlo mi to jako mírně geniální ptákovina .Ke konci jsem místy propukal v nevázaný řehot .Ujeté to tedy je ,barokní superhrdina ojede co dýchá , potká Batmana ,králíka z Alenky ,vypraví se do Osvětimi a nezastaví se ani před klášterem plným ctnostných jeptišek.Pohybuje se to na hraně mezi genialitou a trapasem .Jen pro příznivce ujeťáren.