Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 1 další ukázka

Temný elf jménem Dar‘Khan touží získat zpět svou moc, a proto cestuje do zničené Morové země, aby našel tajemnou Sluneční studnu. Hodný Kalec je mu v patách, protože zlotřilý elf do svých nekalých plánů zahrnul i ubohou Anveenu. Aby zabránil nejhoršímu, musí se Kalec střetnout s nepřátelskými silami, které na něho čekají v troskách prastarého elfského města. Přitom odhalí záhady, jejichž působením se jim všem život úplně změní.

Scénář
Richard A. Knaak
Art
Jae-Hwan Kim
Obálka
Jae-Hwan Kim
Překlad
Ondřej Duha
Žánry
fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7362-574-0 (Alpress)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
125 x 185 mm
Tisk
černobílý
Stran
176
Cena
149 Kč
Originál
Warcraft - The Sunwell Trilogy #03: Ghostlands (Tokyopop, 2007)
  • Walome
    Tahle série je jeden velký omyl. Infantilní kresba stylu pseudomanga se ke světě WarCraftu vůbec nehodí, scénářem to nepřesahuje ničím brakovou literaturu. Na to, jaký má svět WC (to je ale blbě vypadající zkratka :) ) potenciál, je tato řada dost nudná a nenápaditá. Škoda.
  • barydave
    Příjemné zakončení této tří dílné WarCraft série. 71%
  • KdG
    Kresba je fakt moc pěkná, příběh je standardní fantasy.
  • Final
    Zakončení série Warcraft pokračuje v trendu prvních dvou dílů, hodnocení viz. komentář k prvnímu dílu. Kresba opět skvělá (hodnocení grafické části 43% z 50%), příběh od spisovatele Richarda A. Knaaka stále příšerný (hodnocení příběhu 8% z 50% ). Výsledné hodnocení 51% ze 100%, a to čistě jen kvůli skvělé kresbě. Jedině díky ní a příjemné ceně si pořídím všechny tři díly. Kéž by příště Alpress vydal něco se slušným příběhem a pěknou kresbou. Při srovnání s u nás vydávanou sérií Deník pána démonů pro mě lépe vychází Deník, a to díky vtipnějšímu a ucelenějšímu příběhu.
  • erik
    Tak som dočítal vyvrcholenie jedného z mála fantasy, čo tu vyšlo. Autor, na rozdiel od Denníka pána démonov, zvláda primerané veľkolepé finále plné mágie, drakov, elfov a ďalších viac či menej živých a neživých bytostí. Navyše, Warcraft 3 som aj s datadiskami zbožňoval a dodnes patrí k môjmu najobľúbenejšiemu PC zážitku. Slušná knižka na krátke oddýchnutie.
371141