Všechny zlé věci musí jednou skončí...
Jako pán démonů v zácviku získal Raenef mnoho neuvěřitelných zkušeností. Bojoval s nespočetnými nepřáteli, udělal si přátele a navázal hluboký vztah se svým učitelem Eclipsem. Přes roztěkanou povahu se Raenef hodně naučil a hodně dospěl... a teď je to všechno pryč!
V tomto posledním svazku se Raenef ocitne zpátky na ulici s děravou pamětí, peněženkou i srdcem. Může takhle skončit nejroztomilejší pán démonů na světě?

Scénář
Lee Yun Hee
Art
Kara Lim
Obálka
Kara Lim
Překlad
Dana Krejčová
Žánry
fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7197-345-4 (Talpress)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
125 x 190 mm
Tisk
černobílý
Stran
188
Cena
249 Kč
  • Plocan
    Plocan16.5.2015 22:42Deník pána démonů #07
    Pozor! Text může obsahovat spoilery! Jak jsem si myslel na konci šestého dílu - sedmička bude pouhým natahováním a oddalováním nevyhnutelného.
    Raenef se zničehonic probudí a jakousi náhodou si nepamatuje vůbec na nic, co se odehrálo v uplynulém roce. Vrací se proto zpátky do města Pulhel, k cechu zlodějů, do města, kde se poprvé setkal s Eklipsem. A tam se ho také Eklips vydá hledat. Po jednom střetnutí a rádoby vyrovnaném boji s knězi se Raenefovi zase vrátí paměť a vrátí se s Eklipsem zpátky na svůj hrad, kde konečně začne plnit své povinnosti Pána démonů naplno. Poslední dvě kapitolky měly být možná jakýmsi doslovem, ale ve skutečnosti se jedná spíš o jeden takový kraťoučký "spin off" a o jednu vtipnou příhodu s Chrisem, Erutis a Raenefem na hradě.
    Kresbě opět není co vytknout, je líbivá, občas doplněná o nějaké vtipné "chibi" panely a hlavně jsou díky ní souboje velice přehledné (i když jich v tomhle díle příliš nebylo).
    Sedmý díl byl tedy sice zbytečnou vycpávkou, ale i tak mě bavil a bylo to poměrně důstojné ukončení série, ačkoliv by bylo lepší zakončení šestým dílem...
    60%
  • Seel
    Seel24.7.2008 22:23Deník pána démonů #07
    Myslím, že to klidně mohlo skončit minulým dílem, tenhle mi už přišel trochu zbytečný, i když netvrdím, že se mi nelíbil. Většinou totiž čekám, že se některé věci osvětlí právě až na konec a tady už toho moc k řešení nebylo, moc se toho neděje. Na hodnocení trochu přihazuju za příběh Erustis, ten je vážně super.
  • erik
    erik22.7.2008 07:11Deník pána démonů #07
    A máme tu koniec. Ako sa dalo čakať, autori ho s prehľadom nezvládli. Dej to síce nikdy nemalo dajako strhujúci, ale aspoň to bola ľahká zábava. Tá sa v poslednej časti vytratila, ostala iba snaha o zábavu a vidno, že sa pokúšali zavŕšiť celý príbeh paralelou k začiatku. No, ništ moc. Napriek všetkému som celú sériu prežil v pohode, takže tak.
22