Třetí svazek známé korejské manwhy, která představuje českému čtenáři typický svět asijských komiksů.
Kolotoč příhod samotářského Jung-wooa pokračuje. Aby mu Que-min zajistila bezpečí, přistoupí na Ghoon-hahmovu podmínku a začne s ním chodit. Jenže jak dlouho takové vydírání Que-min snese? Co na to řekne Ghoon-hahmův gang? Je Ghoon-hahm opravdu tak drsný vůdce, za jakého se vydává? A jak se zachová Jung-woo?

Scénář
Lee Young Yuu
Art
Lee Young Yuu
Obálka
Lee Young Yuu
Překlad
Tomáš Horák
Redakce
Lucie Kučová
Žánry
humorný
ISBN/ISSN
978-80-252-1096-3 (Egmont ČR (Albatros Media a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
125 x 190 mm
Tisk
černobílý
Stran
176
Cena
199 Kč
Originál
K2: Kill Me, Kiss Me #03 (Daiwon C.I., 2001)
  • Plocan
    Plocan3.1.2015 14:57K2: Kill Me, Kiss Me #03
    Pozor! Text může obsahovat spoilery Pro mě zatím nejnudnější díl. Příliš mnoho nového se neudálo. Que-Min se pořád zoufale snaží o Jung-Wooa, dozvídá se však, že Ghoon-Hahm je jejím kamarádem z dětství a je do ní pořád zamilovaný, a tak se do příběhu zapojuje milostní trojúhelník, kdy Que-Min neví, pro koho se rozhodnout. Do toho všeho nastupuje rozmazlená Lin, která si usmyslela, že Ghoon-Hahma za každou cenu dostane.
    Jak už jsem říkal, tenhle díl mě příliš nenadchl, přesto se našlo pár světlých chvilek. Líbilo se mi zjištění, že mezi Ghoon-Hahmem a Que-Min bylo už ve školce jakési podivné „přátelství“ a já stále doufám, že si nakonec Que-Min vybere jeho. Jung-Wooa už naprosto nesnáším, oproti prvnímu dílu je úplně jiný. Téměř se nevyjadřuje, neprojevuje žádné emoce a je chladný až to vypadá blbě. Je mi jasné, že má vypadat strašně sexy, tajemně a chladně, ale na mě to působí naprosto opačným dojmem.
    Líbila se mi však scéna s Pikachu a Rakeťáky v televizi, stejně jako jsem si všiml, že si Jung-Woo četl šestý díl Naruta.
    Některé drobnosti mě moc potěšili a ačkoliv byl díl velice nudný, tak některé části byly dostatečně zajímavé na to, aby si třetí díl udržel hodnocení 3 hvězdiček.
121