Koupit
Jmenuji se Damian. Damian Chobot. Býval jsem spokojený nenápadný úředník, než mi mů otec narouboval na nos sloní chobot a přesvědčil mě, abych zachránil svět... Doktor Žena, možná vám to něco řekne...? Než zmrzačil mne, udělal omylem z mé matky čtyřnohou stvůru... Jsem závislý na látce zvané nektar, nevíte, kde by se tady dala sehnat? Několik let jsem se toulal, potom mě unesli a jezdil jsem jako monstrum s cirkusem... Měl jsem jednu lásku, Olgu, Olgu Matnou, matnou fotografii... Chtěla mi pomoct, ale mně nemůže pomoct už nikdo... Blíží se konec světa a maršál Chobotov je blízko... Jsem ztracený..

Scénář
Džian Baban, Vojtěch Mašek
Art
Vojtěch Mašek
Žánry
ze života
ISBN/ISSN
978-80-904284-0-9 (Lipnik - Karolina Voňková)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
165 x 230 mm
Tisk
černobílý
Stran
216
Cena
349 Kč
  • Kapis
    Kapis mecenáš3.6.2014 07:44Poslední chobotango
    Z původně nesourodého startu – a to jak graficky tak dějově – kdy duo Babán Mašek využívalo své rezidenční stripy z A2 a různě roubovali kresbu na fotky a celé to působilo kapku chaoticky (což ale dobře sedělo k úvodu do téhle tajemné a magické trilogie) - se utřásl jednotně a čistě kreslený, dobře promýšlený, originálně vyprávěný příběh, který se sám v sobě geniálně prolíná a zamotává jako dlouhý chobot. Ke konci to bylo možná až moc překombinované, ale ve světě Mostrkabaretu Freda Brunolda není nic nemožného. Taky je dobře, že aspoň nějaké prachy od státu šly na dobrou a kvalitní uměleckou věc;) Toto je asi nejvýraznější a nejzajímavější autorský počin u nás.
  • Černá Krysa
    Černá Krysa10.1.2014 14:29Poslední chobotango
    Celá trilogie dobrá, poslední díl se mi líbil nejvíc.

  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin6.2.2011 19:43Poslední chobotango
    Prima zakončení dokonalé trilogie, Baban a Mašek jsou skvělá dvojice komiksových tvůrců...
  • flipflop
    flipflop12.5.2010 13:53Poslední chobotango
    Docela vtipná slátanina.
  • Woffce
    Woffce23.7.2009 13:59Poslední chobotango
    Už u "Slonů" jsem uzavřel s "Monstrkabaretem" tichý syndikát. Jsem tudíž až trestuhodně nesoudným fanouškem dua Mašek + Baban - jejich kýbl čaje s recepturou "přiměřeně Sofistikoniny, přiměřeně Filozoftipu" jest i mým kýblem. Jen doufám, že ačkoli TENTO již dopit, staví už paní Kokešová nebo pan Hermann na další....
663