Velká kniha o jednom z nejoblíbenějších hrdinů všech dob Spider-Manovi! Najdete v ní plno zajímavostí o pavoučím chlapíkovi i o jeho úhlavních nepřátelích, nějaké ty hádanky a hlavně úplně nové komiksy, které jste ještě nečetli.

Scénář
Zeb Wells
Art
Patrick Scherberger
Ink
Norman Lee
Barvy
Jochen (Joe) Weltjens (Guru-eFX)
Obálka
Amanda Conner, Christina Strain
Lettering
Dave Sharpe
Překlad
Jiří Pavlovský
Redakce
Joe Quesada
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-252-1071-0 (Egmont ČR (Albatros Media a.s.))
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
209 x 292 mm
Tisk
barevný
Stran
64
Cena
249 Kč
Originál
Spider-Man Annual 2009 ()
  • Delphín
    Delphín23.11.2019 20:40Spider-Man
    Cením že se zde zmínili o Hobgoblinovi. A i když je Spidey můj nejoblíbenější super hrdina, nic jiného pozitivního v tomto komiksu vytknout nejde. Parkerovo hlášky jsou nemastné neslané, příběh za moc nestojí a to samé se dá říct i o kresbě. Pro malé čtenáře asi ok ale jinak bych to fakt nedoporučoval...
  • Kocour
    Kocour16.4.2010 12:06Spider-Man
    Komiks určený primárně těm nejmladším čtenářům. Kromě dvou krátkých příběhů (2x22 stran) knížka obsahuje množství různých "her" a tabulek o Spideyho protivnících. To jsou věci, které staršímu čtenáři vůbec nic neřeknou, ale dětem se naopak budou určitě líbit. Například ohodnocení každého protivníka Stupněm nebezpečnosti, nebo průřez kluzákem Green Goblina, kde se můžete dočíst, že jeho maximální rychlost je 177 kilometrů za vteřinu (sic!). Co se týče příběhů, oba jsou neuvěřitelně jednoduché a ne moc hezky nakreslené. Všechny postavy se smrskly na směšné figurky. V první polovině se Peter utká s Lizardem a docela vynalézavě ho zneškodní, ve druhé části Green Goblin krade lidem peněženky (!) a pak se střetne s Hobgoblinem, do čehož samotný Spider-Man moc nezasahuje. Výsledek: pro děti do cca 8 let je to asi vhodné, ale za ty peníze bude lepší koupit nějakou sice černobílou, ale mnohem delší, lepší a levnější knihu z edice Comicsové legendy od CRWE.
  • KdG
    KdG28.9.2009 22:00Spider-Man
    Nijak to nevybočuje ze standardu nastaveného časopisem velkolepý spider-man. (akorát u toho nebyl dárek, jsou tam 2 komiksy místo jednoho, má to tvrdé desky a stojí to 5x víc než časopis).
34