Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
V první knize sbírky kompletující komiksové příběhy s nelítostnými lovci z vesmíru, se podíváte jak do amazonské džungle, tak na ruské ledové pláně, navštívíte jak domorodé kmeny, tak mocné drogové barony. Na více než 400 stranách zavítáte jak do epochy samurajů, tak do éry kolonizace i zákopů první světové války… a dostanete se i na další místa, na kterých se země zbarví krví. A je jedno, jestli je ta země pokrytá trávou nebo sněhem.
Tak šťastnou cestu… a pozor na hlavu.
Lovci z jiného světa, přitahovaní teplem a násilím. Predátoři. Jsou nám fyzicky nadřazení, vybaveni smrtící mimozemskou technologií a navíc se dokáží udělat téměř neviditelnými. Po celou dobu lidské historie využívali Zemi jako svou soukromou loveckou oboru. Zjevovali se na bojištích a na gangy ovládaných ulicích, ne proto, aby si nás podmanili nebo aby nám pomohli v boji se zlem, ale jen aby získali své děsivé trofeje. Jejich kořistí totiž nejsou lvi nebo sloni, ale ta nejnebezpečnější lovná zvěř ze všech – člověk.

Obsahuje příběhy:
Betonová džungle
Studená válka
Temná řeka
Zkouška dospělosti
Lov v Nghase
Krvavé písky času
Krevní msta

Obsahuje sešity sérií Predator #1-4 (1989-90), Predator: Cold War #1-4 (1991), Predator: Dark River #1-4 (1996), Predator: Rite of Passage (Dark Horse Comics #1-2) (1992), Predator: The Pride at Nghasa (Dark Horse Comics #10-12) (1993), Predator: The Bloody Sands of Time #1-2 (1992), Predator: Blood Feud (Dark Horse Comics #4-7) (1993)

Scénář
Neil Barrett, jr., Dan Barry, Chuck Dixon, Ian Edginton, Mike Richardson, Mark Verheiden
Art
Enrique Alcatena, Dan Barry, Leo Durañona, Rick Leonardi, Ron Randall, Chris Warner
Ink
Enrique Alcatena, Dan Barry, Sam de la Rosa, Leo Durañona, Randy Emberlin, Rick Magyar, Steve Mitchell, Dan Panosian, Ron Randall, Chris Warner
Barvy
Gail Beckett, Chris Chalenor, John Hanan III, Steve Mattsson, Rachelle Menashe, Dave Nestelle, Eric Vincent, Gregory Wright
Obálka
Den Beauvais
Překlad
Marek Barányi (Keram), Pavel Švanda (Ninjer)
Redakce
Jan Řehoř
Žánry
akční, sci-fi
ISBN/ISSN
978-80-7381-511-0 (BBart s.r.o.)
978-80-7381-511-0 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem
Formát
160 x 235 mm
Tisk
barevný
Váha
1184 g
Stran
432
Náklad
2000ks
Cena
899 Kč
Originál
Predator Omnibus Volume 1 (Dark Horse Comics, 2007)
  • louza
    louza29.10.2020 11:55Predátor Omnibus 1
    Kniha navazující na kultovní film Predátor přináší tři velké příběhy, které jsou prakticky nikdy nenatočenými filmy Predátor dvě, tři a čtyři. Betonová džungle je psaná podle původně zamýšleného scénáře druhého dílu z něhož se pak na obrazovky v reálné dvojce dostalo jen torzo. Několik klíčových scén ale poznáte. Přesto je komiks příběhově výrazně lepší než VHS trhák s Gloverem v hlavní roli. Hlavní postavou je tu bratr Dutche z původního predátora, který je ještě větší drsňák než Arnold A Jesse Ventura dohromady a nese si s sebou podobně jako agent Mulder stigma ztraceného sourozence jež ho pohání. Má i svého nezastupitelného buddyho, bicáky, bouchačku a desítky drsných hlášek. Dokonalý archetyp osmdesátkového hrdiny pro boj s dredatými neviditelnými emzáky. Se stejnými hrdiny pracuje i Studená válka odehrávající se na sibiři, kde ztroskotá predátoří loď o jejichž technologii se utkají američané a rusové. Nové neokoukané prostředí, slušný trochu dobově politicky šmrncnutý příběh, skvělé hlavní postavy v nichž čtenář toho Dolpha (kdyby uměl hrát) a Brigitte (kdyby uměla hrát) úplně vidíte. Poslední velký příběh je Temná řeka zasazená už do devadesátek, kde se konečně řeší co se vlastně stalo s Dutchem. Komiks vypadá na rozdíl od dvou osmdesátkových příběhů moderněji a je klasickým přídavkem legendy po deseti letech. Návrat ke kořenům. Do džungle. Shaffer stále funguje, skvěle hlášuje, příběh není nijak monumentálně klenutý, ale jde o neostudnou klasickou VHSkovou čtyřku, kterou si půjčíte s novou segalovkou. Dodatečné povídky z Afriky jsou super. První světová válka ještě jde, ale už trochu zavání zbytečností. Japonsko je poměrně wtf záležitost. Celkově ale mohutné doplnění predátorského kánonu ukazuje jak by to vypadalo, kdyby se ve filmové sérii včas pokračovalo a bylo na ní dost peněz.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš2.1.2018 19:28Predátor Omnibus 1
    Tak jako u vetřelců, tento omnibus je fakt přesně to pokračování, které má Predátor dostat. Naštěstí se dvojka povedla (pro mě) i lépe než jednička, přesto tyto komiksy jsou daleko drsnější a dravější. Jdou víc na dřeň a neberou si servítky. Jednička je v podstatě to samé co dvojka film, resp. obráceně, až na pár detailů. Studená válka je fakt asi to nej ze všech příběhů staré éry. A zase jako u vetřelců i tady je trojka prostě divná, nadstavená vata a s divnou až tuctovou kresbou. Příběh je slušný, ale je to takový průměr. na tak krátkém poli se tam toho děje prostě moc. Další kraťasy, to už je jiná "podívaná" - tam snad neám výtku ani vůči jedinému komiksu. 5 z 5!
  • ConanVJ
    ConanVJ2.12.2015 19:29Predátor Omnibus 1
    První omnibus se točí kolem bratra Dutchova bratra, plus nějaký menší příběh. Pro mě parádní počtení. 90% :)
  • luky.kuky10
    luky.kuky1030.6.2015 22:37Predátor Omnibus 1
    Cena kolem 299,- co si prat vic? Zabavi na dost dlouho! A diky tomuto omnibusu zacim predTorovi prichazet na chut. Nejlepsi jsou pribehy s bratrem "arnolda (:-D)". A za mne urcite nejhezci obalka u predator omnibusu, ta je proste famozni!
  • kaylin
    kaylin5.11.2014 08:08Predátor Omnibus 1
    Ty kratší komiksy trochu kazí dojem z celého omnibusu, který by jinak byl nesmírně zábavný, místy pořádně drsný a hlavně našlapaný akcí na různých místech. Alespoň tohle ty kraťasy dodržují, protože se v nich podíváme skutečně všude možně po světě, a to i v různém čase. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/11/778-predator-omnibus-1-75.html
  • mAGiic
    mAGiic editor5.11.2014 00:12Predátor Omnibus 1
    Pprvní tři příběhy se Schaeferem jsem vyloženě hltal a zbytek příběhů se mi také moc líbil, hlavně "Lov v Nghase". V této vidím jediný slabý článek a tím je poslední příběh "Krevní msta", ten mi přišel hodně scénáristicky zmatený. Jinak skvělý úvod do mytologie Predatorů. Myslím si, že každý kdo má rád filmy s Predátorem, tak si tu přijde na své. Skvělý omnibus. 5*
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš30.8.2014 13:48Predátor Omnibus 1
    Velmi příjemné překvapení. Podobně jako u Aliens v zásadě potěší spíše příběhy rozvíjející původní film. Je ovšem pravdou, že Temná řeka už vykrádá vykrádané poněkolikáté a vše zpestřuje jen sličná asistentka, příběh s pátráním po Dutchovi se ani nepohne, a to je škoda. Betonová džungle vycházela kdysi v časopise Stezka, kde jsem chytil jen pár stran a domníval se kvůli tomu, že jde jen o přepracování původního filmu. Kratší příběhy - střídavě oblačno, vyzdvihuji hlavně Krvavé písky času, unikátní mix brutality a světe div se i třeba špetky erotiky na pozadí skutečných a snad ještě brutálnějších událostí než jsou fabulace s vesmírným nimrodem.
  • sedw
    sedw30.6.2014 23:07Predátor Omnibus 1
    Betonová džungle (3,5*) – Příjemný akční komiks s dějem, který bych si u predátora představoval. Žádnou větší hloubku zde netřeba hledat, ale vše příjemně odsýpá a člověk v podstatě nemá čas se nudit. Kresba je poplatná době vzniku, ale rozhodně neurazí, coloring je slabý podprůměr. Suma sumárum příjemný příběh a zajímavé navázání na první film.
    Studená válka (4*) – Volné pokračování úvodního příběhu, které mi sedlo více, než Betonová džungle. Děj byl pořád velmi akční, avšak příběh mi přišel lepší a smysluplnější, líbil se mi politický podtext i povedené rozuzlení. Kresba je, stejně jako v prvním případě poplatná době vzniku, stejně tak coloring. U tohoto příběhu jsem se velmi bavil.
    Temná řeka (2,5*) – Zakončení úvodní trilogie o detektivu Shaeferovi, které mě poměrně dost zklamalo. Děj byl v podstatě pouze o akci a zcela se vytratil zajímavý příběh, nějaké vyvrcholení celého pátrání po Dutchovi. O to větší škoda to je z důvodu, že kresba je o třídu výše, než v předchozích dvou příbězích a to zejména zásluhou kvalitního coloringu, barvy jsou výrazné a vše vypadá opravu dobře. Pouze kresba tak vytahuje tento příběh z podprůměru. Kdyby takovou kresbu měl druhý příběh, byl by na plný počet bodů.
    Zkouška dospělosti (4,5*) – Výborný krátký bezeslovný příběh, který byl i přes svůj malý rozsah naprosto skvělý.Větší délka by příběh jen rozmělnila a ten by tak nevyzněl. Coloring odpovídá době vzniku, takže není příliš povedený, ale u tohoto příběhu mi to nevadilo, jelikož i když byl příběh beze slov, člověk vše hned pochopil a to právě díky velmi kvalitní kresbě.
    Lov v Nghase (5*) – Tak toto byla lahůdka. Originální námět, děj nebyl pouze o akci, ale měl hlubší myšlenku. Ani vteřinu jsem se nenudil. Co se týče kresby, opět hlavně coloring je poplatný době, ale v tomto případě mi to vůbec nevadilo. Celkově kresba dodala tomuto příběhu správnou atmosféru.
    Krvavé písky času (4*) – Zpočátku nezajímavý příběh, který však svým dalším směřováním velmi příjemně překvapil. Zasazení predátora do 1. světové války velmi potěšilo. Predátor zde však plnil spíše vedlejší roli, příběh popisoval zejména válečné útrapy řadových vojáků. Co příběh bohužel shazovalo byla opět kresba spolu s coloringem, která mi vážně nesedla a pak poměrně zmatený začátek. Ale i tak rozhodně kvalitní příběh.
    Krevní msta (2,5*) – Příběh, který měl opravdu potenciál a zajímavou myšlenku, bohužel výsledné provedení zklamalo. Děj byl zmatečný, rozuzlení ve výsledku žádné a kresba a coloring opravdu nepovedené.

    Celkově tedy hodnotím tak, že za 300,- Kč se jedná o super koupi, každý si zde najde své. Nicméně k tomuto Omnibusu se spíše již nevrátím a pokud ano, bude to především kvůli Zkoušce dospělosti, Lovu v Nghase a Krvavým pískům času, to jsou top příběhy. Studená válka je také výborná, ale kvůli rozsahu mi jednou stačila.
  • Michal Opitz
    Michal Opitz mecenáš2.7.2013 12:33Predátor Omnibus 1
    Scénáristi ctí ducha předlohy a to je jen dobře. Vlastně žádná z povídek ve mě nevyvolala pocit typu: tohle není Predátor, kterého mám rád (to se mi často stávalo u Vetřelců nebo Indiana Jonese). Bezeslovný komiks "Zkouška dospělosti" je lahůdka, ale myslím, že každý si v tomhle kompletu najde to své.
  • formi123.
    formi123.21.5.2013 20:54Predátor Omnibus 1
    Suprový,Senzační,bestovní,ůžasný,No prostě predátor :)

  • Josh
    Josh12.1.2013 03:33Predátor Omnibus 1
    Je to zvláštní, kniha jako celek je pro mě za plnej počet, ačkoliv jednotlivý story ne vždy úplně oslní. Kresba má svoje kouzlo, akorát pamětihodných okýnek nabízí spíš poskrovnu (flotila predátořích lodí přes dvojstranu, krokodýlové, a...ehm... průvodkyně Lopézová:)) ), všechny příběhy jsou si vizuálně dost podobný. Ale nedá se to brát jako zápor, aspoň tak má první omnibus výraznej, jednotnej styl. Plusem je určitě počet stran a textů, vydrží vám dlouho. Pro fanoušky Predátora jasná volba.

    Trilogie o Dutchovo bráchovi - v pohodě, jen by detektiv Schaefer nemusel bejt takovej asshole:)) Jeho hlášky jsou skutečně spíš na pěst (ale za to bych trochu vinil i překlad). Jinak získává sympatie svojí urputnou snahou o zjištění pravdy ohledně bráchy, v tom mu musíte držet palce. Celkově jde o napínavý čtení, Predátoři rozpoutávají jatka na potkání, bavil jsem se. Řadím to na stejnou úroveň jako filmy, kéž by někdy vznikla adaptace. 5 hvězd

    Zkouška z dospělosti - Perfektní! Beze slov, bez chyby, dal bych si to i o něco delší. 5 hvězd

    Lov v Nghase - Aneb když se divočina rozhodne házet Predátorovi klacky pod nohy:)) 4-5 hvězd

    Krvavé písky času - Jak se dvojice Jean a Claude probíjela 1. světovou. Moc pěkně popsaná nesmyslnost válek a bezmoc vojáků, kteří museli čelit jak šíleným generálům, tak lovícím Predátorům. Obešlo by se to bez nadrženýho páru, kterej čte jejich zápisky, celá linie mimo válku je k ničemu. 4 hvězdy

    Krevní msta - Tokio, současnost, tady je nadržená jen ženská, bohužel její slepý samuraj na ní kašle, protože má vidiny, jak v minulym životě zápasil s Predátorem...a ten si pro něj přijde zas... možná to zní líp, než se to čte:)) tak za 3 hvězdy


  • Fry
    Fry admin26.2.2011 10:01Predátor Omnibus 1
    Skvělé, zajímavé a vzrušující čtení.
    Doporučuji všem!
  • Azalin
    Azalin mecenáš23.11.2010 13:51Predátor Omnibus 1
    Trošku víc se mi líbili Vetřelci i Vetřelci proti Predátorovi, ale přesto je to velmi dobré čtení.
  • kubanec13
    kubanec1323.11.2010 10:14Predátor Omnibus 1
    Bavil jsem se dobře a těším se na další omnibusy, uvidíme.... Jediné na co si musím zvyknout je barva v omnubisech, ale dá se to:))
  • doophy
    doophy30.10.2010 20:47Predátor Omnibus 1
    Slušná zábava, za velké peníze....
  • royan
    royan6.7.2010 15:47Predátor Omnibus 1
    Celkem slušná zábava. Místy úsměvné, ale čtivé.
  • punisher
    punisher2.7.2010 14:10Predátor Omnibus 1
    Nejlepší Omnibus.Dobrej děj,hodně akce,co chtít víc?
  • Hulik
    Hulik26.6.2010 00:13Predátor Omnibus 1
    Z prvních Omnibusů se mi líbil Predátor nejvíc.Hlavně první příběhy s Arnieho bráchou jsou návrat do filmových akčních osmdesátek.A ty já moc rád.
  • Mankin
    Mankin mecenáš29.4.2010 07:55Predátor Omnibus 1
    Prvý omnibus v češtine, ktorý sa mi dostal do pazúrov. Predátor je klasika, filmečky skuknuté niekoľko krát. Ku komiksom som pristupobval s očakávaním pohodovej akčnej scifariny a... a až na občasné podivné pocity z čítania, som bol spokojný.
  • BlackDragon
    BlackDragon27.2.2010 13:36Predátor Omnibus 1
    Predator je skvely! pacilo sa mi ovela viac ako Aliens vs Predator
  • hypermlok
    hypermlok24.11.2009 08:31Predátor Omnibus 1
    Také jsem toho od Predátora moc nečekal, ale neodolal jsem a nelituji. Hlavní hrdina Prvních tří rozsáhlých příběhů je Arnoldův starší a tvrdší bratr, který vždy, když potká Predátor, nakope ho do patřičných míst. Pohodová kresba a tvrďácké hlášky dělají z tohoto komiksu pohodové oddechové čtení. Tyto příběhy jsou doplněny několika kratšími, které mě však až tolik nezaujaly. O Predátorech se tu skoro nic nedozvíme. Vždy se objeví, zabijí nebo jsou zabiti a to je vše. Doufám, že v dalším svazku pronikneme do života Predátorů hlouběji a že se dozvíme, co se stalo s bratrem hlavního hrdiny, kterého ve filmu AS.
  • yogi
    yogi12.11.2009 19:22Predátor Omnibus 1
    Rež a rúbaj do krve , nebude to poprvé a vzhledem k tomu jakým tempem se na nás valí Omnibusy jistě ani naposled . Protože jsem od Predatora nic neočekával , nebyl jsem ani zklamán . Když uvážím,že se jedná o klasické čtivo do vlaku či metra pro dospívající , celkem mě zaráží cena . Paperback by tomu slušel mnohem více .přece jen to není Vojna a mír ani Watchmen . Filmový předchůdce je jistě klasický akční film ,u v mém Top 500 byste ho ale stěží našli . Proto jsem na některé věci celkem valil oči . Proč třeba Emzáci kteří na naší modré ,nikoliv zelené planetě dělají bordel už hezky dlouho (T. rex by mohl vyprávět ,tedy ne britská glamrocková kapela ,ale ta jurská potvora ) tak umanutě jdou po bráchovi guvernéra Kalifornie . Že by po celou historii Země nepotkali většího řízka se mi nechce moc věřit . Ale stejně umanutě jako ten polda jsem se i já porval s tímhle komiksem , i když ke konci jsem byl unavenej , jak kdybych tu mrchu sám honil po pralese . Takže pokud je Ti čtenáři okolo 12 let a máš vysoké kapesné , jdi do toho (ale za ty prachy by se dalo užít spousta jiné srandy - v blízkém supermarketu bys za to koupil tak 1000 lahváčů a to už je na pováženou) .
  • Tominos
    Tominos7.9.2009 16:07Predátor Omnibus 1
    Klasická akčňárna, bavil jsem se stejně jako u pecek mého mládí, kdy Arnie a Sly byli na vrcholu ;-)

    U děje nemusíte ani přemýšlet a většina postav přijde stejně o hlavu :-)
  • Final
    Final mecenáš21.8.2009 17:56Predátor Omnibus 1
    Velmi čtivé. Pobavilo mě daleko víc než návraty komiksových legend Spiderman, Wolverine, X-Men. Dávám prst nahoru za tenhle komiks.
  • DEmnoG
    DEmnoG mecenáš17.8.2009 21:58Predátor Omnibus 1
    Na zacatek je myslim dobre rici, ze nejsem nejak velky fanda Predatoru, i kdyz prvni a druhy film me neminul a jednicku radim mezi klasiku. Ale i tak jsou mi blizsi Alieni:).

    Choze uz hezky rozepsal, co se v jednotlivych pribezich deje, tak mi ubral praci. Ja jen dodam, ze v pribehu "Studena velka" Predatori pristanou na Sibiri, protoze v jejich vesmirne lodi se rozbije klimatizace, takze chte nechte museji vyrazit do blizke sovetske zakladny, kde vhodnou soucastku ziskaji a nadherne technicky implementuji do sve mimozemske techniky. Panel, ve kterem "technik" Predatoru soucastku vymenuje me rozesmal. Koukal jsem jak tele na nova vrata. V pribehu "Krvave pisky casu" jsem ocenil, ze pevnost Douaumont skutecne existovala a skutecne patrila k nelepe vybavenym pevnostem Verdenskeho pevnostniho systemu a skutecne ji Nemci ve finale az neskutecne lehce po 5mesicich tvrdych boju dobili.

    A konecne stejne jako Choze "Zkouska dospelosti" je vyborny one shot, ktery v tehle knize na me pusobi jako blesk z cisteho nebe.

    I tak pro mne tenhle Omnibus zklamanim, a i kdyz jsem ho ziskal za 1/2cenu, tak i tento finacni obnos povazuji za vyhozene penize. Myslim, ze idelani cena by byla kolem 300Kc v mekke vazbe a vyuziti tohoto Omnibusu bych videl jako zachodove ctivo.


  • choze
    choze10.8.2009 18:48Predátor Omnibus 1
    Kresebně mi to vyhovuje, ale jinak je to tupá řežba s přemírou chabých hlášek a nelogičností, kterou není důvod číst podruhé. Nechybí ale většina predátorského folklóru (termovize, reprodukce lidské řeči, laserový zaměřovač, vytrhávání páteří z těla) a osvěžující je zasazování děje do různých prostředí i dob.

    BETONOVÁ DŽUNGLE – nejzajímavější příběh (kdysi vycházel ve Stezce), jednak leccos z něj vyzobal druhý filmový Predátor (přenesení děje do velkoměsta, válku gangů, masakr v metru), druhak navazuje na první film, ze kterého se tu objevuje postava generála Phillipse. Bratr Schwarzeneggerovy postavy se při pátrání po zmizelém sourozenci dostává na místo jejich souboje v jihoamerické džungli a utká se s přeživším predátorem. Dlužno podotknout, že hrdina je otravný hovado, který ostentativně rádoby cool fuckuje všechny a všechno a s oblibou sestřeluje rakety nad ulicemi plnými lidí jakoby se nechumelilo (a tím pádem nezůstává nic dlužen svému partákovi, který klidně v místnosti vystřelí z bazuky na predátora rvoucího se s hrdinou).

    STUDENÁ VÁLKA – po New Yorku hurá na Sibiř, hezky v duchu reaganovských studenoválečnických akčních vyprávěnek (americký a ruský tým), s výjimkou prostředí nic zajímavého.

    TEMNÁ ŘEKA – Schaeferovo pátrání po bráchovi v jihoamerické džungli pokračuje, samozřejmě se opět nepohne ani o píď, i když otevřený konec je příslibem do budoucna. Vypíchl bych dvě pozitivní věci a sice parádní scénku s predátorem, který se za letu vláme do letadla a pak tu exotickou Schaeferovu průvodkyni, ta to oživila.

    ZKOUŠKA DOSPĚLOSTI – nejlepší příběh, odehrává se v Africe, krátký, bezeslovný, jednoduchý, perfektně funkční.

    LOV V NGHASE – opět Afrika, predátor vs aristokratičtí koloniální lovci, nic moc

    KRVAVÉ PÍSKY ČASU – predátoři řádí v první světové (kdo doopravdy zmasakroval posádku pevnosti?), spokojenost

    KREVNÍ MSTA – Japonsko, predátoři vs. samurajové, trochu zmatené, kupodivu nejslabší

  • krvinka56
    krvinka5622.7.2009 08:57Predátor Omnibus 1
    Tak tohle je opravdu povedená záležitost.Přiznám se že sem od toho moc nečekal ale hned prvnípříběh mne chytl. BETONOVÁ DŽUNGLE je opravdu perfektní rozhodně se mi líbí více než film má dobré nápady a perfektní destrukci plus je tu trochu i něco k zamyšlení.
    STUDENÁ VÁLKA: no tak tenhle příběh je i dost originální a má pár dobrejch nápadů.Je vydět kde přebral filmový AVP inspraci.Taky ho považuji za jeden z těch nejlepších. kresebně nejde nic těmto dvoum dílů co vytknout.
    TEMNÁ ŘEKA: tak kresba jako vždy perfektní a příběh ucházejcí,sjinou postavou by mne bral rozhodně víc ale hlavní představitel už mi fakt stou svou posedlostí po pátrání po bratrovi z nějakého důvodu už pořádně začal lézt na nervy a nějak se mi tento příběh moc nezamlouval.I přes určitě některé dobré nápady a povedenou akci.
    ZKOUŽKA DOSPĚLOSTI:je beze slov které by jí určitě škodily délku má taky odpovídajcí a to je její hlasvní plus sice má jednodušší kresbu ale i tak je opravdu perfektní.
    LOV V NGHASE: tak tady je to jeden z příběhů co sou taky z části dobré a je i docela vtipný začátek teda slibuje víc ale konec to má taky odpovídající.záleží na čtenáři jak k této povídce přistoupí.
    KRVAVÉ PÍSKY ČASU: tak tohle je jeden z podle mně nejlepších příběhů .
    KREVNÍ MSTA: no nevím co si otomhle mám zrovna myslet ale popravdě mne nijak nezaujal ikdyž téma a způsob vyprávění sou dobře zvolena.
    kniha jako celek je perfektní záležitost ,je dobře že je v pevné vazbě .Ostatně celé zpracování knihy je perfektní a ačkoli určitě mohla být dražžší vydavatel šel cestou niší ceny což je hlavvní plus.Pro fandy Predátora jasná koupě ,ostatní se ale taky dobře pobaví.Rozhodně se těším na další.
  • willis
    willis29.6.2009 13:43Predátor Omnibus 1
    Filmovou jedničku mám v top 10 a i dvojku s D.Gloverem nijak nazatracuju, naopak ji považuju za silně nedoceněný film. První stránky komiksu v podstatě navazují na původní film a začátek s vyřizováním účtů mezi narkokartely je podobný se začátkem druhého filmu. Pak se děj odkloní a na prvních 300 stranách sledujeme 3 poměrně dlouhé série kde je hlavním hrdinou bratr Dutche (ve filmu božský A.S. :), který při pátrání po bratrovi, neustále naráží na vesmírné lovce. Dominuje akce, ve třetí sérii se přidává i celkem vtipné hlášky, jinak solidní akčně-militaristický standard. Za vrcholy považuji 2 komiksové one-shoty které následují a jak dějem tak kresbou vybočují a predátoři jsou zde konečně podáni jako lovci s úctou k protivníkovi. V těch ostatních dílech to vypadá, že berou skoro každou trofej na kterou narazí. Jinak chválím a nějaká ta procenta si schovávám na další díly.


  • Kabukiman
    Kabukiman31.5.2009 15:18Predátor Omnibus 1
    Ještě jsem ho nedočetl,ale nenašel jsem zatím nic negativního. Tyhle 80-90 léta já prostě můžu. Dobře se na to kouká, dobře se to čte, na nic velkýho si to nehraje... Je to komiks u kterýho se prostě DOBŘE pobavim. Doufám,že u nás vyjde víc podobnejch komiksů!
253855
Četl/a (65)
2scha, adevr, besikv, calvin10, Carnage, charvos, CJFlip, ConanVJ, Darth Raelchi, deefha, DEmnoG, DracoAn, Dzoglik, emanek, figis, Filip123, Final, flipflop, Fox01, Fry, gumidekmedvidek, gwen666, HellWeber, house192, hypermlok, J.Connor, Jabba, James, james dixon, Jestrab2, kallenved, kaylin, Killingjoke, Knuckless, kuzz, lantan1, Librarian, luky.kuky10, mAGiic, mart.in, Matthew, mgeralt, Miss Amphipolis , namdnas, NecRoman, Olesh, pbabinec, pearlxjam, Petr, Petrisko911 , PH79, punisher, raenius, raimi, sedw, SHORTY, the.kasztan, tom173, trudoš, Velkej šéf, yardaformi, yogi, zdennanek, Zeebonk, zlejzmrd
(229)
2scha, adam.ra, adevr, afri, Alfi, Alfred, Azalin, Azbest, AZTeck, BadBoy, bboorreekk, beanek, Beng.D, Benji, besikv, Black Bro, yo, BlackDragon, blackJag, bmc75, Bob, bobo666_2005, Braindead, bronxik, burzum, calvin10, calviti, Carnage, Cassidy, charvos, ConanVJ, Corvus, CP, Crics, CSE_AC/DC, deefha, DEmnoG, Deyw, Dinik, disclose, DKoscik, domo9321, doophy, DracoAn, dracula, Drbo Jebo, Duchy, dvoracekpetr1, Dzoglik, emanek, farnhajt, fel68, figis, Filip123, Final, firesnake, folkemon77, Fox01, Fréza, Fry, Future-Death, Geralt, ghousty, gobers, Godsmacker, Goeger-Devil007, goldschmidchen, goodspeed, GORERATED, Grebenda, grinder, gumidekmedvidek, Hamichal, hedgehog, HellWeber, Hlavac, Holmwood, holubdema, horaczhlinska, Houbař, house192, Hulik, hypermlok, Indy, invape, IV, J.Connor, Jabba, Jack043, James, james dixon, jendavondra, Jestrab2, jirin, José, Josh, Joshua_T, Kabukiman, kallenved, kapicka, Kapis, Kazumaki, KdG, Keenkeen, kendor007, keyko, Knuckless, komik.sx, koniklec, konous, krvinka56, kubanec13, kucik, lantan1, Leland, Lenny, listr, Lobok257, Lord_Arthas, luky.kuky10, lutrix, m.abrams, maara, mAGiic, mainman, mangan, Mankin, markic, mart.in, Marthy76, Martin Buchal, Masinfira, Matthew, meffis, merhyx, mgeralt, Michal Opitz, MIKER65, mikina, mikki.maser, Milda, mimo_provoz, Miriyak, miuanek, moiqpiom, monty.cl, MP, mr.des, Mr.Plysh, NecRoman, nester, Netorack, Nightmare, nixtreme, noMster, Norek, Odal , OldaB, Olesh, pbabinec, pearlxjam, pechna, pennywise, Pepares, Petr, Petrisko911 , PH79, pk123x, POLAKST, Poseidon1978, PP, punisher, QuickQuackery, Quintana, Radkos, raenius, Raikou, raimi, RainDamage, RaptoR, RodRoder, Rowan, Saiffer, Saran, SASAN_KING, sedw, SHORTY, Skot, sleepless, songoku, Stara.kryta, suricattaontheway, tacmud, Tarka Daal, terrordemon, the.kasztan, Till, Toe, Tombal, Tomek, Tominos, tommybauch, Toren, Trevelyan, trudoš, tulipstros, Valis, VasaX, Velkej šéf, Viking, vishnar, VojTEKK, vranakx, VskPrzk, Wasseg10, Whoossain, willis, Wiruss, xai, xintax, xixoxf, xxaannddeerr, yarda, yardaformi, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, Zíďas, zlejzmrd, Zod
Chce (23)
Azik2586, Blacklarch, deadpool, delsemela, Doncek4321, Fida, fusnix, Jimbeam90, Joker189, KoLixvx, Luban81, Mamut12, Maty48, Mauglí, numikk, Premek, psramek, rockyt, Salien, Slaine, tonda, Xeelee, XGMan!ak
Shání (16)
delsemela, Doncek4321, Eodeon, Ivan Kucera, Jimbeam90, Joker189, Luban81, Mamut12, Markinho, Mauglí, mineralk, pavel, Piros0013, psramek, razielus, Zek
Nabízí (1)
Fox01