Život vám pije krev, když vám táhne na dvacet, jste švorc a nemáte holku, zato máte naprosto neperspektivní práci. V případě Dava Millera si to neperspektivní můžete ještě třikrát podtrhnout.
Život je ještě těžší, když jste zaměstnaný na noční šichtě v Poslední zastávce, nejlepší upírské večerce v LA, a když se můžete těšit nanejvýš na to, jak budete celou věčnost doplňovat do regálů sušené hovězí maso a krevní konzervy, abyste nedostali vynadáno od svého hnusného šéfa a upířího pána Radua.
Ono úplně stačí, že Dave nostalgicky touží po časech, kdy byl ještě vegetarián. Ale když začne s psychotickým upírem Wesem bojovat o přízeň gotičky Rosy, neživot se mu opravdu zkomplikuje…

Scénář
Jessica Abel, Gabriel Soria
Art
Warren Pleece
Obálka
Warren Pleece
Překlad
Viktor Janiš
Redakce
Richard Podaný
Žánry
městská fantasy, ze života
ISBN/ISSN
978-80-7381-625-4 (BBart s.r.o.)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem
Formát
155 x 220 mm
Tisk
barevný
Stran
192
Cena
499 Kč
  • kaylin
    kaylin14.5.2014 15:31Život mi pije krev
    Kresba i příběh si dobře sedly, bohužel směřování děje a celkové finále jsou jen takovou variací na klasická dramata mladistvých, sem tam s nějakým tím vtipem a zvratem. Není to až tak jiné, jak by se to chtělo tvářit, je to naopak docela tuctové a konec nás nechá přešlapovat na místě. Je to škoda, protože jsem tak nějak čekal od celého příběhu víc. Je to fajn, ale není to něco, co by mě opravdu odrovnalo. Přesto jsem ještě chvíli po přečtení o příběhu a jeho smyslu přemýšlel. To je docela dobrá vizitka. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/05/626-zivot-mi-pije-krev-60.html
  • seneke
    seneke mecenáš26.3.2013 16:50Život mi pije krev
    Still a better love story than Twilight
    Oproti Twilight mi to přišlo reálnější
  • dracula
    dracula21.8.2012 21:06Život mi pije krev
    Nevravím, že ide o niečo revolučné, alebo nejako život obohacujúce, ale úplná katastrofa to tiež nieje. Dá sa povedať, že ma to vcelku bavilo a niektoré pasáže mi pripadali vcelku vtipné. Mimo LK by som to asi nekupoval, ale po prečítaní, kúpu neľutujem :)
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin25.7.2012 18:48Život mi pije krev
    Still a better love story than Twilight... actually, I am not sure.

    Celkový dojem: 50%
  • morbn
    morbn14.6.2012 01:05Život mi pije krev
    Asi som divný, ale mne sa tá naivnosť páčila. A teenager už dávno nie som... Kupene v LK, inač by som do toho asi nešiel, úprimne :)
  • mára
    mára mecenáš20.12.2011 01:32Život mi pije krev
    cheche :)) pusinku Vašku
  • DEmnoG
    DEmnoG mecenáš19.12.2011 14:34Život mi pije krev
    to Vasek: dobre:).
  • Kapis
    Kapis mecenáš19.12.2011 08:23Život mi pije krev
    vasek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D tak na to nemám odvahu
  • vasek
    vasek18.12.2011 20:45Život mi pije krev
    Jmenuju se Eliška, je mi čtrnáct let a jsem děsně IN… Jakože EMO, rozumíš? My EMaři, co spolu chodíme, už prostě známe život. A víme, že stojí za hovno. Víš co… všichni tě nenáviděj a tak se prostě potřebuješ nějak vyčlenit. Už jsem taky chodila s pěti klukama a všichni to byli strašný hajzli, co si třeba na dydžině vezmou telefonní číslo a pak ti nezavolaj. Takže si myslíš, že s nima chodíš a voni si to třeba nemyslej. Takže jsem zjistila, že život fakt nemá smysl. Nejradši bych chodila s upírem, protože to je děsně IN. Upíři jsou nevíc EMO na světě, protože jsou strašně suprový a … a tak, no. Uplně mě to vnitřně sžírá, jak bych chtěla chodit s upírem, pže jsem četla Stmívání a je to upa nejlepčejší knížka, todlecto. No a teď jsem si prostě v Levnejch knihách koupila tenhle komiks, co se jmenuje „Life Sucks“, a ten je taky skvělej, protože je tam všechno! Ale fakt všechno! Prostě on je takovej sladkej upír a má jako problémy s láskou, protože ona ho nechce, no prostě nabubřelá čůza. Já jsem se do něj zamilovala hned, jakože do toho hrdiny, co se jmenuje Dejv. Kdybych mu mohla něco vzkázat, bylo by to: „Dejve, choď se mnou, pže tě miluju.“ No, prostě ten celej komiks je vo tom, že Dejv si pořád s někým povídá a je strašně nesmělej a citlivej a taky vegetarián. Protože bejt vegetarián je taky hodně EMO. Možná víc EMO než bejt upír. Ale zase míň EMO než jiný věci, na který si teď nemůžu vzpomenout, pže jsem EMO teprv krátce. Ale je to celej můj život. No a Dejva bych fakt chtěla. Je to takovej obyčejnej kluk, co má svý starostě a furt musí někoho poslouchat a tak si o tom pak povídá s různejma lidma, jak ten jeho život nestojí za nic. Můj život taky nestojí za nic a taky mě nikdo nechce a musím pořád poslouchat. A vo tom tahle knížka je. Je to celej můj život. Jmenuju se Eliška a je mi čtrnáct let.
  • Saiffer
    Saiffer mecenáš9.1.2010 16:33Život mi pije krev
    Keby som to čítal ako 15 až 18-ročný tak by to pre mňa bol asi "dosť super komiks". Príbeh je v podstate jedno veľké "chalan chce holku", ale nedočkáte sa nejakých prevratných myšlienok, zvratov či čohokoľvek, čo by vám nejak viac utkvelo v pamäti. No, možno hej, ak ste v horeuvedenom vekovom rozhraní. Ku kúpe ma pritahol skvelý názov "Life Sucks", to, že sú tam upíri a to, že to má byť o mladom týpkovi, ktorému nič nevychádza. Bohužiaľ ten príbeh je fakt dosť jednoduchý a ničím prekvapivý :/ Kresba je fajn a technické prevedenie na jednotku.
7148
Četl/a (38)
2scha, 81splinter, Alikkk, bierce, dajik, DanQ, DEmnoG, Doctorow, Doppelganger, emanek, figis, Filios dVekerec, flipflop, hromotlk, Jabba, James, jankie, Jestrab2, jiskra, Joshua_T, kaylin, KdG, koudak89, Lachvos, lacoste, Le Porello, misa, Moyek, NecRoman, pechna, raimi, RaptoR, seneke, Sick666, the.kasztan, trudoš, Ukko, zgrywus
(119)
2scha, 81splinter, adam.ra, Alikkk, amazing_k, Azbest, bboorreekk, Bellatrix, Benji, bierce, Black Bro, yo, blackJag, Bobsh, Braindead, burzum, Calvin Klein, calviti, chobotnička, CP, CSE_AC/DC, DAN478, DanQ, DEmnoG, Doctorow, doophy, Doppelganger, dracula, dre, emanek, fel68, figis, Filios dVekerec, gongon44, goodspeed, grinder, Hamichal, hawkzn, Hebled, hlavathor, holubdema, hromotlk, hugosnowden, Hulik, Hurvy, ikshorm, invape, Jabba, James, jankie, Jestrab2, jiskra, Joshua_T, Kapis, Kazumaki, KdG, Kiwi1902, koudak89, krvinka56, lacoste, Le Porello, Lenny, Lobok257, Mamut12, Mankin, Martin Buchal, Marvin, Masinfira, merhyx, mikado, misa, Mitthrawnuruodo, mokkun, monty.cl, morbn, Moyek, mywiel, namdnas, NecRoman, Nightmare, noMster, Norek, pacient, pavel, pechna, Poseidon1978, q, raimi, RainDamage, RaptoR, renhoek, Ricarderon, royan, Saiffer, SASAN_KING, Scaleo1, seneke, Sick666, Skot, slavik38, sleepless, stanleystar, tacmud, Toe, Tombal, trudoš, Ukko, vallyslayer, vasek, Viking, vteco, willis, Wiruss, xai, xintax, xxaannddeerr, yogi, yojimbo, Zajo original, zgrywus
Chce (3)
ComicBookGuy, fusnix, punisher
Nabízí (3)
Fox01, Kreatik, willis