Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Nadpřirozené jevy a podivné události nejsou pro Asagiho Nanamiho a jeho spolupracovníky z Výzkumu nadpřirozených jevů žádný problém. Výskyt stvůr narůstá a tak musí Asagi a jeho kolegové - Naoki, Tokiko a Mahime - pomáhat při řešení několika důležitých případů. Stvůry jsou bytosti, které dokáží ovládnout lidi a parazitovat na jejich slabostech. Ani Asagi a jeho parta však nejsou obyčejní lidé - každý z nich je vybaven speciální schopností k potírání stvůr. Buďte svědky jejich paranormálních dobrodružství!

Tato kniha je vytištěna ve stylu „manga“, v autentickém japonském formátu zprava doleva.

Scénář
Gokurakuin Sakurako
Art
Gokurakuin Sakurako
Obálka
Gokurakuin Sakurako
Překlad
Petr Klička
Žánry
fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7413-059-5 (Zoner Press (ZONER software, a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
125 x 190 mm
Tisk
černobílý
Stran
192
Cena
169 Kč
Originál
Category: Freaks #01 ()
  • Negan
    Negan26.12.2020 22:47Kategorie: Stvůry #01
    Celkově to vcelku funguje. Postavy jsou zajímavé. Děj je vcelku průměrný, stejně jako kresba.
  • kaylin
    kaylin19.2.2015 08:52Kategorie: Stvůry #01
    Sakurako vytvořila svět, který by měl celkem ambice k tomu, aby zaujal, ale v krátkých povídkách není schopna rozvíjet mytologii, stejně jako není schopna rozvinout ani jednotlivé příběhy. Ty jsou spíš jen trailery, které řeknou až moc. Děj je jak z rychlíku a někdy jsem měl problém si vlastně ujasnit, na koho se dívám. Sakurako je málo popisná, na což nejsem u mangy zvyklý. Navíc tady by byl popis celkem k užitku, protože jinak ten svět postrádá smysl a člověk není schopný se do něj pořádně dostat a užít si ho. Nevím, jak je na tom druhý díl, ale po tomhle prvním se ho docela bojím. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/02/854-kategorie-stvury-1-40.html
  • Plocan
    Plocan31.7.2013 18:54Kategorie: Stvůry #01
    Pro mě naopak jedna z nejlepších mang, která se mi dostala do ruky. Asi mám poněkud pokřivený vkus, nebo možná vkus odpovídající patnáctiletému fakanovi, který nedokáže ocenit pecky typu „Crying Freeman“... Každopádně mě příběh naprosto vtáhl, mangu jsem přečetl jedním dechem, stejně jako zbývající tři díly. Kéž by se manga dočkala i anime adaptace... :) Ano, tenhle kousek mi prostě sedl a ačkoliv jsem jej přečetl už bezmála pětkrát, rozhodně se k němu ještě několikrát vrátím :)
  • Zajda
    Zajda10.5.2011 23:07Kategorie: Stvůry #01
    Kdyz sem si tuto mangu koupil, tak jsem si myslel, ze to bude hodne dobry, ale po precteni je to hodne blby!....pribeh je o nicem...zadny velky konflikty (jako treba u Kjóko Karasuam)....a velkej souhlas s Azalinem...
  • Azalin
    Azalin mecenáš28.3.2011 18:07Kategorie: Stvůry #01
    Těžko říct, proč vydává Zoner takovéhle věci, když má na víc (Spirála). Tahle manga je dokonce ještě horší než Temné metro. Podprůměrná, narychlo stvořená kresba bez nějakých přílišných detailů, stokrát omletý a ničím nepřekvapující příběh o paranormálních vyšetřovatelích a ošklivý fanservis, kvůli kterému je tahle věc v angličtině od 18ti, což staví na hlavu očividné zaměření na dospívající čtenáře. Myslím, že recenzenti z FantasyPlanet a TopZine v životě moc mangy nepřečetli, tohle je jedna z nejhorších věcí, která se mi dostala do ruky. A zaujmout může čtenáře snad jenom v zemi mangou nepolíbené, jako je ta naše.
21132