Chcete znát tzv. Písmo svaté pohledem z té druhé strany? Tak jak to bylo tehdy doopravdy? A zničená tajemství andělů jako přídavek k tomu? Čtěte a dívejte se a budete překvapeni knihou lásky, touhy, naděje, svobody a pravdy, knihou knih, Biblí naruby a nikoli knihou plnou hříchů!!!

Scénář
Jaroslav Hořký
Art
Jaroslav Hořký
Obálka
Jaroslav Hořký
Žánry
ze života
ISBN/ISSN
978-80-87044-31-5 (Netopejr)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
250 x 195 mm
Tisk
barevný
Stran
68
Cena
239 Kč
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin14.11.2013 12:27Bible naruby
    Hehe, tak víc kontroverznější dva komentáře tu snad být nemohly - jedna hvězdička versus pět. O to víc jsem byl zvědavý, jaký komiks ve skutečnosti je. A nyní můžu říct, že Lightův komentář je úplně mimo mísu. Ale každý má právo na svůj názor, že.

    Chvíli mi trvalo, než jsem si zvykl na velmi zvláštní kresbu. Asi by se mi líbilo více jiné provedení, ale je to autorův styl a image. A nutno říct, že originální. V barvě se mi to líbilo mnohem více než u předešlých Pohádek navzdory dějinám. A příběh se mi líbil neporovnatelně více, protože pro tuto tématiku mám velkou slabost a autor se jí zhostil více než se ctí. Příběh se mi totiž nejeví jako prvoplánovitá provokace a bezduché převracení biblických příběhů a křesťanské tradice tak, jak je to dnes velmi populární, ale jako celkem hezké vyprávění čerpající patrně (hádám a nevím) z různých apokryfů, mytologií či "kacířských textů" a do velké míry asi i plynoucí z autorovy vlastní invence. Starozákonní děje mi přišly poněkud sympatičtější než následné popisování Spasitele, ale což... Komiks je to nadmíru vyvedený. A proto by si zasloužil lepší vazbu nežli rozpadající se paperback s okýnkem na obálce. To je fakt bída.

    Celkový dojem: 80%
  • Light
    Light24.3.2012 23:15Bible naruby
    Asi nejvetsi komixova sracka, jako sem kdy cetl.
  • flipflop
    flipflop9.5.2010 01:46Bible naruby
    Příjemná hravá okulahodící kresba a nádherné barvy. Zajímavé téma pro hloubavé. Jen mi tam chyběl nějaký zdroj odkud autor čerpal. Případně kde se dozvědět víc. Chvilku jsem to považoval jen za výplod jeho fantazie.
1212