Když se Šuiči dozví o Jukiho snoubence, začne šílet. Ztropí dokonce scénu na svém debutovém koncertu a jen díky zjevení jeho idolu, Rjuičiho Sakumy, nedojde k šokujícímu odhalení. Juki se začíná Šuičimu otevírat a dokonce ho u sebe nechá týden bydlet. Bad Luck pokračují ve své cestě za slávou, a když přichází nabídka na vystoupení v televizi, berou ji všemi deseti. Co na tom, že jde jen o vědomostní soutěž? Na scéně se však opět objevují jejich rivalové ASK a nabízí se otázka: jak dlouho ještě bude stát štěstí při skupině se smůlou v názvu?

Scénář
Maki Murakami
Art
Maki Murakami
Obálka
Maki Murakami
Překlad
Jan Horgoš, Barbora Klabačková
Žánry
drama, hudební, humorný, romantický
ISBN/ISSN
978-80-7413-053-3 (Zoner Press (ZONER software, a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
125 x 190 mm
Tisk
černobílý
Váha
220 g
Stran
208
Cena
169 Kč
Originál
Gravitation #03 ()
  • Fry
    Fry admin20.7.2015 17:40Gravitation - Přitažlivost #03
    "Gravitation - Přitažlivost #03" - Bez mučení... mě to baví! Sice autorka a její choutky občas neznají mezí (viz. přiložený "Nebezpečný andílek"), ale baví mě sledovat tento rozporuplný milostný vztah dvou totálně odlišných... kluků! V tomhle díle to byla jízda vzhůru, ale určitě se to už brzy posere a ideální svět se "Šuičimu" zbortí... Zatím je pořád co sledovat a od autorky očekávám ty nejúchylnější šílenosti do dalších dílů... Za mě 4*!
  • kaylin
    Knihu "Gravitation: Přitažlivost 3" si přečtete ve chvíli, kdy máte chuť na něco, co je jednoduché, není to příliš komplikované na pochopení, má to pořádné tempo a pořád se něco děje, anebo jsou zde alespoň vtipy, kterým se zasmějete. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/04/887-gravitation-pritazlivost-3-55.html
1121