Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Deprimován silou Rjuičiho talentu, Šuiči se rozhodne skončit s jeho napodobováním a vydává se konečně vlastní cestou. Z jeho největšího hudebního idolu se tak s konečnou platností stává jeho největší rival. Mezitím Juki neočekávaně odcestuje do New Yorku a Šuičiho zápal opadá. Hiro ve snaze zmírnit Šuičiho splín přemluví Jukiho bratra Tacuhu, aby se převlékl za Jukiho a pomohl tak Bad Luck při dalším televizním vystoupení, tentokrát v soutěži ve vaření. Nic netušící Šuiči se nechá unést city a Tacuhu před kamerami políbí. Skandál je na světě – k velké radosti všech médií – dokáží ho Juki a Šuiči překonat? Nebo se tento polibek stane polibkem smrti jejich vztahu?

Scénář
Maki Murakami
Art
Maki Murakami
Obálka
Maki Murakami
Překlad
Jan Horgoš, Barbora Klabačková
Žánry
drama, hudební, humorný, romantický
ISBN/ISSN
978-80-7413-075-5 (Zoner Press (ZONER software, a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
125 x 190 mm
Tisk
černobílý
Váha
219 g
Stran
208
Cena
169 Kč
Originál
Gravitation #06 ()
  • kaylin
    Nepovažuji šestou knihu za nijak zásadně povedenou, protože ten děj je možná až příliš natahovaný a mám pocit, že vztah Šuičiho a Jukiho se od druhé knihy vlastně nijak pořádně neposunul a ve skutečnosti nemá žádné dobré zvraty. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/08/982-gravitation-pritazlivost-6-55.html
  • Fry
    Fry admin26.7.2015 17:05Gravitation - Přitažlivost #06
    "Gravitation - Přitažlivost #06" - Překvapivě ještě lepší, jak předchozí kniha! Hlášky padají rychlostí blesku, hodně pobavil odstřelovač "K" (nebo spíše reakce obyčejných lidí). Kuchařská show se dala unést (i když už je to trochu moc divné) no a závěr a jeho následky mě hodně mile překvapily/potěšily a musím uznat, že tohle se autorce hodně povedlo! Snad nebude mít série po půlce klesající tendenci, uvidíme... Za mě 5*!
121