Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Comicsový časopis neboli comics na kvadrát.

Comicsy:
Future Shock: Poslední večeře - Frazer Irving, Steve Moore
Pěna - Štěpán Kopřiva, Alessandro Ceccarelli
Třída smrti - Josef Blažek, Lenka Šimečková
Příběhy z Telguuthu: Uhuros Příšerný - Steve Moore, Carl Critchlow
Sinister a Dexter: Klikař - Dan Abnett, Patrick Goddard, Lee Townsend
Obrněný Gideon: Ho, ho, horor - John Tomlinson, Simon Jacob
Sláine: Trojí smrt - Pat Mills, Wayne Reynolds
Soudce Dredd: Byli jsme nabonzováni - John Wagner, Julian Gibson

Publicistika:
Nad dopisy diváků (úvodník) - Jiří Pavlovský
Drůbky
Česká krev: Aktuality - Tomáš Prokůpek
Mučírna Next Generation
Žlutý koutek: Great Teacher Onizuka GTO - Ľudovít Plata
Pes na pitevním stole: Peanuts - Karolina Horynová
Z cizího krev teče: O americkém komiksu - Marek Barányi
Muž na pitevním stole: Alessandro Ceccarelli - Jiří Pavlovský
Komiksové milníky: Dik Browne a jeho Hägar the Horrible - Milan Krejčí

Scénář
Daniel Abnett, Josef Blažek, Frazer Irving, Štěpán Kopřiva, Pat Mills, Steve Moore, John Tomlinson, John Wagner
Art
Alessandro Ceccarelli, Carl Critchlow, Julian Gibson, Patrick Goddard, Simon Jacob, Steve Moore, Wayne Reynolds, Lenka Šimečková, Lee Townsend
Obálka
Trevor Hairsine
Lettering
Alena Tejnická (Sarah)
Překlad
Martina Dari Antonínová, David Novák, Jiří Pavlovský, Darek Šmíd
Publicistika
Marek Barányi (Keram), Karolína Horynová, Milan Krejčí, Jiří Pavlovský, Ľudovít Plata (Turlogh), Tomáš Prokůpek
Žánry
magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1802-2219 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 295 mm
Tisk
barevný / černobílý
Váha
282 g
Stran
76
Cena
99 Kč
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš25.1.2021 17:33CREW² #27
    Plno písaného slova, Peanuts, Charlie Brown, parádny príbeh o "Ježišovi" a vrcholom je mrazivá, hororová Třída smrti Josefa Blažka (mám s osobným autorovým venovaním) alebo jeden z mála príbehov Sudcu Dredda, ktorý ma zaujal.
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo18.6.2017 22:49CREW² #27
    Poslední večeře - čtyřstránkový kraťas, který pracuje s velmi zajímavým nápadem, ale už od začátku mi bylo jasné, jak to skončí.

    Pěna - klasická Kopřivovina, dá-li se to tak říct. Příběh vtipný a brutální, ale kresba mi a) přišla místy dost nepřehledná a musel jsem v obrázcích hledat, b) strašně připomíná kresbu Guilloryho z Ochutnávače.

    Třída smrti - zajímavý námět, překvapivé rozuzlení. Jen by se mi asi víc líbilo, kdyby doprovodný text nebyl přímo v obrázcích, ale spíš v nějakých rámečcích, takhle mě to docela rušilo.

    Příběhy z Telguuthu: Uhuros Příšerný - kdyby to byl příběh dlouhý aspoň jako jeden komiksový sešit, tak by to k něčemu bylo, takhle je to jen šíleně zkratkovitý, předvídatelný kraťas.

    Sinister a Dexter: Klikař - můj první příběh s touhle dvojkou a i když nevím, jaká jsou jejich ostatní dobrodružství, tohle si mi líbilo a určitě si další příběhy vyhledám.

    Obrněný Gideon: Ho, ho, horor - tohle bylo prostě divný a nepochopil jsem to a ani jsem moc nechtěl.

    Sláine - také moje první setkání se Sláinem a dostalo se mi hezké povídky s krásnou kresbou. Jenom ten konec mi přišel trochu WTF, jak ho to jako napadlo, že ho musí zabít vlastně natřikrát.

    Soudce Dredd: Byli jsme nabonzováni - nejlepší komiks tohoto čísla a také nejdelší. Kresba/malba se sem krásně hodí, i když je na první pohled odpudivá, prostě klasická epizodka z Dreddova světa.

    V tomto čísle nebyl žádný vyloženě špatný komiks, takže si 4* zaslouží.


  • J.Connor
    J.Connor mecenáš16.6.2011 20:57CREW² #27
    Ne úplně silné, ale ani ne zas tak slabé číslo. Future shocks nic moc, obrněný Gideon divné libreto, Třída smrti zase naopak.
  • erik
    erik1.3.2011 08:50CREW² #27
    Toto číslo nepatrí k mojim obľúbeným, ak nerátam Sláineho a prekvapivo aj Sinistra s Dexterom, tak je tu samá vata, krátke príbehy s nezaujímavým dejom, Dreddov dlhoročný komiksový úspech radím k záhadám formátu "tajomstvo života, vesmíru a vôbec". Aby som len nehanil, scenáristická súťaž ma zaujala, kresbou mi to pripomenulo zlaté časy ABC.
  • brkowycz
    brkowycz4.1.2011 17:01CREW² #27
    Dost špatná až podprůměrná Crew co se příběhů týče. Future Shock mi prostě nesedl, Pěna patří mezi Kopřivovy slabší scénáře a kresebně dost chaotické a nepřehledné - téhle lince by určitě slušela barva. Třída smrti je zajímavá, asi vrchol tohohle čísla, škoda že je to tak povídkoidní, i když ta bezbublinatá strohost svědčí ponurné atmosféře příběhu.
    Příběh z Telghutu byla taková rychlá jízda za pointou, která ale nebyla tak vostrá, aby zachránila zbytek příběhu.
    Naštěstí to na konci trochu vytahuje Železný Gideon. Sláine je docela klasika a Sinnester Dexter je v tomhle čísle neskutečně debilní. Asi nejhorší Crew poslední doby...
  • andywart
    andywart15.7.2010 17:45CREW² #27
    Future Shocks: tak to je podarené:) ,Foam: trochu som v kresbe strácal prehľad, ale tiež dosť dobré, Třída smrti: myslel som, že to bude lepšie, ale možno som len zaujatý, lebo som sa súťaže zúčastnil (na porovnanie www.andywart.net ). Telguuth má zaujímavú kresbu, ale príbeh je slabší priemer. Sinister a Dexter: paráda, na vlaku s matracmi som sa pobavil. Obrněný Gideon a Trojí smrt je mimo mňa...našťastie to vylepšuje Soudce Dredd

  • GORERATED
    GORERATED30.6.2010 20:26CREW² #27
    nova krev obsahuje sice hodne komiksu, ale kvalitou je nekde uplne jinde a to spise u horsich cisel z prvni serie crwe(jako treba ty s hansem, ktery me strasne nudil).
    o tride smrti jsem uz nekde slysel, nebo alespon o podobnem nametu, ale nemuzu si vzpomenout kde.pribehy z telguuthu(nebo jak se to pise) jsou uz sami o sobe strasne nudne a nasleduje je slaine, ktereho jinak mam rad, ale tohle byl opravdu slabej odvar z nejakeho barbara, ktereho si kresli outsider pod lavici ve skole.
    za zminku stoji jen sinister a dexter se soudcem dreddem ktery jsou jiz tradicne skvele.
    clanku je opravdu po skromnu a manga koutek ma doslova presvedcil, ze manga az na par vyjimek, je opravdu o hovne a krome japonska je to spise okrajovej zanr, a hlavne u nas.
    doufam ze pristi cislo bude nabusenejsi, a nebudou v nem takove zbytecnosti, jako treba gideon nebo komiks od ceccarelliho.
  • krvinka56
    krvinka568.6.2010 13:13CREW² #27
    Tak po dlouhé době se objevila nová crew komiksovitější a o něco objemnější než jiná čísla.S tím to číslem sem já naopak velice spokojenej.Sice je tu méně článku ale to mi nijak nevadí.A i dopisová rubrika šla na procházku.Co bylo čitellné je mučírna next .A manga koutek stál opět zato.Co mi zde přišlo poněkud zbytečné je článek o Peanutsovi.Naopak Vikingové přicházejí je chytlavá záežitost kterou bych si s radostí přečetl.Úvodnk je velice povedená záležitost jako vždy.
    POSLEDNÍ VEČEŘE:Povedená oddychovka kterou sem zpočátku přešel jako zbytečnou ptákovinu a nechal ji nakonec a je to povedená záležitost.
    PĚNA:zajimavé a nštěstí krátké ale s poutavou kresbou.
    TŘÍDA SMRTI:Oprávněně vyhrála sem spokojený jak s kresbou ta příběhem.Svým způsobem originální.Použitá barva k tomu sedne perfekně ale zajimalo by mne jaké by to bylo čb.A nevadí mi že se takový titul vyskytnul crwi.
    PŘÍBĚHY Z TELGUUTHU:UHURUS PŘÍŠERNÝ:Tak tentokrát se mi to líbilo jak po kresební stránce tak i příběhové.
    SINISTER A DEXTER:KLIKAŘ-Tak jo todle se jim zase vydařilo známé postavy zase jinak stvárněné a tentokrát upozaděné příběh je perfektní s povedeným závěrem.Prostě pohodička.
    OBRNĚNÝ GIDEON:vo co de todle je fakt totální ujeťárná a pitomina jediná věc co mne v tomto čísle vůbec nechytla.
    SLAINE-TROJÍ SMRT:Super sice krátké ale povedené sem spokojen kresba i příběh.
    SOUDCE DREDD:BYLI JSTE NABONZOVÁNI:Trochu jiné a nezvklé přitomto příběhu sem si zpomněl na Pilorukého Edvarda.Povedená záležitost s pohotovým koncem

    Takže zas Crew co je nacpaná komiksy od jiného komksového magazínu ale to mi vůbec nevadilo dlouhý odpočinek od těchto sérijí mněl za následek že si je opět s chutí čtu.A doufám že to bude i dotřetice.Jen nečkat tak dlouuho na další číslo.

  • choze
    choze3.6.2010 16:28CREW² #27
    Pochopitelně moje nejoblíbenější CREW.
  • karel
    karel mecenáš3.6.2010 07:54CREW² #27
    klidně bych si i kupoval crew jako menšího bratříčka 2000AD, ale mam pocit že to nabízí zajímavější fláky než co je v tomhle čísle. snad topříští bude lepčí. jinak bych souhlasil s Kalužem
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš2.6.2010 11:34CREW² #27
    Třída smrti má příšernou kresbu. Tohle do Crwe nepatří, tohle se dává do Aarghu! nebo KomiksFest! revue. Kopřivova Pěna je ubohá. Sláine na tom není o moc lépe. Klasické rubriky v tomhle čísle přebíjejí komiksy. Tak nevím, kupuji si Crew nebo 2000 AD? Vypadá to, že příště nás čeká to samé v bleděkrvavém.
420131
Četl/a (92)
2scha, 81splinter, adevr, Alfi, Balů103, ben_bella, bierce, Blacksad, calvin10, Cemino, Chaolinek, choze, crewni.konzerva, cyboy, Darth Raelchi, DEmnoG, Doppelganger, Draco nobilis, Džoworka, emanek, erik, farnhajt, fel68, figis, Filios dVekerec, filmator, Final, flipflop, Fox01, Franta z Čokolády, Golem, gwen666, Houbař, house192, hypermlok, Ivan Kucera, J.Connor, James, jankie, jindroush, jiskra, Johny87, kallenved, Kaluž, Kitykatyn, Lawer de Sanctis, Librarian, Lobok257, majer, mart.in, Marty_von_Shit, Mercurio, Mitthrawnuruodo, monte walsh, Moyek, NecRoman, opytz, Ozymandias, Paldini, pavlosson, pearlxjam, PeNNy, Petr, Petrisko911 , Poseidon1978, punisher, raimi, RaptoR, robert.hladil, robertsedmik, RudyRod, Schramm, seneke, Shpeckk, Spacecore, spekktrum, strougy, syon, tacmud, tankgirl, the.kasztan, Tommy_88, trudoš, tukak, TZcomics, Ukko, Velkej šéf, vranakx, vrazdinek, VXP, zgrywus, zlejzmrd
(261)
007, 2scha, 5555, 81splinter, adam.ra, adevr, afri, akrijus, Alfi, amazing_k, andik007, Artigas, Avian, Azalin, Azbest, AZTeck, Balů103, bananzluty, bboorreekk, BeeSee, Benji, ben_bella, bierce, Black Bro, yo, blackJag, Blacksad, bmc75, bobo666_2005, Braindead, brkowycz, bronxik, burzum, calvin10, calviti, Cassidy, Cemino, Chaolinek, choze, crewni.konzerva, Crics, CSE_AC/DC, cybern, cyboy, DAN478, DAxik, DEmnoG, Dinik, disclose, doophy, Doppelganger, Draco nobilis, DracoAn, dre, duri, Durvi, Džoworka, emanek, erik, Famozní, farnhajt, fel68, felis, figis, Filios dVekerec, Final, flipflop, Fox01, FrAnK, Franta z Čokolády, Fréza, Fry, Golem, goodspeed, GORERATED, Grebenda, grellenort, Greyman, grinder, Grynca, gwen666, Hamichal, hawkzn, hedgehog, holubdema, horaczhlinska, Houbař, house192, hugosnowden, Hulik, Hurvy, hypermlok, ikshorm, invape, iob, Ivan Kucera, J.Connor, James, jankie, Jestrab2, jett, jindroush, jiskra, Johny87, JORDY, Joshua_T, Kabukiman, kallenved, Kaluž, kamil, Kapis, karel, Karel Sec, karelcedr, Kazumaki, KdG, Kitykatyn, KLAUN_DOMINANT, Knize_Ignor, koniklec, konous, krvinka56, Lamahe, Lawer de Sanctis, Lenny, Librarian, listr, Lobok257, Lojza, maara, macomix, mainman, majer, Majkl, mangan, markic, Markyz de Sade, mart.in, Martin D. Antonín, Marty_von_Shit, Marvin, Masinfira, Matej-29, matrosh, MB, mcleek, Meesha, Mercurio, mgeralt, Michal Opitz, mikado, mike731, mikki.maser, Mikko, misa, Mistak, Mitthrawnuruodo, Mleako, moiqpiom, monty.cl, morbn, Moyek, MP, Mr.Plysh, Mrlah, namdnas, NecRoman, Nightmare, noMster, o2t2, OldaB, Olesh, opytz, Paldini, pavel, pavlosson, pearlxjam, pechna, PeNNy, pennywise, Petr, Petrisko911 , POLAKST, Poseidon1978, PP, punisher, q, R3d, RadimNemec, Radkos, raimi, RaptoR, Ricarderon, robert.hladil, robertsedmik, Rorschach, RudyRod, Saiffer, Samurai-Jack, Saran, Schramm, seezeethree, seneke, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Skot, Slaine, Slávek, sleepless, songoku, Spacecore, spekktrum, Stara.kryta, strougy, syon, t0mas, tacmud, tankgirl, Teach, the.kasztan, Tialster, Toe, Tombal, Tomek, Tominos, Tommy_88, tomned, Toren, Traum, trener83, trop, trudoš, tukak, tulipstros, TZcomics, Ukko, vallyslayer, valon, Velkej šéf, Viking, vranakx, vrazdinek, vteco, VXP, willis, Wiruss, xai, xintax, xspeed, yogi, yogi, yojimbo, Zajda, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zebedee, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd, Zod
Chce (4)
filosh, fusnix, Maty48, Odal
Shání (2)
gobers, MickeyStuma