Poté, co se skupině Bad Luck podařilo prodat milion desek a Šuiči tak získal vytoužené lístky do Disneylandu na rande s Eirim, nevěřil, že by mu ještě něco mohlo zkazit radost. Když však do jejich vztahu nečekaně zasáhl Seguči, Eiri se rozhodl s Šuičim rozejít. Manažer K se všemožně snaží zničenému Šuičimu pomoci, ale překvapení zřejmě nebudou mít konce. Proti své vůli se zpěvák kapely Bad Luck znenadání ocitá v letadle na cestě do Spojených států, unesen cizinci.
Staňte se na chvíli romantickým Šuičim Šindó a na stránkách mangy s ním prožijte jeho příběh o lásce a hudbě.

Scénář
Maki Murakami
Art
Maki Murakami
Obálka
Maki Murakami
Překlad
Jan Horgoš, Barbora Klabačková
Žánry
drama, hudební, humorný, romantický
ISBN/ISSN
978-80-7413-084-7 (Zoner Press (ZONER software, a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
125 x 190 mm
Tisk
černobílý
Váha
188 g
Stran
176
Cena
169 Kč
Originál
Gravitation #08 ()
  • kaylin
    S dílem "Gravitation: Přitažlivost 8" jde série do kopru a já si nemyslím, že by Maki Murakami měla ještě jakýkoli nástroj a nápad k tomu, aby sérii ještě pomohla se pozvednout na nějakou vyšší úroveň. Více: http://www.comics-blog.cz/2016/02/1094-gravitation-pritazlivost-8-40.html
  • Fry
    Fry admin26.8.2015 15:48Gravitation - Přitažlivost #08
    "Gravitation - Přitažlivost #08" - Sama autorka to napsala ... série ztrácí dech, a to fakt! Máme tady opět rozchod ústřední dvojice, výlevy citů a dokonce i jeden malý nečekaný únos. Točí se to už moc v kruhu a nějak začínám postrádat prvky s něčím novým, co by sérii obohatily. A jak to tak vidím, tak se nám naše dvojice zase vrátí v dalším díle k sobě. Takže jsme se nikam neposunuli a stále stojíme na místě, hodně slabý průměr ... Za mě 3*!
121