Šuiči Šindó byl unesen do Spojených Států! Není z toho sice zrovna dvakrát nadšený, ale i přesto je ochoten to zkusit a podepsat smlouvu o spolupráci s americkým vydavatelstvím XMR, aby tak jednou pro vždy zapomněl na Japonsko a hlavně na svého milovaného Jukiho. To ale nejspíš nebude tak snadné, Juki se totiž vydává do Ameriky za Šuičim, aby ho získal zpět. Zní to sice jako ohraná romantická zápletka, která slibuje šťastný konec, jenže… Producentka XMR Reidži, které se má Šuiči upsat, se do něj tajně zamilovala. A dělit se o Šuičiho s Jukim rozhodně nehodlá!

Scénář
Maki Murakami
Art
Maki Murakami
Obálka
Maki Murakami
Překlad
Jan Horgoš, Barbora Klabačková
Žánry
drama, hudební, humorný, romantický
ISBN/ISSN
978-80-7413-087-8 (Zoner Press (ZONER software, a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
125 x 190 mm
Tisk
černobílý
Váha
267 g
Stran
256
Cena
169 Kč
Originál
Gravitation #09 ()
  • kaylin
    Pořád se mi zdá neuvěřitelné, že Maki Murakami zvládla nakonec vytvořit dvanáct svazků, protože z toho, jak se prezentuje, by měl jeden pocit, že nezvládne vytvořit pořádně ani jeden sešit. Více: http://www.comics-blog.cz/2016/02/1102-gravitation-pritazlivost-9-35.html
  • Fry
    Fry admin1.9.2015 14:03Gravitation - Přitažlivost #09
    "Gravitation - Přitažlivost #09" - Je to tu ... New York!! Přece jen se děj dal po delší pauze pořádně do pohybu a Šuiči se ocitl mezi dvěma koly - NG a XMR... Tahle nejtlustší kniha v rámci série stojí za to! Juki se vydává na cestu, aby Šuičiho získal zpět, ale v cestě má mnohem větší překážky než kdy dřív ... Jednou z nich je i třeba posedlá Reidži, která nechá klidně zničit celý Manhattan, aby získala co chce. Jo, tohle byl fajn díl ... Za mě 4*!
1111