Ukázka č.1
Statečný Athos, silák Porthos, stále zamilovaný Aramis a veselý gaskoňský šlechtic d´Artagnan! Dobrodružný příběh ožívá v novém komiksovém provedení. Čtveřice statečných mušketýrů čelí intrikám kardinála Richelieu a vítězí nad nástrahami mstivé Mylady. Vydejte se do časů nezapomenutelných hrdinů, kteří se díky své odvaze, věrnosti a cti stali symbolem statečnosti a rytířskosti.

Scénář
Petr Kopl
Art
Petr Kopl
Obálka
Petr Kopl
Žánry
dětský, dobrodružný
ISBN/ISSN
978-80-253-1109-7 (Fragment (Albatros Media a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
165 x 240 mm
Tisk
barevný
Stran
128
Cena
149 Kč
  • bd71
    bd713.4.2013 20:04Tři mušketýři
    Perfektní groteska se spoustou odkazů na všechno možné! Ohňostroj nápadů! Boží!
  • Azalin
    Azalin mecenáš6.8.2012 10:06Tři mušketýři
    jj, Kopl je dobrej, ale tohle ani Draculu jsem zatím nikde neviděl.. je fakt, že jsem po tom moce nepátral. Ale rozhodně doporučuju Wetemau i Sherlocka Holmese..
  • Kabukiman
    Kabukiman5.8.2012 20:49Tři mušketýři
    Od Petra Kopla jsem předtím četl jen Draculu, jinak byl pro mě doposud naprosto neznámá persona. Pokud porovnám Tři mušketýry s Draculou, tak je vítězem Dracula. Má promakanější kresbu a je celkově vyzrálejší. Ale to vůbec neznamená, že Tři mušketýři jsou špatný komiks! Rozhodně ho DOPORUČUJI!!! Bavil jsem se u něj skvěle a málokdy se vrátím k druhému přečtení hned druhý den. Hravost kresby i stylu vyprávění na vás vypadne z každé stránky. Dlouho jsem se nenasmál u komiksu tak, jako když jsem v mušketýrech narazil na Louise De Funese nebo parodii na princeznu Leiu z Hvězdných válek a nebo Asterixe a Obelixe.... No prostě tenhle komiks je o velké hravosti a zábavě. Já si žádný nový komiks od Petra Kopla rozhodně nenechám ujít a vám to taky doporučuju!!!:)
12144