Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Comicsový časopis neboli comics na kvadrát.

Comicsy:
Mrkev - Marek Černý
Sinister a Dexter: Místo činu - Dan Abnett, Steve Roberts
Soudce Dredd: Popíkový vrah - Garth Ennis, Dermot Power
Zlaté slzy - Alexandro Jodorowsky, Ladronn
Královská koruna - Jim Alexander, Richard Corben

Hledání ptáka času (ochutávka)

Publicistika:
Zas tolik to nežerte (úvodník) - Jiří Pavlovský
Dopisy čtenářů
Česká krev: Aktuality - Tomáš Prokůpek
Mučírna Next Generation
Kost na pitevním stole: Kůstek z těla Jeffa Smithe - Jiří Pavlovský
Gotfridův seznam (Co vyšlo v roce 2009)
Komiksy roku 2009
Žlutý koutek: Jiro Taniguchi - Ľudovít Plata
Z cizího krev teče: O americkém komiksu - Marek Barányi
Crwecon 2010 - Jiří Pavlovský
Muž na pitevním stole: Régis Loisel - Tomáš Prokůpek, Vladimír Zavadil

Scénář
Daniel Abnett, Jim Alexander, Marek Černý (MaComiX), Garth Ennis, Alejandro Jodorowsky
Art
Marek Černý (MaComiX), Richard Corben, José Ladrönn, Dermot Power (POWER), Steve Roberts
Lettering
Alena Tejnická (Sarah)
Překlad
Jiří Pavlovský, Darek Šmíd
Publicistika
Marek Barányi (Keram), Jiří Pavlovský, Ľudovít Plata (Turlogh), Tomáš Prokůpek, Vladimír Zavadil (Zarkoff)
Žánry
magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1802-2219 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 295 mm
Tisk
barevný + černobílý
Váha
280 g
Stran
74
Cena
99 Kč
  • Absinther
    Absinther7.5.2012 19:24CREW² #28
    zlaté slzy max..zbytek CREWowský standard.
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš15.6.2011 08:19CREW² #28
    První číslo crwe, co jsem zakoupil po několika letech (zpětně). Nebylo to nic programového, jen jsem se nějak všeho přehltil. A vzhledem k jisté sestupné tendenci, kterou jsem si pamatoval, mě tohle číslo moc potěšilo. Je pravdou, že moji dřívější oblíbenci SinADex stojí za starou bačkoru, scénář průměr a kresba je přímo odpudivá. Dredd po dlouhý době super, Powera můžu a scénář nejen pobavil, ale byl pro mě i dost osobní. Mrkev velmi zdařilá, JODO je bůh a Královská koruna je přesně ten typ temných sci-fi, které jsem byl v Crwi zvyklý vídat (navíc Corbena můžu též).
  • flipflop
    flipflop23.3.2011 22:46CREW² #28
    Dobrej výběr komiksů. Hlavně Zlaté slzy byly super. (akorát ta babka tam 2x mluví v mužském rodě.) Celkově parádní číslo
  • brkowycz
    brkowycz18.3.2011 10:56CREW² #28
    Asi jedno z lepších čísel. Hodně mě navnadili Zlaté Slzy a začánám teď netrpělivě vyhlížet Incal. Sinester s Dexter taková klasika, přijde mi, že nejlepší díly už určitě vyčerpali. Soudce Dredd kupodivu nebyl úplně stupidní jak bejvá obvykle, ale tentokrát sem fandil záporákovi a né jemu. Škoda toho klišovitého konce. Královská koruna je asi nejhorší z čísla, poslední dvě stránky to zachrání, ale jinak střih políček byl zvláštní, ze začátku jsem vůbec nechápal o co jde, ale nakonec vše dobře dopadlo.
    Kol kolem hodně slušná Crew.
  • yojimbo
    yojimbo2.3.2011 16:53CREW² #28
    Co z tohoto čísla stojí za to, jsou určitě Zlaté slzy, které vynikají jak scénářem tak kresbou. Zbytek je taková nemastná neslaná všehochuť. U Sinistera a Dextera jsem se nemohl zbavit pocitu, že zápletka měla větší potenciál, a Soudce Dredd jde tak nějak celkově mimo mě. Poslední dva příběhy - Královská koruna a Mrkev mají něco do sebe.
  • erik
    erik1.3.2011 08:56CREW² #28
    Zlaté slzy. Tak sa volá nádherná ukážka emotívneho príbehu budiaceho v čitateľovi niečo zo zabudnutej ľudskosti nabádajúceho k zamysleniu. Sinister a Dexter ma trošku pobavil, tak ho vyzdvihnem, inak opäť skôr priemer až podpriemer (Dredd). Snáď obálka budúceho čísla s Kingpinom na čele prinesie opäť to, čo od Crewi túžobne očakávam od momentu, kedy začala viacročná prehliadka po 2000 AD (ach, tá periodicita Crewi). Aby som nezabudol, Hledání ptáka času má fajn ukážku.
  • krvinka56
    krvinka5615.2.2011 10:13CREW² #28
    Tak jo téhle Crwi sem chtěl hned dva dny po přečtnení dát přes devadesát procent ale naštěstí sem sito nechal déle projít hlvaou.Jo tahle Crew je fakt narvaná komisi i články ale chtělo by to lépe rozvrhnout než tak jak to je .Články sou dobré tedy až na Mučrna next generation tohle se už fakt nedá číst.Článek o Crweconu je dobrej ale sem toho názoru že větší prostor by tomu neuškodil.
    Cose týká obálky tak tentokrát mne nijak zvláště nezaujala.Co se naopak bravůrně povedlo a co vás hned praští do nosu je super redakční strip.
    Takže komiksy: MRKEV:Kresba zajímavá ale příběh nic moc vlasě sem ho nechal nakonec.
    SOUDCE DREDD:POPÍKOVÝ VRAH-tak jo na tohle sem se těšil ale popravdě mne to zklamalo.Kresba je prefektní a příběh z počátku taky ale druhá půlka mně z nějakého důvodu přestala bavit už mněl fakt lepší díly.
    ZLATÉ SLZY:Jo tak tohle byl rozhodně nejlepší příběh v Crwi šáhli opravdu po perfektní povídce jak kresba tak příběh sou perfektní.Bezvadná sonda do lidských duší a a ukázka toho jaký lidi dokážou bejt.Jednen z mála komiksů co se vCrwi objevil a je k zamšlení.opravdu palec nahoru.Jedna poznámka k postavě hlavního hrdiny jednu chvíli mi připomněl ho hajzlíka ve ktrrém byl démon z knihy Hell Blazer Syn člověka.
    SINSTER A DEXTER :MÍSTO ČINU-Tak tohle je jejich nejulítleší příběh s fakt potřeštěnou kresbou kde ty dva skoro nepoznáte ale já s tím byl fakt spokojen.A je to rozhodně zajímavý nápad že je to bráno ze dvou úhlů pohledu jen škoda že nevypovídali svědkvé čeho by sme se asi dočkali?
    KRÁLVSKÁ KORUNA:No tak tohle mne moc nevzao tedy až na ty dvě poslední strany.

    Takže ve výsledku povedená Crew s nadmírou článů bral bych jich méně je to na úkor komiksů.Naopak ukázka potěší ale pro mne to byla jasná koupě.Nejvíc mne z článků potěšil muž na pitevním stole doufám že odd toho autora vyjde ten jeho Petr Pan.

  • Fry
    Fry admin14.2.2011 15:34CREW² #28
    Vynikající - plné super článků a komixů
  • choze
    choze13.12.2010 12:33CREW² #28
    Až na tradičně průměrného Sinistera a Dextera solidní CREW. Mrkev a Soudce Dredd zábavný a Zlaté slzy a Královská koruna vynikající. Těším se na Spideyho příště, ale na SaD a Dredda by se už konečně mohli vysrat.
  • andywart
    andywart22.11.2010 17:51CREW² #28
    Určite jedno z lepších čísiel. U mňa vedie komiks Zlaté slzy a potom Královská koruna. Popíkový vrah celkom ujde, ale nezvykol som si na Powerovu kresbu a Dredd tiež nie je moja šálka kávy. Mrkev fajn, no Sinister a Dexter nezaujal (hlavne kvôli kresbe a coloringu)...
  • matrosh
    matrosh22.11.2010 09:44CREW² #28
    tady si nemám na co stěžovat. všechny komiksy i rubriky byli skvělé a celé jsem to přečetl na jeden zátah. paráda!
  • Scarface
    Scarface16.11.2010 19:14CREW² #28
    Kaluž: Tomu tak trochu nerozumím. Z pěti komiksů se ti dva líbili hodně, dva docela dost a jeden, šestistránkový se ti nelíbil... to mi nepřipadá, že by byla "laťka náročnosti" nějak nízko. A novinky a profily autorů - to je většina článku v čísle (Loisel je asi na pět stránek)... i když uznávám, že se hodně shrnoval minulý rok, byly tam seznamy vydaných komiksů všech nakladatelství a podobné, spíše informační texty.
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš16.11.2010 12:58CREW² #28
    Po všech stránkách vynikajícím Jodorowského Zlatým slzám sekunduje na stupni vítězů tohoto čísla Královská koruna s bravurní kresbou Richarda Corbena. Na pomyslném třetím stupni se krčí umolousaný, ale přesto veskrze zábavný Popíkový vrah Gartha Ennise. Marek Černý se se svou Mrkví samozřejmě nemůže rovnat borcům z předních příček, jeho krátký skeč ovšem nepostrádá vtipnost. Dan Abnett a duo vrahounů Sinister & Dexter byli diskvalifikováni pro naprostou zfičenost. Tohle je bohužel odpad. Články jsou víceméně rekapitulující, za přínosné se dají označit pouze novinky a profily autorů. Když už se do budoucna chystá to zdražení, nebylo by od věci také zvednout laťku náročnosti ve výběru otišťovaných komiksů. Výkladní skříň nakladetlství Crew by totiž potřebovala vymést nejednu pavučinu.
  • royan
    royan13.11.2010 10:04CREW² #28
    Povedená CREW. Dobrý výběr komiksů Popíkový vrah , Zlaté slzy a Královská koruna . Jediný co mi nesedlo byl Sinister a Dexter.
  • doophy
    doophy4.11.2010 21:42CREW² #28
    Tato CREW se mě moc líbila, jelikož mám rád francouzská alba a zde jich je dost a samé perličky...
10168
Četl/a (86)
2scha, 81splinter, adevr, Alfi, Balů103, ben_bella, bierce, Blacksad, calvin10, Captain Collar, Cemino, Chaolinek, crewni.konzerva, cyboy, daon, Darth Raelchi, DEmnoG, Doppelganger, Draco nobilis, Džoworka, emanek, erik, farnhajt, fel68, figis, Filios dVekerec, filmator, filosh, Final, flipflop, Fox01, Franta z Čokolády, Fry, gwen666, Houbař, house192, hypermlok, J.Connor, James, jindroush, jiskra, kallenved, Kaluž, Kitykatyn, Lawer de Sanctis, Librarian, Lobok257, majer, mart.in, Marty_von_Shit, Mercurio, monte walsh, Moyek, NecRoman, Ozymandias, Paldini, pavlosson, pearlxjam, Petr, Petrisko911 , Poseidon1978, raimi, robert.hladil, robertsedmik, RudyRod, Shpeckk, Sick666, Spacecore, spekktrum, strougy, syon, tacmud, tankgirl, the.kasztan, Tommy_88, trudoš, tukak, TZcomics, Ukko, Velkej šéf, vranakx, vrazdinek, VXP, WEAPONE, zgrywus, zlejzmrd
(243)
007, 2scha, 5555, 81splinter, adam.ra, adevr, afri, Alfi, amazing_k, andik007, andywart, Artigas, Avian, Azalin, Azbest, AZTeck, Balů103, bananzluty, Benji, ben_bella, bierce, blackJag, Blacksad, bmc75, bobo666_2005, Braindead, brkowycz, burzum, calvin10, calviti, Captain Collar, Cassidy, Cemino, Chaolinek, chobotnička, Choky86, choze, Corvus, crewni.konzerva, CSE_AC/DC, cybern, cyboy, DAN478, daon, DAxik, deadpool, DEmnoG, Dinik, disclose, doophy, Doppelganger, Draco nobilis, DracoAn, dracula, dre, duri, Durvi, Džoworka, emanek, erik, farnhajt, fel68, felis, figis, Filios dVekerec, filosh, Final, flipflop, Fox01, FrAnK, Franta z Čokolády, Fréza, Fry, Fuf00n, goodspeed, GORERATED, Grebenda, Greyman, grinder, Grynca, gwen666, Hamichal, hawkzn, hedgehog, holubdema, horaczhlinska, Houbař, house192, hugosnowden, Hulik, Hurvy, hypermlok, ikshorm, invape, J.Connor, James, jankie, Jestrab2, jett, jindroush, jiskra, Johnny Sasaki, Joshua_T, Kabukiman, kallenved, Kaluž, kamil, Kapis, karel, Karel Sec, karelcedr, Kazumaki, KdG, Kitykatyn, KLAUN_DOMINANT, Knize_Ignor, konous, krvinka56, Lamahe, Lawer de Sanctis, Lenny, Librarian, listr, Lobok257, Lojza, maara, macomix, Majkl, mangan, markic, Markyz de Sade, mart.in, Marty_von_Shit, Marvin, Masinfira, Matej-29, matrosh, MB, mcleek, Meesha, Mercurio, mgeralt, Michal Opitz, MickeyStuma, mikado, mike731, mikki.maser, misa, Mistak, Mleako, moiqpiom, monte walsh, monty.cl, morbn, Moyek, MP, Mr.Plysh, Mrlah, namdnas, NecRoman, Nightmare, noMster, o2t2, OldaB, Olesh, Paldini, pavel, pavlosson, pearlxjam, pechna, pennywise, Petr, Petrisko911 , POLAKST, Poseidon1978, PP, RadimNemec, Radkos, raimi, Ricarderon, robert.hladil, robertsedmik, Rorschach, RudyRod, Saiffer, Samurai-Jack, Saran, seezeethree, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Skot, Slaine, Slávek, sleepless, songoku, spekktrum, Stara.kryta, strougy, syon, t0mas, tacmud, tankgirl, the.kasztan, Tialster, Toe, Tombal, Tomek, Tominos, Tommy_88, tomned, Toren, Traum, trener83, trudoš, tukak, tulipstros, TZcomics, Ukko, vallyslayer, valon, Velkej šéf, Viking, vranakx, vrazdinek, VXP, WEAPONE, willis, Wiruss, xai, xintax, xspeed, yogi, yojimbo, Zajda, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zebedee, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd, Zod
Chce (6)
fusnix, Maty48, Odal , R3d, RaptoR, Xeelee
Shání (1)
gobers
Nabízí (3)
Captain Collar, farnhajt, Light