Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Limitovaný náklad: 200 číslovaných a autorem podepsaných výtisků.


Scénář
Delarock
Art
Delarock
Obálka
Delarock
Žánry
dobrodružný, fantasy
ISBN/ISSN
978−80−87044−37−7 (Netopejr)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
185 x 265 mm
Tisk
barevný
Stran
40
Náklad
200ks
Cena
300 Kč
  • trudoš
    Parádní kresba a originální příběh, vypracovaný na motivy jiného, neméně osobitého příběhu, který bez problémů funguje i beze slov. Krása spočívá v detailech a na těch si dává Delarock (R.I.P.) záležet. Škoda, že je to jen taková pětiminutová jednohubka. Bál jsem se, že to bude na můj vkus příliš intelektuální, expresivní a vůbec těžko uchopitelné, už jen pro ten grafity styl kresby. Ale ona to je bohapustá legrace, na nic si nehrající, jejímž účelem je jen pobavit. Důkaz toho, že když nerozumíte nějakému směru, ještě to neznamená, že se v jeho duchu nedají tvořit nádherná díla.
    Komiks, nebo snad obrázkový sešit, chcete-li, k němuž se ještě několikrát za život s radostí vrátím. Už jen proto, že jeho listováním skutečně moc času člověk nestráví a některé momenty skýtají jistotu spolehlivého rozveselení za každého počasí. Momentálně u mě vede „mamut ve kře“, ale kdo ví, co bude za pár let. Třeba objevím zas něco jiného, protože detailů i celostránkových gagů je tu množství víc než malé.
  • George Walker Bush
    Hehe, 4/200 von MKP.

    Hodně dobrej trip, vymazlená kresba, pošušňáníčko.

    Celkový dojem: 90%
  • KLAUN_DOMINANT
    6/200 je mé číslo. Ano, je to tak. Stačí vydat něco v omezeném nákladu a komiskáci se na to vrhnou jak čoklíci na pamlsek. Taky už mě napadlo něco vydat a jelikož jsem tiskárenský synek, tak bych měl i raritní cenu .o)
    Každopádně tenhle komiks za to stojí a má to podle mě našlápnuto na raritku. Promakaná kresba a příběhy, které nepotřebujou popisky. Fajn pokoukáníčko. Byl sem překvapenej, že mě to tak bavilo, protože se přiznávám, že jsem si to koupil hlavně kvuli omezenému nákladu (pot mi stékal po čele když sem si přestavoval, že to před vánoci všichni vyprodají a já to nebudu mít)...Jó, fakt je to dobrý...
  • flipflop
    Pěkná promakaná legrační kresba, u které jsem se dobře zasmál. Bavilo mě hlavně objevovat, co je v obrázcích všechno nakresleno. Parádní dílko. I po několikerém prolistování, člověk objevuje něco nového.
  • willis
    Je to docela jízda. Absence textu nutí člověka víc a pozorněji studovat obrázky a sledovat co se tam děje za šílenosti. Přitom se dá narazit na spoustu docela vtipných detailů. Celkem vykreslená ruka, tohle asi nebude autorova prvotina. Jestlipak odhalí svou totožnost? .. Devadesátky nedávám často, ale tohle překvapilo a pobavilo. Mohlo by to být i delší.
  • Kapis
    Tak mám to doma, číslo 31/200, opravdu tam není ani kousek textu, přesně jako na těch originálech, co se dají v Netopejru koupit - až na poslední stránku, která v originálu koupit nejde a dává tomu opravdu čepici. A já jsem nadšen!! Projel jsem si to tam, zpátky a ještě jednou tam, protože to je opravdu lahůdka a překrásná pastva pro oči. Styl kresby je voda na mlýn mého vkusu a divoké eskapády, vymyšlené DonQuijotskou hlavou páně Barona jsou opravdu úžasné a doprovodný text skutečně nepotřebují - a ty různé vychytané maličkosti kolem, vymazlená kresba, dýchala na mě trochu obskurní atmosféra románů Markýze de Sade - a tím nemyslím toho hlučného anoretika z Prahy;-) Lahůdkový kousek na předvánočním trhu. Dávám plnou palbu 100%, protože toto je tak výrazně jiné, tak vyčnívající z řady oproti ostatní vydávané tvorbě, že si to zaslouží jedinečné hodnocení. Myslím, že brzy z toho bude sběratelská ultrararitka. A asi půjdu do nějakého toho originálku - myslím, že se bude vyjímat někde na stěně pod paspartou.
1163