Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Američané mají superhrdiny. To si Rusko, Čína a Blízký Východ nemůžou nechat líbit. A tak se objevuje konkurence týmu Ultimates, která má jediný cíl. Pokořit Ameriku. Pokořit své protivníky. A jelikož je Hulk mrtvý, Iron Man se žení, Thor je na cestě do blázince, Captain America obviněný ze zrady, většina ostatních superhrdinů za mřížemi nebo mrtvá, tak se zdá, že je se světem konec. Finále druhé sezóny Ultimates je monumentální tak, že vedle něj vypadají filmy Rolanda Emmericha jako komorní ibsenovská dramata.

Obsahuje sešity série The Ultimates 2 #7-13

Scénář
Mark Millar
Art
Bryan Hitch
Obálka
Bryan Hitch
Překlad
Marek Barányi (Keram), Pavel Švanda (Ninjer)
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7381-857-9 (BBart s.r.o.)
978-80-7381-857-9 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
767 g
Stran
232
Cena
499 Kč
Originál
The Ultimates 2 #02: Grand Theft America (Marvel Comics, 2008)
  • MEGA
    Tady není moc, co hodnotit. Celý komiks je jen kupa šokujících zvratů a monumentálních akčních scén. Nic víc, nic míň. Na scéně se v polovině objeví tým záporáků, kteří nemají žádnou osobnost, takže celá mlátička je opravdu jen pro efekt. Zachraňuje to jako vždy kresba, která je naprosto úžasná a na akční scény se aspoň dobře dívá. Ultimates pro mě zůstává zklamáním. V sérii jsou zajímavé nápady, ale Millar je utopil v množství rádoby cool vtipů a nelíbivých postav.
  • faster86
    Tak jak jsou první tři knížky spíš o rozebírání postav a vztahů s minimálním počtem soubojů tak tady je to jedna velká šalovačka. Díky bimbastickému prvnímu sešitu a všudypřítomnému Quiksilverovi na osmistraně dávám 4⭐ jinak se obávám, že by se to vyškrabalo jen na 3.
  • perak
    Trochu slabší než předchozí díl, ale přesto stále výborné. Při epické bitvě mezi Amerikou (Ultimates) a záporáky, kteří možná až takoví záporáci nejsou, jsou čtenáři odhalovány mnohé odpovědi, na otázky z předchozích dílů. Sice by se tam nějaké výtky našly, ale celkově to pasuje. Opět výborná kresba a především bezkonkurenční osmistránkový rozložitelný obrázek. Za všechny čtyři knihy Ultimates mohu shrnout, že v žánru superhrdinských týmovek jsem se takto dobře snad ještě nepobavil.
  • mearez
    Vůbe nevim, jak to Millar dělá. Splácá dohromady věci a náměty, který by u jiných autorů nefungovaly, a udělá z toho geniální dílko. Série Ultimates 1 i 2 je prakticky vrchol toho, co můžeMarvel i superhrdinský žánr jako takový nabídnout. Kresba je fakt hustá, příběh dává smysl, záporáci davájí smysl, chování hrdinů dává smysl. Co víc si od superhrdinské rubačky přát? Tahle knihy překypuje nápadama, hláskama a hlavně slušnou, přehlednou akcí, která nenudí. Ale tahle kniha není jen bezhlavá rubačka, i když by se na první pohled tak mohlo zdát. Millar tady řeší téma, které se mělo v superhrdinském komiksu řešit už dávno. A Millar to pojal ještě líp. Místo toho, aby OSN nebo vláda USA přišla se zákonem, který by měl regulovat akce superhrdinů (jako to bylo v Civil War), tak tu prostě všichni nepřátelé USA vytvoří svého superhrdinu, kterého pošlou do Ameriky. A nejlepší na tom celém je, že to funguje! Bravurní Millarův příběh je doplněn již zmiňovanou skvělou kresbou, ze které jsou vždy cítit váha situace a emoce aktérů. Tohleto je povinnost pro všechny fandy Marvelu, superhrdinů, ale vlastně i komiksů obecně.
    Skvělej komiks, super námět, skvělá kresba, a jedna velká rubačka. A navrch ještě napsané Millarem. To už samo o sobě musí znít superově, ne? Za mě 5*.
  • karl173
    karl173 mecenáš13.5.2018 17:26Ultimates 2 #02: Jak ukrást Ameriku
    Jedná se o poctivou superhrdinskou rubačku, ve které si Millar dělá co se mu zlíbí. Jelikož se jedná o Ultimátní vesmír nevadí mu zacházet někdy daleko za hranice klasického Marvel světa. Z některých hrdinů udělá klidně ty největší hajzly a snaží se z barvitého Marvelu udělat naopak drsné temnější místo. Na jednu stranu, to jak vás dokáže některými momenty hodně překvapit je fajn a je zajímavé sledovat co všechno je tady jinak, ale někdy v polovině mi přišlo že se někdy snaží až moc za každou cenu šokovat. Některé věci mi pak přišli trošku nedomyšlené a uspěchané a po příběhové stránce se to v druhé polovině zhoršilo. Nicméně i tak je to dobré počtení ke kterému se budu rád vracet a to už jen kvůli kresbě která se v téhle epické rubanici opravdu předvedla, respektive kreslíř Bryan Hitch. Ten několika stránkový panel byl geniální. 80%
  • 3DD!3
    Ultimátní finále s neskutečnou vizuální rubanicí v druhé polovině knihy. Politické motivace "záporných hrdinů" dávají smysl stejně jako zabijácký postoj (kapitána) Ameriky k nepříteli. Porozumění jde stranou, nastává bitva ideologií. Millar posunuje hranici klasického mainstreamu.
  • Luigim
    Od začátku až do konce není přes mrtvoly kam plivnout! Jsem více než spokojený se sérií Ultimates. Škoda, že nejsou další. Jinak nejaké výtky bych měl ke scénáři, některým "zakončením" ... ale to je komiks a tam logika moc nefachá. Vícestránková Mega kresba v knize? No to mě dostalo. Parádní kresba a ten wow efekt to mělo. Sérii Ultimates považuji za TOP sérii. Rád se k ní vrátím.
  • Fimi
    Fimi mecenáš3.12.2016 19:36Ultimates 2 #02: Jak ukrást Ameriku
    Výborná kresba, super příběh, Millar dokázal něco skvělého, pro mě nejlepší serie Avengers, snad kromě Civil war...takhle měly vypadat filmy, přesně takhle
  • jh666
    Excelentní. Bohové a monstra byly sice o trošku lepší, ale i tak je tohle monumentální závěr Millarova runu. Jednoznačně nejakčnější díl, a ta akce je tak opulentní, že by se za ní nemusel stydět ani Michael Bay. A velká poklona Hitchovi. Zlepšoval se s každou knihou a ta osmistránková kresba je prostě úžasná. 100 %
  • kaylin
    Z mého pohledu se tentokrát dostavilo zklamání, které trochu hatí dojem z předchozího dění. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/04/899-ultimates-2-jak-ukrast-ameriku-70.html
  • J.T.honza
    J.T.honza26.3.2015 20:13Ultimates 2 #02: Jak ukrást Ameriku
    Nemůžu říct, že bych k tomu komiksu a vlastně i celé sérii neměl výhrady (náhle spousta zvláštních bitek, kde se s logikou moc nepočítá a náhlé osvobození a oživení prakticky všech hrdinů a to kolikrát za dost těžko uvěřitelných okolností - Jan a Captain America, Hawkey, Hulk), ale celkově to byla masivní bichle, kde se toho hodně dělo, skvěle se na to koukalo a i když závěr mě právě kvůli mnohým těm logickým lapsům příliš neuspokojil, tak na to budu vzpomínat v dobrém. Až je mi líto, že tímhle ta série (aspoň z toho, co vyšlo česky) končí. Pokračování bych rád...
  • sedw
    Parádní akční jízda a skvělé zakončení po trošku klidnějším prvním díle. Ten se mi sice líbil více (hlavně kvůli skvělému budování příběhu), ale ani v zakončení neztrácí Millar dech. Je to efektní, je to místy klišé, ale to k tomu patří. Co mě však na sérii Ultimates jako celku baví nejvíce je to, že se zde s nikým nezachází v rukavičkách, umírají zde lidé (žádné záchrany civilistů na poslední chvíli), hrdinové dostávají zabrat a sáhnou si až na dno svých sil (viz Hawkeye) a je to celé velmi dospělé.
  • Mleako
    Mleako mecenáš31.8.2014 17:50Ultimates 2 #02: Jak ukrást Ameriku
    Je to slabší než Ultimates 1, ale mně se to i tak líbilo, i když je to už hodně přitažené za vlasy.

    BlackDragon: Proč tomu teda dáváš 4*, když tě to tak strašně zklamalo?:)
  • Lachtan1
    Týmovky asi nejsou pro mě..
  • Kabukiman
    Kabukiman14.8.2012 19:15Ultimates 2 #02: Jak ukrást Ameriku
    Už tady mám sice jeden komentář,ale po dalším přečtení se trošku rozepíšu:) Čtvrtá kniha Ultimates je vážně neskutečná akční jízda. Atmosféra hodně zhoustne nečekanou zradou z vlastních řad a všemocná Amerika má na mále. Naštěstí má Amerika svého Kapitána Ameriku a ten je prostě víc než Kapitán Irák, Kapitán Irán, Kapitán Azerbajdžán, Kapitán Rusko a nebo Kapitán Česká republika. O dost víc… Ten jejich zmlátí každýho kapitána na světě a je to navíc dobrák – i když trošku vygumovanej. U nás by mohl být jeho ekvivalentem asi Mirek Dušín. Narodili se ve stejné době, jsou si podobní vzhledem i povahou. Akorát Mirek nedostal to sérum supervojáka a tak němce za války nemlátil a nezamrznul v ledu,takže když vyrostl už nikoho nezajímal. Ještě se snažil trošku zviditelnit koučováním klubu Strážců,ale to ho na titulní stránky už nevrátilo…No nic…V Ultimates je zase plno skvělejch hlášek: Hawkey: „Měl jsi mi vytrhat nehty, debile! Tak nebuď blbej a pust mě, jinak ti ten poslední skončí mezi očima.“
    Bruce Banner: „Už nemusím před nikým utíkat. Jsem teď ve spojení se svým vlastním zvrhlým vnitřním sociopatem. To je ono. Jen mě zašlápněte, jestli se s ním chcete setkat….“ Hawkey: „Quicksilvere! Přestaň se flákat a raděj mi pomož!“ Tony Stark: „Byla jako já s úžasnýma prsama, a to vždycky byla jedna z mých fantazií.“ A ještě poslední: „My nejsme civilisti. My jsme nadlidský útočný tým Evropské unie!“ Pět hvězd jak vyšitejch!!!

  • Azalin
    Azalin mecenáš15.5.2012 15:51Ultimates 2 #02: Jak ukrást Ameriku
    Jo, je to monumentální a kolosální řežba, ale já moc nemusím komiksy, které jsou jenom o monumentální a kolosální řežbě. Tenhle připomíná crossovery jako Civil War nebo Secret Invasion. Je tam samozřejmě pár vtipných momentů, to by nebyl Millar, aby nebylo, ale působí tak nějak vyčpěle. Zvlášť když jsem si před četbou posledního dílů zopakoval první tři, které jsou daleko lepší.
  • KLAUN_DOMINANT
    KLAUN_DOMINANT mecenáš3.9.2011 22:48Ultimates 2 #02: Jak ukrást Ameriku
    Monumentální řežba. Kolosální řežba. Ne, ještě ne. Epochální řežba. To už je lepší, ale stejně to nevystihuje tu monumentálnost kterou sem cítil při četbě. Rozkládací stránka je fantastická (první sem se lekl, že mám nějakej bazmek a je to špatně rozřezaný a slepený), ale nebylo. Kresba je prostě parádní. Na některý stránky se afkt krásně kouká a dvoustrany s hrdinama sem studoval fakt dlouho, protože sem nechtěl, aby mi někdo unikl. Původně jsem chtěl napsat víc, ale nechci spoleirovat. Ze superhrdinských komiksů jeden z nejlepších co sem kdy četl...Paráda.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin20.8.2011 09:54Ultimates 2 #02: Jak ukrást Ameriku
    Neskutečnej úlet... (pozor, lehký spoiler): zlí darebáci napadnou USA, ta je totálně v troskách, Fury bez ruky, jenže na poslední chvíli se to otočí, nastane megarvačka, pár patetických chvil, pár hlášek a captain America a spol nakopou všem zadky. Džísischrajst. Fascinuje mě, jak každá postava okolo má za sebou celé série komiksů, kde jde o největší borce, co zvládnou každého padoucha, ale tady jsou, jen aby prostě byli, a nehrají druhé housle, ale rovnou osmset padesáté šesté. Je to dynamicky nakreslené, je to akční, ta rozkládací stránka je super, ale já jsem z tohodle druhu kravinek asi vyrostl nebo jsem jenom malej (nebo až moc velkej?) nerd:-)

    Jo a ten Bush mě taky dostal.
  • BlackDragon
    BlackDragon6.7.2011 09:27Ultimates 2 #02: Jak ukrást Ameriku
    aj ma tak napadlo, ze mi to pripomina jednu gycovitu hru Red Alert 2, 3 a mozno este dalsie cudne pokracovania a klony :) komu sa ta hra paci, tomu sa bude pacit aj tento komix, komu pride na hlavu bude sklamany ako ja
  • BlackDragon
    BlackDragon6.7.2011 09:22Ultimates 2 #02: Jak ukrást Ameriku
    btw napadity scenar mozno, ale strasne zle spracovany s kvantom nelogickych usekov - ako ze nejakeho Abdula v Hornej Dolnej zoberu za supervojaka tretieho sveta a cely treti svet je jeden tabor (Rusi a Afganci spolu na smiech iba pre toho kto vobec nic nevie) a kopec dalsich totalnych bullshitov, ako tie Lokiho hordy a ze komixove postavy tretieho sveta su len slabsie odliatky tych Ameriky, tiez obvinenia Kapitana Ameriky a jednoduche uverenie v jeho vinu, no proste kvantum totalnych hovadin! a v podstate 3/4 knizky su len o tom ako bojuju a ako dobry natru prdel zlym i ked to tak na zaciatku nevyzera
  • BlackDragon
    BlackDragon6.7.2011 09:14Ultimates 2 #02: Jak ukrást Ameriku
    oproti predchadzajucemu dielu sklamanie, infantilne rozvinuty pribeh, dobro nakoniec vzdy vyhra - lebo kazdy dobry hrdina vzdy ziska zazracne silu porazit sudruhov zlych hrdinov, sklamanie, mohlo to byt lepsie, tento diel sa premenil na graficky putave dielo, ale pribeh je fakt shit! a to s hordami Lokiho a Thora na konci - tak ako som pisal u minuleho dielu, ze chvalim, ze nebol prekombinovany tak tento je prekombinovany az az a ide do sraciek, fuck off, som vazne sklamany


  • Kaluž
    Kaluž mecenáš1.7.2011 12:50Ultimates 2 #02: Jak ukrást Ameriku
    - oprava gramatiky (abych nemátl mládež) :)

    Z obálky na nás čučí celý Marvel a je vyloženě nasraný. To bude zlé. A taky že jo - začne to škaredými vtípky o důchodcích, pokračuje invazí uraženého mudžahedína, následuje další invaze zlomyslného Lokiho a Tony Stark se zlije jak doga a zvětší své ego na již nezměřitelnou úroveň. Millar se vážně vytáhl, tohle řadím mezi ty nejlepší 'tupé' superhrdinské komiksy, jež u nás vyšly (pravda, není jich mnoho). Bryan Hitch sakra umí, obzvlášť se mi líbí to jeho zabírání detailů tváří a panoramatický rozkládací záběr z bojiště na několika listech navazující na Americovo zvolání „Do boje!“ je fantastický. Poslední čtyři strany z Brooklynu roku '42 mě příjemně naladili na letošního filmového Captaina Americu. Nádhera.
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš1.7.2011 12:45Ultimates 2 #02: Jak ukrást Ameriku
    Z obálky na nás čučí celý Marvel a je vyloženě nasraný. To bude zlé. A taky že jo - začne to škaredými vtípky o důchodcích, pokračuje invazí uraženého mudžahedína, v těsném závěsu následuje invaze zlomyslného Lokiho a Tony Stark se zlije jak doga a zvětší své ego na již nezměřitelnou úroveň. Millar se vážně vytáhl, tohle řadím mezi ty nejlepší 'tupé' superhrdinsé komiksy, jež u nás vyšli (pravda, není jich mnoho). Bryan Hitch sakra umí, obzvlášť se mi líbí to jeho zabírání detailů tváří a panoramatický rozkládací záběr z bojiště na několika listech navazující na Americovo zvolání „Do boje!“ je fantastický. Poslední čtyři strany z Brooklynu roku '42 mě příjemně naladily na letošního filmového Captaina Americu. Nádhera.
  • smazy
    Tentokrát míň mluvení a více akce. Ale ta akce byla skvělá a strhující. Nejlepší na tom byl šestistránka, která byla boží.
  • svobyy
    Pro mě nejlepší díl celé série. Skvělá týmovka, perfektní kresba.
  • Killingjoke
    Killingjoke mecenáš19.3.2011 15:07Ultimates 2 #02: Jak ukrást Ameriku
    Tak konečně jsem se dočkal druhého dílu. Stálo mě to hodně přemlouvání, abych si to dříve nepřečetl v originále. No co říci, oproti první části je to z 90% akce, akce a zase akce. A možná proto tento book až tak nenaplnil mé očekávání. Nemůžu se ubránit dojmu, že co se týče příběhu trošku pokulhává za předchozím dílem. Občas mě mrzelo, že jsem dopředu předpokládal co se stane, což se mi u Bohů a monster nestalo ani jednou... No prostě, jedná se o velmi napínavou a skvělou týmovku a její kresba je opět perfektní. I přes malé výtky mě to pořád neuvěřitelně bavilo...
  • DancinPuppet
    DancinPuppet16.3.2011 20:02Ultimates 2 #02: Jak ukrást Ameriku
    Akce po ukecané 2.1 konečně dorazila a pořádně nám dala do těla. Když příběhrozeberu (kvalitu kresby jsem už chválil u minulého dílu): příběh Hawkeye byl drsný a cool, příběh Captaina Americy byl smíšený- chvíli to pro mě byl nafoukaný symbol své země, chodící satira na vymaštěné vojáky USA, chvíli pro mě bylo dojemné jeho osamění v době, která mu nebyla určena, příběh Thora (velké plus z minulého dílu) se tu zvrátil, průběh ok, konec s vikingy a iracionální chování Lokiho mě nasraly. Potěšující byl i tým záporáků, který byl z určitého úhlu pohledu týmem klaďasů... jsem na vážkách. Nakonec se hodnocení od dílu Bohové a monstra moc nemění. Může za to pro mě blbý a odfláknutý konec, na druhou stranu to nějak skončit muselo a možná by konec ,,v podstatě končíme tam kde jsme začínali!" byl ještě horší.
  • Black Bro, yo
    Black Bro, yo5.3.2011 12:53Ultimates 2 #02: Jak ukrást Ameriku
    Jedním slovem: epické. Více slovy: konečně jsem to Millarovi sežral i s navijákem, sice se v první části trochu opakuje schéma první série Ultimates, tak i tak mi celkový příběh přišel ucelenější (SPOILER: především v 1. sérii problém s Hulkem a pak mimozemšťané, v této sérii zas s Thorem, ale tentokrát ten konflikt souvisí s hlavními záporáky KONEC SPOILERU) , ani to napasování Bushe a kritika Ameriky mi tady nepřišla tak násilně vtlačená do příběhu, jak v první sérii, a hlavně posledních asi 200 stran je naprostá orgastická a destruktivní řež, kde se mezi sebou mele tolik postav na tolika velkých bojištích a přesto jsem se v tom neztrácel a slupl jedním dechem. Byl jsem opravdu rád, že druhej book už neřeší moc vztahy, ale vrhne tým Ultimates do akce, která mě na týmovkách se superhrdiny příjde vždy nejzajímavější, a kde Millar tlačí na pilu co stránka, to víc a víc.
  • Kabukiman
    Kabukiman27.2.2011 16:39Ultimates 2 #02: Jak ukrást Ameriku
    Přečetl jsem to na jeden zátah a nemohl se odtrhnout do jedné v noci, což značí, že jsem byl naprosto vtažený do děje a proto dávám 100%.
  • erik
    Vďaka, Ultimates rady veľmi nesledujem, roky vydania neštudujem, takže mi to iba napadlo.
  • Ninjer
    erik: To ne. Ultimates 2 vycházeli někde v rozmezí 2005-2007 a Bullseye se stal Hawkeyem poměrně nedávno, někdy v roce 2009.
  • erik
    Tiež by ma zaujímalo, či fakt, že z Hawkeyea sa stal Bullseye nie je nejaká "odplata" za to, že v klasickom Marvel Universe Bullseye prijal jeho identitu.
  • rooty
    Příběhově slabší, ale v rámci žánru pořád silný nadprůměr, hodně a hodně boje,nejakčnější komiks, který mám teď doma. Kresba je asi nejlepší ze všech dílů, Bryan si tady hodně dal záležet, vypadá to perfektně, hlavně celostránkové obrazy.Líbí se mi celkem dost drsně pojaté některé scény a nejlepší postavou z týmu Ultimates se pro mě stal po zásluze Hawkeyi. Povedené zakončení série. (Kdo čeká scénaristickou perlu, tak ať se od toho drží dál, tohle je pro milovníky akční jízdy.)
  • erik
    Trošku váham, čo si o tomto finále mám myslieť. Že príbeh je kopírákový „Marvel events guidelines“ mi neprekáža. Asi to zhrniem:

    Plusy:

    - Veľa akcie
    - Kresba
    - Loki
    - Niekoľko hlášok (recept na Coca-colu)

    Mínusy:

    - Jednodňové invázie nahrádzané poldňovými oslobodeniami
    - Absolútne zbytočná bezdejová rozkladacia stránka, ktorej zmysel mi uniká
    - Vytrhnutie z Ultimate sveta, silno pociťujem absenciu podstatného deja zo sérií X-men a Fantastic Four (minimálne), nie, že by to bolo nepochopiteľné, ale je to citeľné.

    Záver: Klasický superhrdinský komiks plný amerického videnia sveta.
  • smrtihlav7
    smrtihlav712.2.2011 11:25Ultimates 2 #02: Jak ukrást Ameriku
    Zábavné, čtivé a s perfektní kresbou...co víc chtít, snad jen tvrdé desky a všechny díly pohromadě, 10% dávám dolů za měkkou vazbu.
  • goldschmidchen
    goldschmidchen11.2.2011 14:20Ultimates 2 #02: Jak ukrást Ameriku
    Pokud si odmyslíte pár opravdu rádoby patetických chvilek, tak je to celkem dobré počtení před spánkem.
  • The Genius
    The Genius10.2.2011 17:23Ultimates 2 #02: Jak ukrást Ameriku
    erik: ježiš, už to vidím a to bych přísahal, že jsem to nenapsal. Moje chyba :) Uznávám teda, že volba slova "nápaditý" nebyla nejlepší :)
  • doophy
    Velmi akčně rozjetá série, která se nebojí opřít i do amerického nacionalismu, ale s velmi rychlým koncem, kde jsou upřednostněny nepřehledné akční snímky celého týmu, před příběhem. Mírné zklamání...
  • Big G
    Nechutně tupá, sterilní záležitost. Snad to nejhorší, co jsem kdy od BB Art / Crew koupil.
  • erik
    Tak sa ti ospravedlňujem, nevedel som, že "Velmi nápaditý scénář a..." znamená "Já rozhodně nikde netvrdil, že je to kdovíjak nápaditý".
  • The Genius
    The Genius9.2.2011 14:41Ultimates 2 #02: Jak ukrást Ameriku
    erik: Já rozhodně nikde netvrdil, že je to kdovíjak nápaditý. Millar mě spíš dostal dialogy a tempem vyprávění, kde jsem až do poslední chvíle opravdu netušil, kdo je záporák a co je pravda a co lež. Proto Ultimates považuji za jeden z nejlepších superhrdinských komiksů, který u nás vyšel. A to nemluvím o kresbě :)
  • erik
    The Genius: Ja si nemyslím, že je ktovie ako nápaditý. Skôr klasická Marvelácka šablóna využiá napríklad v 1602 alebo Secret invasion. Zábavné v tejto mustre je hlavne "jednodňové" dobytie USA a jeho kompletné oslobodenie (hádam ešte kratší časový úsek).
  • The Genius
    The Genius8.2.2011 17:42Ultimates 2 #02: Jak ukrást Ameriku
    Velmi nápaditý scénář a dokonalá kresba dělají z celé série Ultimates jedno z nejlepších děl, které u nás na poli superhrdinského komiksu vyšlo, a tento díl je jejím dokonalým završením.

    Více na http://mygenius.blog.cz/1102/ultimates-2-2-jak-ukrast-ameriku
  • punisher
    Výborné zakončení skvělé série.Není tomu co vytknout.
    PS:Ta rozkládající se stránka je super.
6934841
Četl/a (104)
123peta, 2scha, 3DD!3, 81splinter, Al0f0k, AlmightyMates , anka, Ash Pointak, Azik2586, Balů103, binnmode, Bronn, buscheer, calvin10, CaptainCzech, Cemino, charvos, CoVseNerdit, Craxx, cyboy, dajik, Darker, dbar, Deckard, Doctor_Sk, Doppelganger, erik, figis, filosh, Final, Fox01, Gustik5, hypermlok, invape, Jabba, Jack, Jak, James, james dixon, japes, JaroKakashi, jh666, jiskra, Kaluž, karl173, kaylin, KdG, Keenkeen, Keno, Killingjoke, Koci, Lachvos, lantan1, Librarian, Light, Lord Baltimore, maravenger, marduk, mart.in, Martin.imr, Mates17, Matthew, mearez, MEGA, Mercurio, mineralk, MonsterGyre, mozzu, mstefl, namdnas, Obstik, oleav, Ozymandias, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, pechna, perak, Petrisko911 , punisher, raenius, raimi, RaptoR, rewkon, RudyRod, saja, sedw, Shake, Shin, Shpeckk, Sir_Pete, Spike, Symbi, terrordemon, TheDoctor, Tony TwoDee, trudoš, Tyfus, Václav Mikula, VskPrzk, xxSIMIxx, Zbysek2410, zgrywus, zlejzmrd
(280)
123peta, 2scha, 665+1, 7eleven, 81splinter, adam.ra, afri, Al0f0k, AlmightyMates , anka, asgardpepa, Ash Pointak, Azalin, Azbest, Azik2586, Balů103, beanek, Beng.D, binnmode, Black Bro, yo, BlackDragon, blackJag, Blacksad, Blair, bmc75, bobo666_2005, Braindead, BreakingAway, Bronn, burzum, buscheer, c.tucker, calvin10, camper, CaptainCzech, CaptainL, Cassidy, Caylen-Tor, Cemino, charvos, cobe, ConanVJ, Corteg, CoupeC, CoVseNerdit, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, D.K.Logic, DAN478, DancinPuppet, Darker, DAxik, dbar, Deckard, DegiCZ, disclose, discovery, DoctorWho, doophy, Doppelganger, dracula, dvoracekpetr1, Dzoglik, eagle.newz, Ejdý, Ejdý1, Elhonzo , eliera, Erich, erik, farb, farnhajt, faster86, FatMonster, felis, figis, filemon, filosh, Final, firesnake, Fox01, FrAnK, Fréza, Garp, Ghostt, Godsmacker, goldschmidchen, goodspeed, grinder, Gustik5, Hamichal, hedgehog, herbert, Honzin, hugosnowden, Hulik, hypermlok, ikshorm, Infarkt, invape, IV, J.T.honza, Jabba, Jack, Jak, James, james dixon, japes, JaroKakashi, jerry67, jh666, jiskra, JohnStar, Josh, Joshua_T, Kabukiman, Kaluž, karl173, kaylin, Kazumaki, KdG, Keenkeen, kendor007, Keno, Kibr, KINIMODUS, KLAUN_DOMINANT, Koci, komik.sx, koniklec, Kouzelnik7, krvinka56, Kuba10, kubanec13, ladynemesis, Lenny, Librarian, listr, Lobok257, Lojza, Loks19, LordFlash, ludek.n, Luigim, lukin, Lysandra, maara, Macek78, mainman, Malachias, Mamut12, maravenger, marduk, markic, mart.in, Marthy76, Martin Buchal, Martin.imr, Marvin, Masinfira, Matej-29, Mates17, Matio, Matthew, Maty48, Mauzr, mcleek, MEGA, Mercurio, mikado, mike731, MIKER65, mikki.maser, mimo_provoz, mineralk, Miriyak, Mistak, miuanek, Mleako, moiqpiom, MonsterGyre, Montiseus, monty.cl, mozzu, MP, Mr.Plysh, mstefl, namdnas, Netorack, Niaz, Nightmare, noMster, nx, Odal , oleav, Olesh, Paldini, palo, PatrikTheMighty, pavouk, Pavouk01, pearlxjam, pechna, Petrisko911 , petrsimcik, Pjenkus, pk123x, POLAKST, Poseidon1978, punisher, RadimNemec, Radkos, raenius, raimi, RaptoR, rewkon, Ricarderon, Rocksteady147, Roiser, Ronik, RudyRod, Rumburaq, Saiffer, Salien, Saran, sedw, Shake, Shin, Shpeckk, Sidi Santini, Sirius, Sir_Pete, Skot, sleepless, smazy, SmoothNCool, Son-Goku, songoku, Spideyy, Spike, stanleystar, suricattaontheway, svobyy, Symbi, tacmud, terrordemon, The Genius, the One, TheDoctor, Thorar, Toe, Tombal, Tomek, Tony TwoDee, Traum, trudoš, tulipstros, Tyfus, Václav Mikula, Viking, Vítek, Vlcacka, VskPrzk, willis, Wiruss, wolfinov@seznam.cz, worf, xai, xintax, xxaannddeerr, xxSIMIxx, yogi, yojimbo, Zajo original, ZAPO, Zbysek2410, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd
Chce (19)
adio cap, Ajit, barthez, deadpool, DracoAn, Drbo Jebo, fusnix, gezic, Hauzina, Iggy Pop, isildur heir, Lodnik11, okbook, Renato, Till, timek, xflori01, xspeed, Zod
Shání (4)
delta11, gezic, Hauzina, pavel
Nabízí (2)
nx, SmoothNCool