Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Pořád se něco děje

Nová přítelkyně Ramona Flowersová Scottovi dost komplikuje život. Jeden po druhém se objevuje jejích sedm ďábelských bývalých kluků a Scott s nimi musí bojovat o právo s Ramonou chodit. Todd Ingram, expřítel číslo 3, má navíc na Scotta další páku: chodí s jeho někdejší životní láskou! Envy Adamsová zlomila před rokem a půl Scottovi srdce. Teď je zpátky na scéně i se svou zkázonosnou art-rockovou kapelou The Clash At Demonhead. A chce, aby jim Scottova kapela za dva dny předskakovala – přesně tolik času má Scott na to, aby se utkal s Toddem, definitivně se přenesl přes rozchod s Envy, zajistil, aby s ním byla Ramona dál šťastná, odrazil návrhy bývalých holek a nacvičil nový setlist.

Scénář
Bryan Lee O’Malley
Art
Bryan Lee O’Malley
Obálka
Bryan Lee O’Malley
Překlad
Jitka Jeníková
Redakce
Richard Podaný
Žánry
hudební, humorný, romantický
ISBN/ISSN
978-80-7381-911-8 (BBart s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
130 x 190 mm
Tisk
černobílý
Váha
303 g
Stran
192
Cena
199 Kč
Originál
Scott Pilgrim 3: Scott Pilgrim and the Infinite Sadness ()
  • hroubek
    Scott Pilgrim i ve třetím díle válí. Opět mě chvilku trvalo, než jsem se začetl, ale tentokrát mě celkový koncept knihy sedl o trochu lépe. Parádně využité flashbacky, osudové souboje, hlášky a spoustu další věcí. Komiks má velkou oporu v postavě Envy, která je krásně nakreslená a je to zajímavý charakter, se kterým se bude dát dál pracovat. Komiks odsýpá a je to zábavné čtení, a fakt se těším na další díly. PS: Největší zklamání pro mě bylo, že jsem zjistil, že existuje i barevná verze a ta vypadá hodně luxusně. Škoda, že v Česku se jí asi jen tak nedočkáme.
  • Sagikkun
    Tady nemůžu jinak než plným počtem. Humor je tu více nekorektní (je na tom založen celý ďábelský ex - to, co tu O’Malley vymyslel s veganstvím, mě dostane vždycky) a více absurdní (přežití v obchoďáku byl pro mě vrchol knížky, v dobrém slova smyslu), zároveň je to mnohem více osobní, než předchozí dva díly. Slepá láska, nevhodná partie, změna povahy, zlomené srdce - to vše jsou (téměř) nám všem moc dobře známá témata a v tomto díle je to vykresleno skvěle.
    Akce tu navíc byla po celou knihu dobře vybalancovaná s konverzacemi, nastinuje se na budoucí děj (což i v menším měřítku i v minulých dílech - série zkrátka nepůsobí, že je vytvořena za pochodu), nemám tu co vytknout.
  • Palebras
    Třetí pokračování eskapád blbouna Scotta je sice mírně horší než díl předchozí, ale pořád drží laťku pěkně vysoko a stále se jedná o nabušenou šílenou jízdu s perfektní dávkou humoru. Někdy je možná trochu problém vyznat se v tom kdo je kdo díky černobílé kresbě, ale to tu bylo už mockrát řečeno a na konci knihy tohle autor vyřešil jakýmsi schématem postav a vztahy mezi nimi, takže za tohle palec nahoru. Všemu vévodí všemožné šílené situace, kdy vypíchnu například Kudlanku Čau a její nástup na scénu v megahustokrutopřísném skoku s kopačkou a následném naboření čelně do zdi. Takhle vytrženo z kontextu to člověku moc neřekne, takže je nutno přečíst osobně. Perfektní série u které si člověk odpočine a jsem zvěd, jak tohle bude pokračovat!
  • honza2457
    Oproti druhému dílu bylo mírné zhoršení kvality, ale jinak zase skvělé, šílené a ujeté. Veganské schopnosti a veganská policie snad mluví za vše.
  • MerkatTV
    Vegan police!!!
  • mearez
    Tahle série je každým dílem nadupanější a šílenější, a můžu říct, že tenhle díl byl žůžo. Nečekal bych, že by mě tahle série na jeden zátah bavila, ovšem tahle série se drží hlavně díky originalitě každého dílu. Tak trošku jsem totiž čekal, že až dojde na souboje, budou nudné a stejné, ovšem to jsem byl úplně vedle. Za mě 4*.
  • Koci
    První dvě knihy mi trvalo než jsem přišel na kloub tomu zvláštnímu humoru ale teď už si to užívám. Když člověk přistoupí na tuhle crazy hru, tak je to strašná zábava :).
  • trudoš
    trudoš editor7.9.2016 23:20Scott Pilgrim #03: Nekonečný smutek
    Tvrdit o téhle sérii, že je zvláštní a ujetá, by bylo trochu urážkou obou nevinných slov. Má to však svoje naprosto neodolatelné kouzlo. Ve třetím díle čeká Scotta souboj s dalším ďábelským expřítelem krásné Ramony, do které se bláznivě zamiloval a s jejímiž amanty teď musí bojovat na život a na smrt, aby se jí mohl dvořit. A tak je odstartováno nové kolo šílených zápasů a ještě šílenějších postav. Bionická ruka, veganská policie, podprostorové zavazadlo, souboj basáků, bonusový život - a to zdaleka nevíte všechno...
    Dobrodružné námluvy Scotta Pilgrima asi neosloví každého čtenáře, protože jen máloco tu zavání normalitou nebo realitou. Postavy nečekaně létají, mají nadlidskou sílu nebo se rozpadají v prach. Ovšem kromě nevypočitatelného děje jsou to především skvěle zvládnuté emoce lidí v zapadlém koutě Kanady, které se pod tím vším ukrývají a kvůli kterým je komiks Bryana Lee O’Malleyho tak zábavný. Zároveň jde o absolutní povinnost pro všechny fanoušky devadesátých let.
  • MrKulda
    Prostě pecka.Scott Pilgrim nemá chybu,a čím déle jsem ho četl,tím více jsem se ztotožňoval s jednotlivými postavami.Je to prostě odpočinkový komiks,který jsem si zamiloval.K tomu navíc se mi líbí,jak se v každém dílu dozvídáte čím dál víc z minulosti jednotlivých postav a postupně si skládáte jejich kompletní minulost.Nemá to chybu.
  • kaylin
    Příběh, který vám předkládá, není jen o tom, jak Scott musí nakopat zadek sedmi borcům, ale je to celkem zajímavá vztahová komedie, kde se pořád něco děje a kde mnohdy jednotlivé dialogy jsou tím, co vás bude bavit nejvíce. A tohle je dar. Mít v komiksu hodně dialogů a udělat je zábavné, to prostě nezvládne každý. Bryan to zvládá a navíc vás dokáže uzemnit i kresbou, na které je místy hodně patrné, že se inspiroval mangou, kterou mimochodem v závěru sám doporučuje. Na jeho doporučeních je krásné, že některou mangu už si můžeme koupit, protože vychází i česky. Konkrétně se jedná o "Gantz" a "Death Note". Kniha mimochodem obsahuje i bonusy, které jsou od Bryanových přátel. Když nic jiného, minimálně potěší. "Scott Pilgrim 3: Nekonečný smutek" je komiks, který baví, ale já si myslím, že v tom může být přece jen ještě trochu víc. Tak snad počtvrté. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/01/479-scott-pilgrim-3-nekonecny-smutek-75.html
  • Azalin
    Azalin mecenáš3.2.2012 20:04Scott Pilgrim #03: Nekonečný smutek
    Zase skvělý díl!
  • Light
    Nekonecna prdel, zatim suverene nejlepsi dil! fakt uzasny :)
  • yojimbo
    V mých očích jde o propad v zábavnosti - přibylo milostných trablů, lehce ubylo humoru, ale hlavně se souboj s jediným protivníkem táhne celou knížkou, což ubírá na pocitu divoké jízdy. Navíc díky dalším postavám a celé řadě nahodile se vyskytujícím flashbackům ztrácí děj přehlednost. Nekonečný smutek to není, ale lehké zklamání ano.
  • MindReader
    MindReader24.7.2011 15:16Scott Pilgrim #03: Nekonečný smutek
    Co k tomu říct, jedna z mých nejoblíbenějších sérií. Ta naprostá pohoda a coolovost z toho přímo čiší. V tomhle díle je zatím největší rozdíl oproti filmu, ale chápu, že se to muselo zkrátit. V postavách jsem měl občas trochu chaos ale po pár hláškách už bylo jasno.

    BTW, vážně doporučuji si poslechnout ty písničky, které jsou zmíněné na konci ;)
  • Azalin
    Azalin mecenáš31.5.2011 20:55Scott Pilgrim #03: Nekonečný smutek
    Děsně se na to těším, ale napřed si musím dát znovu první dva díly, abych si připomněl všechny postavy.. ;-)
  • Kazumaki
    Kazumaki mecenáš5.5.2011 19:52Scott Pilgrim #03: Nekonečný smutek
    Nemůžu si pomoct, ale rozesmívá mě to kresbou i dialogy (v dobrém smyslu slova) :) Možná je to i pocitem, že autor sám komiksem nenápadně mluví ke čtenáři a předhazuje mu svoje vtipné nápady od začátku do konce, takže to není 'jen' o zhltnutí masy nějakých nastavených obrázků.
    Třetí rival je zase tak trochu na hlavu, ale tak to má být :D
3027421
Četl/a (84)
123peta, 2scha, 81splinter, anka, Baffman55, Becko, Benny, Cabal, Captain Collar, ComicBookGuy, Covenant, dajik, Daw8ID, deadpool, deefha, Doly, Doppelganger, Draco nobilis, flipflop, gezic, Glumal, Gustik5, Hades, hromotlk, hroubek, James, jankie, japes, Jay-jay, jindroush, John Wick, Joshua_T, kallenved, Kaluž, kaylin, Keno, Kerbellos, Koci, Kocour, koudak89, L4MIOzZ, Light, LookAss, mart.in, mearez, MEGA, Mercurio, MerkatTV, Moyek, mozzu, namdnas, NecRoman, Nexis, PAK, Palebras, PatrikTheMighty, petad, Petrkoll, petrSF, Poniczech, Poseidon1978, RadimNemec, Rinter, robertsedmik, Sagikkun, seneke, Shpeckk, Sir_Pete, start05, T3ss, tacmud, Thurin, Tiba, Tomket.Tom, trudoš, TZcomics, Velkej šéf, VXP, Vyjebanec17, wolfgang, xxSIMIxx, ZD3H, zgrywus, zlejzmrd
(207)
-spacilost-, 00sedm, 2scha, 81splinter, Alfi, Alfonzo, Alfred, amazing_k, anka, Azalin, Azbest, Baffman, Baffman55, batoo, Becko, Benny, Bezvliv, Black Bro, yo, BlackDragon, blackJag, Blair, Braindead, brkowycz, burzum, Cabal, calvin10, calviti, Captain Collar, Cassidy, chobotnička, Cody, ComicBookGuy, Cr4sh, CSE_AC/DC, Cute_Unicorn, DAN478, Dani El, DanQ, Daw8ID, deadpool, deefha, DegiCZ, DEmnoG, Devilek, disclose, Doly, doophy, Doppelganger, Draco nobilis, Draug, Drekorian, fel68, filosh, flaire, flipflop, Glumal, goodspeed, Greyman, grinder, Gustik5, Hades, Hamichal, Hannibal92, hartmi, hawkzn, Hawwwran, Hebled, holubdema, hromotlk, hroubek, IndyP, invape, Jak, James, james dixon, jankie, japes, Jay-jay, jd., joehot, John Wick, jones1240, Josh, Joshua_T, K-Os, kallenved, Kapis, kaylin, Kazumaki, Keno, Kerbellos, kindanerd, Kjon, Koci, Kocour, komik.sx, konous, koudak89, krvinka56, Kunden, L4MIOzZ, lelky93, libcenko, Light, listr, Lobok257, Lojza, LookAss, M4rsellino, maara, Malachias, Martin Buchal, Masinfira, mcleek, MEGA, Mercurio, MerkatTV, mike731, Mikei, mikki.maser, mira1239, monty.cl, morbn, Moyek, mozzu, MP, Mr.Plysh, MrKulda, namdnas, naut77, NecRoman, Nexis, Niaz, Nightmare, noMster, novass, Olesh, oletadelku, Ondraseeek, Pafnuc, PAK, Palebras, PatrikTheMighty, pdfak, pechna, petad, Petrkoll, petrSF, Pista, Pjenkus, Poniczech, Poseidon1978, RadimNemec, recode, Redlum, Ricarderon, RicHard. , RikaAkira, Rinter, robertsedmik, Sagikkun, Saiffer, seneke, Shpeckk, SirMinac, Sir_Pete, Skot, sleepless, SpiderJerusalem, Stara.kryta, start05, stepan.tichy, T3ss, tacmud, Thurin, Tialster, Tiba, TIM.biker, Toe, Tomket.Tom, Traum, Trevelyan, trudoš, tulipstros, TZcomics, Velkej šéf, Viking, Vítek, Vlcacka, vranakx, VXP, Wakker, Wallace Wells, Wiruss, wolfgang, xai, xintax, xxSIMIxx, yardaformi, yogi, yojimbo, Zajo original, ZD3H, zdoog, zebedee, zgrywus, zlejzmrd
Chce (9)
absolute.000, Azik2586, fusnix, hahahoho, Plechy, predek, punisher, roselaflore, Yone
Nabízí (1)
Alfred