Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Comicsový časopis neboli comics na kvadrát.

Comicsy:
Spider-Man: Fanboyz - Joe Hill, Seth Fisher, Townsend
Punisher: Holýma rukama - Jonathan Maberry, Laurence Campbell
Spider-Man: Uzavřete sázky - Brian Reed, Michael Lark

Dilbert (ochutnávka)

Publicistika:
Crwe a jiné cony (úvodník) - Jiří Pavlovský
Dopisy čtenářů
Česká krev: Aktuality - Tomáš Prokůpek
Mučírna Next Generation
Z cizího krev teče: O americkém komiksu - Marek Barányi
Žlutý koutek: Plačící nindža - Ľudovít Plata

Scénář
Joe Hill, Jonathan Maberry, Brian Reed
Art
Laurence Campbell, Seth Fisher, Michael Lark
Obálka
Tim Bradstreet
Lettering
Alena Tejnická (Sarah)
Překlad
Jiří Pavlovský, Richard Podaný
Publicistika
Marek Barányi (Keram), Jiří Pavlovský, Ľudovít Plata (Turlogh), Tomáš Prokůpek
Žánry
magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1802-2219 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 295 mm
Tisk
barevný + černobílý
Váha
290 g
Stran
76
Náklad
5000ks
Cena
99 Kč
  • Sagikkun
    Sagikkun8.6.2023 21:44CREW² #30
    Cením výběr dospělejšího/nemainstreamového Marvelu v uzavřených příbězích, byť byl první příběh Fanboyz naprostá chujovina. Nápad asi ok, ale kresba děs a všechno, co se tam děje, je hroznej cringe.
    Následující Punisher už byl ale za plný počet, naprosto luxusní a excelující po všech stránkách, snad jediná škoda !SPOILER!, že zrovna hlavním aktérům stojících za celou zvrhlostí nevěnoval více času a "péče" (což ostatně sám Frank podotýká), či tak učiní mimo stránky... !KONEC SPOILERU!
    Propadák Fanboyz pak zachraňuje a tím i celé číslo na čtvrtou hvězdu vytahuje závěrečný příběh se sázkami na Spideyho, který asi nikoho na zadek neposadí, nicméně byl i tak fajn, originální a s povedeným závěrem.
  • Ozymandias
    Ozymandias6.11.2022 23:06CREW² #30
    ten punisher byl moc
  • gwen666
    gwen666 mecenáš15.2.2016 12:39CREW² #30
    Pro mně také jedna z nejlepších " CRWÍ " , který jsem zatim četl . Punisher skvělej . Ostatní komiksy také hodnotím kladně . Rubriky - trochu slabší , protože mangu moc nemusím a tady byli naservírovány hned 4 strany právě s představením některých úspěšných manga titulů .

  • jayjay86
    jayjay86 mecenáš9.1.2016 18:12CREW² #30
    Začátkem první barevné strany, začíná asi ta nejlepší CREW, co jsem kdy četl..!.DOPORUČUJU!
  • sedw
    sedw5.6.2014 23:51CREW² #30
    Tak Fanboyz byl z mého pohledu naprostý krok vedle, na komiksu mě nebavilo vůbec nic. Naštěstí dále to bylo už téměř bez chyby. Punisher byl jednoznačně tahoun čísla a takto nějak si představuji dobře vystavěný krátký příběh, který má vše potřebné. Někdo může namítat, že jde v podstatě jen o bezduchý příběh plný násilí, ale já osobně ho považuji, s ohledem na jeho délku, za velmi propracovaný. Co se týče posledního Spider-mana, pro mě veliké překvapení, úplně jiný příběh, než bych očekával, ale maximální spokojenost. Publicistika opět kvalitní.
  • luky.kuky10
    luky.kuky1016.9.2013 14:16CREW² #30
    spider-man: Fanboyz jsou celkem zábavní, to samé platí i o druhém příběhu se spider-manem. Ale pecka je Punisher!! Ikdyž krátký, tak velice luxusní epizodka.
  • yogi
    yogi2.2.2013 21:48CREW² #30
    Slušná crew , bylo už líp a ještě bude hůř . Člověk to kupuje hlavně ze zvyku a čeká že snad někdy ještě překvapí .
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš3.3.2012 15:06CREW² #30
    Nic proti alternativním či komediálním vstupům do zavedených vesmírů, ale ani jeden z příběhů "o Spider-manovi" mě nijak zvlášť nepobavil. U příběhu s Electrem jsem se mylně domníval, že do hospody přišel Punisher, páč to vypadalo, že má lebku pod bundou. Následně jsem tedy myslel, že je se Spider-manem a Hulkem domluvenej a vydělávají takhle prachy, což mě bavilo víc, než pointa, která nakonec vyšla najevo. Punisher je hodně solidní, ale trochu ho zabíjí kresba, která mi hrozně připomínala Terminátora 2 od Semicu, což taky není žádná výhra.
  • Fry
    Fry admin21.1.2012 10:02CREW² #30
    Crew 30 je hodně dobrá, nejen dobrými články, ale došlo i na moje oblíbené Naked Kill!
    Úvodník na Crewecon je podle mě zbytečný v Crwi, která vychází ani ne měsíc před Crweconem, ale co.
    Vaše vnitřnosti v koši nekončí - Delší dopis...
    Aktuality - Neaktuální, ale aspoň se dovíte něco, co vám možná proklouzlo.
    Dilbert - Mám doma.
    Next generation - Tentokrát o pohybu (Zajímalo by mě, kolik to bude mít dílů:D)
    O americkém komiksu - Některé možná vyjdou v Crwi (Jak se to stalo s Kaked Kill)
    Článek o manze se dá přečíst...
    Komiksy: Fanboyz - Kresba i scénář je úlet.
    Punisher : Naked Kill - Co se mi nelíbí je překlad názvu ,,Holýma rukama'' sice by to dávalo smysl ale stejně. Jinak příběh geniální, kresba je také povedená.
    Spider-man : Ukončete sázky - Dobré, první jsem si myslel, že je to úplně normální příběh, ale závěr se rozhodně povedl.
    Tentokrát jsem spokojen, takže za 100.
  • KdG
    KdG23.8.2011 17:30CREW² #30
    Nadprůměrné číslo s poměrně dospělýma komiksama. Potěšil hlavně Punisher, ale i dvojitej Spider-man byl dobrej.
  • yojimbo
    yojimbo3.8.2011 21:54CREW² #30
    Konečně jsem se seznámil s Punisherem, kterého jsem doposavad cíleně ignoroval, neboť mi nepřišel nijak zajímavý. Příběh v Crwi se mi ale rozhodně zamlouval, taková drsnější a přímočařejší zápletka filmu 8mm. Zbylí Spider-mani ušli, od Fanboyz jsem ovšem očekával více ztřeštěných nápadů...
  • KLAUN_DOMINANT
    KLAUN_DOMINANT mecenáš2.8.2011 17:06CREW² #30
    Výborná crew. Punisher i "spider-man" výborní a fanboyz relativně také pobavili. Dokonce mě to nalákalo i na death note. Doufám, že se jednou dočkáme nějakého crewního speciálu, třeba jak píše krvinka. Nějakou monstrózní padesátku...
  • brkowycz
    brkowycz8.6.2011 23:45CREW² #30
    Nechápu, že tenhle Punisher mohl někoho bavit. Punisher někam přijde a všechny vykydlí, celá fontána děsivé originality. Nemluvě o průpovídkách, jako "Ty ženy jsou něčí dcery!". Celé se to jmenuje "holýma rukama", ale faktem je, že super zabezpečeným barákem projde raz dva, propiskou zabije asi šest sekuriťáků a ty hlavní záporáky stejně vykdlí kulometem. Omlouvám se těm, kterým jsem zkazil "nečekanou" pointu.
    Na druhou stranu u Dilbertových stripů jsem se pobavil a alternativní pohled na svět Spidermana byl taky moc fajn.
  • krvinka56
    krvinka566.6.2011 09:29CREW² #30
    Tak tahle Crwička se opravdu vyvedla.Opravdu suprová obálka s Punisherem který se prvně objevuje na obálce.Po dlouhé době opravdu suprová Crew které vévodí drsný Punisherovský příběh.Třicítka se opravdu povedla doufal sem v trochu víc stran ale toho se snad dočkáme u čísla padesát které doufám bude monstrozní.Sice sou tu jen tři komiksy ale i tak sem opravdu nadšen.Publicistika o něco kratší ale sem spokojen.Hlavně mne potěšilo odhalení mang které Crew vydá.Úvodník patří k tomu nejlepšímu z úvodníků co kdy jeho autor napsal.A i dopisárna je fakt perfektní sice jen jeden dopis ale fakt dobrej s jeho autorem souhlasím tedy krom toho že komiks Zlaté slzy není pro děti já si naopak myslím že je i pro děti protože díky tomu budou velůice dobře poučeni jaký je ten dnešní svět.Ukázka z dilberta mne nezaujala a tento komiks de mimo mne.Mučírna next generation tu už vůbec nedokážu přečíst to nejzajmavější už bylo.Ostatní je stále standardně dobré.A teď už k těm komiksům co tu máme:
    SPIDER-MAN: FANBOYZ Tak tohle je opravdu povedená šílenost je jasné na co autor naráží.Osobně mi kresba sedla.A příběh je správně praštěnej.
    PUNISHER:HOLÝMA RUKAMA-Tak tohle je ten nejsyrovější Punisher co kdy vyšel i komks v této Crwi.Kresba k němu sedne jako masařka na čerstvý lejno.Příběh je super a opravdu drsnej a nápady na zabíjení jedny z těch nej.Asi nejoriginálnější Punisher co kdy byl.Na malé ploše se toho udá fakt hodně.Prostě super.
    SPIDER-MAN:UZAVŘETE SÁKY-rozhodně zajímavé a kresebně zdařilé zas originální příběh po minulém Spider-manovi zas originální záležitost.S opravdu dobrou zápletkou a i vcelku dobrou pointou ale i tak tomu něcco chybí.
  • svobyy
    svobyy4.6.2011 13:18CREW² #30
    Punisher super.
  • choze
    choze31.5.2011 11:26CREW² #30
    Punisher luxusní a zbytek taky neurazil.
  • royan
    royan21.5.2011 22:27CREW² #30
    Povedená Crew.
  • punisher
    punisher21.5.2011 21:51CREW² #30
    Nečekal jsem to tak dobrý,ale ono to kupodivu dobrý je,hlavně ten Punisher.Jinak co se týče komiksů souhlasím s názory podemnou.

  • erik
    erik21.5.2011 10:05CREW² #30
    Punisher je super, Spider-manovské kraťasy ma veľmi nebrali (dementná reality šou vôbec, stávkovanie bolo na tom podstatne lepšie). Konečne žiadna Európa!
  • matrosh
    matrosh19.5.2011 10:19CREW² #30
    relativní spokojenost, jediné co mi tady začíná poslední dobou chybět jsou komiksové milníky, už se prakticky nestává, že by se o někom napsalo jen tak a ne kvůli reklamě.
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš19.5.2011 09:09CREW² #30
    Pavoučí Fanboyz a Place Your Bets jsou ostudou jejich scenáristů (30% maximálně), kresba ale ještě ujde. Mezitím je ovšem nálož jako kráva s jetpackem. Punisherovská vyvražďovačka Naked Kill v tomto případě boří veškerá hodnotící kritéria a nakonec dávám tolik, kolik dávám. Přehlížím i to, že jedinou novou informační hodnotou tohoto čísla je Keramova dvojstrana. A moc hezky se kouká na předposlední stranu s inzercí od Comics Pointu - čeká nás rozpálené léto!
  • mart.in
    mart.in mecenáš17.5.2011 22:57CREW² #30
    Fanboyz nic pro mě, vůbec se mi nelíbí kresba (strašný barvy) a nepřipadá mi to ani vtipné...se zbytkem ale velká spokojenost, celkově jedno z nej čísel. Po přečtení se ještě víc těšim na Crying Freeman a Death Note.
  • Lenny
    Lenny mecenáš16.5.2011 15:21CREW² #30
    Naprostá spokojenost. Crew plná Marvelu = pro mě ideální obsah. Všechny komiksy se líbily, dvě pidi výhrady - Sázka by mohla být tak o stránku kratší a Fanboyz klidně i víc trhlý (u nich mi navíc někde neseděla kresba). Každopádně po dlouhé době super Crew!
  • mikki.maser
    mikki.maser16.5.2011 13:52CREW² #30
    až na fanboyz který taky nejsou uplně blbý je to pecka
2432611
Četl/a (93)
2scha, 353638, 81splinter, adevr, Alfi, Balů103, ben_bella, bierce, Blacksad, calvin10, Cemino, crewni.konzerva, cyboy, daon, Darth Raelchi, DEmnoG, Doppelganger, Draco nobilis, emanek, erik, farnhajt, fel68, figis, Filios dVekerec, filmator, filosh, Final, flipflop, Fos4, Fox01, Fry, gwen666, house192, hypermlok, J.Connor, James, jankie, jh666, jindroush, jiskra, kallenved, Kaluž, KdG, Keno, Lawer de Sanctis, Librarian, Lobok257, luky.kuky10, majer, mart.in, Marty_von_Shit, Mercurio, monte walsh, Moyek, NecRoman, opytz, Ozymandias, Paldini, pavlosson, pearlxjam, Petr, Petrisko911 , Poniczech, Poseidon1978, punisher, raimi, RaptoR, robert.hladil, robertsedmik, RudyRod, Sagikkun, samuelo12, seneke, Shpeckk, Spacecore, spekktrum, syon, tacmud, tankgirl, the.kasztan, Tommy_88, trudoš, tukak, TZcomics, Ukko, Velkej šéf, vranakx, vrazdinek, VXP, xflori01, yogi, zgrywus, zlejzmrd
(256)
007, 2scha, 353638, 3E, 5555, 7eleven, 81splinter, adam.ra, adevr, Aerchel, afri, Alfi, amazing_k, andik007, Artigas, Avian, Azalin, Azbest, AZTeck, Balů103, barthez, Benji, ben_bella, bierce, blackJag, Blacksad, bmc75, bobo666_2005, Braindead, brkowycz, burzum, Caiiiczech, calvin10, calviti, Cassidy, Cemino, crewni.konzerva, CSE_AC/DC, cybern, cyboy, DAN478, daon, DAxik, deadpool, DEmnoG, Dinik, disclose, doophy, Doppelganger, Draco nobilis, DracoAn, dre, duri, Durvi, emanek, erik, farnhajt, fel68, felis, figis, Filios dVekerec, filosh, Final, Fos4, Fox01, FrAnK, Fréza, Fry, goodspeed, GORERATED, Grebenda, Greyman, grinder, Grynca, gwen666, Hamichal, hawkzn, hedgehog, hellblazer, herbert, holubdema, Honzissis, horaczhlinska, Houbař, house192, hugosnowden, Hulik, Hurvy, hypermlok, ikshorm, invape, J.Connor, James, jankie, Jestrab2, jett, jh666, jindroush, jiskra, Joshua_T, Kabukiman, kallenved, Kaluž, kamil, Kapis, karel, Karel Sec, karelcedr, Kazumaki, KdG, Keno, KLAUN_DOMINANT, Knize_Ignor, konous, krupan, krvinka56, Lamahe, Lawer de Sanctis, Lenny, Librarian, listr, Lobok257, Lojza, luky.kuky10, maara, macomix, majer, Majkl, mangan, markic, Markyz de Sade, mart.in, Marty_von_Shit, Marvin, Masinfira, Matej-29, matrosh, MB, mcleek, Meesha, Mercurio, mgeralt, Michal Opitz, MickeyStuma, mikado, mike731, MikeZ, mikki.maser, misa, Mleako, moiqpiom, monte walsh, monty.cl, morbn, Moyek, MP, Mr.Plysh, Mrlah, namdnas, NecRoman, Netorack, Nightmare, noMster, o2t2, OldaB, Olesh, opytz, Paldini, Papa Wu, pavel, pavlosson, pearlxjam, pechna, pennywise, Petr, Petrisko911 , POLAKST, Poniczech, Poseidon1978, PP, punisher, RadimNemec, Radkos, Radowan, raimi, RaptoR, Ricarderon, robert.hladil, robertsedmik, RudyRod, Sagikkun, Saiffer, samuelo12, Samurai-Jack, Saran, SASAN_KING, sedw, seezeethree, seneke, Shpeckk, Sidi Santini, Skot, Slaine, Slávek, sleepless, songoku, spekktrum, Stara.kryta, svobyy, syon, t0mas, tacmud, tankgirl, Teach, The Genius, the.kasztan, TheWrecker, Tialster, timek, Toe, Tombal, Tomek, Tominos, Tommy_88, tomned, Toren, Traum, trudoš, tukak, tulipstros, TZcomics, Ukko, vallyslayer, valon, Velkej šéf, Viking, vranakx, vrazdinek, VXP, willis, Wiruss, xai, xflori01, xintax, xspeed, yogi, yojimbo, Zajda, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zebedee, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd, Zod
Chce (8)
fusnix, Hauzina, Kitykatyn, Maty48, Mistak, Odal , R3d, Santa666
Shání (4)
gobers, Hauzina, Kitykatyn, Mistak
Nabízí (3)
353638, Greyman, pepenzie