Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Apokalyptická epidemie se přehnala přes všechny kontinenty. Mrtví vstali a zaútočili na živé. Během několika měsíců se civilizace naprostou zhroutila. Neexistují vlády, nákupní centra, internet ani kabelová televize. Ve světě, který okupují mrtví, se konečně musíme naučit žít.
Ve třetí knize ze série Živí mrtví se zdá, že skupina přeživších konečně dorazila do bezpečí. Kde jinde by člověk měl být lépe chráněný před útoky zvenčí, než ve vězení? Stačí jen vystřílet všechny mrtvé a bude to v pohodě. Jenže vězení není tak úplně opuštěné... a navíc na hrdiny začíná tvrdě dopadat stres a vyčerpání. A znovu se dokazuje, že mnohem nebezpečnější než mrtví jsou ti živí. U zombií alespoň víte, na čem jste a co od nich můžete čekat. U lidí to nevíte nikdy.

Obsahuje sešity série The Walking Dead #13-18

Identický dotisk v srpnu 2013
Druhý identický dotisk v prosinci 2014


Scénář
Robert Kirkman
Art
Charles Adlard
Obálka
Tony Moore
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, horor
ISBN/ISSN
978-80-7449-046-0 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
165 x 255 mm
Tisk
černobílý
Váha
320 g
Stran
136
Cena
299 Kč
Originál
Walking Dead #03: Safety Behind Bars (Skybound (Image Comics), 2005)
  • martin28
    Absolutní nářez. 100%
  • faster86
    Nepamatuju si jak moc šokující to bylo při prvním čtení, teď čtu celou sérii podruhé a základní věci si člověk pamatuje takže na něj na druhé čtení nedělají takový dojem. Každopádně se to toho děje ještě víc než v předchozím díle. Což je možná i na škodu, stane se tu tolik věcí a tak rychle po sobě, že to člověk nestíhá emočně pobrat. On to tady krásně vystihuje Dale, když říká že se kolem nich děje strašně moc věcí a on o nich ví jenom je toho tolik moc že už skoro nic necítí. Každopádně perfektní čtení. Zvraty, nové info o zombíkách, rozpory, Rickovo vůdcovství.
  • mearez
    Trend stoupající kvality i v rámci tý pátý hvězdičky zdejšího hodnocení je stále stejný. Všeho je víc. Všechno je lepší.
  • Kadin
    Kadin mecenáš25.1.2020 13:27Živí mrtví #03: Bezpečí za mřížemi
    Skvělý, skvělý a skvělý. Příběh pokračuje a stále baví. Některé zvraty jsou sice předvídatelné, ale to mi vůbec nevadilo, protože jsem si užíval každou stránku tohoto komiksu. A jsem rád, že je to hodně odlišné od seriálu. 8/10
  • Radek Blacksad
    Radek Blacksad mecenáš19.7.2019 02:39Živí mrtví #03: Bezpečí za mřížemi
    Poriadne napínavý a zatiaľ najlepší diel. Veľmi pútavo napísané a vôbec nie je jasné ako sa ktorá postava zachová a tak tu bolo viacero prekvapivých momentov. Po predošlej slabšej časti som vôbec nečakal, že ma to tak veľmi bude baviť. Som zvedavý, čo bude ďalej.
  • JohnyG
    Po minulém dílu jsem z tohoto nadšený. Plné příběhových zvratů, akčních situací a spousty mrtvol - z mrtváků i živých. Každá dvoustrana měla sílu udržet mě při pozornosti a chuti číst dál. Rick tu nebyl taková hysterka aspoň. A prostředí vězení má atmošku samo o sobě.
  • Fimi
    Fimi mecenáš24.5.2018 14:06Živí mrtví #03: Bezpečí za mřížemi
    Tak tohle byla opravdu dramatická jízda. Robert rozjíždí výborné propracované dějové linky, chemie postav je ve varu a tempo a napětí je vysoké... perfektní
  • karl173
    karl173 mecenáš24.4.2018 21:10Živí mrtví #03: Bezpečí za mřížemi
    Tak tenhle díl byl pro mě zlomový. V tomhle díle jsem poprvé vůbec neměl tendenci porovnávat komiks se seriálem. Je tu už tolik odlišností a nových událostí, že k tomu nemám sebemenší důvod. Komiks zde ukazuje své výhody. Kirkman dokáže čtenáře naprosto připoutat k ději od začátku až do konce a dokáže čtenáře šokovat víc než by čekal. Aspoň já to tak měl. Kresba skvěle vykresluje vše, co je potřeba. Nic víc, nic míň. To že nemá takové detaily jako měl Moore mi vůbec nevadí a užívám si kresbu i od Adlarda. Tenhle díl je zkrátka naprostá pecka a už se nemohu dočkat dalšího.
  • tresida99
    Skvělé pokračování. Skupina potkává nové lidi a začíná nová etapa. Je to velmi ale velmi přitažliví děj!
  • trudoš
    trudoš editor21.2.2017 23:50Živí mrtví #03: Bezpečí za mřížemi
    Svět nadále ovládají mrtví a živí jsou ohroženým druhem... Nu, ani třetí díl nejslavnější zombie soap opery nepřináší žádné pozitivní postřehy k nalezení vnitřního štěstí. Normalita dostala krumpáčem mezi oči a kdo chce přežít, musí ten krumpáč holt chytit jako první. Tvůrci představují rozhodně jeden z nejsilnějších dílů série - plný nečekaných zvratů, depresivní atmosféry a rozbouřených emocí. Skupina přeživších se dostává do opuštěné věznice, ve které doufají, že naleznou bezpečné útočiště. Ovšem opět se ukazuje, že největším nebezpečím pro ně zdaleka nejsou všudypřítomní nemrtví.
    Robert Kirkman tentokrát s postavami hodně zamával a řady solidně prořídly. Sice se objevují noví členové, ale vzhledem k tomu, že jde vesměs o kriminálníky, víte, že z toho nekouká nic moc dobrého. Přesto se hrdinům podaří ve vězeňském komplexu najít domov, který by jim na nějakou dobu mohl zajistit bezpečí, což je tak kurtizánsky paradoxní, až z toho běhá mráz po zádech. Prostě excelentní.
  • kadas97
    Väzenie je horor sám o sebe, ale spôsob akým ho vykreslil Kirkman v tejto knihe je neskutočný. Niektoré veci prekonali moju predstavivosť a posunuli zombie horor na iný level.
  • Flash
    Flash mecenáš11.1.2015 23:38Živí mrtví #03: Bezpečí za mřížemi
    Čím dál tím víc lituju, že jsem se prvně díval na seriál, který mě přestal bavit kvůli histerii. A to kvůli toho, že Ricka mít rád nikdy nebudu, jelikož vím co se z něj stalo v seriálu. V tomto booku, je těžké se ztotožnit s nějakou postavou, když nám tady padají jeden za druhým. Nejvíc jsem si oblíbil zatím Tyreese. Postavy se pěkně vyvívejí a je zde plno neočekáváných zvratů. Na začátku to vypadá na pěknou idilku ale kniha je fakt plná překvapení. Kirkman se taky nesere s obětováváním postav. A někdy se tomu nedivím, jelikož těch postav je tam dost a některé jsou zbytečné. Ale konečně někdo, kdo se toho nebojí. Taky mě udivuje, proč lidé v reálu oslavujou to, kde umírá hodně postav viz. Hra o trůny. Ale něco na tom bude,když se umí udělat i zápletka. A s těma postavama, taky sem chvílema měl problém vědět, kdo je kdo. Ale to se časem podá. A není problém se podívat zpět. Navíc to znám ze seriálů. A po třetí knize, jsem si pěkně zvykl i na kresbu, ikdyž nejsem zastánce černobílé, tak tady je opravdu kouzelná. Čte se to jedním dechem.
  • jirin
    Vězení super, opravdu hodně zvratů, psychopat included. Nemůžu se dočkat dalších dílů. Přečetl jsem to v podstatě jedním dechem.
  • Walome
    Walome mecenáš14.8.2014 09:27Živí mrtví #03: Bezpečí za mřížemi
    No, dostává se to kvalitou vejš a vejš. Dva první booky mě až tak nenadchly, ale tohle je hutné vyprávění. Postav je tu pořád moc, nemám tušení, kdo je kdo a kdo spí s kým, připomíná mi to takový ty teen vyvražďovačky, kde je hodně lidí jen proto, aby mohli později umřít - tak je to i tady. Ale i když nemám tušení, kolik má Hershel dětí, vnímám komorní dramata a rozesranou psychiku všech zúčastněných. Sympatické je, že hlavní hrdina je stejne kripl, jako všichni ostatní (možná svým optimismem ještě větší) a posere, kam přijde. Člověk pak poslední panel naprosto chápe a jen souhlasně přikyvuje.
  • choze
    Stejně jako Zápisník smrti i Živí mrtví mě pořádně zahákovali až ve třetím svazku. Nápad s věznicí je geniální a začíná tu hodně těžká depka, když i v novém a zdánlivě bezpečném domově na postavy čeká jedna tragédie za druhou.
  • kaylin
    Skupina přeživších vedená Rickem Grimesem ve druhém díle dorazila k věznici, kterou si vybrala jako svůj nový domov. Ploty je mohou ochránit před nemrtvými, a kdyby se jim podařilo zprovoznit elektrický generátor, měli by obranu skutečně těžko překonatelnou. Ale jestli si mysleli, že konečně najdou spásu, potom se samozřejmě zmýlili. Zombie svět jim nenechá vydechnout a dál je žene do záhuby, kterou se – někteří úspěšně, někteří marně – snaží alespoň dočasně oddálit. Ale je to možné? Je možné najít, když už nic jiného, tak dočasné bezpečí ve věznici? Především Rickova žena nesdílí nadšení z toho, že v jídelně velkého komplexu objevili čtyři vězně, kteří už tu měsíc sedí a čekají – na co? Není se čemu divit, že je nebere s láskou, když už je nějakou chvíli těhotná, navíc s dítětem, které nebude Rickovo, ale Shanovo, s nímž se ve třetím díle znovu setkáme. A ano, Shane už není takový krasavec, jakým býval. Pár týdnů pod zemí nikomu neprospěje. Robert Kirkman nenechá minulost za postavami, ale pěkně jim ji předhazuje, aby trpěli o to víc. Více: http://www.comics-blog.cz/2013/04/15-zivi-mrtvi-bezpeci-za-mrizemi-90.html
  • Final
    Final mecenáš31.1.2013 08:23Živí mrtví #03: Bezpečí za mřížemi
    Update po druhém čtení: V tomto dílu již zcela hrají zombie druhé housle, největším nepřítelem je člověk člověku, a každý dobrý skutek je po zásluze potrestán,
    postavy se vyvíjejí, dostávají hodně tvrdé lekce ze života a dospívají k různým závěrům, jak naložit se svojí budoucností. Ti kteří upřednostňují
    výborný a napínavý (dá se říct i nervy drásající) příběh před tím, kdy si na 50 stranách rozbíjejí superhrdinové se superpadouchy ciferníky, aby si to o 10 stran pozdějí znovu zopakovali, tak je koupě této série povinností.
  • Kabukiman
    Další pohodovej díl
  • krvinka56
    Tak jo tohle je lepší jak minulej díl.Je to fakt drsný jak šmirglpapír na záchodě.Lidské povahy na novém místě vybulávají pořádně na povrch.Tahle série se čte jedna báseň.Někdy vám v některých chvílích naskakuje husí kůže nebo běhá mráz po zádech.Postavy sou šílenější a zas se jimi trochu promíchá ale to k tomuto komiksu patří.Je dobré že sou lidé lidma .A že mají své temné chvilky a že jich tu je.Autor fakt hraje na tvrdou strunu a nikoho nenechá na pochybách že takový svět by sme nechtěli zažít ač jej s radostí s těmito postavama prožíváme.Vězení jim má dát nději na bezpečný a jak štakš pohodlný život.Ale autor jim to naštěstí pro nás rozhodně neusnadňuje.Sice tu je pár poněkud divnejch přechodů ale to neva.
    Tato série je rozhodně jednou ze tří nejlepších co Crew vydává a taky se řadí k mým třem nejoblíbenějším.Rozhodně ji musíte mít.Je to hlavně o lidech a jejich povahách.
  • Oompa Loompa
    Souhlasím s KLAUNEM...nedá se od toho v žádném případě odtrhnout, nezvládnu to odložit, či si ponechat pár stran "na jindy", prostě to nejde...prostě na každé nové stránce spousta napětí a člověk prostě nemá tu vůli si počkat pár hodin jak to dopadne.
  • KLAUN_DOMINANT
    KLAUN_DOMINANT mecenáš21.1.2012 14:54Živí mrtví #03: Bezpečí za mřížemi
    Tahle série je rozjetá jak čtrnáctiletej masturbátor. Nejsem si jistej nakolik je úplně všechno logický, ale nemám s tim problém. Různí lidé se chovají různě a já nemám problém uvěřit, že by se někdo choval tak, jako lidé v tomto komiksu. Občas mám jenom malinkej problém, že si nejsem jistej, na kterou postavu zrovna koukám a mám v nich malinko hokej, ale to bude spíš problém mé roztěkanosti...Výborná série.
  • Final
    Final mecenáš6.1.2012 14:22Živí mrtví #03: Bezpečí za mřížemi
    Dobrej díl. Člověk se hned těší na další díl.
  • Fry
    Třetí díl série Živí mrtví se povedl opět skvěle!
    Vězení nabírá temnější dojem, nový zvrat v knize rozhodně nepomůže k lepšímu!
    Čtyřka z vězení se pomalu rozpadá! Axel podle mě zůstane na Erikově straně, ale co se stane s Dexterem?
    Na čtvrtou knihu se těším strašně moc a podle mě čtvrtá a pátá kniha bude dost důležitá v celém ději!
    Tentokrát dám 99% protože dvojka byla malinko lepší, ale i tak doporučuji!
  • blackJag
    blackJag admin19.11.2011 17:13Živí mrtví #03: Bezpečí za mřížemi
    Třetí zářez na zombie pažbu, třetí večer v řadě. Čtení baví pořád stejně, kresba se daří, scénárista má ještě nápady. Čtvrté pokračování je už alespoň na obzoru, ale i tak se to táhne hlemýždím tempech. Ach jó...
  • Kapis
    Kapis mecenáš9.11.2011 08:04Živí mrtví #03: Bezpečí za mřížemi
    Ano, barometr stoupá, koupil jsem hned po přečtení druhého dílu a odtrhnout jsem se nemohl, dokud jsem nebyl na konci - dokonce, a to se mi kurevsky dlouho nestalo, jsem si četl za chůze domů a vnímal okolí jen tak, abych nedošel k úhoně. Tento komiks má neskutečně obrovskou dávku napětí a spádu, dlouho jsem nic tak napnutého, plného zvratů, nečetl.

    Upozorňuju, že budu taky SPOILERovat! Myslel jsem si, že Kirkman bude šetřit děti, ale vyvedl mě fešák z omylu - a ještě takovým brutálním stylem. Na druhou stranu je sympatické, že ty root postavy z kempu od Atlanty, na které jsem si už zvykl a mám už je zařazené v struktuře této zoufalé skupinky, šetří a zabijí ty později příchozí - něco mi ale říká, že to tak nebude furt:-) Taky se nedívím, že naše přátele už zase vyhazujou, nikdo je nikde nechce chudinky:-D

    eik, Black bro yo: nemám to teď u sebe, píšu z práce, ale mám pocit, že oni byli v té jídelně zavřeni - stejně jako byla zatarasená tělocvična. Než do jídelny hlavní hrdinové vlezli, tak museli vystřílet menší armádu zombies, kteří za nima šly ven, když slyšely výstřely. Jídelna a přidružené prostory byly už bezpečně vyčištěné a izolované, ale kolem muselo být plno - taky nikam, beze zbraní, nemohli vylézt a srali do mrazáku. I ten nigga přece říkal, když tam Ricka prováděl, že v té garáži ještě nebyl, zkrátka byli zaryglováni u hromady jídla, v bezpečí. Pravda, že se po několika měsících takové situace tvářili jako sluníčka, je taky divné, že neslyšeli střelbu, ale to byl podle mne záměr, aby byl šok dokonalý, protože každý čekal armádu nemrtvých. Na druhou stranu Kirkman vyřešil logické dilema obživnuvšího Shanea, kterému to trvalo týdny, když ve vězení oživla ta černoška skoro hned, když nechal Ricka pronést, že "se to nějak zrychluje".

    Super, opravdu povedená série, která jede jak šikanzen s úderností kladiva, škoda, že ten televizní seriál tak pokurvili. Dávám s každým dílem více bodů, snad si to bude držet laťku i do budoucna.
  • Saiffer
    Saiffer mecenáš27.10.2011 00:26Živí mrtví #03: Bezpečí za mřížemi
    Stále parádne nakreslená zombiárna so skvelým scenárom. Čo dodať. Chcem ďalšiu časť!
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin15.7.2011 16:11Živí mrtví #03: Bezpečí za mřížemi
    Tentokrát by se i Shakespeare zastyděl, protože kolik postav pokaždé zařve, to je teda něco. Jinak série pokračuje v sympatickém tempu, žádné výrazné nelogičnosti jako erik bych neviděl... spíš s obavou očekávám (jako u Posledního muže) celkové rozuzlení, pokud existuje...
  • Black Bro, yo
    Kaluž: když myslíš, že Živí Mrtví nestojí za diskuzi, budiž tomu tak.
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš1.7.2011 12:30Živí mrtví #03: Bezpečí za mřížemi
    Kirkman pokračuje v mrazivém vyprávění, tentokrát z vězeňského prostředí. Nemrtví zde hrají pouze křoví, ke slovu se dostávají přátelé z domu smutku, kteří jsou konfrontováni s nově příchozími přeživšími. Zlo v lidech probublává stále více na povrch a zasazuje kruté rány. To vše opět vykresleno pevnou rukou Charlese Adlarda. Závěrečný cliffhanger dává tušit, že si naši staří známí sbalí svých pět švestek a půjdou zase o dům dál...

    erik, Black Bro, yo: Pánové, v tom komiksu chodí po světě mrtví lidé a hledají co by zakousli. Schovejte si ty polemiky o logice k dílům od Dostojevského.
  • Black Bro, yo
    Black Bro, yo25.6.2011 15:04Živí mrtví #03: Bezpečí za mřížemi
    to erik SPOILER: jj, jasný, ono je trošku zvláštní, že ti jediní 4 vězni přežili v té obrovské, a vypadalo to, že nedotčené jídelně a neměli ani zbraně, ale to je fuk, to se mohlo udát všelijak (teoreticky se mohlo stát, že jídelna byla uzavřena ještě před tím největším masakrem a nějakým způsobem se těm 4 tam podařilo dostat), hlavní je, že tam byli relativně v bezpečí, tak nebyl důvod mít zbraně, máš pravdu, taky bych se asi necítil beze zbraní úplně nejlíp, ale na druhou stranu proč riskovat a vyjít s jídelny do věznice zamořenou zombíky, třeba byli jakoby v té jídelně v pasti, akorát ve vcelku dobré pasti, tak proč riskovat (možná si to přesně nepamatuju, ale ty zbraně nebyly kousek od jídelny, right?). Faktem je, že se to začalo srát, až když to tam bylo od zombíků relativně čístý a přibylo tam více lidí aneb jak už věděl Stephen King a jak se píše v anotaci: „znovu se dokazuje, že mnohem nebezpečnější než mrtví jsou ti živí.“ Samozřejmě k tomu ty vraždy, obviňování, paranoia, takže mě to vcelku přišlo přirozený, jak se nakonec ti 2 vězni zachovali SPOILER
  • erik
    SPOILER - nemám tento pocit, prečítaj si ešte raz to, že zo všetkých väzňov zostalo iba pár (naozaj podivné, žeby ich predsa len zombíci predtým ohrozovali?), uváž mraky mŕtvol, čo museli noví prišelci vykynožiť v kontraste s idylickou situáciou v jedálni a pokiaľ prežili (bez zbraní!), hoci mali zbrane na dosah ruky, bez toho, aby sa čo i len pokúsili ozbrojiť (ja ti neviem, mne by sa ľahko nekonzumovalo v tom zamorenisku bez poriadneho kanónu)... Ale prídu živí a je to psychodráma!Jednoducho mi táto séria neprichádza veľmi presvedčivá, čo však nič nebráni tomu, aby som si ju prečítal.
  • Black Bro, yo
    Black Bro, yo25.6.2011 14:09Živí mrtví #03: Bezpečí za mřížemi
    to erik SPOILER: já osobně moc nechápu, proč ti zrovna tato situace příjde jako to nejblbější co jsi kdy četl, mě naopak přišly ty motivace logický, ti vězni byly v bezpečí, dokud se tam neobjevila Rickova banda, kterou oni vlastně vůbec neznali a nevěděli, co od nich čekat, a najednou jednoho z těch vězňů obvinili a zavřeli, tak je snad logický, že ho zastihla paranoia. Ti zombíci v tu chvíli nepředstavovali to největší nebezpečí, přečti si ještě jednou, co ten nigga říkal a pak ti možná dojde, že bys asi udělal něco podobného. SPOILER
  • matrosh
    Emoce, které se v druhem dílu, ukrývali těsně pod povrchem se tady začínají drát na povrch. lidi začínají být opravdu vyčerpaní a jejich morální hodnoty, kterých se tak zoufale snažili zatím držet se začínají sypat jako domeček z karet. Kirkman začína dávat svým postavám opravdu do těla a díky bohu nejsou jeho postavy jedno nebo dvojrozměrné, ale až nepříjemně lidsky skutečné. tento díl je jako nejvyšší bod housenkové dráhy odkud se dá jet už jenom dolů.
  • erik
    Že to vo väzení nie je idylka, vie asi každý. Napriek tomu sa budúce obete (nazývať v tomto komikse niekoho hrdinom, nebodaj hlavnou postavou, mi príde prehnané) rozhodnú, že to za to stojí. Ba čo viac. Objavia niekoľko miestnych preživších, dotiahnu niekoľko preživších z minula a navzájom sa postupne vyvraždia (zombie v úlohe ťažkých štatistov nebudia žiadny rešpekt, sorry). Pozor, nasleduje seriózny spoiler:

    Vrcholom je, že miestny väzni si neozbrojení a nezamknutí baštia kdesi v jedálni a keď zrazu začnú pribúdať vraždy, tak až potom (nie kvôli tej hromade nemŕtvych, ktorá sa im tam producíruje) sa zrazu ozbroja z miestnej zbrojnice a chcú, povážte, vyhnať prišelcov, nie nebezpečné zombie. Nič blbšie som hádam v živote nečítal a to som prečítal presne dva tituly z červenej knižnice, aby ma osoby opačného pohlavia nemohli obviňovať, že sa posmievam z niečoho, čo nepoznám.

    No neviem, tretí diel ospevovanej série ma nebavil, akoby autor vyčerpal všetko, čo chcel z témy vyraziť a už iba nezmyselne obmieňa postavy.

115557
Četl/a (192)
123peta, 2scha, adriel, Aldo26, Alikkk, anka, Azik2586, BadBoy, Balů103, bananzluty, ben_bella, blackJag, Blacklarch, bob-premky, Bonpar, borknagar1, Bronn, buscheer, calvin10, CaptainCzech, chcita, choze, Cinema Ranger, Const.ex, Covenant, cowok, Crics, cyboy, dajik, Davidos402, dcpatr , Deckard, Destiny666, Doly, Doppelganger, duri, Dzoglik, Ejdý1, erik, Faix, farnhajt, figis, filosh, Final, flipflop, foudy, Fox01, Franta z Čokolády, Fry, Garp, Georgíno J., Gregory47, gwen666, Hønzza, Hawwwran, HellWeber, hhannie, Himlik, house192, hromotlk, hypermlok, Infarkt, invape, Jabba, Jahunda, James, jankie, japes, Jay-jay, jiskra, Johny87, JohnyG, Joker189, Kaaos, kadas97, Kadin, kallenved, Kaluž, kapicka, Kapis, karl173, kaylin, Keno, Kerbellos, kindanerd, Knuckless, Komediant1842, koudak89, Kryysa1892, Lachvos, lacoste, lantan1, Librarian, Light, Lijem24, LookAss, Lookass33, lopik, Lukasitch, lukedukenuke, luky.kuky10, Majkl151, malylada, Mamut12, marek zigmund stanko, mart.in, martin28, Martinb, Marty_von_Shit, Matthew, Matthew, mearez, Mercurio, mgeralt, Moon, motycond, MP, Mr.Bolt, Mr.Plysh, mrstffl, mstefl, mywiel, namdnas, Negan, Nexis, NikkiKonig, Noci, oleav, Olesh, Oompa Loompa, Ozymandias, Paldini, Palebras, pearlxjam, perper, Petr, petrik1710, Petrisko911 , petrSF, Pista, Plechy, PrastenejCitron, punisher, radimisko, raenius, raimi, rajot, RedButton, robcornick, robertsedmik, rooty, RudyRod, Saiffer, sandman, Sawyer, Schramm, sedw, Sick666, Sikk, Sir_Pete, SkillJam, slavik38, Snegis, Spacecore, Spike, syon, T3ss, TenCoJeZbytečnej, tesilosaurus, the.kasztan, TheDoctor, the_proph, Tiba, Tomasino79, Tommar, Tomski, Tomzany, tresida99, trudoš, tukak, Unerr, Václav Mikula, w3cMarkus, Walome, Wasps, wolfgang, xflori01, Yefery, Zavulon, Zbysek2410, zgrywus, zlejzmrd
(367)
00sedm, 123peta, 2scha, 665+1, 7eleven, 81splinter, adam.ra, Aldo26, Alfi, Alfonzo, anka, Ashek, Azbest, Azik2586, BadBoy, Balů103, bananzluty, bboorreekk, beanek, BeeSee, Bellatrix, Beng.D, Black Bro, yo, blackJag, Blacklarch, Blair, Bob, bob-premky, bobo666_2005, borknagar1, bourgeois, Braindead, brkowycz, bronxik, Bury, burzum, buscheer, c.tucker, calvin10, camper, CaptainCzech, Cassidy, charvos, chcita, Corvus, cowok, Cr4sh, Crics, CSE_AC/DC, cyboy, D.K.Logic, DAN478, Davidkkk, Davidos402, davidrynes, DAxik, dcpatr , Deckard, Destiny666, Dinik, disclose, doophy, Doppelganger, Drakeus, Drbo Jebo, Drekorian, duri, dvoracekpetr1, Dzoglik, Einstain666 , Ejdý1, Erich, erik, farnhajt, faster86, fel68, felis, figis, filemon, filosh, Final, Fort, Fox01, Franta z Čokolády, Fry, Fuf00n, Georgíno J., Ghostt, Goeger-Devil007, goldschmidchen, goodspeed, GORERATED, Grebenda, Gregory47, grinder, gumidekmedvidek, gwen666, Hamichal, hawkzn, Hawwwran, Hebled, hedgehog, HellWeber, henrycruel, herbert, holubdema, Honzin, Honzissis, Houbař, hromotlk, Hulik, Hurvy, hypermlok, ikshorm, Indy, Infarkt, invape, iob, J.T.honza, Jabba, Jack043, JackOneil, Jahunda, Jak, James, jankie, Jay-jay, jendavondra, jerry67, jirka_smog, jiskra, Johny87, Joker189, jones1240, José, Joshua_T, Juseph , Kabukiman, kadas97, Kadin, kallenved, Kaluž, kamil, kapicka, Kapis, karl173, kaylin, Kazumaki, Keno, kerb, KINIMODUS, KLAUN_DOMINANT, Knuckless, Komediant1842, komik.sx, koniklec, konous, koudak89, Kouzelnik7, krvinka56, Kryysa1892, Kunden, kybl, Lachvos, lacoste, Leland, Librarian, Light, Lijem24, Lisien, listr, Lobodlak, Lobok257, Lojza, LookAss, Lookass33, lopik, Lucifer, luky.kuky10, lutrix, m.jedle, maara, mainman, Majkl151, malylada, Mamut12, Mankin, markic, marshalx, mart.in, Martin Buchal, Martin D. Antonín, martin28, Martinb, Marty_von_Shit, Marvin, Matej-29, matrosh, Matthew, Matthew, meffis, Mercurio, merhyx, mgeralt, MickeyStuma, mike731, Mikei, MikeZ, mikina, mikki.maser, Mikko, Mitak, Mleako, monty.cl, Moon, morbn, moris.cz, Mortisson, MP, Mr. Baboon, Mr.Bolt, Mr.Plysh, mrstffl, mstefl, MultiScorey, namdnas, Negan, Netorack, netvor, Nexis, Niaz, Nightmare, NikkiKonig, Noci, noMster, o2t2, ohromno, OldaB, Olesh, Oompa Loompa, Pafnuc, Paldini, Palebras, pavel, pavouk, pearlxjam, pechna, pennywise, Pepares, perper, Petr, Petrisko911 , petrSF, petrsimcik, POLAKST, Poseidon1978, PP, PrastenejCitron, punisher, q, Quentin, Quintana, R3d, radimisko, Radkos, raenius, Ragnarog, Raido26, raimi, rajot, RaptoR, regressiv, Ricarderon, Rich, RicHard. , robcornick, robertsedmik, rooty, RudyRod, Rumburaq, Ruw, Saiffer, saja, sandman, Saran, Satyricon, Sawyer, Schramm, Scorey, sedw, seezeethree, segy, Sick666, Sidi Santini, Sir_Pete, SkillJam, Skot, Slaine, slavik38, sleepless, songoku, SpaceFade, Spike, spot, StanleyHu, stepan.tichy, superheroesstuff, syon, T3ss, tacmud, Tarka Daal, TenCoJeZbytečnej, terrordemon, tesilosaurus, the One, the.kasztan, TheDoctor, Tialster, Tiba, tkorvas, Tomasino79, tomasko33, Tombal, Tominos, Tommar, TommyBOYER, Tomski, Tomzany, Toren, trener83, tresida99, Trevelyan, trudoš, tukak, tulipstros, Václav Mikula, Valis, vallyslayer, Viking, vishnar, Vítek, Vlast0, w3cMarkus, Wasps, WereWolf, willis, Wodry, wolfgang, xai, xflori01, xintax, xspeed, Yaromil, Yefery, yogi, Zajda, Zajo original, Zaknafeine, Zavulon, Zbysek2410, zdennanek, zdoog, zebedee, Zemblaff, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd
Chce (20)
Agent24, Badgu.y1902, Davispear , deadpool, FatMonster, fusnix, husakpetr93, isildur heir, Jack, jakouback, Kitykatyn, Maty48, Miriyak, Pandos11, sawtooth, Sebastian the wise, the_proph, Tomate, xxaannddeerr, Zod
Shání (4)
Al0f0k, Džoko, Kitykatyn, Taťka Tuleň
Nabízí (2)
bananzluty, www.foxbazar.cz