Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Je léto, ale kdo by odpočíval? Vítejte zpět v děsně bezvýznamném životě Scotta Pilgrima. Jeho vztah s Ramonou Flowersovou je úžasnější než kdy předtím, ale pořád má starosti s holkami, stále ho chce zabít sedm ďábelských bývalých kluků a co je na tom nejhorší, Ramona po něm teď chce, aby si našel PRÁCI?! Scott Pilgrim, díl čtvrtý: najdete v něm víc kopů, úderů, rock’n’rollu, podprostoru, polo-ninjů, zkušenostních bodů, samurajských mečů, holčičí akce a zábavné snahy najít si placené zaměstnání!

Scénář
Bryan Lee O’Malley
Art
Bryan Lee O’Malley
Obálka
Bryan Lee O’Malley
Lettering
Petr Suchý
Překlad
Jitka Jeníková
Redakce
Richard Podaný
Žánry
hudební, humorný, romantický
ISBN/ISSN
978-80-7381-970-5 (BBart s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
130 x 190 mm
Tisk
černobílý
Váha
343 g
Stran
216
Cena
199 Kč
Originál
Scott Pilgrim 4: Scott Pilgrim Gets It Together ()
  • hroubek
    Zatím nejlepší díl, co jsem o flákači Scottu Pilgrimovi četl. Tento díl mě sedl, jelikož se děj konečně posouvá dopředu, dostáváme nějaké odpovědi, vrací se starší postavy a celé je to vtipné a krásně vygradované. Funguje romantika, vtipy, akce a samotná kresba je hodně super. O’Malley předvádí perfektní práci a já jsem za to velmi rád. PS: Největší facka čtenářovi přiletí hned na prvních stránkách, které jsou barevné, a krásně dokazují jak moc by byl komiks lepší, kdyby byl barevný.
  • Sagikkun
    Váhám mezi čtyřmi a pěti hvězdami.
    Ve čtvrté knize začíná jít humor trochu do pozadí (stále se tu ale najdou výborné hlášky!), a více se tu soustředí na Scottovy osobní problémy. Tenhle klučina sice lítá v problémech od prvního dílu, zde už to jsou ale skutečné a reálné obtíže dospělého života, ať už se to týká bydlení, práce či jeho vztahu s Ramonou (který je díky tomu zase o něco uvěřitelnější a více dynamický). Skvělý je i závěrečný střet, který si udržuje svoji nastavenou nadsázku, ale jak už jsem psal, je to o chlup serióznější než v předchozích dílech. Prostě paráda.
  • Palebras
    Čtvrté pokračování příhod trouby Scotta považuji zatím za nejzdařilejší. Po minulém dílu kdy se řešil pernamentní souboj táhnoucí se celou knihou, zde dostáváme opět příběh ze života hlavních aktérů a zase se dozvíme pár střípků ze Scottova života. Kniha je opět narvaná humornými situacemi a hláškami, takže o zábavu nebyla ani tentokrát nouze. Oceňuji že série nemá absolutně sestupnou tendenci co se kvality týče a musím říct, že když jsem do série šel a neměl jsem vůbec ponětí o čem série vůbec je, byl jsem nadmíru skeptický. Jak jsem se mýlil. Jedná se o perfektní nadupanou sérii kterou jedině doporučuji!
  • honza2457
    Tak tohle byl zatím nejlepší díl. Prostě skvělé.
  • trudoš
    trudoš editor3.1.2020 06:53Scott Pilgrim #04: Na vlastních nohou
    Celé kouzlo Scotta Pilgrima pro mě spočívá v klukovsky ulítlé atmosféře, kde je možné naprosto všechno. Jako kdybyste se s příchodem dospělosti nemuseli loučit se svou sbírku angličáků, nebo se začít stydět za album narvané kartičkama hokejových hráčů. Povinnosti? Jistě. Zodpovědnost? Ano. Zábava? Forever! Tohle je zkrátka za hranicí příčetnosti, přitom je to ale až děsivě srozumitelné. Bryan Lee O’Malley navíc exceluje v mimice, kdy postavy beze slov reagují na něco, co řekl někdo jiný, takže prakticky neexistuje možnost, že byste se v průběhu čtení nesmáli.
    Tentokrát se hlavní dějová linka příliš nepohne a pravdou je, že souboj s ďábelskou ex je maličko odbytý, ovšem geniální je to jinak stále stejně. Především hlody o tom, co si chlapci představují, že asi dvě holky dělají, když jsou spolu samy. Scottův život se každopádně začíná od základů měnit, našel si práci, stěhuje se k Ramoně… až by jeden řekl, že to na chudáka bude trochu hodně. Nebo že by už byl připravený na skutečný vztah?
  • MerkatTV
    Celkom fajn diel. Slabší oproti minulým trom ale stále je to veľmi zábavné a dobré... Je mi ľúto, že kvôli kvalite knihy sa mi tá kniha doslova rozpadá (vypadávajú niektoré strany)
  • mearez
    Komiks si drží kvalitu i ve 4. díle série, a pokud se bojíte opakujících se motivů v prupběhu série, rozhodně se nemáte čeho obávat, komiks překvapuje stále víc a víc. Za mě 4*.
  • MrKulda
    Pro mě je tohle nejlepší díl série.Bezvadný komiks.
  • kaylin
    Komiks se vyvíjí do naprosto geniálního díla, kterému není nic podobné. Má mnoho z různých forem umění a z různých příběhů, což z něj dělá dílo unikátní. Od Japonce byste tohle čekali, od Kanaďana zase tolik ne, ale je vidět, že Bryan přesně ví, co chce a jde si zatím. A je to dobře. Tohle mě baví. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/02/498-scott-pilgrim-4-na-vlastnich-nohou.html
  • Fry
    Bohužel druhý a třetí díl zatím nemám :( , ale i tak jsem se rychle zapojil znovu do děje.

    Obsah: Scott si začne hledat práci, a to proto, že mu Ramona řekla, že by měl už konečně něco dělat. Při tom však bude mít ještě vlastní problémy s jedním chlapem, který se ho snaží zabít svým mečem, k tomu přijede do města jeho bývalá kamarádka ze střední a navíc se zde objeví (SPOILER) čtvrtý(á) bývalý(á) ex. (Konec SPOILERU) To vše a mnohem víc se dozvíme ve čtvrtém díle tohoto bláznivého příběhu Scotta Pilgrima.
  • Azalin
    Azalin mecenáš3.2.2012 20:05Scott Pilgrim #04: Na vlastních nohou
    Zase skvělý díl!
  • yojimbo
    Člověk se sice nemůže zbavit dojmu, že jde o natahovanou telenovelu pro mládež, ale koho to zajímá? Perfektní dialogy, spousta vtipných hlášek, sled událostí z "obyčejného" života neúspěšných, podivných a polodospělých individuí, souboje s RPG prvky... Prostě skutečnější než realita a zábavnější než předchozí díl!
352341
Četl/a (84)
123peta, 2scha, 81splinter, anka, Baffman55, Becko, Benny, Cabal, Captain Collar, ComicBookGuy, Covenant, dajik, Daw8ID, deadpool, deefha, Doly, Doppelganger, Draco nobilis, flipflop, Fry, gezic, Glumal, Gustik5, Hades, hromotlk, hroubek, James, japes, Jay-jay, jindroush, John Wick, Joshua_T, kallenved, Kaluž, kaylin, Keno, Kerbellos, Koci, Kocour, koudak89, L4MIOzZ, Light, LookAss, mart.in, mearez, MEGA, Mercurio, MerkatTV, Moyek, mozzu, namdnas, NecRoman, Nexis, PAK, Palebras, PatrikTheMighty, petad, Petrkoll, petrSF, Poniczech, Poseidon1978, RadimNemec, Rinter, robertsedmik, Sagikkun, seneke, Shin, Shpeckk, Sir_Pete, start05, T3ss, tacmud, Tiba, Tomket.Tom, trudoš, TZcomics, Velkej šéf, VXP, Vyjebanec17, wolfgang, xxSIMIxx, ZD3H, zgrywus, zlejzmrd
(206)
00sedm, 2scha, 81splinter, Alfi, Alfonzo, Alfred, amazing_k, anka, Azalin, Azbest, Baffman, Baffman55, batoo, Becko, Benny, Bezvliv, Black Bro, yo, BlackDragon, blackJag, Blair, Braindead, brkowycz, burzum, Cabal, calvin10, calviti, Captain Collar, Cassidy, chobotnička, Cody, ComicBookGuy, Cr4sh, CSE_AC/DC, Cute_Unicorn, DAN478, Dani El, DanQ, Daw8ID, deadpool, deefha, DegiCZ, DEmnoG, Devilek, disclose, Doly, doophy, Doppelganger, Draco nobilis, Draug, Drekorian, fel68, filosh, flaire, flipflop, Fry, Glumal, goodspeed, Greyman, grinder, Gustik5, Hades, Hamichal, Hannibal92, hartmi, hawkzn, Hawwwran, Hebled, holubdema, hromotlk, hroubek, IndyP, invape, Jak, James, james dixon, jankie, japes, Jay-jay, jd., joehot, John Wick, jones1240, Josh, Joshua_T, Juseph , K-Os, kallenved, Kapis, kaylin, Kazumaki, Keno, Kerbellos, kindanerd, Kjon, Koci, Kocour, komik.sx, konous, koudak89, krvinka56, Kunden, L4MIOzZ, lelky93, libcenko, Light, listr, Lobok257, Lojza, LookAss, Lucifer, M4rsellino, maara, Malachias, Masinfira, mcleek, MEGA, Mercurio, MerkatTV, mike731, Mikei, mikki.maser, mira1239, monty.cl, Moyek, mozzu, MP, Mr.Plysh, MrKulda, namdnas, naut77, NecRoman, Nexis, Niaz, Nightmare, noMster, novass, Olesh, oletadelku, Ondraseeek, Pafnuc, PAK, Palebras, PatrikTheMighty, pdfak, pechna, petad, Petrkoll, petrSF, Pjenkus, Poniczech, Poseidon1978, RadimNemec, recode, Redlum, Ricarderon, RicHard. , RikaAkira, Rinter, robertsedmik, Sagikkun, Saiffer, seneke, Shin, Shpeckk, SirMinac, Sir_Pete, Skot, sleepless, SpiderJerusalem, Stara.kryta, start05, stepan.tichy, Suchman, T3ss, tacmud, Tialster, Tiba, TIM.biker, Toe, Tomket.Tom, Traum, Trevelyan, trudoš, tulipstros, TZcomics, Velkej šéf, Viking, Vítek, vranakx, VXP, Wakker, Wallace Wells, Wiruss, wolfgang, xai, xintax, xxSIMIxx, yardaformi, yogi, yojimbo, Zajo original, ZD3H, zdoog, zebedee, zgrywus, zlejzmrd
Chce (10)
absolute.000, Azik2586, fusnix, hahahoho, Martin Buchal, Plechy, predek, punisher, roselaflore, Yone
Nabízí (2)
Alfred, flipflop