Koupit
Naruta, Sasukeho a Sakuru čeká největší úkol jejich života – začít spolupracovat jako tým. Pokud mají přežít, musí se naučit bojovat společně a ne každý sám za sebe nebo dokonce proti sobě. A budou si muset pospíšit. Právě dostali svou první misi. Zdánlivě jednoduchou, ale ve světě nindžů není nic takové, jak se zdá!

Druhé vydání z roku 2013 navyšuje doporučenou cenu na 189 Kč
Od roku 2018 v prodeji také souborný box obsahující díly 1-7


Scénář
Masaši Kišimoto
Art
Masaši Kišimoto
Obálka
Masaši Kišimoto
Překlad
Jan Horgoš
Žánry
akční, humorný
ISBN/ISSN
978-80-7449-056-9 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
110 x 175 mm
Tisk
černobílý
Váha
196 g
Stran
208
Cena
179 Kč
Originál
Naruto #02: Saiaku no irainin (Shueisha Inc., 2000)
Varianty
Naruto #02: Nejhorší klient (2. vydání) (2013)
Naruto #02: Nejhorší klient (2011)
  • tom173
    Pořád jsme vlastně na začátku a Naruto je vyslán na první misi. I když vím ci se bude dít tak mě to baví. Postavy jsou dobře napsané, Kakaši Naruta vtipně stírá. Kresba se do budoucna ještě zlepší jak se Kišimoto vykresloval.
  • trudoš
    trudoš editor26.12.2019 06:24Naruto #02: Nejhorší klient
    Na rozdíl od prvního dílu tady člověk toliko nelítá v souvislostech, děj je přímočařejší a konkrétnější. Připočtěte k tomu jemné koření humoru v jinak akčním dobrodružství a vyjde vám příjemné počtení na necelou hodinku. Zároveň si ale začnete uvědomovat, že Masaši Kišimoto rozjíždí vyprávění na hodně dlouhé lokte, především s ohledem na to, jak málo se toho v Nejhorším klientovi vlastně stane a jak minimálně se ústřední dějový motiv hne vpřed. Na druhou stranu, je tu alespoň nějaký dílčí obsah a příběh není pouze o tom, že se dvě postavy vzájemně pozurážejí, vymění si nějaké ty facky, kopy, hlavičky a pěkný den je za námi. Přesto těch dvaasedmdesát knih asi nebude až po okraj napěchováno velkopanskými zvraty, které by z toho udělaly epos Homérovských kvalit. Jen doufám, že mladému, ukřičenému a nevybouřenému Narutovi nebude trvat moc dlouho, aby odhalil svůj skrytý potenciál, protože jinak je s ním vážně k nevydržení - vzteká se víc, než obě moje děti dohromady a přitom skutek utek.
  • Radek Blacksad
    Radek Blacksad mecenáš28.8.2019 12:06Naruto #02: Nejhorší klient
    Naruto si aj v druhej časti udržuje úroveň,aj keď tentokrát dávam o stupeň horšie hodnotenie hlavne za občas dosť chaotické súboje, kde nie je úplne jasné, čo je vlastne nakreslené na obrázku. Snáď sa to do budúcna zlepší, lebo pútavosť a dobrá dynamika im nechýba. Inak je to temnejší diel ako ten prvý a vtípkov tu takmer niet. Zatiaľ som však so sériou spokojný.
  • kaylin
    kaylin18.2.2014 09:00Naruto #02: Nejhorší klient
    Masaši Kišimoto v "Narutovi" vytváří celkem rozsáhlou mytologii, kterou nás učí, ale nebudete mít pocit, že se jedná o něco až tak originálního. Spojení s elementy je tak trochu klišé, ale k fantasy ságám to tak nějak patří, a co si budeme povídat, tohle je vlastně fantasy sága, kde si autor hraje s legendami a vytváří si svoje vlastní. Co se mu nemůže upřít, to je vývoj postav, kdy už ve druhé knize je patrné, že to, co Naruto celou dobu slibuje, tedy to, že se stane hrdinou, je přece jen možné. Zatím je to ale pořád strašně protivný fakan. Dalším dílům dám šanci, ale zatím nejsem o genialitě série přesvědčen ani zdaleka. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/02/503-naruto-2-nejhorsi-klient-50.html
  • Černá Krysa
    Černá Krysa10.1.2014 15:41Naruto #02: Nejhorší klient
    Tak jsem si do metra pořídila druhej díl. Začíná to bejt nějak chytlavý. Končí to napínavě. Jdu do dalšího dílu!
  • Plocan
    Plocan3.1.2014 23:35Naruto #02: Nejhorší klient
    Pozor! Text může obsahovat spoilery!! Po novém roce pokračuji ve čtení druhého dílu Naruta, který mi krátil chvíle dnešním cestováním autobusem. Tááákže...
    V druhém díle pokračuje Kakašiho lekce přežití, kdy kantor svým žákům oznamuje, že by měli jako nindžové skončit. Naruto totiž bojuje na vlastní pěst, Sakura, místo toho, aby pomohla Narutovi se starala o Sasukeho, který byl bůhví kde a Sasuke se vyflákl na ostatní a šel do toho sám. Když však Sakura se Sasukem poruší Kakašiho příkaz a dají hladovému Narutovi najíst, Kakaši jim poví, že v testu šlo hlavně o týmovou práci, kterou tedy nakonec předvedli, a tak je nechává projít. Zbytek dílu je o klientovi Tazunovi, staviteli mostů z Vlnové země, kterému jde po krku jeden z nejbohatších a nejvlivnějších lidí světa - Gató. Naruto a jeho nic netušící tým přijímá původně misi typu C, kdy mají Tazunu bezpečně doprovodit do jeho země, aby v klidu dokázal dostavět most, jenže Gató si na Tazunovu likvidaci najal nejednoho silného nindžu a rázem se z „céčkové" mise stává mnohem obtížnější, nebezpečnější a (co je hlavní) dražší mise „béčková". A tak Naruto a jeho tým zanedlouho čelí odpadlému nindžovi jménem Zabuza Momoči, též známý také jako Démon ze skryté Mlžné vesnice. Poté, co je Zabuza poražen a unesen záhadným mladým lovcem nindžů, dostává Naruto spolu se Sakurou a Sasukem od Kakašiho zadání jejich nového tréninku: Šplhání po stromech!
    Tenhle díl se mi líbil o něco více, než předchozí rozjezdový díl. Hrozně se mi líbí obrázky k začátkům kapitol. Kresba očí není sice oproti „Ve službách Nuly" ničím výjimečná, ale k zahození taky není. Naruto je zatím bohužel jen namachrovanej debílek, co víc mluví než myslí, ale tak tomu bude pořád. Zatím je taky celkem neschopný, což tentokrát (narozdíl od Saita) není vůbec na škodu. Přece jen má náš milý blonďatý budoucí Hokage plno času (respektive dílů) na to, aby se zlepšil. Nepotřebujeme tedy hned od začátku chlapíka, kterej všechno rozseká, ale zase se nestane, že by Naruto zůstal až do konce naprosto neschopný (narozdíl od Saita). Každopádně byl druhý díl fajn a mise v zemi Vln se mi moc líbí a už se těším, až si (znovu) přečtu, jak to bylo dál.
    Hodnocení však budu muset drobet poupravit, jelikož plné hodnocení je skutečně přehnané, pár svých much to má. Přijde mi nelogické, že by Kakašiho výcvikem neprošel jediný gennin, zato Naruto a jeho partička jsou za vodou jen díky tomu, že daj Narutovi najíst. Navíc mi opět u druhého dílu vypadly 2 stránky a to už je na pováženou... (vždyť se k těm mangám chovám jako k pokladu, nic menšího si ani nezaslouží) Tudíž své hodnocení krapet poupravím. Bylo to nadprůměrné, bylo to dobré, ale na plné hodnocení to nebylo. 70%.
  • hhannie
    hhannie14.3.2013 09:15Naruto #02: Nejhorší klient
    Ač je to s podivem, z druhého dílu mám lepší pocit než z toho prvního, kde mi přišla kresba v několika místech dost nepěkná, odfláklá. Také jsem se více bavila, tudíž dávám 5* (cca 90%). :-)
  • Fry
    Fry admin3.2.2012 09:18Naruto #02: Nejhorší klient
    Po čase jsem si koupili druhého Naruta a byl jsem spokojen!

    Kapitola 8: Proto jste selhali!! - Tak nakonec Kakašiho zkouškou projdou!
    Kapitola 9: Nejhorší klient - Kvůli Naruta dostanou úkol, na který ještě nejsou připraveni!
    Kapitola 10: A teď druhý - Boj se dvěma Čúninama.
    Kapitola 11: Vylodění...!! - Velice dobrá kapitola!
    Kapitola 12: Je po všem!! - Boj se Zazubou začíná!
    Kapitola 13: Jsem nindža!! – Naruto se nechce vzdát, ani když jde o život.
    Kapitola 14: Tajný plán...!! - Skvělý plán!
    Kapitola 15: Návrat šuringanu!! - Kakašiho vysvobodí!
    Kapitola 16: Co jsi zač?! - Skryté nebezpečí se objeví!
    Kapitola 17: Příprava na boj!! - A příprava na boj teprve začíná!

    No, pěkně se to rozjelo! Hned mám chuť si přečíst třetí díl!
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin20.1.2012 12:23Naruto #02: Nejhorší klient
    Ačkoli má Naruto vlasy, vizáž a chování Calvina, u něj mi to spratkovství neuvěřitelně štve:)) Za to Kakaši s Tulícím rájem po ruce, to je borec...
  • Final
    Final mecenáš6.1.2012 14:29Naruto #02: Nejhorší klient
    Líbí, stále spokojenost se sérií.
  • krvinka56
    krvinka5617.12.2011 18:39Naruto #02: Nejhorší klient
    Jak říkám poněkud ujíždím na obálkách ale Naruto je má prozatím opravdu strašné.I tato působí nevalným dojmem ač sou nani všichni hlavní protagonisté.Popravdě musím neustále srovnávat se seriálem.Což mne štve.Ale i tak si to náramně užívám.Rozhodně bych netvrdil že je akce nepřehledná já sní byl spokojen.Příběh i postavy se nám tu začínají postupně rozvíjet.Autor se v kresbě zlepšuje stránku od stránky.Za nejlepší obálku považuji tu z kapitoly 15 návrat šaringanu.Taky se tu vyskytne záporák kterého sem si hned oblíbil ale bohužel si to u mne zkazil a to Zabuza.Naruto je rozhodně dobrá série kterou by ste neměli vynechat ale musíte si zvyknout na hlavní postavu.Ale ta se naštěstí postupně vyvýjí jako každá v této manze.Autorovi vsuvky o tvorbě postav sou k plusu.A někdy vloží nepodstatnou blbinu(náčrt svého bytu) ale tak nějak to sem zapadne a osvěží knihu.
  • Azalin
    Azalin mecenáš9.10.2011 15:34Naruto #02: Nejhorší klient
    Zase skvělý díl! Vážně, vtípky z úvodního dílu jdou stranou, protože se vyráží na první misi, kde se objevuje dvojice Zabuza - Haku, kteří, ač se vyskytují pouze na začátku série, jsou neustále jedněmi z nejpopulárnějších postav. A že těch zajímavých postav v Narutovi je. Ale to je hudba budoucnosti, zatím známe pořád v podstatě jenom Narutův tým. Pravda, poněkud zaražení by mohli být čtenáři, kteří očekávají, že se manga ponese ve stále stejném duchu a zjistí, že je to trošku jinak. Také souboje jsou zde místy poněkud nepřehledné, ale to je trošku o zvyku, Kišimoto sensei kreslí skvěle, má osobitý a okamžitě rozpoznatelný styl (čímž se v Japonsku vyznačují pouze ti nejlepší z nejlepších). Rozhodně se nejedná o žádené "omalovánky".. ;-) Jinak není co vytknout, a to se jedna z nejlepších manga sérií pořád ještě jenom rozjíždí. Ale už teď se to hodně těžko odkládá a pokud je možnost, ihned se sahá po dalším díle.. ;-)
  • erik
    Pokusne som si kúpil aj pokračovanie tohto seriálu a oproti prvému dielu je to nezáživnejšie. Iste, pribudla akcia, ale je tak neprehľadná, až po nej autor vždy polopatisticky vysvetlí, čo sa odohralo. Trojica deciek robí krovie Kakašimu, ktorý sa vysporadúva s protivníkmi a to je tak všetko, čo k tomu viem povedať. Na druhú stranu, vizuálne ma to celkom zaujalo, tie neprehľadné scény majú niečo do seba.
172310
Četl/a (55)
Ananasový Džus, Baffman55, batoo, Bronn, Černá Krysa, charvos, Davidos402, Dexir, Doctor_Sk, erik, Final, Fox01, Freckles, Fry, Georgíno J., Golem, Hønzza, Hanussen, hhannie, inosuke, Jak, James, jerry67, kaylin, kisuke93, Lobok257, Lokusta, Lord Baltimore, Lucy117, Madao, Martinb, Mitsuko, motycond, mozzu, Mr.Plysh, namdnas, NylKasbri, Patricio, Poniczech, raenius, rewkon, Róbert Nagy , Sagikkun, Saiko-chan, saja, Schimi85cz, seneke, Sir_Pete, trudoš, valentajno, Velkej šéf, xflori01, yogi, Zajo original, zlejzmrd
(113)
665+1, 81splinter, alchymista5, Ananasový Džus, Awakener, Azalin, Baffman, Baffman55, BakkyTheGreat, barydave, batoo, blackJag, Braindead, carlmichael, Cassidy, Černá Krysa, charvos, Davidos402, Dexir, doophy, Einstain666 , erik, Final, flaire, Fréza, Fry, Georgíno J., Golem, goodspeed, grinder, gruno, Hamichal, Hanussen, Hebled, Hrdina3333, inosuke, invape, Jak, James, jeffoun, Johnny Sasaki, jones1240, kaylin, Kazumaki, kisuke93, konous, Krenzi, krvinka56, Leland, listr, Lobok257, Lokusta, lopik, Madao, Martin Buchal, Martinb, MB, me, Michael Jarkovský, mike731, mindstormjak, Mitsuko, motycond, mozzu, Mr.Plysh, Nanami, naut77, Nightmare, NylKasbri, o2t2, OwerLord, Patricio, pechna, Pjenkus, Plocan, Poniczech, prokop.prcik, raenius, rewkon, Róbert Nagy , Sagikkun, Saiffer, Saiko-chan, Saran, Schimi85cz, seezeethree, segy, seneke, Sir_Pete, Slaine, sleepless, stepan.tichy, tacmud, Tarka Daal, TheBronxCore, TheoDread, tkorvas, Tombal, Toren, trener83, trudoš, tygristek, valentajno, Velkej šéf, vishnar, vranakx, WoodySempaii, xflori01, xintax, yogi, YukioSanUchiha, Zajo original, zlejzmrd
Chce (3)
fusnix, Maty48, Yone
Shání (1)
OwerLord
Nabízí (2)
Doctor_Sk, MB