Alternativní obálka
Str_008
Koupit
„Díváte-li se na zprávy, či máte-li odvahu číst noviny, možná vás napadají myšlenky o fikci. Co je ještě pravdou a co stokrát opakovanou lží? Kde se dělí ta cesta zdravého rozumu od cesty všedního konzumu? Žijeme ještě dle vlastního uvážení, nebo jsme loutky dle cizího uvázání? A co na tom světě plném přidaných hodnot hledáme vlastně za hodnoty? Realita je bedlivě vězněná pod tíhou finančních bublin, falešných ratingů, mediální propagandy, klamy reklamy… Pro veselejší z nás často pod pozlátkem antidepresiv. Naštěstí pro realitu přichází Princezna! A na opravdových dokumentárních fotografiích bojuje za osvobození dnešního světa. A bonusem to ještě k tomu (na rozdíl od reality) všechno dobře dopadne! Komiks musí zvítězit nad lží a nenávistí!“

Vyšlo jako soubor dvou sešitů (označen jako číslo 2). Uvedená cena je za celý soubor. Soubor zatavený v igelitu s listem - "soubornou obálkou" - viz náhled v ukázkách.
ISBN (komplet): 978-80-87260-35-7


Scénář
Antonín Hlas
Art
Petra Röslerová
Žánry
parodie, satirický, underground
ISBN/ISSN
978-80-87260-35-7 (Labyrint)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
220 x 310 x 3 mm
Tisk
Barevný
Váha
150 g
Stran
24
Cena
200 Kč
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin29.10.2012 12:15Brutto #05: O princezně
    Originálně výtvarně pojatá komiksová úvaha o konzumním světě s hromadou velmi vtipných slovních hříček a hlášek. Jako pohádka to vyznívá ale velmi melancholicky a smutně, objevuje se onen typický a trefný kritický potenciál vymezující se vůči dnešnímu stavu věcí, což je naprosto v pořádku, ale v důsledku opět nenabízející lepší alternativu. Leda se někde v rohu pěkně zfetovat a opustit ten přízemní a povrchní svět, což je opět v pořádku. Ale společnost to nezachrání:)

    Celkový dojem: 80%
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš7.10.2012 15:30Brutto #05: O princezně
    Velmi vtipné, velmi originální po formální stránce. Je to sice jen poměrně krátká vizuální a textová hříčka, ale mě moc potěšila.
3333