Ukázka č.1
Ukázka č.2
Jeden z nejprodávanějších francouzských komiksů posledních let a překvapení evropského trhu s komiksy vůbec líčí s nadsázkou příhody tří kamarádek. Jedna z nich je skoro jako princezna z pohádky s dobrým srdcem a nezáludnou povahou, zatímco druhé dvě se někdy chovají jako ty nejpodlejší čarodějnice. Pupíky číslo pět mají ďábelskou tvář a obsahem si s ní v ničem nezadají. Karin je jako vyměněná, jako by ji někdo přímo napumpoval sebevědomím. Ale je opravdu po boku Albína šťastná? Nechybí jí přece jen Dan? A kdo je vlastně Albín? Neskrývá nějaké kruté tajemství? A samozřejmě bez Jenny a Vicky by to nebyly Pupíky, hlavním cílem je zůstat nejkrásnější na škole a mít nějakou dobrou (rozuměj dostatečně naivní) duši, která jim bude posluhovat.

Scénář
Maryse Dubucová
Art
Delaf
Obálka
Delaf
Překlad
Luděk Janda
Žánry
dívčí, humorný
ISBN/ISSN
978-80-7447-145-2 (Cooboo (Albatros Media a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 295 mm
Tisk
barevný
Stran
48
Cena
149 Kč
Originál
Les Nombrils #05: Un couple d'enfer (Dupuis)
  • sedw
    sedw11.10.2015 16:27Pupíky #05: Ďábelský pár
    Stále platí to, co v případě předchozích dvou dílů, tedy že série se stává stále napínavější a temnější, přesah mimo komediální žánr je již více než zřejmý. Jednotlivé postavy procházejí značným vývojem, ale vše, co prožívají, je zcela uvěřitelné a člověk si mnohdy řekne, že toto by se klidně mohlo stát i jemu. Závěr tohoto sešitu je pak jeden velký cliffhanger.
  • Walome
    Walome mecenáš12.12.2014 16:41Pupíky #05: Ďábelský pár
    Když už si myslíte (asi setinu vteřiny), že komiks za chvíli začne stát na místě, BUM! Karin změní vizáž (a je neskutečně sexy) bojfrienda a aby toho nebylo málo, dostaví se přesah do úplně jiného žánru! Skoro se bojím jít do 6, protože ta bude asi hodně hustá a po 7 ani vidu ani slechu :(
  • kaylin
    kaylin21.10.2013 15:45Pupíky #05: Ďábelský pár
    Co nelze komiksu stále vzít, to je skutečnost, že stále má v ději co přidat, stále je zde nějaký vývoj, setkáváme se s postavami, které se na první pohled zdají skvělé, ale postupně zjišťujeme, že v tom dánském království je skutečně cosi prohnilého. Jsme herci, hrajeme své role a nechceme prozradit svou totožnost. Více: http://www.comics-blog.cz/2013/10/337-pupiky-5-dabelsky-par-95.html
  • royan
    Pro mě jsou Pupíky jednoznačně pětihvězdičková záležitost. Série se od původně nenáročné oddychové zábavy postupně stala velmi propracovaným komiksovým příběhem na pokračování, kde vedle vtipných scének postupně nabírá na síle i temnější atmosféra. Pátým dílem Albatros dohnal vydávání originálu ve Francii, další díly tedy teď budeme muset očekávat s delším časovým odstupem.
1451