Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Rezervace Camargue leží moc a moc daleko, až na samém jihu Francie. Ale krtčí babička Lojzička udělá cokoli, aby se znovu setkala se svým přítelem Ferdinandem, který se tam odstěhoval. Chystá se na dlouhou cestu… a pojede šupito presto!

Scénář
Bruno Heitz
Art
Bruno Heitz
Obálka
Bruno Heitz
Překlad
Richard Podaný
Žánry
dětský
ISBN/ISSN
978-80-00-02891-0 (Albatros (Albatros Media a.s.))
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
165 x 235 mm
Tisk
barevný
Stran
32
Cena
149 Kč
Originál
Louisette La Taupe: Rapidissimo ()
  • kaylin
    Mluvících zvířátek je v komiksu poměrně dost, v pohádkách pak ještě víc, že, pane Lado? V pohádkách se vyjímají prostě celkem dobře a děti mají zvířátka rády. Líbí se mi, že se autor vydal cestou méně klasických zvířátek a nesnaží se cpát dětem pejsky a kočičky, na druhou stranu, co si budeme povídat, jeho krtčice vypadá prostě jako krysa. On ani Ferdinand s kmene nutrií není nijak skvěle nakreslen, což je docela škoda. Je to dáno hodně tím, že kresba není nijak moc detailní a vystačí si s celkem obyčejnými tvary, takže detaily dotváří spíš barva. Musím ale uznat, že na těch pár stránkách s bublinami s velkým písmem, se toho stane docela dost a má to náboj, je to akční. Pro děti ano, ale jen jako jednohubka, z které budou chtít číst tak možná jednou, dvakrát. Více: http://www.comics-blog.cz/2013/12/411-lojzicka-krtci-babicka-supito.html
  • andre
    Musím říct, že jsem se nečekaně pobavil. Kdyby to bylo někde ve Čtyřlístku nebo Mateřídoušce, tak bych byl asi nadšen. .... Na samostatnou publikaci je to ale trošku málo - i když za poměrně rozumný peníz.