Pán času - přebal a obálka pod přebalem
Svědectví o neúmyslném putování Erlioze Menta do hlubin Záčasí, kde mu nakonec nezbylo, než začít hledat sám sebe. Tento záznam byl devětkrát zpožděn v lineární diskontinuitě, sedmkrát ztracen a opět nalezen v záhybech mintů, pětkrát navrácen cenzurou Strážců Času k přepracování, třikrát vymazán z kalendáře - aby se konečně vynořil z hlubin času.

Rozkládací přebal 640 x 460 mm funguje z rubové strany jako plakát viz náhled v ukázkách.

Scénář
Filip Novák
Art
Jan Bažant (Hza)
Barvy
Jan Bažant (Hza)
Obálka
Jan Bažant (Hza)
Redakce
Jan Bažant (Hza)
Žánry
sci-fi
ISBN/ISSN
978-80-260-1576-5 (Hurá Kolektiv o.s.)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem
Formát
215 x 305 mm
Tisk
barevný
Stran
96
Náklad
800ks
Cena
299 Kč
  • Norri
    Norri mecenáš23.4.2016 22:44Pán Času: Přízračná tvář
    Je to jasné. Na tenhle komiks beru málo drog. Ale ta výtvarná stránka, ta je úžasná. A i v tom scénáři je spousta zajímavých nápadů.
  • kaylin
    Je škoda, že nebyl komiks pojat trochu přímočařeji. Je to poměrně častý úkaz v našich komiksových hájích. Autoři raději dělají něco, co se jim líbí, co je zajímá, než aby se zkusili trochu přizpůsobit čtenáři. Proč ne. Na druhou stranu je pak těžké předpokládat, že by se český komiks měl stát masovou záležitostí. Co se ale musí vydání nechat, to je skutečnost, že to je první kniha, kde skutečně vidím smysl v přebalu. Jedná se vlastně o plakát, tedy z jedné strany, z druhé strany je to pořád obálka, která je ještě doplněna přehyby, kde jsou nějaké ty fiktivní inzeráty, upoutávky a další bonusy. V tomhle směru se vydání opravdu povedlo, sluší mu i pevná vazba a moje oblíbená stužka. Jen ten scenáristický obsah prostě není takový, který by mě oslovil. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/06/658-pan-casu-prizracna-tvar-60.html
  • Le Porello
    Le Porello25.11.2012 18:44Pán Času: Přízračná tvář
    Oproti před lety vydanému sešitovému prvnímu dílu je na výtvarné stránce vydět velký pokrok. Opuštění svébitného, ale nečitelného leteringu i barva tomu jen prospělo. Příběhově je to bohužel stále stejné. Působí to, jakoby autoři vymyslely x-dílnou komisovou epickou fantasy sešitovou řadu, ale pak ji nacpali do devadesáti stránkové knihy. Nelogické skoky v lokacích a čase, neschopnost napsat přirozený a uvěřitelný dialog maskovaná podivnýmy dialekty. Hlavní hrdina my byl od začátku šumák, kdyby ho v úvodu spolknul lidožravý bankomat, neuronil bych ani slzu. Jeho motivace je skutečně dětinská. Jak poznamenal někdo pode mnou, kdo z nás si v dětsví nepředstavoval, jaké by to bylo, zastavit čas?
    Nabízí se srovnání s Restartem lidstva, kde také provází čtenáře hrdinové v hazmatech bizarním světem. Podle mě je ale po příběhové a scénáristické stránce R&R o třídu výš.
    Jediné co tuto knihu zdobí, je spracování a kresba. To bohužel ale málo a na další díl už ani nejsem zvědavý.
    60%
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin24.11.2012 22:03Pán Času: Přízračná tvář
    Naprosto skvěle nakreslená šílenost. Buď nejsem intelektuálně na výši, nebo autoři žrali při tvorbě moc houbiček, ale prostě příběh jsem těžce nedával. Prvotní zápletka mě zaujala, myšlenka dobrá (už jako dítě jsem nad tím přemýšlel, že by to bylo super), ale onen tvůrčí gejzír mě nějako moc zahltil. A vydání to je luxusní, plakát taky hezký.

    Celkový dojem: 60%
  • vachudik007
    vachudik00714.6.2012 21:33Pán Času: Přízračná tvář
    Není co dodat !!.Perfekní scénář a kresba dává neopakovatelný zážitek.Kdo nepochopí děj je stracen a dobře mu tak,protože tohle umí číst a vnímat jenom opravdový fajnšmekři.Už se těším na pokračování..,které se bude kreslit...
  • mart.in
    mart.in mecenáš31.5.2012 20:36Pán Času: Přízračná tvář
    Zpracování perfektní, kresba zajímavá, jen škoda, že sem se v tom tak ztrácel... asi sem se měl víc soustředit, nebo se na tu divnost tak tlačí, až je z toho nepochopitelnej guláš... za to zpracování ale prostě musim a chci dát čtyři hvězdy.
  • Absinther
    Absinther30.5.2012 16:34Pán Času: Přízračná tvář
    Po vydavatelské stránce-doknalost(přebal/plakát, struktura pevné vazby,velikost formátu,kvalita papíru..nechápu, kde se na to u nás vzaly prachy..navíc v téhle formě za slabé 300?-no nekupto).. Kresba má šmrnc a styl.. Scénář je ale takový nějáký ztracený ve vlastní podivnosti a třeba ten slang jakým se v záčasí mluví hodnotím jako zbytečný ,né-li přímo rušivý.
    Chválihodný projekt, kterému ale k plné funkčnosti něco chybí.
  • Toe
    Toe admin22.5.2012 20:32Pán Času: Přízračná tvář
    Tři hvězdičky za vynikající zpracování knihy (plakát jako přebal je opravdu špica!) a kresbu. Scénář jsem už tuším hodnotil u samostatné jedničky a od té doby se moc neposunul.
5713