Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Tohle jsou nová pravidla Hell’s Kitchen.

V letech 1979 až 1983 předváděl Frank Miller na stránkách Daredevila hotová kouzla, zcela tohoto komiksového hrdinu předefinoval a zanechal po sobě odkaz, který neměl nikdo šanci překonat.

A potom přišel Brian Michael Bendis.

Bendis byl ve světě mainstreamového komiksu drzým nováčkem, který nadchl vybíravé fanoušky hity, jako byli Sam & Twitch a Torso & Powers. Vnesl do Daredevilových dobrodružství nádech pulp fiction a rovným dílem věnoval pozornost oběma osobnostem: Mattu Murdockovi i Daredevilovi. Zkrátka nepřišel ani onen jedinečný svět, který se Daredevilovi stal domovem: jeho čtvrť, ulice potřísněné jeho krví – Hell’s Kitchen. Brianu Michaelu Bendisovi a Alexi Maleevovi se v tomto třetím díle podařilo mistrně vygradovat dramatickou zápletku Daredevila. Znovu tak potvrdili pověst daredevilovských vizionářů srovnatelných s legendární dvojicí Frank Miller – Klaus Janson. A to nebylo po desítkách let daredevilovských příběhů vůbec nic jednoduchého.

Bendis s Maleevem nás tentokrát zavedou do „zlatého věku“, do éry Kingpina před Kingpinem. Alexandera Bonta nedávno propustili z vězení a touží po jediném – získat zpět svůj trůn. A protože je Kingpin po smrti a Bonta pohání neukojitelná touha pomstít se Daredevilovi, klidně by ho mohl získat!

Obsahuje sešity série Daredevil (Vol. 2) #61-70

Scénář
Brian Michael Bendis
Art
Chris Bachalo, David Finch, Michael Golden, Phil Hester, Greg Horn, Jae Lee, Alex Maleev, Frank Quitely, Philip Craig Russell
Ink
David Finch, Michael Golden, Greg Horn, Jae Lee, Alex Maleev, Ande Parks, Frank Quitely, Philip Craig Russell, Tim Townsend
Barvy
Chris Bachalo, Dan Brown, June Chung, Frank D'Armata, Matthew Hollingsworth (Matt), Greg Horn, Justin Ponsor, Dave Stewart
Obálka
Alex Maleev
Lettering
Jaroslava Vorasická (J.V.)
Překlad
Tomáš Jeník
Redakce
Mirka Jarotková, Richard Podaný
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7461-099-8 (BBart s.r.o.)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
160 x 235 mm
Tisk
barevný
Váha
965 g
Stran
264
Cena
690 Kč
Originál
Daredevil: The Man Without Fear! #02 (Marvel Comics, 2010)
  • ludek.n
    ludek.n12.7.2023 10:18Daredevil: Muž beze strachu #03
    Ze třetího pokračování Daredevila jsem malinko zklamaný. Přestože se atributy tvůrčí dvojice Bendis/Maleev výrazně nezměnily, poprvé mám pocit jakési stagnace. Neustálé omílání klíčového momentu příběhu, totiž odhalení identity Daredevila, jež se v podstatě objevuje v každé knize, začíná unavovat. Retrospektiva je dobrá věc, ale proč se v ní rochnit pořád dokolečka dokola, zas a znovu a ještě jednou přídavkem? Dokonce i příběhy, ten první s Black Widow a Jigsawem i ten druhý s Alexandrem Bontou, mi přišly ztracené, plytké, jakoby se nikam nevyvíjely. Nebo jsem je prostě jen nepochopil. Je mi líto, ale poprvé jsem se s Mattem Murdockem nudil a nad panely občas i usínal.
  • trudoš
    trudoš editor26.2.2022 15:54Daredevil: Muž beze strachu #03
    Zápletka s Black Widow super, jednoduchý nápad, který kombinuje moderní špionážní romány s klasickými marvelovskými komiksy. Stejně kvalitně pak Brian Michael Bendis pracuje i s dalšími postavami. Hodně se mi přitom líbily různé výtvarné styly, kdy Alex Maleev nápaditým způsobem navozuje atmosféru. Na scénáři pak obzvláště kladně hodnotím, jak aktéry polidšťuje. Psychologie sice ne vždy funguje bezchybně a občas je znát, že si autor vypomůže nějakou vlastní berličkou – přesto mě superhrdinové či superpadouši bavili desetkrát víc, než kdyby jen měli elasťáky a skákali po barácích. A to čistě proto, že jsem chápal motivace a fandil jejich cílům. Taky se zde skvěle pracuje se sociálními tématy, které by člověk v podobném komiksu nečekal, obzvláště dobrá linka je ta s White Tigerem a jeho následovnicí, nebo samozřejmě významově údernější zápletka s Boltem. Tahle éra Daredevila je zkrátka naprosto unikátní a je velká škoda, že z ní můžeme ochutnat jen výřez v podobě těchto čtyř omnibusů.
  • Kapis
    Kapis mecenáš7.12.2021 08:41Daredevil: Muž beze strachu #03
    Tak tohle bylo zcela geniální. Použít styl kresby a tisku k definici času, v kterém se děj odehrává, jsem viděl asi poprvé. Naprosto mě to ohromilo. Labužnicky jsem si liboval v těch částech, které - nevím jak se to odborně nazývá, nazval bych to sítotiskem, ale to je určitě něco jiného, třeba mě dovzdělají místní profi tiskaři - byly tak krásně osmdesátkově tečkované - skoro jako bych listoval v prvních Spider-manech od Semicu, když mi bylo třináct. Dokonce byl ten tisk přetažený přes okraj rámečků, což si myslím bylo taky záměrně, no jednoduše dokonalé!

    Děj sviští bez mezinádechu od první do poslední stránky, skvěle odvedená práce po všech stránkách. Zatím nejlepší díl omnibusové série. 100%.
  • honza2457
    honza245723.5.2020 13:34Daredevil: Muž beze strachu #03
    Tento díl je slabší než předchozí dva díly, ale stále je to výborný komiks. Zase skvělá kresba, zvlášť v jiných časových linií. Příběh byl velice dobrý, jen škoda těch krátkých příběhu uprostřed, které byly velice slabé.
  • hroubek
    hroubek28.10.2019 14:54Daredevil: Muž beze strachu #03
    Líbí se mi co Bendis s Daredevilem udělal. Bendis Murdocka/Daredevila uchopil jinak a dokázal na plno využít daný potenciál postavy a i s jeho vnitřními chyby. A i po třetí se to čte skvěle. Oči mi lítaly z jedné stránky na druhou. Text je perfektní, kresba nádherná(Black Widow je nádherně nakreslená) a příběh opět zajímavý. Dost jsem ocenil i to, že si Bendis hraje s vyprávění, nechává měnit kresbu podle doby, kdy se příběh odehrává. A celkově se místy vrací ke kořenům a nabídne i pohled jiných hrdinů na Mattovu situaci. Je toho dost, a jediný výraznější problém je v tom, že to ke konci trochu ztrácí dech. Bendis by chtěl aby to pořád gradovalo, ale to prostě nejde. Pořád jde o skvělý komiks, na který se většina konkurence nechytá, ale o proti předchozím dílům je trochu slabší.
  • mearez
    Bendis zase skvěle pokračuje. Prostě neskutečný. Crossovery v této knize možná tahají příběh dolů, ovšem to vůbec nevadí, protože poslední příběh je skvělá věc. Neskutečný počtení. Za mě 5*.
  • Ozymandias
    Ozymandias23.9.2019 11:44Daredevil: Muž beze strachu #03
    ty části s lepší kresbou jsou super, škoda, že tak není celý komiks
  • Murphy722
    Murphy72215.9.2019 22:58Daredevil: Muž beze strachu #03
    Temnota vábí a stále rezonuje na všech stranách. Epizodka s Natašou byla příjemné osvěžení a starý pán Bont taktéž nezklamal. Opět pecka!
  • karl173
    karl173 mecenáš15.9.2019 18:35Daredevil: Muž beze strachu #03
    Třetí díl nepolevuje a Bendis nám servíruje stále úžasný komiks. Sice má sem tam slabší chvilky, ale vzhledem k tomu na jaké úrovni je ten zbytek, tak i ve slabších chvílích má komiks stále vysokou laťku. Už se těším na finále.
  • perak
    Přidalo se na akci, neubralo na kvalitě. Otázka odhalené identity se stále ještě omílá, naštěstí díky padouchům jako je Jigsaw či Kingpin - Alexander Bont, nemá daredevil moc času nad tím přemýšlet. Tentokrát se v příběhu využívá více postav z Marvelu, takže vedle tradičního Spidermana hrají důležitou roli Black Widow a Nick Fury. Výborné je využití různých kreseb k odlišení různých časových pásem, úplně mne to vtáhlo do šedesátek. Opětovně musím konstatovat - podařená série.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš2.8.2018 18:19Daredevil: Muž beze strachu #03
    Ještě nekončíme jo. Matt už to v omnibusu 3 dlouho nevydrží, tak proč ho nenechají žít. Proč ho nenechají si dělat svoje. Proč ho furt někdo nebo něco otravuje. úplně cítím, jak dojíždí a blíží se konečná. Lidi mu chtějí pomoct, ale on nechce. Je statečný a silný a snaží se to břemeno nést sám. Omnibus 3 dává trochu najevo, že Matt končí, i když to tak nevypadá, lze vycítit, že to vše už skončí a dojde k rozuzlení (nebo rozhřešení Matte?). Pozor, jenže se vrací další kostlivec z minulosti. Nejhorší je člověk, který nemá co ztratit a to ani nemusí jít o padoucha. S tímhle člověkem se nejde dohodnout. Nelze nic nabídnout jako protislužbu a do toho se ještě přiřítí vydírání. Tak si říkám, proč Matt s Bontem nebojuje, proč se nechá od Gladiátora tak dlouho mlátit až na pokraj života. Kolikrát si říkám, že to možná mělo hlubší smysl, než jen neodhalit svou totožnost oficiálně. Asi mělo, nastav dvě tváře, že by.... Omnibus 3 se snaží na celou sérii vnést širší světlo jaksi z ptačí perspektivy - jak to celé zasahuje do světa a do dalších zákoutí (S.H.I.E.L.D., Fury, Black Widow, další superhrdinové, vláda USA, FBI, další země, aj.). Tady se Bendis snaží propojit reálie Hell's Kitchen s celým světem. Je až neuvěřitelné, jak se to celé propojuje a jak vše se vším souvisí. Jak i zdánlivá maličkost, která se stane, nevinně vypadající, může ovlivnit kola dějin jiným směrem. Vypadá to, že Matt to zase ustál, ale blížíme se do finále. PECKA 3.
  • 3DD!3
    Stále se to čte velice dobře, ale Bendis už se trochu moc rochní v tom velkém odhalení. Hostování Černé vdovy je ovšem úžasné (především vizuálně) a Murdock si to bude setsakra vyčítat. Návrat původního Kingpina je hodně zajímavý ve svém úvodu, než do toho začnou motat drogy. Pak to zařadí neutrál. Jsem zvědav co nabídne poslední kniha.
  • jh666
    Třetí Dardevil od Bendise a Maleeva, třetí dílo s geniálním scénářem a kresbou, víc k tomu netřeba psát.
  • J.T.honza
    J.T.honza20.3.2016 11:01Daredevil: Muž beze strachu #03
    Totéž co předchozí díly. Je to docela fajn, ale mé očekávání byla větší.
  • luky.kuky10
    luky.kuky105.11.2015 20:11Daredevil: Muž beze strachu #03
    Treti dil me bavil hodne. Skoda jen, ze byl o dost tenci nez predchozi omnibusy. Ale i tak jsem si pribeh vychutnal, a co hodne zaujalo, byly ruzne kreslene casti (cernobile, retro...). Jeste musim dokoupit 4 dil.
  • marvelák
    marvelák14.12.2013 12:21Daredevil: Muž beze strachu #03
    dobrý jako předchozí
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin2.12.2012 17:24Daredevil: Muž beze strachu #03
    Co si budeme povídat, Bendis Daredevila umí, Maleev celou skvělou sérii jen umocňuje. Trochu mě mrzí, že v předchozích omnibusech pěkná řádka sešitů chyběla, ale co nadělám. Na první pohled se jedná tak trochu o slepenec, jak co se týče různých forem kresby, tak i příběhové linky, která se neustále vrací do minulosti, ale nakonec je to velmi příjemně namíchaný čtenářský koktejl. Je neuvěřitelné, co všechno Matt Murdock zažívá, od problémů se ženami, se svou "skrytou" identitou, s mafiány, se zločinem, s policisty, s SHIELDem, s minulostí... do toho ho opět navštěvují jiní superhrdinové, někteří na kafíčko, někteří ho jdou odkráglovat. Ale všechno je to scénáristicky velmi pěkně poskládané, řemeslně poctivě zmáknuté, na to že se jedná už o sedmou desítku sešitů.

    Celkový dojem: 90%
  • rooty
    Je fakt, že ten obrázkovej slepenec od různých autorů, tam být nemusel. Ale u mě opět 5* zážitek.
  • Killingjoke
    Killingjoke mecenáš19.7.2012 23:08Daredevil: Muž beze strachu #03
    Další skvělé okénko do špinavých ulic Hell´s Kitchen... Třetí kniha rozvíjí dějovou linku předchozích dvou a jde Daredevilovi až na krev. Ale jak mnoho lidí dobře ví, krev není konec a i samozvaný král musí jednou pochopit, že právě on je tou osobou naodstřel... Murdockovi se pod Bendisovou taktovou dokonale sesypává jak soukromý tak i "veřejný" život a k tomu všemu jej nezadržitelně dohání minulost. Tentokrát se však můžeme podívat trošku do šířky Marvelovského vesmíru a čeká nás setkání s Avengers a dalšími hrdiny, jenž se v předdchozích dvou knihách prakticky nevyskytovali. Kupodivu to nepůsobí vůbec špatně a příběh si udržuje dříve nastolený špičkový standart.

    Nejzajímavější pro mne byl příběh o návratu původního Kingpina. Raději se zde nebudu pozastavovat nad tím, kolik že tomu Daredevilovi tedy je let. Ano, ať to počítáme jakkoliv, vychází nesmyslná cifra (není to jen Daredevil, ale třeba i Spider-Man, který se v tomto příběhu na chvíli mihne) . I tak je tento lehce gangsterský příběh výborný. Zábavné bylo sledovat, jak si Maleev poradit s kresbou tří časových etap a pro každou zvolil odlišný styl. Dá se říci, že krásně předvedl, jak se komiksová kresba po desetiletí vyvíjela.

    Nejslabší část byly naopak krátké epizodky uprostřed...ty jako by do knihy svou atmosférou ani nepatřily. Velký podíl na tom má i kresba od různých kreslířů z nichž mě asi ani jedna nezaujala. Příběh se Spider-Manem pak považuji za zcela zbytečný.

    Technické zpracování knihy znovu perfektní, v tomto se vydavateli prostě nedá nic vytknout. Na závěr bych rád pochválil i použitou obálku, která je podle mne zatím nejlepší ze všech tří daredevilovských omnibusů, které u nás vyšly... Takže, kde je čtvrtý díl? Sem sním, už se opravdu nemůžu dočkat.
  • erik
    Odpoveď je jednoduchá a tkvie v klasickej literatúre. Azda každý hrdina si už prežil Vianočnú koledu, Daredevil má navyše v knižnici aj Portrét Doriana Graya. Áno, vlastní obraz, čo stárne za neho, až scenáristom v USA dôjde inšpirácia, určite to niektorý z nich napokon prizná a napíše. Do tej doby mi budete musieť veriť. :)
  • KLAUN_DOMINANT
    KLAUN_DOMINANT mecenáš13.7.2012 13:47Daredevil: Muž beze strachu #03
    Jinak jak psal willis tak by mě samotného zajímalo to s tím věkem Daredevila, protože i kdybych byl hodně shovívavej a na těch kresbách nevypadal Bont na 55 ale třeba na 65, tak je furt Daredevilovy 50 let...Třeba to někdo osvětlí...o)
  • KLAUN_DOMINANT
    KLAUN_DOMINANT mecenáš13.7.2012 13:44Daredevil: Muž beze strachu #03
    Možná opravdu malilinko slabší než předcházející díly (hlavně kvuli lehce uspěchanému finále) ale pořád opravdu hooodně dobrý komiks. Výborný je výroční sešit kreslený několika tvůrci najednou kde Daredevil vypadá jako Ben Affleck a Nick Fury jako Dejvid Hasselhoff (který jednou Furyho hrál jak víme .o) což mě celkem pobavilo. Vůbec je nezvyk vidět bílého Furyho .o) Včera jsem komiks dostal a vydržel jsem ho číst dva dny. Víc se mi nepodařilo. Je to prostě moc napínavý .o) Další díl bude a já si jen přeju ať toho vyjde co nejvíc, protože tohle je radost číst a radost na to koukat v knihovničce .o)
  • Azalin
    Azalin mecenáš7.6.2012 21:52Daredevil: Muž beze strachu #03
    Je to trošku slabší a tenčí než první dva díly. Takže jenom za 4. Každopádně doufám, že bude další díl.
  • willis
    Dvojka Maleev/Bendis posunula Daredevila někam do jiného levelu. Nemám rád když se o každém druhém komiksu co tu vyjde tvrdí že je dospělejší, o téhle sérii to ale platí stoprocentně. Akce ani hláškování není hlavní náplní příběhů. Naopak sledujeme hrdinu zmítajícího se v těžké psychické krizi, zralého na pomoc od nějakého superpsychologa. Osobně si tyhle DD Omnibusy vychutnávám a to jsem se ani nerozepsal o kresbě, která dodává pochmurně neutěšenou atmosféru.

    Jedna věc mě v tady nesedí a to v příběhu návratu Bonta. Poprvé když se setkali tak Murdock právě dokončil školu, bylo mu tedy dejme tomu 23, Bontovi podle kresby tak maximálně 55. Tady Bont tvrdí, že mu je 93 to je nějakých 40 let od prvního setkání. Otázka pro maturanty z matematiky: „Kolik je vlastně Murdockovi?“ :)

  • mart.in
    mart.in mecenáš23.5.2012 11:30Daredevil: Muž beze strachu #03
    Opět perfektní, napínavé, drsné. Nějaké zhoršení oproti předešlým knihám nepozoruju, možná je to trochu jiné, ale stále platí, že sem se od toho skoro nemohl odtrhnout. Daredevil mě nikdy nezajímal, ale Bendis to dokázal naprosto změnit.
  • erik
    Opäť je tu slepý právnik a superhrdina Matt „Daredevil“ Murdock. A vnára sa do marveláckeho univerza, však to bolo až podozrivé, ako od neho bočil. Preto pribudne Nick Fury, Avengers a podobne. Napriek tomu si vďaka Maleevovi udržiava atmosféru temnoty. Scenár sa točí stále okolo toho istého, nuž sa pripravte na gangsterky a rôzne šéfovské ambície. Zaujímavý je príbeh, ktorý strieda obdobia štýlom čb-raster-lesk, pričom všetko je od Maleeva. Pravda, je tu aj také sumarizačné výročné číslo zošitovky, ktoré čarbe hromada autorov vrátane nemilovaného krabicáka Bachala (v poslednej dobe je to však asi jeho najpozerateľnejší výkon, čo som zaregistroval).

    Aj tretie pokračovanie Daredevila si udržuje vysoko nasadenú latku, som zvedavý, kedy ju podlezie, tak dlho nič kvalitné nevydrží. Rovnako ma mrzí, že komplet od Bendisa nemá iba tri knihy, je tu len desať zošitov a ďalšia desiatka sa odkladá na neskôr.

  • Azalin
    Azalin mecenáš14.5.2012 19:04Daredevil: Muž beze strachu #03
    Zatímco první dva Daredevil omnibusy odpovídají originálním knihám Daredevil Ultimate Collection 1 a 2, tento obsahuje pouhých 10 sešitů, zatímco Daredevil Ultimate Collection 3 v angličtině má podle Amazonu 512 stran a obsahuje 20 sešitů. Nemůžu říct, že bych z toho byl nadšen.
  • Azalin
    Azalin mecenáš9.5.2012 17:02Daredevil: Muž beze strachu #03
    264 stran? To by mě zajímalo, proč jsou ty Daredevilský omnibusy čímdál tenčí a tenčí.. :-(
  • ikshorm
    Vzhledem k přeskakování mezi časovými liniemi je dobré mít předchozí dva omnibusy v čerstvé paměti. I když se mi první dva díly líbily více, jde o skvělou knihu (80 - 90 %). Bendis dokázal z (pro mé mladší já) zcela okrajové postavy udělat jednoho z mých nejoblíbenějších hrdinů.
98325
Četl/a (163)
123peta, 2scha, 3DD!3, adriel, Al0f0k, Alfred, Alikkk, alois13, anka, Ash Pointak, BadBoy, Baffman55, Becko, Benny, ben_bella, binnmode, Bonpar, Bronn, buscheer, Cabal, calvin10, CaptainCzech, Cemino, charvos, choze, chuckboris, CoVseNerdit, Craxx, cybern, cyboy, D.K.Logic, dajik, Darth Raelchi, davidek, dbar, DegiCZ, Dejweez26, DEmnoG, Doppelganger, erik, farnhajt, Fida, Filip123, filosh, Final, flipflop, Fox01, Georgíno J., Giskard, Golem, hellblazer, hicks, Hlousks, Hokejový_Svaz, hroubek, hypermlok, invape, Jak, James, japes, JaroKakashi, jh666, Jimbeam90, jiskra, Joker189, Joshua_T, Kadin, kallenved, Kaluž, Kapis, karl173, kendor007, Keno, Kil-Khal, Killingjoke, kinak, Knuckless, Koci, Lachvos, lacoste, lantan1, Libča, Librarian, Light, Lijem24, Loks19, LookAss, Lord Baltimore, Loxin, ludek.n, luky.kuky10, marek zigmund stanko, Mariohurbanek, mart.in, Martinb, Matthew, Matthew, Maty48, mcezik, mearez, MEGA, Mercurio, mineralk, MonsterGyre, MP81, Mrtvejbazen, mstefl, Murphy722, namdnas, NecRoman, Nexis, noovakpetr, oleav, Olesh, Ozymandias, PatrikTheMighty, pearlxjam, Peppa, perak, Petr, Petrisko911 , Pista, Poseidon1978, Procky, punisher, puolpm, raenius, regressiv, Rezet, rooty, S313, Sagikkun, Saint of Killers, Shpeckk, Sick666, Sir_Pete, slavik38, SNUFKIN, Spike, start05, suricattaontheway, Suši, taidana, terrordemon, the.kasztan, Thurin, Tiba, Tomski, Tomzany, Tony TwoDee, trudoš, Tyfus, TZcomics, Václav Mikula, vita, Vojtěch 393, VskPrzk, Vyjebanec17, w3cMarkus, Walome, Wiw, xflori01, zlejzmrd
(370)
123peta, 2scha, 7eleven, adam.ra, afri, Agiru, akrijus, Al0f0k, Alfi, Alfray, Alfred, Alikkk, alois13, anfrene, anka, ArmadOon, Artigas, Ash Pointak, Azalin, Azbest, BadBoy, Badgu.y1902, Baffman, Baffman55, bboorreekk, Becko, Beng.D, Benny, ben_bella, binnmode, BlackDragon, blackJag, Blacksad, Blair, bmc75, bobo666_2005, bourgeois, Bronn, burzum, buscheer, calvin10, calviti, CaptainCzech, Caylen-Tor, Cemino, charvos, CHester Turner, chuckboris, Cody, ConanVJ, Const.ex, CoupeC, CoVseNerdit, Cr4sh, Craxx, CSE_AC/DC, cybern, cyboy, DAN478, davidek, DAxik, dbar, Deckard, delsemela, DEmnoG, Denis1996, Devilek, Dexir, Dezodoo, disclose, discovery, DKoscik, DoctorWho, Doncek4321, doophy, Doppelganger, Dov, Duracell, dvoracekpetr1, dvory, Dzoglik, Einstain666 , Ejdý, Ejdý1, Elhonzo , Erich, erik, farnhajt, faster86, FatMonster, fel68, felis, Fida, fifas, filemon, Filip123, filosh, Final, firesnake, Flowtek, Fox01, Fr3d_K, Fréza, Fry, FumarEnPipa, Future-Death, Garp, Georgíno J., gezic, Glumal, Goldfinch, Golem, goodspeed, Grebenda, grinder, Hades, hahahoho, Hamichal, hanzzo, hellblazer, herbert, herrman, hicks, Hlousks, Hokejový_Svaz, Honzin, hroubek, hugosnowden, Hulik, husakpetr93, hypermlok, ikshorm, Indy, Infarkt, invape, J.T.honza, Jak, James, james dixon, Jáňa, japes, JaroKakashi, jh666, Jimbeam90, jiskra, jjjirik, Joker189, Jonas Woodsman , JORDY, Josh, Joshua_T, Kabukiman, Kadin, kallenved, Kaluž, Kapis, karl173, KarlosJB, Kazumaki, KdG, Keenkeen, kendor007, Keno, kinak, KINIMODUS, KLAUN_DOMINANT, Knuckless, Koci, komik.sx, komiksák007, konous, koudak89, Kouzelnik7, Krvavý Patejl, kubanec13, kubosos, Lachvos, lacoste, Leland, Lenny, Libča, Librarian, Light, Lijem24, listr, Lobok257, LookAss, Lord_Arthas, Loxin, LuckyLjuk, luky.kuky10, maara, Macek78, Majkl151, malejmates, malylada, Mamut12, Mankin, Mariohurbanek, markic, mart.in, Martin Buchal, Martinb, marvelák, Marvin, matohan, matrosh, Matthew, Matthew, Maty48, mcezik, mcleek, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, Michal Opitz, michaldca, mikado, Mikei, MIKER65, MikeZ, mimo_provoz, mineralk, mirror, misa, miuanek, moiqpiom, MonsterGyre, Montiseus, monty.cl, MP, MP81, Mr. Bobeček, Mr.Plysh, Mrtvejbazen, mstefl, Murphy722, mywiel, namdnas, NecRoman, Netorack, Nevimtrebastofi, Nexis, Nightmare, Noci, noMster, noovakpetr, Norri, nx, Odal , ohromno, OldaB, oleav, Olesh, Onkel 1928, pajo1919, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, pechna, Peterka, Petr, Petrisko911 , petrsimcik, Pista, pk123x, POLAKST, Poseidon1978, Procky, pršiplášť, psramek, punisher, puolpm, Quentin, Quintana, RadimNemec, Radkos, raenius, RaptoR, razielus, regressiv, Remi LeBo, Ricarderon, Rich, RicHard. , RodRoder, Roiser, rooty, roswelll, Rowan, royan, Rumburaq, S313, Sagikkun, Saint of Killers, Salien, Saran, Scaleo1, Schramm, Shake, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Sikk, Sir_Pete, skepsi, Skot, slavik38, sleepless, SmoothNCool, smrtihlav7, SNUFKIN, songoku, Spike, stanleystar, start05, štěpin_8, suricattaontheway, Suši, Symbi, t0mas, tacmud, taidana, terrordemon, The Genius, the.kasztan, TheWrecker, Thurin, Tiba, timek, Toe, Tomasino79, tomastrejbal, Tomket.Tom, TommyBOYER, tomntp, Tomski, Tomzany, Tony TwoDee, TonyT, Traum, trudoš, tulipstros, Tyfus, TZcomics, Václav Mikula, vallyslayer, Velkej šéf, Viking, vita, Vojtěch 393, VXP, w3cMarkus, Wasseg10, willis, Wiruss, Wiw, xai, xflori01, xintax, yardaformi, Yaromil, Yefery, yogi, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, Zíďas, zlejzmrd
Chce (30)
ADM1, adriel, Azik2586, Braindead, Bubsy, deadpool, DracoAn, Drbo Jebo, folkemon77, fusnix, Ghostt, Hauzina, Honza R., koniklec, kybl, maravenger, Marthy76, massilia, Mato, Miriyak, Moyek, quardok, RedButton, rockyt, skepsi, Sorbony, spot, stepan.tichy, Tabasco, xxaannddeerr
Shání (7)
Daxik1988, delta11, Hauzina, jirin, maravenger, Sorbony, Tabasco
Nabízí (1)
Kreatik