Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Lucky Luke se tentokrát setkává s další legendou Divokého západu – Billym Kidem. Obyvatelé městečka, které toto rozmarné dítě ohrožuje svou přítomností, Lucky Luka přemluví, aby se postavil na jejich obranu. A tak se Lucky Luke pustí s Billym Kidem do souboje a musí opět prokázat, že je rychlejší střelec než jeho soupeř.

V pořadí dvacátý čtvrtý svazek vydaný pod nakladatelstvím Egmont ČR, dle chronologického řazení se jedná o 20. svazek série.

Scénář
René Goscinny
Art
Maurice De Bevere (Morris)
Obálka
Maurice De Bevere (Morris), Zuzana Šmejkalová
Redakce
Stanislav Kadlec
Žánry
humorný, western
ISBN/ISSN
978-80-252-2140-2 (Egmont ČR (Albatros Media a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
215 x 285 mm
Tisk
barevný
Stran
48
Cena
149 Kč
Originál
Lucky Luke #20: Billy the Kid (Dupuis, 1962)
  • Kabukiman
    Kabukiman19.6.2014 21:57Lucky Luke: Billy Kid
    Lucky Luke vs. Billy Kid= hodně zábavy. Klasicky dobrej Lucky Luke. Nechápu, že se tenhle komiks neprodává natolik aby vycházel i dál....škoda
  • sedw
    sedw5.6.2014 23:58Lucky Luke: Billy Kid
    Po přečtení tohoto dílu mě stále více mrzí, že u nás pravděpodobně již víc, než doposud vydaných 25 dílů, nikdy nevyjde. Nádherně zpracovaný příběh, který má vše potřebné - dobrou zápletku, kvalitní humor a povedený závěr. Co mě však vždy na tomto komiksu s Luckym baví je skutečnost, že Gosicinny vychází z reálného základu a upravuje ho pro potřeby příběhu (v tomto případě poměrně značně). Toto mě vždy nutilo zjistit si informace o tom, jak vše skutečně bylo a o to více pak vždy docením, jak nenásilně se podařilo téma zpracovat (zejména alba Zpívající drát a Ve stínu ropných věží v tomto aspektu exelovaly). Maximální spokojenost a komiks, který by si měl přečíst každý, kdo se chce pobavit.
  • andre
    andre mecenáš16.7.2012 07:31Lucky Luke: Billy Kid
    Tato kniha je taková ukázková příručka "jak udělat dobrý, jednoduchý a dobře fungující vtip". Autor si zde na jednom obrázku přihraje a o chvilinku dál parádně a jednoduše zavěsí. Nádhera. ....... Trošku mě mrzí, jak už u nás bývá zvykem, zase rozrastrování pérovky, tentokrát ovšem velice do očí bijící. Pokud je to daň za "aspoň to u nás vyšlo" dobrá akceptuji, ale pokud je to pouze lajdáčnost "těm malejem smradům to bude stačit, tak proč si lámat hlavu" tak je to veliká škoda. ...... Jsem spokojem.
  • Fry
    Fry admin12.6.2012 16:56Lucky Luke: Billy Kid
    Legendární psanec Billy Kid se v tomto originálním #24 svazku střetává s Lucky Lukem. Tohle byste si neměli nechat ujít!
851