Ukázka
Ukázka
Ukázka
Koupit
Vládní vojáci, korporační kontraktoři, mystici a buddhistický bojovník - ti všichni spolu bojují na úpatí hory Fuji, jen aby zabránili ostatním získat Kannoninu ruku. Ti všichni jsou ale proti její síle, ukryté v těle Mao Mikami, bezmocní. Zdá se, že jedinou možností, jak zastavit její ďábelské řádění, je použít to, co ji do světa vypustilo - buddhistické relikvie z chrámu Isurugi. Ale to by také mohlo stát Maa život... A navíc takováto moc by mohla probudit dávno vyhaslou sopku Fuji k životu.

Série je známá především pod názvem Arm of Kannon (anglický název), než pod originálním názvem Birth.
Doporučeno pro čtenáře starší 18-ti let.


Scénář
Masakazu Yamaguchi
Art
Masakazu Yamaguchi
Obálka
Masakazu Yamaguchi
Překlad
Martin Boček
Žánry
fantasy, horor, mytologický
ISBN/ISSN
978-80-7197-421-5 (Talpress)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
125 x 190 mm
Tisk
černobílý
Váha
250 g
Stran
196
Cena
269 Kč
Originál
Birth #04 (Gentosha Inc., 2002)
  • Negan
    Negan26.10.2020 19:38Kannonina ruka #04
    Autor se dost vyžívá v kresbě monster a v tomto díle je to nadhérně vidět.
    Mám pocit,že se tu něco ukončilo,ale co já vím?
    85%
  • kaylin
    kaylin9.10.2013 15:22Kannonina ruka #04
    "Kannonina ruka 4" je mangou, která si dál drží dobrou úroveň, ale je v ní něco, co tam chybí. Ano, děj má smysl, nebo alespoň ta mytologie má. Jenže ta mytologie je roztahaná do celkem rozsáhlého počtu stránek. A ono je docela fajn, že se zde vytváří nějaký svět, ale tím, že se nic neděje, respektive se to děje velmi pomalu a na velkém prostoru, může čtenář ztratit zájem, hlavně proto, že jednotlivé knihy vycházejí celkem pomalu. Možná zde chybí nějaká ta pravidelnost, která je pro originální mangu typická. Když se ale k sérii dostanete v době, kdy bude vydána kompletní, ještě si počkáme na tři díly, pokud se nepletu, jako celek to bude stát rozhodně za to a bude fungovat lépe, než jako jednotlivé díly, kdy na další se musí čekat. Více: http://www.comics-blog.cz/2013/10/320-kannonina-ruka-4-70.html
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin20.6.2012 17:03Kannonina ruka #04
    Touto sérií nijak nežiju, ale do ruky se mi dostal už čtvrtý, nejnovější díl. Další dávka bizarností, japonského "weird stuff" a estetiky, mystiky, soubojů a takřka softporno obrázků, mě ale přestává nějak už oslovovat. Klasická manga, tj. zjednodušené postavy ve světě naopak velmi realistickém a vykresleném, potěší sice čtenářské oko, ale příběh připomíná lehce matoucí seriálový sestřih.

    Celkový dojem: 50%
321