Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Zábavnou formou komiksu se kniha věnuje všem oblastem etikety a představuje všechny situace, do kterých se může moderní člověk dostat - nabízí pravidla, která vám pomohou všechny nástrahy společenského života zvládnout.

Průvodce komiksem Mr. E(tiketa) vás provede světem společenského chování, naučí vás řešit společenské rébusy, pomůže vám orientovat se v běžném životě i ve výjimečných situacích.

V úvodu Mr. E říká čtenáři: „Spolu pronikneme do všech životních situací, naučíme se, jak se správně představit, podat si ruce, jak se chovat v kině a divadle, na večírku i na plese, doma i v restauraci, jak si objednat víno a jak snídat v hotelu, zvládneme ples i plavbu na jachtě. Nebojte se ničeho, budu stále s vámi.“

Scénář
Ladislav Špaček
Art
Lukáš Urbánek
Obálka
Lukáš Urbánek
Žánry
naučný
ISBN/ISSN
978-80-260-0799-9 (Ladislav Špaček)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
225 x 225 mm
Tisk
barevný
Stran
280
Cena
449 Kč
  • Skot
    Skot mecenáš6.1.2018 20:48Komiksová etiketa
    Autor textu a scénáře, pokud se to tak dá nazvat se etiketou živí a tak zřejmě z již mnohokrát provařené látky chce ještě jednou provařit něco nového. S komiksem nemá nic společného snad jen výtvarnou stylizaci , ilustrační scénky. Nedovedu si představit , že tuto knihu bude schopen někdo přečíst a protrpět více než jednou.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin25.9.2013 13:39Komiksová etiketa
    Etiketa je hrozně zajímavé téma samo o sobě. Něco je snad pro normálního člověka přirozené (jinak je to barbar a idiot v jednom), něco se naopak zdá šíleně a vypjatě umělé, absurdní. Ale to je spíše téma do hospody nežli na komiksové fórum. Takže k podstatnému - tento komiks je prostě klasická špačkovina (kdo viděl nějaké díly v televizi nebo držel v ruce knihu, ví). Nic, co by vás mohlo překvapit. Ano, jednu dvě věci jsem se dozvěděl nové, beru to jako zajímavost. Jinak jde o klasickou snahu vydělat trochu víc peněz na populárním tématu. Proč komiks? Ano, je to někdy celkem pěkně názorné, ale tomu se musí obětovat kresba, která sice svou jednoduchostí pěkně vysvětluje, ale jinak je nanicovatá. Stylizace do superhrdiny je taková přitroublá. Na druhou stranu kvituji, že vychází i naučné komiksy, to mi přijde obecně vzato jako sympatické. Celkově jsem si to rád prolistoval, ale žádná bomba to teda není.

    Celkový dojem: 50%
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš16.8.2012 00:23Komiksová etiketa
    On to ani moc není komiks, ale hodně, ba přes míru ilustrovaná etiketa. Body za snahu přiblížit se mladému čtnářovi bych nějaké přiznal, kdyby je vzápětí nesmazala snaha být "trendy" za každou cenu.
1212