Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Rahan opouští kmen žijící pod Rozpolcenou horou i svou družku Naúnu a vydává se hledat své dva syny. Netuší však, že se během cesty zaplete do mocenských bojů mezi kmeny, které touží ovládnout bohatství, ukrývající se v Rozpolcené hoře. Rahan se snaží vyjednávat, ale válečníci kmenů prahnoucích po bohatství jsou stále netrpělivější. A navíc drží jeho syny jako rukojmí!
Třetí dobrodružství uzavírá prozatím nejdelší Rahanův příběh, který začal cestou za odhalením místa, kam v noci uléhá slunce ke spánku. Rahan, syn zavátých věků, si tak u nás našel nové čtenáře a potěšil znalce komiksu, kteří jej znají z francouzského časopisu Pif.

Scénář
Roger Lécureux
Art
André Chéret
Obálka
André Chéret
Redakce
Ondřej Müller
Žánry
dobrodružný
ISBN/ISSN
978-80-00-03062-3 (Albatros (Albatros Media a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 295 x 5 mm
Tisk
barevný
Váha
275 g
Stran
64
Cena
159 Kč
Originál
Rahan #03: Les Fils de Rahan (Lécureux Production 2002)
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš16.12.2020 08:27Rahan #03: Rahan a jeho synové
    Teda nič moc, ledva som to dočítal. Tento album som si kúpil spolu so Slunečním doupětem a Rozpolcenou horou a tak, keď už som to mal doma, som to „musel“ dočítať do konca. Ale poviem vám na rovinu, že ak by som si kúpil iba prvý diel, zvyšné dva si na 100% nekúpim. Príliš ukecané a keď už sa niečo deje, nejaká akcia, je to snáď ešte nezáživnejšia nuda. Páčila sa mi kresba, občas odvážnejší detail (pohlavné orgány zvierat, krv), rôzne pestré kmene a Rahan nebol úplne najhorší hrdina.
  • kaylin
    kaylin21.6.2013 16:31Rahan #03: Rahan a jeho synové
    Zbytečně moc se používá vypravěčská zkratka. Tohle je to, co vidím jako hlavní problém. Kromě toho, že se na prvních stranách děje strašně moc, je to i v tom, že některé důležité události mají neúměrně prostoru. Scéna vytahování syna z jámy, která je skutečně rozpracována podrobně, téměř jako dokonalý návod, je v bláznivém kontrastu s válkou, která hrozila pod Rozpolcenou horou. Ta se, najednou a zničehonic, vyřeší na jednom panelu. Více: http://www.comics-blog.cz/2013/06/144-rahan-jeho-synove-65.html
311212