Koupit
Do města přichází legenda - vymítač duchů a televizní hvězda Don Kanondži! Během natáčení jeho pořadu se mu však podaří změnit obyčejného ducha v nebezpečného hollow a je na Ičigovi, aby tenhle malér vyřešil a zachránil všechny kolem. A to náš hrdina ještě netuší, že se mu ve městě objevila konkurence...

Scénář
Tite Kubo
Art
Tite Kubo
Obálka
Tite Kubo
Lettering
Makiko Suská
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Jana Jůzlová, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, městská fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7449-134-4 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
115 x 175 mm
Tisk
černobílý
Váha
200 g
Stran
192
Cena
189 Kč
Originál
Bleach #04: Quincy Archer Hates You (Shueisha Inc., 2002)
  • Negan
    Zase se děj (alespoň v první polovině) opakuje,druhá část vypadá zajímavěji,snad se ta série zlepší.
    75%
  • Fry
    Fry admin18.3.2020 13:26Bleach #04: Quincy Archer Hates You
    Bleach #04: Quincy Archer Hates You - RE-READING po letech, přece jen už je to nějaký pátek, co jsem první kapitoly četl naposled a vzhledem k tomu, že Bleach považuji celkově za jednu z nejlepších manga sérií ever, možná osobně vůbec nejoblíbenější, tak je re-reading docela namístě. Tentokrát však půjdu s hodnocením malinko níž, protože ač je Ičigovo setkání s Donem Kanondžim zajímavé i vtipné, něco mi na tom celkově chybělo. Každopádně na konci knihy do hry vstupuje Urjú Išida z řádu Quincy a Ičiga brzy čekají další problémy ... Za mě 4*!
  • Černá Krysa
    Černá Krysa1.10.2014 08:56Bleach #04: Quincy Archer Hates You
    Je to napínavý! Nějak nemůžu odolat a čtu tajně v práci schovaná za monitorem a připadám si jak na základce, když jsem si tajně četla pod lavicí :D
  • Plocan
    Pozor! Text může obsahovat spoilery! Držím v ruce již v pořadí čtvrtý svazek plný příhod Ičiga Kurosakiho, patnáctiletého zastupujícího sběrače duší a studenta vyšší střední školy v Karakuře. A čtvrtý svazek překvapil. Proč? Hned první kapitola slibuje velice uvolněnou atmosféru v podobě Konova rebelského plánu. Konovi se nelíbí, že s ním doma nezacházejí tak, jak by si Vylepšená duše možná představovala, a tak se rozhodne uprchnout a najít si hodnějšího „páníčka". Brzy však zjišťuje, že vše nepůjde zrovna podle jeho představ a že to nejlepší ho dost možná čeká právě v rodině Kurosaki. Kapitolka byla perfektní, o vtipné situace nebylo nouze, na druhou stranu se však vůbec nic nestalo. Kon prostě utekl a zase se vrátil. Ale jako takové malé zpestření to bylo dokonalé. Další kapitoly se točí kolem populárního televizního pořadu Kratochvíle s duchy (zkráceně Kraduchy), v němž charismatický exorcista nového století - Don Kanondži vymítá duchy. Když se natáčení koná v nemocnici nedaleko Ičigova bydliště, nesmí tam rodina Kurosaki (jakožto velcí fanoušci - teda kromě Ičiga a Karin) chybět. Co se ale stane, když Kanondží místo vymítání duchů proměňuje dobré duchy v Hollow?
    Čtvrtý díl si drží dobré hodnocení stejně jako trojka. Obálka a samotný název mi k dílu moc nesedí, protože Qunicy, který nenávidí sběrače duší, se objeví až v poslední kapitole. Mnohem radši bych viděl na obálce Dona Kanondžiho, což by byla určitě perfektní bláznivá obálka. Ičigo tu byl stejně otravný jako ve všech dílech, opět ho rozběsnilo několik naprosto neškodných vět a dokonce odmítl stát se učedníkem samotného Dona Kanondžiho, charismatického exorcisty nového století! Na druhou stranu se dovídáme, že několik Ičigových spolužáků jako je Inoue, Tacuki a Chad, vidí a slyší hollow, i když někteří z nich jen velmi matně. Toho by mohl autor dobře využít v příštích dílech. Nakonec se setkáváme s postavou na obálce - Urjú Išidem, Quincym (ať už je to co chce). Čtvrtý Bleach si prostě drží stejnou kvalitu jako trojka a jsem zvědav, jestli nám pátý díl přinese i tu vysněnou pátou hvězdičku.
    80%
  • kaylin
    Kniha "Quincy Archer Hates You" tak trochu mate názvem, protože stejný název má až poslední kapitola, kterou se nám otevírá nový příběh. Ten se před námi více rozprostře až s pátou knihou. Jsem docela zvědavý, kam nás to zatáhne. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/02/511-bleach-4-quincy-archer-hates-you-75.html
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin29.1.2013 13:47Bleach #04: Quincy Archer Hates You
    Celkem souhlas s erikem - infantilní humor, hloupý plyšák, tajemná rádobykrutá lukostřelkyně... ale ten exorcista byl tak stupidní, až to bylo celkem vtipný.

    Celkový dojem: 50%
  • erik
    Infantilné vtípky, plyšák, nejaká televízna šou, rúbačka s nešťastnou dušou a tajomný lukostrelec, stále je to slabota, hoci sa občas autorom podarí záblesk atmosféry - nemocnica a údajné strašenie so strihom na spútaného ducha.
  • Fry
    Fry admin2.12.2012 10:23Bleach #04: Quincy Archer Hates You
    Hned na začátek bych chtěl vyzdvihnout příběh s Konem "Paradise is Nowhere", ve kterém sledujeme Konovu cestu za novým domovem :D! No a pak samozdřejmě stojí za to ta část, kdy se "Don Kanodži" střetne s Ičigem (Boj? :D) a musí spolu zneškodnit nemocničního Hollow. No a na závěr tady máme novou postavu, která určitě zamíchá kartami, a to je Quincy! Takže dle mého opět vytříbená zábava, která každého aspoň trochu potěší!
1116311