Kniha je třetím dílem dobrodružství vychytralého Simonova kocoura, která se stala světovými bestsellery. Tofieldovy animované skeče na YouTube dosahují pravidelně rekordních 150 milionů návštěv. Výtvarník Simon Tofield dostal první koťátko, když mu bylo devět let. Od té doby už se nestalo, že by neměl doma alespoň jednu kočku. Dnes běhají v Simonově domě čtyři huňatí kamarádi. Nejmladší kotě Teddy ho inspirovalo právě k této knížce.

Scénář
Simon Tofield
Art
Simon Tofield
Obálka
Simon Tofield
Žánry
humorný
ISBN/ISSN
978-80-7432-232-7 (Paseka)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem
Formát
215 x 165 mm
Tisk
černobílý
Stran
240
Cena
249 Kč
Originál
Simon's Cat in Kitten Chaos ()
  • trudoš
    trudoš editor13.2.2017 09:41Simonův kocour a trable s kotětem
    Kdo ještě nezná tohohle kresleného kocoura, měl by se s ním obratem seznámit. Jinak je to obyčejný pesofil a nemá smysl se s ním vůbec zaobírat. Slovy filmového klasika: „Kočky jsou lepší!“
    Asi netřeba říkat, že třetí obrázková kniha je stejně báječná, jako byly předchozí dvě. Simon Tofield s příchodem nového kotěte opět bravurním způsobem zachycuje chaotické kočičí chování se všemi jeho nešvary a stinnými stránkami. Připravte se tedy na důkladnou demolici bytu, seznamování se se zvířátky kolem domu, řádění s rozparáděnými ježky, osvobozování příliš vděčných králíků a především rybaření se zádumčivým sádrovým trpaslíkem - a to vše pod dozorem ostříleného veterána, jakým Simonův kocour rozhodně je.
    Neznalec by mohl říci, že je to vlastně protikočičí literatura, ale opak je pravdou. Jenže to pochopí jen ti, kdo s nějakou kočkou kdy žili. A nejsou to přitom skrytí vyznavači psího pořádku.
421