Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Ultimate Spider-Man: Nikdo učený... (7. a 8. díl)
Spider-Man kontra obrovský Kingpin! A kromě toho s další spoustu bídáků a člověkem, který ovládá elektřinu. Tenhle díl Spider-Mana bude opravdu nabitý. Dalo by se říct, že to bude pořádná pecka. A abychom se postarali o vaše napětí a až elektrizující vrzušení – dojde i na jedno velké přiznání.

Ultimate X-Men: Lidé zítřka (6. díl) a Ultimate X-Men: Návrat do projektu X (1. díl)
Poslední bitva vzplála! A zajatci se neberou. Magneto se jako odvetu za masakr mutantského útočiště v Divočině rozhodl vyhladit Ameriku. A jako pomocníky má... armádu sentinelů. Pokud to X-Meni zvládnou, čeká je návrat do tajemného projektu X. A možná i jeden nový člen s velmi specifickou schopností.

Obsahuje sešity série Ultimate Spider-Man #12-13 a Ultimate X-Men #6-7

Scénář
Brian Michael Bendis, Mark Millar
Art
Mark Bagley, Adam Kubert
Překlad
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 1805-2738 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
155 x 240 mm
Tisk
barevný
Váha
232 g
Stran
96
Cena
199 Kč
  • faster86
    faster8619.9.2023 11:45Ultimate Spider-Man a spol. #07
    Spider man solidní
    X-men solidní
  • Delphín
    Delphín31.10.2020 22:31Ultimate Spider-Man a spol. #07
    Končí nám zde oba příběhy, jak Spiderman: Nikdo učený tak X-Men: Lidé zítřka.
    Oba díly jsou uzavřeny ve velkém stylu. Ve Spideym se víc vsadilo na humor a jedno velké odhalení, akce tedy v této části musela krapet do ústraní. Ale nestěžuju si, i tentokrát jsem si Spider-Mana dost užil! Chybějící akci v stěnolezovi nám kompenzují nám akcí našlapaní X-Meni. Celý ten příběh s nimi mě moc nebavil, ale hon na Nightcrawlera byl dost dobrý a obecně start nového příběhu se též jeví dost slibně.
  • kaylin
    kaylin14.4.2014 09:10Ultimate Spider-Man a spol. #07
    "Ultimate Spider-Man a spol." pokračuje v poměrně kvalitním čtení pro masy a musím říct, že je to opravdu Spider-Man, který mě zajímá víc. Od Millara jsem prostě čekal něco jiného, než jen to, že vezme postavy, udělá je jiné, pak je ale zasadí do naprosto banálních příběhů, které jste mohli číst jindy a jinde. Navíc Potenciál Wolverina v příběhu "Lidé zítřka" byl neskutečně zabit, i když zde je scéna, kde se to Millar snaží vynahradit. Jenže jak říkám, dozvíme se až v následujících sešitech, zda je tohle trochu jiné, anebo prostě jen celkem obyčejné. Spider-Man válí a já doufám, že se bude pokračovat v podobném stylu - rvačky a mladická romantika do toho. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/04/581-ultimate-spider-man-spol-7-75.html
  • sedw
    Parádní záležitost. Dochází k uzavření story arců a to jak u Spider-mana (zde jsem zvědavý, jak to bude v podějších sešitech pokračovat), tak u X-menů. U Spider-mana mi jen uplně nesedl druhý sešit, sice se jednalo o zásadní okamžik, avšak přecejen byl poměrně natahovaný. U X-menů se začíná odvíjet nový příběh a rozhodně to vypadá hodně nadějně.
  • Fry
    Fry admin12.5.2013 14:52Ultimate Spider-Man a spol. #07
    Už je to tak! Tento magazín zdárně přežil jeden rok, a musím říct, že je to dobře, protože právě od této části to začíná být opravdu zajímavější a nebezpečnější.

    Ultimate Spider-Man: Nikdo učený... (5. a 6. díl) - Spider-man se konečně trošku rozhýbal, a začal malinko bojovat. Tentokrát se ale chce vypořádat se všemi na jednou, což by pro něho nemuselo být zrovna nejlepší. No, ale aspoň jsme konečně viděli nějaký boj (a dokonce padne i na sprostější slovník :D). Pak máme zase odpočinkovou kapitolku, kde dojde i na svěřování :D (Škoda, že tam přišla teta May, protože jak píše brkowycz, tak by to mohlo být ještě zajímavé :D).

    Ultimate X-Men: Lidé zítřka/Návrat do projektu X (6. a 1. díl) - Na začátek se konečně dozvíme, jestli Magneto uspěje se svým zlověstným plánem dobýt USA, a jestli porazí profesora X. Konečně je tady závěrečný boj a možná dojde i na umírání. No a pak se nám následně otevírá již druhý příběh (Návrat do projektu X), ve kterém jednu z hlavních postav obsadí jeden z nejnebezpečnějších X manů: Wolverine, a také se dočkáme i nového mutanta!
  • erik
    Toto číslo by sa mohlo nazvať rýchlovkou. Spider-man sa rýchlo prebije cez niekoľkých Kingpinových poskokov vrátane samotného bossa a potom sa rozhodne stráviť popoludnie s Mary Jane. Tínedžerovské priznávanie sa bolo milé. X-Meni sa v akčnom tempe vyblbnú na sentineloch a napokon dôjde aj na Magneta. Škoda ho, bol to skvelý protivník. Celé je to priveľmi rýchle, ešte jeden zošit by to chcelo, pretože ten atómový záver bol čitateľný asi iba pre Quicksilvera. Následne sa nič nedeje, pretože sa začína návrat do Projektu X. No, čo už, teším sa.
  • Final
    Final mecenáš19.3.2013 15:16Ultimate Spider-Man a spol. #07
    Ultimate Spider-Man: Souboj v Kingpinově sídle s Elektrem a bandou zločineckých kompliců jde mladému hrdinovi pěkně od ruky,
    do toho stačí ještě vtipně glosovat, že se člověk nestačí rozkoukat a je konec. Kingpin tentokrát prohrává, musí vyklidit bydliště a slibuje
    nadějnému superhrdinovi pomstu. Určitě se budeme mít na co těšit. Následuje velice komorní rozhovor Petra a Mary Jane, kde se ukazuje,
    že nejen Peter má smysl pro humor. No a tetička Mary zase smysl pro počestnost :-D Vtipné, zábavné i když neakční.
    Ultimate X-Men Lidé zítřka: Jde do tuhého, Magneto vytáhl na Washington, co na to Wolverine? Mají lidé a X-Men šanci na přežití? Rozhodnutí, co je správné,
    musí učinit i Magnetovy děti. Parádní porce superhrdinského komiksu. I když bych si dovedl představit, že by byl tento jeden sešit roztáhnut na dva, a byl by tam trošičku
    podrobněji a uvěřitelněji podán vývoj "názorů" některých postav. Tak jak to je mi to přijde trošku zkratkovité.
    Začátek příběhu Návrat do Projektu X: 100% navnadil, perfektně se uvedli dva zajímaví mutanti do děje, vypadá, že to i tentokrát bude stát za to.
    Nemůžu jinak, dávám tomuto vydání 90%.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin19.3.2013 12:50Ultimate Spider-Man a spol. #07
    Spiderman opět hláškuje ostošest, vtipálek jeden. Jinak scéna a rozhovor s extrémně cute Mary Jane, jak dole výstižně popisuje brkowycz, je opravdu skvělá. I přes záchranu světa před jaderným vyhlazením (X-Men) mě tenhle sešit bavil.

    Celkový dojem: 70%
  • brkowycz
    brkowycz24.2.2013 19:36Ultimate Spider-Man a spol. #07
    Jak Spiderman, tak X-mani mají půlku, která je ryze akční a půlku, která je ryze ukecaná. U Spidermana po pořádné akci dochází k rozhovoru mezi Petrem a MJ. Měl jsem kliku to číst ihned po "Zrození Venoma" z UKK, kde se zrovna odehrála prakticky stejná situace a mohl jsem tak okamžitě srovnávat. Člověk skutečně musí obdivovat, jak dokáže Bendis porcovat rozhovor. Nejsou to jen dvě postavy, co sedí naproti sobě a chrlí hromadu informací. Jsou to mimiky tváře, zaškobrtnutí, zaražení, pobízení, nerozhodnost. Neviděl jsem, že by někdy někdo v komiksu takhle krásně vystihl dialog dvou lidí. A ano, kecaj spolu celý jeden sešit, ale ten předchozí je tak nabitý akcí, že to ani moc nevadí. Seděl by tam lepší kreslíř, který by dokázal dotáhnout mistrnost Bendisových dialogů do konce nějakou dobře vykreslenou mimikou. Tetička May po svém výstupu v tomto díle kandiduje na jednoho z nejhorších kazišuků vesmíru.

    Ano, Spiderman od minulého dílu má "koule", který v tomto díle potvrzuje, ale jsou to "koule" patnáctiletého klučíka, na kterých je sotva pár chloupků. Tyhle X-mani nejen že maj "koule", ale jsou to koule řádně zarosté a "chlapácké". Zatímco v první části magazínu si to 15ti lettý klučina vyříkává s elektrikářem, tlustým mafiánem a třemi pomocníčky, aby si pak hrál na borce před "holkou od vedle", X-mani bojují proti magnetovi, který se rozhodl vyhladit všechny v americe pomocí armády obřích robotů (to už jenom skvěle zní, ne?). V přímém přenosu dochází k vysvlečení a ponižování amerického prezidenta, no co by si člověk mohl od ultimátního komiksu přát víc?
    Návrat do projektu X zase slibuje příběh, ve kterém budou mutanti čelit bezduchým zeleným mozkům, kteří by nejraději znásilňovali baráky nebo zapalovali mutanty, a to v jakémkoliv pořadí. Jestli to bude Milar takhle dál "hrotit", máme se na co těšit.
193461
Četl/a (68)
2scha, 66pepo66, 81splinter, Alfred, Baffman55, Balů103, Big_Boss, blackJag, Bronn, calvin10, CaptainCzech, Cemino, Const.ex, Davidos402, dbar, Delphín, emanek, erik, faster86, Final, Fox01, Fry, gezic, hellblazer, hypermlok, invape, James, jh666, Jimbeam90, Joshua_T, karl173, kaylin, KdG, Keno, Light, Lijem24, Lobok257, LookAss, mart.in, Martinb, MEGA, Mercurio, mineralk, namdnas, Olesh, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, Petr, punisher, raenius, RudyRod, saja, sedw, seneke, Shin, Shpeckk, Sick666, Spike, tacmud, Tommar, Tyfus, Václav Mikula, VvV, xflori01, Zbysek2410, zgrywus, zlejzmrd
(162)
-spacilost-, 2scha, 66pepo66, 7eleven, 81splinter, adam.ra, afri, Alfred, asgardpepa, Azbest, Baffman, Baffman55, Balů103, Big_Boss, blackJag, bobo666_2005, brkowycz, Bronn, burzum, calvin10, camper, CaptainCzech, Cemino, Const.ex, CSE_AC/DC, Davidos402, dbar, Delphín, delta11, disclose, doophy, dracula, Drbo Jebo, Drekorian, Elhonzo , emanek, erik, filemon, Final, Flash, Fox01, Fry, gezic, goodspeed, Grebenda, grinder, hartmi, Hebled, hellblazer, Honza R., Hulik, hypermlok, I.am.geek, ikshorm, invape, Jack, Jak, James, jerry67, jh666, Jimbeam90, jjjirik, JohnStar, Joshua_T, kaylin, KdG, Keno, konous, Krvavý Patejl, krvinka56, Leland, Lijem24, Lobok257, LookAss, maara, Madmax, Mankin, markic, Martin Buchal, Martinb, Masinfira, matrosh, Mauzr, MB, mcezik, MEGA, Mercurio, merhyx, mimo_provoz, mineralk, misa, moiqpiom, monty.cl, MP, namdnas, NecRoman, Nightmare, noMster, nx, o2t2, obitus, Olesh, Paldini, palo, Pandos11, PatrikTheMighty, pearlxjam, pechna, Petr, pk123x, Poseidon1978, prokop.prcik, punisher, Quintana, Radkos, raenius, Raijin, RaptoR, Ricarderon, RudyRod, S313, Saiffer, Salien, Saran, sedw, seneke, Shin, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Skot, sleepless, Spike, Symbi, tacmud, The Genius, TheWrecker, Tialster, timek, Tominos, Tommar, Toren, trudoš, tulipstros, Tyfus, Václav Mikula, Vítek, VvV, willis, xai, xflori01, xintax, xspeed, xxaannddeerr, yogi, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd
Chce (10)
Azik2586, Braindead, deadpool, Doppelganger, FatMonster, Hauzina, Maty48, Miriyak, Odal , raimi
Shání (4)
Al0f0k, Clarkos, gobers, Hauzina
Nabízí (4)
66pepo66, MB, nx, Tommar