Bruce Banner zoufale hledá svou ženu, Betty Rossovou. A mezitím jeho alter-ego, šedý Hulk, znovu potkává své bývalé kolegy z týmu Obránců, Namora a Doktora Strangeho... zrovna když bojují proti invazi z jiné dimenze. A aby to bylo ještě horší, narazí Hulk na tajné spiknutí nebezpečných mimozemských měničů Skrullů!

V české mutaci vyšel tento svazek jako osmý v pořadí.

Každá kniha obsahuje exkluzivní rozhovory s autory a kreslíři, shrnutí minulých událostí, galerie postav, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Gabriele Dell´Otto (Tajná válka). Vychází jednou za 14 dní.

Obsahuje sešity série The Incredible Hulk #370-377


Scénář
Peter David
Art
Dale Keown
Ink
Sam de la Rosa, Bob McLeod
Barvy
Glynis Wein Oliverová (Wein)
Obálka
Dale Keown, Josef Rubinstein (Joe)
Lettering
Alena Tejnická (Sarah)
Překlad
Jiří Pavlovský
Redakce
Filip Gotfrid
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2280-708X (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
177 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
688 g
Cena
199 Kč
  • ludek.n
    Bruce Banner ještě nikdy neměl tolik problémů se svou identitou, jako právě teď. Nejen rozběsněné zelené monstrum, nyní se přidala ještě jeho manipulativní a egocentrická šedá reinkarnace, aby si to všichni tři společně rozdali v existenčním zápase o jednu duši. A kromě toho samozřejmě spousta dalších problémů okolo, protože svět se nezastavil, aby v němém úžasu sledoval Hulkovy proměny. Příchodem scénáristy Petera Davida k Hulkově sérii, získalo řádění zeleného monstra hloubku, emoce a detaily. Tiché výkřiky budiž toho důkazem. Už to není jen to věčné „Bum, bum, bum, všechny vás zmlátím, všechno rozbiju“. Objevuje se motiv domácího násilí v rodině mladičkého Bruce Bannera, jeho fixace na matku a strach z despotického otce, nebo třeba náznaky, že Bruce trpěl rozdvojením osobnosti už před onou osudovou nehodou, která z něho udělala Hulka. Myslím si nicméně, že to co nejvíce oslovuje čtenáře, není psychologický rozměr příběhu, ale decentní a vytříbený autorův humor a nadhled. Na rozdíl od mnoha jiných nic nepřehání a nehází groteskními gagy na všechny strany a za každou cenu. Jeho dialogové přestřelky je radost číst a snad pokaždé trefuje hřebíček na hlavičku. Přidáme- li k tomu skvělého Dale Keowna za kreslící podložkou, máme tady parádní jízdu, jež dělá čest Hulkovu jménu.
  • Jonas Woodsman
    Nádherné "Hulk" retro. Dobrý komiks, čakal som menej, ale príjemne ma prekvapil. Som spokojný.
  • MEGA
    Líbilo se mi vyvážení vážných momentů a humoru. I když ne každý vtip pro mě fungoval, tak to z celé knihy udělalo velmi příjemné čtení. Většinu knihy se zde střídá klasická superhrdinská akce a povedené dialogy mezi postavami. Překlad Defenders jako Obránců je příšerný, ale nevyskytuje se v knize často, takže se to dá přehlédnout. Nejlepší část knihy je psychologický aspekt, kde se dostáváme do Bruceovi hlavy. To vyvrcholí v posledním sešitu, který je zkrátka excelentní. Kresba je detailní a jak obličeje tak akční scény vypadají skvěle.
  • trudoš
    Peter David je pro mě takovou šedou eminencí komiksového mainstreamu. Prochází žánry i styly podobně jako nůž máslem a třebaže jeho jméno neláme rekordy v prodejnosti (alespoň ne u nás), pokaždé je zárukou skvělé zábavy. S neuvěřitelným Hulkem tomu není jinak, přičemž právě David byl tím, kdo se na rozvoji zeleného obra podílel prakticky nejvíc.
    Autorovou devízou je v první řadě konverzační humor. Ne třeskuté vtipkování za každou cenu, ale přirozené dialogy, jež baví svým občas až absurdním vyzněním. Pak jsou tu perfektně napsané charaktery postav, kterým rozumíte, chápete je a dokážete se vcítit do jejich trablů. Ty bývají často nečekaně civilní, což je ve výborném kontrastu s podstatou daného hrdiny.
    Naneštěstí konkrétně Tiché výkřiky jsou výsekem z většího celku, a proto takhle titul sám samotinký funguje jen napůl, protože prostě chybí předchozí i budoucí události. I tak ale člověk nemá problém do děje proniknout a alespoň na chvilku si užít dobrodružství extrémně rozpolceného Hulka.
  • Milo_Harwey
    Četl jsem před cca dvěma roky (možná to bude dýl, 4 roky?) a pamatuji si, že se mi tento UKK zaryl do paměti jako jeden z těch best se sice postarší 90.tkovou kresbou (myslím, že taky byla celkem pohodová), ale výborně napsaným pribehem s psychologickým rozborem hlavní postavy, což mám moc rád , zároveň byl v komiksu pro mě osobně velmi líbivý styl humoru. Absolutně jsem tenkrát nečekal, že mě to takhle zaujme... Díky tomu dávám 5*. Škoda, že to nevycházelo dál... Jo a pamatuji si, že jsem si řekl, že tohle si určitě budu chtít přečíst znova, což si zas tak často neříkám. :)
  • karl173
    To jak mám Hulka rád a tento komiks je zde hodnocen velmi kladně, tak mě osobně to zase až tolik neuchvátilo. Mě osobně to začalo bavit až někdy v druhé polovině knihy a mám tak z knihy rozporuplné pocity. Práce s postavou Bruce Bannera a jeho vnitřními démony neboli Hulky je odvedena dobře a za mě je to jednoznačně vrchol celé knihy. Jenže zbytek už je tak nějak nic moc. Protivníci jsou tu naprosto k ničemu a jediný, který měl potenciál nakonec stejně neudělal vůbec nic. Jediným pořádným protivníkem tu je tak sám Bruce Banner proti sobě a jeho alter ega. Ostatní postavy jako Rick Jones, Betty Rossová a další, jsou tu jenom do počtu. Je pravda, že na 90. léta je komiks v některých věcech celkem pokrokový, ale i tak to nemění nic na tom, že já se u čtení zkrátka první polovinu knihy nudil. Jsem tak na vážkách mezi velmi dobrými 3* a nebo slaboučkými 4* a nemohu se rozhodnout. 3,5 * by zde pasovalo naprosto dokonale. Nedalo mi to, 3*. Jsou lepší kousky s Hulkem.
  • Blackhand47XD
    Neobvyklý příběh s Hulkem, který se zaměřuje spíše na jeho psychiku, než na ničení, ničení a ničení. Rivala Hulků je hezky zpracovaná, nakonec dojde i na Brucovu největší noční můru.
  • Darth Raelchi
    Hulk s netradičním pojetím a povedlo se. Nová rovina a dimenze, kterou už jsem pak u Hulka neviděl. Snad jen takový jakýsi pokus z dob dřívějších, když se potuloval letem světem na atomární úrovni se svou Jarellou. Psychologické pojetí Hulka jsem do té doby neznal, natož jsem ani nepředpokládal, že něco takového vůbec existovalo. Sedí to a Hulk poodhaluje nové roviny své osobnosti a každá má něco do sebe a nejraději bych všechny naráz, ale ono to vlastně nejde. Přesto zajímavé a neotřelé. Poslední dobou zjišťuji, že takové pokusy a zkoušky co daná postava vydrží jsou snad jen v 80.-90. letech, zvlášť v těch 90. .... hmmm.....
  • S4TW
    Bomba, bomba, bomba... Asi se budu opakovat, ale jinak to prostě nejde: Zatím nejlepší díl UKK. Hulk mě vždy zajímal a zatímco ve filmu mě hodně zklamal, tak tento komiks se mi velmi líbil a Hulk v něm byl takový, jakého jsem si ho představoval (silný, zběsilý, rozporuplný, vtipný, ....)... Tento styl kresby mi naprosto sedí a mám ji moc rád. Příběh byl také velice zajímavý a akční, vtipné hlášky nechyběly. Záporáci se také velice povedli (Kree jsou prostě super), rád jsem byl i za část s Dr. Strangem... Komiks je zajímavý i z psychologického hlediska (kde se v Brucovi pere jeho já s šedým a zelenými Hulkem), akční scénky jsou naprosto super... Komiks ani trochu nezklamal.
  • sedw
    Za mě Hulk příjemné překvapení, opravdu jsem nečekal tak chytrý komiks, představoval jsem si, že to bude hlavně o akci. První sešit mě ještě příliš nebavil, ale poté mě to chytlo a každý další sešit byl lepší a lepší. Vše pak vyvrcholilo téměř dokonalým posledním sešitem. Kresbě nemám co vytknout, dokonce i coloring je na dobu vzniku velmi dobrý. Poctivé 4*.
  • baatcha
    Brutálně dobrá kresba, brutálně vtipný příběh, schizofrenní debaty trojjediné hlavní postavy a pí*ující Doktor Strange - to je explozivní kombinace, která i při zpětném pohledu dělá z Tichých výkřiků jeden z největších skvostů, co v ukk sérii vyšel. Sedm bodů z pěti!
  • jh666
    První komiksové setkání s Hulkem dopadlo i přes letitost příběhu dobře. Potěšilo mě, že ve většině knihy je trochu inteligentní Hulk. Povedlo se i pár vtipů. Nejlepší částí knihy jsou souboj se Super Skrullem a poslední sešit.
  • Walome
    Blábol, ale občas jsem se aspoň zasmál :)
  • Xeelee
    Zábavná nahláškovaná cesta do Bannerovy hlavy plná fungující psychologie a ultimátního demolování všeho v dosahu, když nad šedým rozumem zvítězí zelený chtíč. Do Tichých výkřiků jsem byl Hulkem v jakékoliv podobě nepolíben a tohle bylo milý překvapení. Ono je víc Hulků? A můžou se prát v Bannerově hlavě? WOW.
  • Azalin
    Hulk rozhodně nepatří k mým oblíbeným marveláckým superhrdinům, ovšem díky Peteru Davidovi tu máme poměrně smysluplný příběh, navíc vyšperkovaný jeho obvyklými vtípky a vychytávkami, takže celkem spokojenost..
  • mr.des
    Paradni jizda se zelenym i sedym Hulkem.
  • jirin
    Je to spíše tak 3,5 hvězdičky. Určitě výborné hlášky, kresba se mi taky líbila. Měl jsem však problém se někdy zorientovat v ději. Dost možná i díky tomu, že jsem neznal všechny souvislosti a přišlo mi, že tady byla asi více očekáváná znalost dřívějšího dějových linek.
  • luky.kuky10
    Pribeh kde se setkavame s sedym a zelenym Hulkem, a kde najdeme hodne akce, humoru a hlavne dobreho comicsoveho cteni. Taky me dostala hlaska "cos to hulil, Hulku?" :D jinak opet skoda, ze se u nas neda sehnat nejake pokracovani. Kazdopadne jako prvni setkani s Hulkem si nemohu stezovat. Je dobre ze v UKK vyjde vice pribehu s Hulkem.
  • Kapis
    Moje první setkání s Hulkem, Zelený, Šedý, Dark a já myslel, že je jen zeleňák. Pěkná kresba, vtipný scénář, trocha vnitřního boje, ale jinak takový marvelovský standard omíláný, bych chtěl vidět tu hromadu mít doma všechna čísla. Celkově lepší průměr.
  • Murphy722
    Čtyři hvězďáky! Scénářek sice místama velmi úsměvný, ale nějako mi to neodsýpalo jako ostatní dílka. Takové trocha klišovité a utahané místama.
  • Kaluž
    „Cos to hulil, Hulku?“ (jo, Namor má recht, tohle my suchozemci říkáme pořád)

    Peter David je kujón. Zatímco všichni ostatní se tváří ve svých superhrdinských spektáklech nadmíru osudově a teatrálně, David na to háže bobek a jede si svou šprýmovní taškařici s Hulkem po svém. A že to místy nedává smysl? O to víc je to větší prdel. Takhle vtipnou superhrdinskou masáž jsem nečetl od výplachu Dříve známí jako Liga Spravedlnosti (palec nahoru za výtečný překlad Jirky Pavlovského). Já si říkal, že toho Eisnera nemají tihle pánové jen tak z hecu.

    „Řeknu vám, co se tu stalo. Jedním slovem: komouši.“ (tak o tom tady nikdo nepochybuje, Phile)
  • formi123.
    Jelikož sem Retro Šílenec tak za mě 5 hvězdiček :)
  • KLAUN_DOMINANT
    Sem tam vtipná hláška, hostovačka Dr. Strange, ale mizerný záporáci a vnitřní boje mezi zeleným a šedým Hulkem které mě nudily. Retro, které mě moc neoslovilo...
  • erik
    Hulk od Petra Davida, na to som počul samú chválu. Postava ma nikdy bližšie nezaujímala, ale tomuto som sa jednoducho nemohol vyhnúť.

    Klasická kresba príjemne navracia do mladosti, príbeh, akokoľvek je skvelý, má jednu výraznú chybu. Je vytrhnutý niekde z prostriedku. Evidentne chýba úvod a, čo je horšie, aj nejaký záver. To, čo je prítomné, je veľmi slušná porcia superhrdinského komiksu plného psychológie (deľba Hulkov) a akcie (Submariner a Doctor Strange, Skrullovia) korenená príjemným humorom. Ten však evidentne nemal rád prekladateľ, a tak zabil asi najlepší hlod knihy (Ruffalo), ako už spomínal J. Connor. Trestuhodný lapsus (neospravedlní ho ani to, že je séria na pultoch dnes a asi sa treba zaliečať súčasnému ignorantskému davu)!

    Napriek všetkému ma to bavilo v miere vrchovatej.
  • Lenny
    xflori01: Počkej na Planet Hulk =)
  • xflori01
    Hulk mě nikdy netáhl, ale protože mi nedá si ho nekoupit (když už si ten UKK kupuji), tak jsem byl velmi spokojen. Podle této knížky je mi jasné, že si Hulka kupovat nebudu, protože víc než toto se z něj vytlačit nedá. Ale to jen tak bokem.

    Hulk byl fakt vynikající (podle mne asi nedosahuje ani na Návrat či Zimního vojáka), ale srovnávat se s ostatními hrdiny určitě může.

    Proto dávám pět hvězdiček (můj pocit 90%).

  • Fry
    Tak, přečetl jsem Capitaina Americu a co mě teď čeká? Cože? Hulk - Tiché výkřiky? No, tak to jsem zvědav....

    Ještě, že u nás UKK vychází, protože ta myšlenka, že se dostaneme k něčemu, co by u nás nemělo šanci vyjít je prostě skvělá. No, tak, opět se vracíme do mého oblíbeného (u komiksů) "20. století", kdy se komiks teprve rozjížděl. Minule jsme okusili Spider-mana, tentokrát je čas na Hulka. No, a co nám tento komiks přináší? Sonda do produkce "Hulkofila - Petera Davida", který opravdu Hulkovi dal tvář. V prvních dvou sešitcích se podíváme na to, jak se opět potkají staří známí spolupracovníci "Dr. Strange, Namor a Hulk", a jak se pokusí zneškodnit bytost z temného světa. Docela ujde ne? No, a teprve zde, se nám Hulk alias Bruce Banner vrací do klasické dějové linky a pokračuje ve svojí cestě. Shledání s přítelkyní, následné hledání Ricka, útok Skrullů a závěr v Brusově myšlenkách. To zde máme šanci vidět. Není žádným tajemstvím, že tento komiks byl poté námětem na dnes již klasický film.

    No, kolem a kolem musím říct, že to rozhodně za přečtení stálo, i když budete chvíli přemýšlet, o koho jde, nebo co se zrovna děje - I tak to stojí za to!
  • Final
    Hulk zabít falešný Hulk! Tenhle komiks je vzhledem k současnosti jasné retro, naivní, ale i vtipné, akční, zábavné. Měl jsem z tohoto komiksu pocit, že se scénárista při tvorbě příběhu dobře bavil, a já se bavil s ním. Dovedu si ale představit, že se leckterému současnému čtenáři netrefí do noty. Dnešní doba je dobou finančních krizí, zkorumpovaných politiků, nejistých zaměstnání, předpovědí apokalyptických vizí budoucnosti, a do toho tu máme komiks, který si z ničeho takového hlavu nedělá. Kresba odpovídá době vzniku, mě osobně se líbila, i když Krullové byli svým zjevem vysloveně směšní. 80%.
  • J.Connor
    Hulk je z Marvelovského "A-teamu" v ČR vydavatelsky asi nejopomíjenější postava (pokud se nepletu tak kromě minivýstupů v jiných řadách vyšel jen mnou nijak neobdivovaný crossover Wolverine vs Hulk), pročež tenhle book potěšil a také překvapil svou čitelností. Skvělé pulpové retro mi drobně kazí jen klasický nešvar českého překladatelství, a sice lokalizace/aktualizace popkulturních odkazů. Proč by asi Hulk v roce 1990 mluvil o Marku Ruffalovi ? Proto, že ho bude za skoro čtvrt století hrát? Pochopitelně, že v téhle době mluvil (neověřuju, ale jsem si tím jist) o Lou Ferrignovi, čímž získává smysl i následující odkaz na jeho věčného rivala Švarnolda. O Angelině Jolie, který v tý době bylo 15 či Judi Dench ani nemluvě...Takže pokud se někdo o filmy nezajímá, neocení ani toho Ruffala a nás ostatní by zrovna takto zkušený překladatel nemusel podceňovat.
  • kaylin
    Hachette přišlo s dalším zajímavým komiksem, který v sérii "Ultimátní komiksový komplet" rozhodně stojí za koupi. Ať už je to pro skvělý humor Petera Davida, který ale nezapomíná na příběh, anebo díky kresbě Dala Keowna, jenž dal Hulkovi podobu, z které se vychází nadále. Když to srovnáte s původní kresbou Jacka Kirbyho (viz výše), přece jen je zde docela podstatný rozdíl. A to byl Jack Kirby velký umělec. Moderní Hulka je ale přece jen více obr, titán, než trochu upravená a svalnatější verze Frankensteinova monstra, což byl mimochodem i jeden z inspiračních zdrojů Stana Leeho při vytváření Hulka. O tom, jak Hulk vznikal, kdo jsou autoři a co příběhu předcházelo, i co následovalo, se dočtete v samotné knize "Ultimátní komiksový komplet: The Incredible Hulk - Tiché výkřiky", kde se opět pamatovalo na to, že ke komiksu přicházejí lidé, kteří toho o něm mnoho vědět nemusí. Za Hulka rozhodně díky! Více: http://www.comics-blog.cz/2013/04/25-ultimatni-komiksovy-komplet-11.html
  • karel
    nedočet sem. dotlačil jsem to do půlky a vzdal. je to celý nějaký zastaralý - kresličsky, barevně i příběhově. Hulk do pulky 3x změní barvu a s ní i charakter, Bruce se plácá v nějaký směšných morálních problémech. K dalším postavám nemám dostatečnou background ale přijdou mi nejvejš směšný. a navíc ta "divná hmota", ta je fakt divná. pravda na základní škole bych na tom možná ujel ale dnes nic. podle hodnocení borců předemnou to zřejmě radikálně zvedá ta druhá polovina kterou jsem nečet.
  • Kabukiman
    "Pro lásku Kolkerovu! Copak na téhle planetě už nezbyl žádný normální člověk?" :D "Promiň na chvíli. Mám něco v oku" "A už je to pryč." :D Hulk se mi vždycky líbil a přál jsem si aby tady někdy starej Hulk vyšel. Těšil jsem se na jednoduchý držkobití jako jsou Tajné války nebo comicsové legendy Spiderman apod. Vůbec jsem nečekal,že by Hulk mohl mít tak slušnej děj a jak píše Lenny, už vůbec bych nečekal takovou porci psychologických rozborů Bannerovy duše... A Spiderman, že je hláškař? Pfff... Tady jsou hlášky daleko zábavnější a každá hláška je místo tečkou ukončena Hulkovou pěstí. Prostě tenhle Hulk je super a chci dalšího takového!!! Kdyby tak vycházel alespoň v těch comicsových legendách...
  • Azalin
    Tak on to hlavně napsal Peter David, což je záruka kvality. Jeho X-Factor je IMHO o parník lepší než všechny ostatní současné "X-Menovské" comicsy.
  • Lenny
    Ani bych nečekal, že se devadsátky pustí do takovýchto psychologických rozborů. Od knihy jsem absolutně nic nečekal a byl velmi příjmeně překvapen (akorát jsem si před samotným komiksem přečet povídání vzadu a to hlavní zápletku vyspoilovalo =/). Jediné mínus tak je počeštění Defenders.
  • ikshorm
    Grey Hulka alias Joe Fixita jsem si oblíbil už v Comicsových legendách, kde se pletl do cesty Wolverinovi. Neznám originál, ale český text Jiřího Pavlovského je skvělý. Jediné, co bych knize vytknul je závěrečný cliffhanger, na který nejspíš u nás nic nenaváže, ale toho se v UKK příští dva roky dočkáme ještě mockrát.
  • jones1240
    Moje první setkání s hulkem a musím říct že to první shledání nemohlo bejt ani lepší. Suprovej příběh:plnej akce,humoru a samozřejmě výborná kresba ikdyž někomu nemusí sednout ale berte v potas že je to z roku 1990 a i tak to má pořád super kresbu. Takže za mě rozhodně palec nahoru a už se těším na další hulkovy příběhy které by v UKK měli vyjít. Takže proty co se krom filmu s hulkem vubec v komiksu nesetkaly a chtějí setkat doporučuju !
45733361
Četl/a (161)
2scha, 81splinter, Abbott, adevr, Al0f0k, Alfred, Alikkk, Ash Pointak, autokineton, Babany, Bart, Blackhand47XD, blackJag, Bubákolog, Caiiiczech, calvin10, Carnage, Chaolinek, chuckboris, CJFlip, ConanVJ, Const.ex, Craxx, cyboy, dajik, Darth Raelchi, davidek, Davidos402, dbar, dcpatr , Deckard, Doly, Doncek4321, Don_Canagliume, Doppelganger, DracoAn, duri, Ejdý, Ejdý1, emanek, erik, ertefol, fifas, Final, Fives, Fox01, Fry, Glumal, Golem, guseppe, Gustik5, hicks, Houbař, hromotlk, hypermlok, invape, J.Connor, James, james dixon, jankie, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jiskra, Joshua_T, Kaaos, kallenved, Kaluž, Kapis, karl173, kaylin, KdG, Keno, Kil-Khal, kinak, Knowho/Wullcann38, Knuckless, Koci, Lachvos, lantan1, Le Porello, Librarian, Light, Loxin, ludek.n, luky.kuky10, Madmax, marek zigmund stanko, Mariohurbanek, mart.in, Martinb, mcezik, me, MEGA, Mercurio, mgeralt, mineralk, Mleako, MonsterGyre, Moyek, mozzu, Mr.Filch, mstefl, namdnas, NecRoman, Norri, oleav, Olesh, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, PeNNy, Petr, Petrisko911 , petrSF, punisher, raenius, raimi, RaptoR, Raul, Rinter, robertsedmik, roswelll, RudyRod, S4TW, Sajmon, samuelo12, Schramm, sedw, SekyCZ, seneke, SHORTY, Shpeckk, Sick666, Sir_Pete, Spike, start05, Symbi, t0mas, T3ss, terrordemon, the.kasztan, Tony TwoDee, trudoš, tukak, Tyfus, TZcomics, Ukko, Václav Mikula, VanTom, vishnar, vita, vrazdinek, Walome, xflori01, yardaformi, Yefery, Zbysek2410, Zdendy, ZeznikoslavCZ, zlejzmrd
(415)
-spacilost-, 2scha, 7eleven, 81splinter, Abbott, Abe, adam.ra, adevr, Aerchel, Agent24, Agiru, Al0f0k, Alfi, Alfonzo, Alfray, Alfred, Alikkk, asgardpepa, Ash Pointak, autokineton, AwatarDK, Azalin, Azbest, Babany, Badgu.y1902, Baffman, Bart, barydave, batoo, bboorreekk, Bellatrix, Bezvliv, Blackhand47XD, blackJag, Blair, bmc75, bobo666_2005, bronxik, Bubákolog, burzum, bzklmnf, Caiiiczech, calvin10, calviti, camper, Carnage, Chaolinek, Charlie1203, chuckboris, Cody, ConanVJ, CoupeC, Cr4sh, Craxx, Crics, CSE_AC/DC, cybern, cyboy, dajik, Dali, daniel.cermak, davidek, Davidos402, davidrynes, DAxik, dbar, dcpatr , Deckard, deefha, delta11, dhrotek, Dinik, disclose, Doncek4321, Don_Canagliume, doophy, Doppelganger, Dov, DracoAn, dracula, Drekorian, duri, Durvi, dvoracekpetr1, Ejdý, Ejdý1, Elhonzo , emanek, Erich, erik, ertefol, felda, felis, fifas, filemon, Filip123, Final, firesnake, firesnake1, Fives, flashpoint, folkemon77, Fox01, Fréza, Fry, Gamur, gezic, Gibby, Glumal, Goeger-Devil007, Golem, goodspeed, Grebenda, grinder, guseppe, Gustik5, hahahoho, Hamichal, Hannibal92, Hauzina, Hebled, herrman, hicks, Hlavac, hlavathor, Holmwood, holubdema, Honzin, Houbař, hovad2, Hrdina3333, hromotlk, hugosnowden, Hulik, Hurvy, hypermlok, Idy, ikshorm, Indy, Infarkt, invape, iob, J.Connor, J.T.honza, Jack043, jackie, James, james dixon, jankie, jardoom, Jay-jay, jendavondra, Jerdas91, jerry67, Jestrab2, jh666, Jimbeam90, jirin, jjjirik, jmenujiseradekbouril, joehot, johx, jones1240, José, Joshua_T, Kaaos, Kabukiman, KadetJaina, kallenved, Kapis, Kareru, karl173, kaylin, KdG, Keenkeen, kendor007, Keno, keyko, kinak, KINIMODUS, KLAUN_DOMINANT, Knowho/Wullcann38, Knuckless, Koci, kolik111, komik.sx, komiksák007, koniklec, konous, Kouzelnik7, Krenzi, kronoss, krupan, Krvavý Patejl, krvinka56, Kublaj, kubosos, kucik, Kunden, kybl, Landauer, Le Porello, Leland, Lenny, Librarian, Lobok257, LordFlash, Lord_Arthas, Lucifer, luky.kuky10, maara, Madmax, mAGiic, Majkl, Majkl151, Malachias, malylada, maravenger, Mariohurbanek, markic, Marthy76, Martin Buchal, Martinb, MartinV, Marvin, Masinfira, Matio, matohan, matrosh, matty87, Maty48, Matyeos, Mauzr, MB, me, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, mgeralt, Michael Jarkovský, MickeyStuma, mikado, Mikei, MIKER65, mikki.maser, mimo_provoz, mineralk, misa, Mleako, moiqpiom, MonsterGyre, Montiseus, monty.cl, morbi, morbn, Moyek, MP, mr.des, Mr.Filch, mrsk, Mrtvejbazen, mstefl, mttra, myroslav, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, Niaz, Nightmare, noMster, Norri, novass, nx, o2t2, obitus, OldaB, oleav, Olesh, Ondraseeek, Oompa Loompa, Pafnuc, palo, Pán rostlin, Pandos11, PatrikTheMighty, pavel, Pavouk01, pearlxjam, pechna, PeNNy, peposek, Petr, Petrisko911 , petrSF, petrsimcik, PH79, Piros0013, pk123x, podzimator, POLAKST, Poseidon1978, pršiplášť, punisher, pusta, Qee, Quintana, R3d, Radkos, raenius, Raijin, Raikou, raimi, Remi LeBo, restepik, Rety, Ricarderon, RicHard. , Rinter, robertsedmik, RodRoder, roswelll, Rowan, RudyRod, Rumburaq, S4TW, Saiffer, saja, Sajmon, Salien, samuelo12, Saran, SASAN_KING, Schramm, sedw, SekyCZ, semi41, seneke, SHORTY, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Sir_Pete, Sivič, Skot, sleepless, SmoothNCool, smrtihlav7, smtxx, spagr, Spike, stanleystar, start05, stepan.tichy, StressCZ, suricattaontheway, Symbi, t0mas, T3ss, tacmud, Ted15, tertr556, The Genius, the.kasztan, TheoDread, TheWrecker, thorrg, Tialster, tom99, Tomasino79, Tombal, Tomek, Tominos, Tommy Monaghan, tommybauch, TommyBOYER, tomned, tomntp, Traum, trudoš, tukak, tulipstros, Tyfus, TZcomics, Ukko, Václav Mikula, VanTom, Velkej šéf, Viking, vita, Vítek, vranakx, vrazdinek, Wiruss, xai, xflori01, xintax, xspeed, xxaannddeerr, yarda, yardaformi, Yefery, yogi, yogi, Zahonko, Zajda, Zajo original, Zbysek2410, Zdendy, zdennanek, zdoog, ZeznikoslavCZ, Zíďas, zikaa, zlejzmrd
Chce (12)
Azik2586, Braindead, carlmichael, deadpool, delsemela, FatMonster, Mariomichal, royan, suchosch, tomve, Venomslav12stars, wolfinov@seznam.cz
Shání (3)
gobers, Mates17, Venomslav12stars
Nabízí (4)
fifas, Fox01, Pán rostlin, Remi LeBo