Koupit
Ultimate Spider-Man: Dvojitá porce (1. a 2. díl)
Spider-Man už pochopil, že být superhrdinou není žádná legrace. Problémy se na něj řítí ze všech stran. Jeho tajná totožnost se patrně co nevidět provalí... a do toho se v tajné vládní nemocnici probouzí doktor Otto Octavius, kterému jeho ošetřovatelé říkají doktor Octopus, doktor Chobotnice. Tahle přezdívka brzo vstoupí do dějin... a spousta lidí do márnice.

Ultimate X-Men: Návrat do Projektu X (2. a 3. díl)
Tajná armádní jednotka nechce přijít o své hračky. A je pro jejich návrat schopná udělat cokoliv. Třeba přepadnout školu profesora Xaviera. X-Meni před nedávnem porazili Magneta, takže by se zdálo, že nějaký vojenský oddíl pro ně bude hračka... jenže člověk nesmí nikdy podceňovat nepřítele. Zvláště, když v jeho řadách bojuje i brutální Sabretooth a schopnosti kradoucí Rogue.

Obsahuje sešity série Ultimate Spider-Man #14-15 a Ultimate X-Men #8-9

Scénář
Brian Michael Bendis, Mark Millar
Art
Mark Bagley, Adam Kubert
Překlad
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 1805-2738 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
155 x 240 x 6 mm
Tisk
barevný
Váha
234 g
Stran
96
Cena
199 Kč
  • faster86
    faster8619.9.2023 11:46Ultimate Spider-Man a spol. #08
    Spider man solidní
    X-men solidní
  • Delphín
    Delphín1.12.2020 23:37Ultimate Spider-Man a spol. #08
    Průměr který vás ničím neurazí, ale bohužel ani nenadchne. Líbila se mi nová postava Gwen Stacy, jsem dost zvědaví na její budoucí působení.
  • kaylin
    kaylin16.4.2014 08:58Ultimate Spider-Man a spol. #08
    "Ultimate Spider-Man a spol. 8" pokračuje v zažitých kolejích a já mám pocit, že to bude nadále stejné. Stále se bude navazovat na to, že nás příběhy mohou překvapit v jednotlivých sekvencích, ale celkově zase tak neohromí. "Spider-Man" je v tomhle případě kvalitnější, protože Brian Michael Bendis skvěle používá svou silnou zbraň - dialogy. Millar v dialozích není špatný, ale ve srovnání s Bendisem je prostě tak nějak jen trochu nadprůměrný. Bendis je nadprůměrný velmi. Asi mám problém i v tom, jak se příběhy takhle kouskuji. Jednou bych si to měl celé přečíst najednou, na jeden zátah. Do Spider-Manova světa bych určitě vpadl ještě víc. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/04/585-ultimate-spider-man-spol-8-70.html
  • sedw
    Tyto série mě opravdu baví a dle mého názoru si drží velmi vysokou úroveň a to jak Spider-man, tak X-Men. Příběh je v obou případech napínavý, objevují se nové postavy. Za mě 5*, jelikož tento díl je minimálně stejně dobrý, jako předcházející.
  • Fry
    Fry admin16.6.2013 18:16Ultimate Spider-Man a spol. #08
    Připadá mi jako by to bylo včera, co tato série začínala, dnes je to osmé číslo a brzy už bude i desítka. To to letí. Jsem zvědav, do kolikátého čísla to vydrží, protože jestli je Ultimate Spider-mana cca 100 dílů a X-menů také, tak za takových 2-3 let by měl být asi konec. No, uvidíme! :D

    Ultimate Spider-Man: Dvojitá porce (1. a 2. díl)
    Kinqpin si teď dá oraz a na scénu přichází Doctor Octopus! Hned od začátku je tenhle příběh podle mě hodně nabitý, takže myslím, že nebude jen takové to poskakování, jak tomu bylo podle mě doteď. Protože Octopus si nebere servítky a nezdráhá se někoho zabít. Navíc, se do děje zapojí i Gwen Stacyová, která vypadá tak jak vypadá (lepší nepopisovat :D) a příště se na scéně objeví i Kraven! Je se podle mě na co těšit!

    Ultimate X-Men: Návrat do Projektu X (2. a 3. díl)
    X-meni si u mě zlepšili reputaci, protože v minulém čísle se sice rozjeli, ale zbytečných keců bylo až až. Teď už jde o více, než jen kecy, ale např. tajná mise Furyho, která nedopadne, tak jak by měla, nebo odchytávání X-menů přímo (SPOILER) ze školy. Mezitím, co se tohle děje, se nám Logan někde toulá, takže příběh skoro bez něho. A ještě na závěr zmíním nové postavy, které se tu objevily - a to je Sabretooth a Juggernaut. A to je tentokrát asi vše.
  • Final
    Final mecenáš9.5.2013 12:57Ultimate Spider-Man a spol. #08
    Ult. Spider-man: Do děje se vplížily tři "nové", pro Petera Parkera zásadní postavy. Navíc je opět ohrožena Petrova tajná identita, a bude muset nastavit krk (nebo pozadí), aby ji udržel tajnou i nadále :-D Doktor Octopus se od doktorů dozvídá neradostnou diagnózu, která ho rozhodně nenechá klidným, a ostatní doktory živými. Bendis mě svým scénářem potěšil, protože toho si myslím stihl na ploše dvou sešitků poměrně dost, navíc zajímavého napínavého i vtipného, a v závěru velice navnadil na další číslo. Kresba si drží svůj "Ultimate" standard, takže kdo byl spokojen minule, bude i tentokráte. 85%.

    Ultimate X-Men: Nerad bych tu cokoliv spoileroval, takže jen tolik: Mezi některými mutanty to velice zajímavě jiskří, ale čas odpočinku a pohody vezme rychle za své. Projekt X jde po X-Menech s plnou polní a je velice úspěšný. Také se nám do příběhu zamotal plukovník Nick Fury spolu se S.H.I.E.L.Dem, a vypadá to na pořádnou polízanici. V tomto čísle je povícero dějových i myšlenkových linek, přibudou noví mutanti a příběh se příjemně košatí. Našlapaný scénář doplňuje neméně skvělá kresba. Už dlouho mě komiks do sebe nevtáhl tak jako tentokráte X-Meni. Jediné, co už jsem si posteskl u dřívějších dílů je, že by se tento děj dal v pohodě rozvést na dvojnásobný rozsah stran a rozhodně by neztratil na dynamice. Přesto neváhám s vysokým hodnocením, 99%.

  • erik
    Spider-man sa už tradične cez dva zošity nerozhýbe k ničomu, Doctor Octopus sa tajomne a hanblivo vyhýba pohľadom akciechtivých fanúšikov, a tak je tu ďalšie čakanie na Godota. Navyše sa Bendisovi podarilo zničiť kúzlo ďalšej tradičnej postavy, jeho podanie Gwen Stacey mi nesadlo (po Green Goblinovi už ďalší nepodarok v snahe – budem iný, nech to je hoci aj úbohé).

    X-meni sa v skratkovitom boji nechajú naviesť do Projektu X a potom sa predstaví nový teplošský kreslič, ktorý sa venuje oblečeniu Nicka Furyho. Millar už s Magnetom dokázal, že sa mu dajako nechce vytvárať bojové scény, čo je škoda. Ak na jednom paneli niečo vybuchne a na druhom zrazu Juggernaut drží bezvládneho X-Mena, vtiera sa neodbytná otázka, čo bolo medzitým. Aj tak je pecka, ako je tu poňatá Rogue a teším sa na to, až bude Sabretooth topiť Wolverinea.
123014
Četl/a (67)
2scha, 66pepo66, 81splinter, Alfred, Baffman55, Balů103, Big_Boss, blackJag, Bronn, calvin10, CaptainCzech, Cemino, Const.ex, Davidos402, dbar, Delphín, emanek, erik, faster86, Final, Fox01, Fry, gezic, hypermlok, invape, James, jh666, Jimbeam90, Joshua_T, karl173, kaylin, KdG, Keno, Light, Lijem24, Lobok257, LookAss, Martinb, MEGA, Mercurio, mineralk, namdnas, Olesh, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, Petr, punisher, raenius, RudyRod, saja, Schramm, sedw, seneke, Shin, Shpeckk, Sick666, Spike, tacmud, Tommar, Tyfus, Václav Mikula, VvV, xflori01, Zbysek2410, zgrywus, zlejzmrd
(163)
-spacilost-, 2scha, 66pepo66, 7eleven, 81splinter, adam.ra, afri, Alfred, asgardpepa, Azbest, Baffman, Baffman55, Balů103, Big_Boss, blackJag, bobo666_2005, brkowycz, Bronn, bronxik, burzum, calvin10, camper, CaptainCzech, Cemino, Const.ex, CSE_AC/DC, Davidos402, dbar, Delphín, delta11, disclose, doophy, dracula, Drbo Jebo, Drekorian, Elhonzo , emanek, erik, filemon, Final, Flash, Fox01, Fry, gezic, goodspeed, grinder, hartmi, Hebled, hellblazer, Honza R., Hulik, hypermlok, I.am.geek, ikshorm, invape, Jack, Jak, James, jerry67, jh666, Jimbeam90, jjjirik, JohnStar, JORDY, Joshua_T, kaylin, KdG, Keno, konous, Krvavý Patejl, Leland, Lijem24, Lobok257, LookAss, maara, Mankin, markic, Martin Buchal, Martinb, Masinfira, matrosh, Mauzr, MB, mcezik, MEGA, Mercurio, merhyx, mimo_provoz, mineralk, misa, moiqpiom, monty.cl, MP, namdnas, NecRoman, Nightmare, noMster, nx, o2t2, Olesh, Paldini, palo, Pandos11, PatrikTheMighty, pearlxjam, pechna, Petr, pk123x, POLAKST, Poseidon1978, prokop.prcik, punisher, Quintana, Radkos, raenius, Raijin, RaptoR, Ricarderon, Rocker93, RudyRod, S313, Saiffer, Salien, Saran, Schramm, sedw, seneke, Shin, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Skot, sleepless, Spike, Symbi, tacmud, The Genius, TheWrecker, Tialster, timek, Tominos, Tommar, Toren, trudoš, tulipstros, Tyfus, Václav Mikula, Vítek, VvV, willis, xai, xflori01, xintax, xspeed, xxaannddeerr, yogi, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd
Chce (11)
Azik2586, Braindead, deadpool, Doppelganger, FatMonster, Grebenda, Hauzina, Kil-Khal, Maty48, Miriyak, Odal
Shání (6)
Al0f0k, Clarkos, gobers, Hauzina, Kil-Khal, nx
Nabízí (5)
66pepo66, Fox01, MB, nx, Tommar