Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Na uzavřené oddělení Arkhamovy léčebny pronikne kdosi, kdo uvězněným zločincům podá nebezpečné sérum, které jim propůjčí nadpřirozenou sílu. S tou se jim podaří zdolat všechna bezpečnostní opatření a vtrhnout do ulic nic netušícího Gothamu. Batman musí policii pomoct všechny zločince pochytat, zároveň ale musí vypátrat původce tohoto ďábelského plánu. V úspěšném pátrání mu budou bránit silní protivníci od Two-Face přes Scarecrowa až po Banea a Temný rytíř si bude muset přizvat na pomoc některé ze svých přátel z Ligy spravedlnosti.

V úvodním svazku vydaném nakladatelstvím DC Comics v rámci nové řady The New 52 Universe překládají čtenářům DAVID FINCH (BATMAN: NÁVRAT) a PAUL JENKINS (Kapitán Amerika) nový, zlověstný příběh plný záhad BATMAN, TEMNÝ RYTÍŘ: TEMNÉ DĚSY, který je souborným vydáním prvních devíti čísel.

TO NEVĚSTÍ NIC DOBRÉHO

Do žil chovanců Arkhamovy léčebny se dostalo cosi neblahého. To cosi je obdařilo silou natolik démonickou, že se jim podařilo dostat z přísně střeženého oddělení léčebny a vyrazit do gothamských ulic. Temný rytíř musí udělat vše, co je v jeho silách, aby ve městě opět nastolil pořádek a odhalil pachatele, který je za vzniklou spoušť zodpovědný. Během svého pátrání se musí střetnout nejen se svými obvyklými protivníky, jako je Scarecrow, Bane nebo Two-Face, ale o jeho život bude usilovat i tajná organizace, která si říká Soví tribunál, a tajemný Bílý králík se jej bude snažit vylákat do své nory. Ne vše je ale tím, čím se zdá být…

Obsahuje sešity série Batman - The Dark Knight (NEW 52) #1-9 (září 2011 - květen 2012)

Vyšlo v brožované, limitovanější pevné vazbě s přebalem (500ks) a extra limitované pevné vazbě s přebalem na speciálním papíře s černobílou variantou obálky, číslované s certifikátem (52ks).


Scénář
David Finch, Joe Harris, Paul Jenkins, Judd Winick
Art
Ed Benes, David Finch
Obálka
David Finch
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Petr Zenkl
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7461-355-5 (BBart s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
662 g
Stran
208
Cena
399 Kč
Originál
Batman - The Dark Knight #01: Knights Terrors (DC Comics, 2012)
Varianty
Batman: Temný rytíř #01: Temné děsy (2. vydání) (2017)
Batman: Temný rytíř #01: Temné děsy (paperback) (2013)
Batman: Temný rytíř #01: Temné děsy (pevná vazba) (2013)
Batman: Temný rytíř #01: Temné děsy (limitovaná edice 52ks) (2013)
  • Norri
    Průměrný batmanovský příběh. Více akce než detektivní práce. Jako nádavek ne/zbytný mix superpadouchů a superhrdinů. Suma sumárum celkem slabota, ale jako zábava na nedělní odpoledne to ušlo. Kresba je také průměrná, ale některé stránky jsou vážně parádní. Závěrečný bonus k Sovám ze Snyderova runu potěšil. Bavily mě také vzájemné vtípky Batmana a Alfréda a oku lahodila postava Bílého králíčka.
  • Palebras
    Temné děsy jsou pro mě tak trochu rozporuplné. Dostaneme zde tunu záporných postav, všemožných rvaček a výbuchů, tohle všechno zabaleno do pátrání a vyšetřování na pozadí špínou a hnusem prolezlým Gothamem. Musím však říct, že je to celé pojaté tak nějak polovičatě. Prostě se nemůžu zbavit pocitu, že to šlo udělat lépe. Nebo spíš, určitě to šlo udělat lépe. Absolutně se nejedná o nějaký průser, ale tohle člověka na zadek neposadí. Kresba mi docela sedla a četlo se to poměrně svižně. Mimo hlavního příběhu ještě čtenář nakoukne pod klobouk Mad Hatterovi a dojde i k setkání se Sovím tribunálem. Ještě nesmím zapomenout na sexy králíčka jako vystřiženého z Playboye, který je součástí hlavního příběhu a dává čtenáři mírné rozptýlení během všech těch rvaček a výbuchů. Nenadchne, ale ani neurazí. Průměr takže za 3*.
  • trudoš
    Podobné dojmy jako z alba Tváře smrti, kdy člověk naskakuje do rozjetého vlaku. Ale dá se to, ačkoli nakladatel nic neusnadňuje. Čtenář je tak opětovně zahlcen přehlídkou padouchů, ovšem vývoj událostí má protentokrát perfektní tah na bránu - do Gothamu je vypuštěna droga, která zbavuje strachu a dodává nadlidskou sílu. Jenže epizodní styl vyprávění, kdy se Batman stereotypně potýká s jedním zločincem za druhým, brzdí ústřední motiv, takže finální odhalení, kdo za komplotem stojí, pak příliš neohromí. O to spíš, že dotyčný uniká a jeho dopadení bude evidentně běh na dlouhou trať. Tedy jestli se k tomu David Finch a Paul Jenkins ještě vůbec vrátí. Přesto má zápletka správně pochmurnou atmosféru, která se k netopýrovi hodí, a i když se neustále dokola omílá stejné téma, celek příjemně šlape. Není to taková jízda jako Rok jedna, Dlouhý Halloween nebo Můj nejhorší nepřítel, ale rozhodně to patří k těm smysluplnějším a drsnějším příběhům hlavního proudu. Uvidíme, co přinesou další díly.
  • mearez
    Kdybych tenhle komiks nečetl, nic by se tím nezměnilo, asi by jsem nebyl tolik utvrzený v tom, že je Batman pro mě nezajímavá postava. Ovšem měli to v knihovně tak jsem si to půjčil, a musim říct, že ač to neni špatný, tak o nějákou hitparádu se taky nejedná. Je extrémně průměrný mainstream, u kterého mě ale trošku mrzelo, že v určité chvíli utli příěběh a následovaly výplňový sešity a tie-in k Sovímu Tribunálu. Příběh jako takový je dost na styl New Avengers: Útěk a kresba je teda místy fakt ošklivá. Prostě jen další nepotřebná věc na českém trhu. Do další knihy ne nehrnu, jen kdyby jí měli v knihovně. Za mě 3*.
  • Spike
    Měl-li bych stručně popsat tento komiks, nazvu jej takovým jednodušším Tichem – je menší rozsahem, a detektivní pátraní je podáno méně komplikovaně, nedrží nás tolik v napětí. Vlastně se s Batmanem přesouváme z jednoho bodu ke druhému a pak k dalšímu, přičemž v každém bodě se s někým známým setkáme/utkáme, a víme, že na závěr si necháváme toho hlavního padoucha, který za vším byl. Předvídatelné? Jistě. Nudné? Ani náhodou.
    Pravda, po prvních sedmi číslech které tvoří hlavní příběh to trochu upadne, story s Mad Hatterem považuji za nejslabší část knihy a závěrečný příběh funguje jen v souvislosti se soví ságou. Ale ten hlavní, nejdelší příběh je přeci jen nejdůležitější. Předvídatelnost se vyvažuje tím, že se pořád něco děje. Komiks je opravdu hodně akční, ač ty nejlepší scény (bitka s Deathstrokem a Supermanem) jsou zároveň pro samotný děj nejvíce postradatelné. Takové cameo roličky, včetně Flashe. Co potěšilo hodně, jsou občasné (i když ne zas tak moc časté) brutálnější a drastičtější výjevy. Přeci jen, když se série jmenuje Temný rytíř, tak nějak očekávám něco krapet drsnějšího než ostatní netopýří série. Další velká pochvala patří za postavu Banea, se kterým jsme se tady v komiksové podobě setkali u nás poprvé, ač z filmů už jsmeho znali. Myslím, že zdejším výstupem se uvedl rozhodně dobře.
    Mám-li chválit dál, přejdu ke kresbě. Je vidět, že David Finch se učil u samotného Marca Silvestriho, všechny jeho panely jsou parádní, vzhledem k tomu kolik komiks obsahuje akce se mohl náležitě předvést. Jste-li milovníky detailní mainstreamové kresby, nemusíte jen čekat až zase vyjde další Jim Lee, Finch je jedním z těch co ho v pauze mohou v klidu zastoupit. Co zaslouží chválu tak napůl, jsou některé zajímavé vedlejší linie, které však nejsou něják využívány (Bruceova nová známost, osina v zadku jménem Forbes) a působí dojmem naplno nevyužité šance. Když však sečteme klady i zápory, vychází z toho Temně děsy přeci jen celkem dobře. Takových 70% mi osobně přijde naprosto adekvátních.
  • ZeznikoslavCZ
    Oddechovka s Batmanem a porno herečkou v králičím kostýmu.... Doporučuji pro DC onanisty.
  • JohnyG
    Jsem rád, že to byl až můj třetí komiks z téhle řady, protože bych si jinak po přečtení téhle slátaniny asi další nepřečetl. Vystupují tam snad úplně všichni a když už z Batman univerza nikdo nezbyl, nacpali tam úplně zbytečně Flashe a Supermana. Nechápu účel těch postav, asi zkoušeli, jestli kreslíř všechny zvládne, protože příběhově tam vůbec neseděli. Doufal jsem, že se nakonec ukáže, že se za všechny ty postavy měnil pořád Clayface a králíček byl Batmanova halucinace, aby to dávalo smysl alespoň malinko. Kresba je sice fajn, ale scénář ve stylu pes a kočička vařili dort to spolehlivě srazí na hrubej podprůměr. Začátek přitom vypadal slibně, z Arkhamu uteče hromada bláznů a Batman je má pochytat. Potud ok, jenže všichni jsou infikovaní nějakým boostem od Scarecrowa nebo Banea či koho, nikdo nechápe proč a pak začne děj nějak mizet do ztracena a po dalších 150 stranách nucení se do čtení to konečně skončí. Těžká bída.
  • Thurin
    Tenhle šílený eintopf byl skutečným utrpením, které nezachránil ani sexy zajíček v růžovém prádle. Ani tuctová mainstreamová kresba.
  • petrsimcik
    Tak jsem ho konečně taky pořídil, musel jsem pevnou protože paperback už je vyprodaný a ... další díly jsou lepší. Je to takové roztěkané a povrchní a kdybych to četl jako první asi bych do dvojky nešel což by byla škoda. Ale za králíčka teda hvězda navrch :)
  • luky.kuky10
    Krásná kresba, u které se dá kochat velice povedenými detaily. Příběh se mi líbil a nápad je opravdu povedený. Dát největším zločincům z Gothamu látku která z nich udělá ještě nebezpečnější, a pro Batmana možná i nepřemožitelnější soupeře, je super námět! Skvělou roli (ikdyž takovou "rychlovku") má Flash a setkání Batmana se Supermanem mě hodně dostalo. Od knížky jsem se nemohl odlepit a musel jsem jí co nejrychleji dočíst. jediné, co bych vytkl je, že příběh nemá pořádný konec. Závěrečná ochutnávka na soví tribunál už jen dobře dolaďuje celkově výborný dojem z knihy. Ať žijou sexy králíčkové...
  • Luigim
    Kresba je krásná a propracovaná. Chybí tomu hlubší příběh což ubírá na celkovém dojmu. Akce od samého začátku do konce. Nejvíc se mi líbila akce se Scarecrowem a Banem. A bonus v pohledu sovího assasina je bomba. Mam rád New 52 série. Celkově je považuji za více než povedené.
  • baatcha
    V tomhle Batmanovi je všeho příliš. Příliš mnoho bitek, příliš mnoho záporáků i superhrdinů, Batman se tváří příliš nasupeně i když si zrovna čistí zuby a dokonce i batmobil má příliš mnoho kol. Naopak logiky je tu příliš málo, vlastně nejlíp by se dala vyjádřit v záporných číslech a to v přespříliš záporných, abych byl přesný. Na druhou stranu, v 80. letech by takový příběh fungoval skvěle, ale dnes kombinace příliš vymakané kresby a příliš hloupého scénáře vyznívá... příliš blbě.
  • Flash
    Skvělý Batman. Objevuje se zde hodně postav. Objeví se zde Flash, Superman . Mi se tento book hodně líbíl, jelikož to je Batman pojatý, tak jak má být. Dobře není to soví tribunál apod. ale je to pátračka a Bat má pátrat bo je detektiv. Hodně lidí si stěžuje, že se nic v Batmanovi např. Smrt rodiny neděje.Jako co byste chtěli aby se stalo? Aby Batman měl další dítě a byl v tom ještě větší guláš, než je teď? Nebo aby umřel? Nebo aby se z něj stala zombie? Tohle není opera, ani komedie nebo shakespearovské drama. Tohle je komiks a ten vznikl hlavně kvůli tomu aby se člověk pobavil zasmál anebo se dostal od problému všední reality, do jiného světa(když pomineme propagandy apod.) a to se mi dostalo. A nebýt Batmana, kdo ví, kde by comics byl. Ano uznávám, že příběh zde vyšumí do ztracena ale to se dá v sérii čekat. A poslední sešit by se hodil spíš do série Batman New 52. I tak sem se bavil a kresba parádní a špalek je to taky velkej. A teď sem si přečetl koment od Fráye a v podstatě se s tím ztotožňuju. Normální dobrý komiks. Ani nechci vidět, českého čtenáře za 15 let. Pecky vydané, co budem číst, když nás nebude to co není vyloženě pecka zajimat?
  • nester
    č. 35 :-) nerozbalil jsem a asi ani nerozbalím. Musím si koupit nelimitku, abych to mohl zhodnotit.
  • jh666
    Asi je to tím, že nemám Batmana tak načteného, ale mě se tahle kniha ohromně líbila. Ke koupi mě tedy motivoval i poměr tlouštka/cena, který je u české NEW 52 nejlepší, ale zaujal mě příběh. Varice na Alenku mám rád a poslední sešit s pohledem Pařáta na noc sov se mi líbil také. Na Snydera to nemá, ale pořád jsem plně spokojen.
  • mAGiic
    Kresba je hezká, ale scénář je značně chaotický a příběh mi nezaujal, a to i přesto, že je tu velké množství záporáků...Úvodní příběh je rozčleněn do 7 sešitů a zbylé 2 sešity už s tím hlavnímřpběhem vůbec nesouvisí a celé to působí dost rozpačitě...Slabota. 2*
  • J.T.honza
    Při čtení jsem se bavil, nakreslené je to krásně (zvlášť bílý králík), ale je tam pár nelogičností nebo účelových zvratů, které působí divně. Dost mě taky naštvalo, že situace s králíkem vyzněla do ztracena a když jsem pak koupil navazující Kruh násilí, tak tam o něm nebyla ani zmínka. Jako celek je to dobrý, ale nijak zásadní komiks.
  • yojimbo
    Absolutně nezábavný scénář na sebe kupí zloduchy, hostující superhrdiny a celou řadu klišé do pěkně nakreslené hromady, kde každý jednotlivý sešit jede v zajetých kolejích jediné šablony. To, co je v Americe průměrný mainstream, je u nás díkybohu (a díky již vydaným skvostům) stále ještě podprůměrný. A vydat tuhle knihu i ve speciální edici je naprostý výsměch.
  • Mleako
    Za mě 3* hvězdy. Je to mainstream se všemi klady i zápory, které k tomu patří. Dobře se na to kouká, dobře se to čte, ale scénář, ač není úplně dementní, není žádný zázrak.
  • kaylin
    Říkám si, že je až příliš těžké udržet kvalitu sérií s jedním hrdinou, když je těch sérií tolik a hrdina už je mezi námi takovou dobu. "Temné děsy" jen potvrzují, jak moc je to těžké. Nejdou úplně nudné, úplně vyčpělé, ale nemají k tomu zas tak moc daleko. U mainstreamu hodně zachraňuje kresba. Více: http://www.comics-blog.cz/2013/12/422-batman-temny-rytir-1-temne-desy-50.html
  • Deyw
    tenhle kousek sem propasl a ted toho lituju..chtel bych ho do sbirky takze to pisu i sem...kdyby nekdo chtel prodat tak prosim napiste emal a reknete si cenu..opravdu dobre zaplatim :-) muj email: Deywik@wo.cz
  • rooty
    Další scénaristicky špatný batman po batman detective comics, vhodný snad jen pro prolistování a zkouknutí výborné kresby. Doporučuji spíše mladším ročníkům.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin22.10.2013 15:08Batman: Temný rytíř #01: Temné děsy (paperback)
    Kniha, ve které opět číhá celý regiment hrdinů i padouchů. Hrdinové donekonečna v lápaliích, ze kterých se ale dostanou (ještě aby ne, když je tu Batman a Superman), padouši donekonečna plánující nějaké to zlo, aby dostali nakopáno, byli zavřeni... a nakonec se samozřejmě zase vrátili. A zase. Přesto mi to tolik nevadilo, začínám si pomalu zvykat na tento relaxační komiksový styl, není-li to vyloženě arciblbost. Spíše to ukazuje na slabost scénaristů, kteří musejí servírovat jednoho padoucha za druhým, aby bylo s kým se mlátit, co řešit, a tím udržet čtenáře v napětí. Já ale ocením nějaký kontinuálnější ucelenější příběh. Samotný příběh skutečně nepatří mezi nejlepší, ale kresba je pěkná.

    Celkový dojem: 60%
  • J.Connor
    U mě nic moc. Banální akčňárna, která je za hodinu ze stolu, a kterou si s odstupem 2 dnů už ani moc nepamatuju, což mluví za vše. Samozřejmě nic proti pořádné akci, ale prostě jsem nezaznamenal nic vybočujícího z průměru, což se ještě mnohem více než scénáře týká kresby. Inu znáte to, sošní chlápci s rameny na podpírání mostů s ostrými rysy v mladických tvářích, kteří zrovna vypadly z přebalů kýčovitých románů pro ženy a vyhublé ženštiny s obřím poprsím lačně pózující na každém panelu, které zase vypadly z mokrých avšak paradoxně mírně infantilních pubertálních snů. Hergot, ať mi nikdo netvrdí, že tenhle typ Barbie/Ken komiksů nedělá nějakej generátor, nebo, že zdejší malíř pod pseudonymem nenakreslil i v CZ vyšlé Darkness, Tomb Raider, Witchblade a v poněkud lepší formě i WILD cats. Trochu to rozmazávám (na rozdíl od toho generátoru), ale tohle štýlo mi fakt hodně nesedí. Jo a nedělal bych limitovanou edici u každý druhý brožury ;)
  • Fry
    Jo, na něco takového jsem se těšil! Konečně je v u nás vydáván komiks, který nepatří zrovna mezi top z top, ale je prostě jen dobrý. Přesně takový styl mi sedne, přesně tohle tady chybělo. Více takových a budu nadmíru spokojen!

    "Batman Temný rytíř - Temné děsy" - Jak již jsem psal, příběh není sice nic světoborného, ale je to něco odlehčeného, něco, co si přečtete třeba na uklidnění, nebo když máte zrovna dlouhou chvíli. Příběh se zabývá převážně bojováním s padouchy, které sice někdo nemá moc rád, ale v Batmanově podání je to lahoda! Batman vyrazí zpacifikovat záporáky, kteří utekli z Arkhamu. Ale bohužel pro něj, někdo jim dal sérum "super síly". Batman postupně naráží na mnoho známých i neznámých padouchů. Z některými to bude mít těžší a bude nucen si přivolat pomoc a z některými to bude brnkačka! Postupně se dopracuje až k tomu, který jim dal to sérum (nebudu prozrazovat, kdo to je) a poté ho ještě čekají dvě kapitolky spíše na takové doplnění. Jedna v metru a druhá, která navazuje na "Soví tribunál - Noc Sov"! Vše se ale do konce nedořeší a kniha slibuje slibné zítřky. Takže doufám, že série bude stále pokračovat! Za mě plný počet a víc takových knih!
  • luky.kuky10
    Krásná kresba, u které se dá kochat velice povedenými detaily. Příběh se mi líbil a nápad je opravdu povedený. Dát největším zločincům z Gothamu látku která z nich udělá ještě nebezpečnější, a pro Batmana možná i nepřemožitelnější soupeře, je super námět! Skvělou roli ( ikdyž takovou "rychlovku" ) má Flash a setkání Batmana se Supermanem mě hodně dostalo. Od knížky jsem se nemohl odlepit a musel jsem jí co nejrychleji dočíst. Na konci mě hodně navnadila ochutnávka na soví tribunál který musí stát určitě také za to. Ať žijou sexy králíčkové...
  • Walome
    vachudik007: vyloženě klikař :D
  • erik
    Od tohto Batmana som nič neočakával, pretože mi bolo vopred jasné, že ak to kreslí Finch, tak sa tým lákajú masy a príbeh k tomu netreba.

    Ale na prekvapenie som dostal staromilsky superhrdinského Batmana, ktorý rieši v každom zošite jednu bitku, vždy, keď je na kolenách, zjaví sa nejaký ten kamoš (Flash, Superman) a helfne. Scenáre sú tak úžasne fabrikované, že čitateľ nehľadá klišé, ale okamihy, kedy sa na ne zabudlo (a že ich moc nenájde). Útek z Arkhamu odkazuje na Knightfall, alebo hoci na New Avengers (to ten Finch). V posledných rokoch azda Batman nemôže nebyť nadrogovaný, nebojte sa, aj tu sa mu to stane. Predstava, že nový Batmanov protivník (protivníčka) sa musí automaticky motať aj okolo Waynea, je dodržaná do puntíku (a toto nie je králičí spoiler, ale fakt). Pokus o ďalšie Ticho nemožno nezaznamenať aj s uvareným mozgom v letnom sparne, ale aspoň sa to netvári ako detektívka (iba tak trochu, aby sa nepovedalo, veď to k Batmanovi patrí). Napokon dôjde k finálnemu megasúboju (Knightfall strikes back) a kniha pokračuje, sem-tam sa pridá iný výtvarník, či scenárista, ale nebojte sa, prezentácia je unifikovaná po všetkých stránkach. Zato sa dozvieme, ako dopadne útok Sovieho tribunálu, ale pokoj, je to očakávaný jediný možný spôsob (pozdravujem autorov Death Note) riešenia, takže vôbec nevadí, že nám táto kniha skrátila očakávania.

    Ako som už spomenul, kreslí to Finch, a teda nie je núdza o dvojstránkové prehliadky svalov a akcie, kresba je mi blízka.

    Takto si predstavujem komiks, pri ktorom vypnem a relaxujem bez toho, aby som sa musel furt zamýšľať nad pseudointelektuálnymi zápletkami. Plus mi to pripomína staré zlaté časy z počiatku 90. rokov, kedy Batman v každom zošite riešil nejakého záporáka a v pozadí bol akože leitmotív veľkej udalosti. Pre mňa zatiaľ najlepší Batman z NEW 52, nie, že by sa príbehovo chytal na Soví tribunál, ale zato je to klasika, nostalgia, priamočiara superhrdinská mlátička. Teda všetko to, čím Stredoeurópania tak radi pohŕdajú. Ich problém.
  • vachudik007
  • erik
    Tým, že tu teraz vychádzajú viaceré série Batmana naraz, možno konečne padne jeden mýtus o tom, že Batman rovná sa len a len kvalita. Pritom je to klasická superhrdinská mainstreamovka, väčšina príbehov je hold štandardizovane spotrebná, nie je každé dielo Rok jedna. Mne to však neprekáža, superhrdinské odreagovanie mám rád. Som zvedavý, či aj tento príbeh vychádza zo šablóny, ktorá ovláda posledné batmanovské akože umelecké snahy, a síce ponor do psychiky za pomoci halucinácií (R.I.P, Soví tribunál). David Finch však zaisťuje, že z toho bežný smrteľník neomdlie znechutením. Teším sa.
  • Lenny
    Batman pobíhá od záporáka k záporákovi - od Jenkinse jsem čekal víc.
  • Roiser
    Není to nejhorší, ani nejlepší. Příběh je opravdu slabší, přičemž u čtení jsem měl pocit, že čtu nějakou horší verzi Ticha nebo alternativní verzi příběhu pro hru Arkham Asylum. Je tu zbytečně moc záporáků, kteří se mihnou třeba jen na jedné straně, např. Deathstroke. Není to ale vyloženě katastrofa a četlo se mi to i tak příjemně. Pochválit musím vynikající vizuální stránku a cenu, která je na takový počet stran dost nízká. Celkově tedy koupě nelituju a komiks se mi líbil, uvažoval jsem i nad 4*. Možná jsem k tomuhle moc mírný, ale holt R.I.P. mi změnil pohled na hodně věcí :-D .
  • marek zigmund stanko
    marek zigmund stanko16.7.2013 12:56Batman: Temný rytíř #01: Temné děsy (paperback)
    hezké obrázky v lehce zapomenutelném příběhu ..i ten králík časem omrzí
  • Lenny
    willis: 25 kusů eshop comicspointu, 25ks kusů comicspoint Anglická
  • willis
    jakým způsobem se to prodávalo?
104467102
Četl/a (64)
123peta, Al0f0k, Alfred, Babany, bierce, Bronn, Bubákolog, buscheer, Chaolinek, dajik, Darker, duri, Dzoglik, erik, Final, Garp, Jabba, japes, jh666, JohnyG, Jonathan Arbuckle, JORDY, Kaaos, karl173, kaylin, Kiko, Kubix, Lachvos, Ladinek82, Librarian, Lijem24, LookAss, Lord Baltimore, mAGiic, marek zigmund stanko, mart.in, me, mearez, Mercurio, Mike-sh, Mr. Baboon, mstefl, namdnas, NecRoman, oleav, Olesh, Ozymandias, pearlxjam, Petrkoll, Plechy, punisher, rewkon, Rinter, seneke, Sir_Pete, slavik38, Spike, tacmud, the.kasztan, Thurin, Tiba, Tomket.Tom, w3cMarkus, zlejzmrd
(132)
2scha, 665+1, adam.ra, afri, Alfred, asgardpepa, Babany, Badgu.y1902, BeeSee, Beng.D, blackJag, bobo666_2005, bronxik, Bubákolog, buscheer, Cap 12, Chaolinek, Charlie1203, CHester Turner, Corteg, CSE_AC/DC, DAxik, deadpool, DracoAn, duri, Dzoglik, Elhonzo , Erich, erik, filemon, Final, Fréza, grinder, herbert, Honza R., Honzin, Ho_Reese, hyba1991, ikshorm, IV, J.T.honza, Jabba, Jak, Jáňa, jendavondra, jerry67, jh666, jjjirik, JORDY, Kaluž, karl173, kaylin, Kelt, Kiko, KINIMODUS, koczanska, konous, Kubix, Kunden, Librarian, Lijem24, Lojza, LookAss, LuckyLjuk, Luigim, lutrix, maara, Martin Buchal, Matejrychly89, me, meffis, Mercurio, Michael Jarkovský, Mike-sh, Mleako, monty.cl, Mr.Plysh, mrkirby, mstefl, namdnas, NecRoman, Nightmare, noMster, Nyxxie, Olesh, Pafouk, pdfak, pearlxjam, pechna, Petrkoll, podzimator, punisher, rewkon, Ricarderon, Rinter, RodRoder, Roiser, Rumburaq, Saiffer, saja, seezeethree, seneke, Sick666, Sir_Pete, slavik38, slothest, Spike, stanleystar, suricattaontheway, tacmud, Tiba, TIM.biker, Tomasino79, Tomate, Tomek, Tomket.Tom, Tommy Monaghan, TommyBOYER, tomntp, Toren, Vítek, Vlcacka, Vojtěch 393, willis, xintax, yarda, yogi, yojimbo, Zajda, Zajo original, Zíďas, zlejzmrd
Chce (17)
Azik2586, Braindead, chcita, delsemela, DKoscik, FatMonster, filosh, gezic, Hauzina, henrycruel, James, Leland, mozzu, predek, sadoman, Tyfus, Zelvak
Shání (4)
FatMonster, gezic, Hauzina, Leland
Nabízí (3)
filemon, Luigim, Petrkoll