Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Jak dlouho vydržíte ve hře?
Poslední, co si Kei Kurono pamatuje, je, že ho přejelo metro, když se snažil zachránit opilého bezdomovce. Jak hloupá smrt. Ale přesto je stále... naživu?
Ocitl se v místnosti, ze které nemůže odejít, v místnosti se spoustou dalších neznámých lidí. A uprostřed té místnosti je černá koule, která hlásí, že pokud chce zpátky svůj život, musí jít lovit bizarní mimozemšťany. Kei Kurono vstupuje do hry na život a na smrt. Obyčejní lidé vyzbrojeni sci-fi zbraněmi a proti nim bytosti silnější a nebezpečnější než si kdy dokázali představit.

Scénář
Hiroja Oku
Art
Hiroja Oku
Lettering
Daniel Řezníček (DanQ)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční
ISBN/ISSN
978-80-7449-198-6 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
130 x 180 mm
Tisk
černobílý
Váha
250 g
Stran
224
Cena
199 Kč
Originál
Gantz #01 (Shueisha Inc., 2000)
  • Fort
    Fort17.9.2022 19:22Gantz #01
    Kdybych četl jen každou druhou stránku, možná bych z toho měl lepší pocit, ale já četl všechny a něco tak utahaného se mi dlouho nedostalo k rukám. Autor nemá děj promyšlený, svazek končí aniž by navnadil na pořízení druhého.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš11.5.2021 22:00Gantz #01
    Fakt ne, tohle jsem zkoušel a nechytlo a nebavilo mě to. Nejsem asi cílovka. Druhá hvězda za kresbu.
  • Franta z Čokolády
    Franta z Čokolády13.8.2018 10:14Gantz #01
    Jako jo,šlo to.
    Očekávám,že další díly budou lepší.
    Zatím to působí jen jako půlka epizody seriálu.
    60%
  • mearez
    mearez11.6.2017 21:42Gantz #01
    Pěkná pitomost...
  • trudoš
    trudoš editor18.5.2017 22:19Gantz #01
    Neotřelý nápad na zápletku, se kterým mohou přijít snad jen Japonci. Protože kde jinde mohou být přinuceni hákovat i lidé po smrti? A to při ničem komplikovanějším, než je hon na různorodou mimozemskou naplaveninu, která si udělala ze Země galaktickou Mallorcu. Anebo je všechno úplně jinak?
    Hiroja Oku spoléhá na osvědčené ingredience úspěšných kultů, takže Gantz je plný odhalených ňader, hi-tech zbraní, bezskrupulózního násilí a neustávající akce, což ještě umocňuje tajuplná atmosféra nevědomosti, kdy prakticky žádná z ústředních postav netuší, co se to vlastně děje. Přičemž čtenář na tom není jinak, ovšem na rozdíl od hrdinů si může užívat alespoň plnohodnotné melounky. Jenže ačkoli autor boduje zběsilým tempem, zcela selhává v postavách, jelikož povedenější balení mentosek byste pohledali. Nemluvě o nekonečném natahování prakticky čehokoliv, takže i přes nemalý rozsah se nejen že nedočkáte byť jen náznaku odpovědí, ale vlastně ani žádného zásadního obratu. Proto hurá na další díl.
  • Fry
    Fry admin9.4.2017 14:38Gantz #01
    Gantz #01 - V roce 2013 začala vycházet série Gantz, já jsem zrovna nastoupil do prváku a tato manga mi asi přišla jako něco úžasného. Dnes, když mi zbývá posledních pár týdnů do maturity se už ale až tak dobře nebavím, jelikož vím, co bude v příštích pár dílech následovat. Tohle je takové menší varování hlavně pro ty, které jako mě před těmi několika lety zaujal tento první díl, který má prakticky všechno: pubertální hrdiny, sexy holky, zbraně, cool záporáky a bezmyšlenkovitý příběh. Tak uvidíme, jak dlouho u toho vydržím ... Za mě 4*!
  • Maxianimal
    Maxianimal4.8.2016 12:29Gantz #01
    Tak tu mám další mangu, a musím říct, že tohle sem nečets. Budou trošku SPOILERy.
    Hlavní hrdina (totálně namyšlený středoškolský hovado) se náhodou připlete pod metro a umře. Probere se v místnost s několika lidma a nahou holkou, která si podřezala žíly.
    Uprostřed je obrovská mluvící koule, která jim přeje dobré ráno. Potom se otevře, a přikáže všem, aby si vzali zbraně a přiléhavou kombinézu, a šli zabít mimozemšťana jménem "Cibulka". Náhle jsou teleportováni do Tokia a musí najít již zmíněného ETho.
    Najdou malého kluka, který neustále opakuje "Dám vám cibulku". Chvilku jim zdrhá, ale nakonec ho dostanou a zabijou tak, že mu ustřelí všechny končetiny. Ve finále tam přijde něco, co vypadá jak ten malej kluk, akorát je velkej, a rozstřílí jednoho z "vrahů". Tím tenhle díl končí.
    Naprostej mindfuck, absolutně nechápu,co se děje, ale chci víc. Kresba naprosto excelentní.
  • Paldini
    Paldini27.5.2016 06:27Gantz #01
    Je to opravdu tak špatné i v dalších pokračováních? Hrdinové jsou nesympatičtí a kdyby tam nebyli, tak to asi nevadí, protože do dění zasáhnou jen minimálně, hlavní záporák je usmrkané neschopné a neškodné děcko, futuristické zbraně jsou nepotřebné krámy. Nechápu, že mohl mít autor s takovou sračkou úspěch. Ale abych jen nehanil. Kresba je hezká a jediná ženská v komiksu je rovněž hezká.
  • cyboy
    cyboy mecenáš17.5.2016 01:19Gantz #01
    Vidim to dost podobne jako J.W.B. Zacne to v dalsich dilech davat trochu smysl?
  • p3tris
    p3tris19.2.2016 16:44Gantz #01
    I když miluju japonské anime filmy, jsou pro mě Gantz po Death Note teprve druhá klasická manga. A musím říct, že mě bavila o hodně více.
  • jayjay86
    jayjay86 mecenáš26.9.2015 09:43Gantz #01
    Mě to docela zabavilo. Člověk musí zkusit a pozná, zda je to jeho styl nebo ne,. Já DOPORUČUJI..
  • Plocan
    Plocan14.3.2015 11:36Gantz #01
    Pozor! Text může obsahovat spoilery Když je mladý, protivný a naprosto nesympatický hlavní hrdina hned v první kapitole zabit metrem a k vaší nepříliš velké radosti se objeví v jakémsi bytě v Tokiu společně s dalšími lidmi, kteří by si spolu v normálním životě rozhodně neměli co říct a do toho všeho se zjeví nahá vnadná brunetka, říkáte si, že tahle bláznivá jízda nemůže skončit dobře. V tajemné kouli uprostřed bytu se objeví instrukce k likvidaci jakéhosi Cibulky, hrdinům jsou dodány zbraně a na první pohled směšně vypadající přilnavá kombinéza a jde se do akce!
    Při čtení prvního Gantze jsem měl docela rozporuplné pocity. Jednak mě na jednu stranu fascinovala myšlenka, že člověk ani po smrti nemá klid a musí se hnát za podivnými mimozemšťany s vesmírnými zbraněmi, na druhou stranu jsem nečekal, že mi bude nesympatických tolik postav. Hned hlavní postava je naprostej kretén, kterýho prostě nejde mít rád, ať se snažíte jakkoliv. Řekl bych, že to byl asi autorův záměr, protože i když je mi třeba Ičigo z Bleache nesympatický, nemůžu mu upřít, že má styl. Kei nemá vůbec nic... Kozatá holčina se zatím moc neprojevila, Keiův kámoš je pro mě na první pohled nerozeznatelný od Keie a ostatní postavy jsou takové ploché a všechny na jedno brdo. Co se ale autorovi nedá upřít, je pozadí, které je precizně nakreslené a celkově prostředí, které na stránkách vidíte, je jako skutečné. Kresba je tedy dost slušná a co se týče příběhu, ten je zatím velice nejasný. Proč byli vysláni právě oni? Proč musejí zabíjet mimozemšťany? Kdo je ten člověk uvnitř koule? Co to má všechno znamenat? Na odpovědi si asi ještě nějakou tu chvíli počkáme, ale nejlepší bude nad nimi nepřemýšlet a nechat se vtáhnout do příběhu. Ony se odpovědi časem dostaví samy.
    Kniha jako celek si myslím funguje docela dobře, ale na rozdíl od Naruta, kterého jsem posledních pár let četl kapitolu týdně, si nedovedu představit, že bych čekal každý týden na jednu kapitolu Gantze... Kapitoly samy o sobě jsou totiž díky velkým panelům děsivě krátké a když je některému momentu věnována třeba celá dvojstrana, je téměř nemožné posunout se v příběhu dál.
    Celkově se mi první díl ale docela líbil a jsem zvědavý, jak se postavy se svým posláním poperou dál...
    70%
  • Flash
    Flash mecenáš23.2.2015 22:32Gantz #01
    Moje první manga, kterou jsem dočetl do konce. Dobře byl to sice pokus č.2 ale i tak. (na poprvé sem nedočetl Bleache). Musím uznat, že kresebně je to skvělé, až mě udivuje na jak malých obrázcích jde vyjádřit tak detailní kresba. Příběh si s váma taky hraje a v podsatě nutí číst dál. Kdybych si na konci nepřečetl doslov, tak bych netušil co je Gantz . Krátké dialogy mi sedí. Jediné co mě sralo byl ten Cibulák to je pro mě přesně to japonské mindfuck. Ta postava se mi vůbec nelíbila. Ale musím uznat, že Gantz není až tak přehnaný, jako např. některé japonské hry. A taky mě zarazilo, proč tu holku oslovuje v mužském rodě. V tom se vrtat nebudu nejsem japanofil a, kdo ví, třeba to ani holka nebyla.
  • Drekorian
    Drekorian mecenáš17.2.2015 23:27Gantz #01
    Koupeno s únorovou Pevností. Mangy moc nemusím, ale vyčítat žánru, že trpí svými typickými žánrovými klišé je nefér. Gantz je podle mě pěkně nakreslený, děj, hlavně zpočátku příjemně utíká a buduje si kolem sebe houstnoucí auru tajemství. Když ale dojde na první souboj, obočí mi vystřelilo do takové té typické wtf stříšky. Cibulka. Tohle snad nejde brát vážně ani po celkové lobotomii mozku.

    Vzhledem k tomu, že další díly mají dle hodnocení kolísavou kvalitu, velice váhám nad koupí dalšího dílu. Něco na Gantzu rozhodně je, jen nevím, zda je to dost, abych vydržel nesmysly, které jsou druhou stránkou jeho identity.
  • Schramm
    Schramm17.2.2014 12:37Gantz #01
    Stručně a jasně: moje první manga. Šel jsem do toho naslepo - a jsem totálně překvapenej, chytilo mě to. Až tak že ani nevím, jak jsem měl mangu zafixovanou, že mě to nikdy nelákalo. Gantz je pro mě důkaz, že občas je dobrý zariskovat a pustit se do neznáma...
  • Mitsuko
    Mitsuko18.1.2014 18:09Gantz #01
    Popisem děje mě Gantz původně moc nezaujal. Ale hrozně se mi líbila kresba...a potom mi Gantze doporučil kamarád, tak jsem si řekla, že ten první díl přece jen zkusím. A rozhodně nelituji. :-) Když si to člověk čte, už příběh nevyznívá tak uhozeně jako když čtete popis, že někoho přejelo metro, když se snažil zachránit bezdomovce a teď bojuje, aby získal zpět svůj život. Gantz má taky skvělé obrázky na začátek kapitol (přestože hodně jich je erotického rázu, což já teda nijak nevyhledávám).

    Spoiler!!! Příběh začíná tak, že mladý Kei Kurono vidí na nástupišti v metru, jak nějaký opilý bezdomovec spadne na koleje, nikdo se nemá k tomu mu pomoct, až Keiův bývalý spolužák Kató. Nemůže ale bezdomovce sám unést a ke Keiově smůle si ho zrovna v tu chvíli všimne a volá si ho k sobě. No co má chudák dělat, když teď na něj všichni civí a čekají, že půjde známému na pomoc? Bezdomovce zachrání, ale oba je přitom zabije metro. Najednou se ocitnou v místnosti, kde je už několik dalších lidí, a ze které nemůžou odejít. Po nich se ještě objeví roztomilá dívenka, celá mokrá a nahá...jelikož to byla zatím výhradně mužská společnost, jsou všichni mile překvapeni. Uprostřed místnosti stojí jakási koule, která jim potom dá zbraně a obleky (které mi přijdou trochu jako oblečky na SM :-D ale stejně si je skoro nikdo zatím na sebe nevezme) a posílá všechny hledat mimozemšťana Cibulku. Koule je teleportuje ven a tam se jejich cesty trochu rozdělí. Nějaký starý politik, který umřel na rakovinu, se nechce honu účastnit, tak odchází domů. Když se ale příliš vzdálí, vybuchne mu v hlavě čip a jeho boj končí. Kei a Kató zatím doprovázejí slečnu domů. Kató se ale mezitím rozhodne vrátit za ostatními, kteří hledají Cibulku. Toho najdou a chudáčka maličkého (jo, i když je takovej malej a škaredej, přišlo mi ho líto) brutálně zabijí. To na ně ale přijde jakási Cibulkova větší verze (nejspíš jeho táta)...
    Ze začátku jim jeden malý kluk, co tam s nimi byl, tvrdil, že je to jenom televizní show, jeho táta je producent a výherce získá 10 milionů. Tenhle kluk pak ale někam zmizí...

    Jsem tedy trochu zmatená, ale to se jistě vyjasní dalšími díly. Těším se na pokračování, zatím se mi to zdá vcelku zajímavé. :-) A tak krásná kresba... :3
  • krvinka56
    krvinka5630.11.2013 12:26Gantz #01
    Sice to má pomalý rozjezd ale vypadá to na velice zajímavou sérii. Trocha toho násilí pár nahotinek a naprosto odlišné postavy. Pokud srovnám s filmem líbí se mi manga o kousek víc protože je tam pár věcí co tomu pomohou a seznámí lépe s příběhem. Kresba pochopitelně super. Za mne spokojenost.
  • choze
    choze21.11.2013 14:56Gantz #01
    Snad jsem příliš zhýčkaný překombinovaností a skvěle načrtnutými postavami Zápisníku smrti nebo nápaditostí a úchylností Spirály, ale první Gantz mi přišel dost slabý. I Zápisník smrti mě sice pořádně zahákoval až ve třetím díle, ale tam to do té doby držel nosný a rozvíjený námět. Postavy v Gantz zatím nejsou nijak zvlášť zajímavé nebo sympatické, většinu času nevědí, která bije, což je spíš otravné než napínavé, a děj mě nijak extra nezaujal, jako by to někdo psal z oleje a přitom fakt nikam nespěchal. Další díl si nechám ujít.
  • Saiffer
    Saiffer mecenáš8.11.2013 15:34Gantz #01
    Veľkú časť tejto 1. knihy som už poznal, kedže to trochu zospoilerovali Pavlovský s Litošom na prednáške na ComicsSalone (čím ma ale dokonale navnadili). Vyzerá to kvalitne, oplýva to japonskými zvláštnostami, je tam erotika aj akcia. Ale hlavne... stále chcem vedieť čo bude ďalej! Čo mi trochu vadilo bolo, že každá scéna trvala asi tak o 2 strany dlhšie ako by mi prišlo prirodzené. Asi aj preto som mal pocit, že sa toho počas prvej knihy veľa nestalo. Pokračovanie musím mať!
  • kaylin
    kaylin14.10.2013 10:00Gantz #01
    "Gantz" se díky svému prvnímu dílu okamžitě zařadil k nejlepším mangám, které u nás vycházejí. Máme se na co těšit. Více: http://www.comics-blog.cz/2013/10/325-gantz-1-90.html
  • erik
    erik8.10.2013 15:50Gantz #01
    S razanciou správ o hladomoroch v Afrike (čítaj vôbec) na mňa zapôsobila infoška o sérii, ktorú som až do zakúpenia považoval za Gnatz (a to tiež o niečom svedčí, o poruche čítania alebo nezáujme, vyberte si). Nič to, Gantz (& Roses) fičí na vlnách dospeláctva. Vraj.

    Úprimne, nejaké to násilie a erotično mi prišlo šité skôr na navnadenie mladistvého tínedžera, než na dospeláka, ale budiš. Gantz neohúri kresbou (ako Crying Freeman),je z kategórie á la manga. Ako cez kopirák, nechýbajú vnadné krivky a unifikované ksichty. Našťastie sa nesnaží byť šachovou partiou dvoch (troch) puberťákov po mozgovej príhode (ako Zápisník smrti) a ani sa nechce infantilne zapáčiť deťúrencom (Naruto, Bleach). Zato sa tvári tajomne, pridáva niekoľko podivuhodných (a podivných) scén, zjavovanie dievčaťa je fakt husté. Že je to miestami nechutne úchylné (psí jazyk, cibuľové prejavy), sa tak akosi očakáva, však je to Japonsko. Dumky nad údajným skonom sú fajn, ale technologické divy a teleportačné kúsky dávajú šípiť aj iné, ako záhrobné reality. Celkovo to vôbec nebolo zlé, i keď sa toho moc neudialo.

    S ďalšou mangou som už moc koketovať nechcel, ale druhý diel tohto dielka určite vyskúšam.
  • Awakener
    Awakener2.10.2013 18:20Gantz #01
    klasicky japonska divnost, coz u mne boduje
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin2.10.2013 14:46Gantz #01
    What the fuck have i just read? Už jsem se bál, že začínám propadat mangám, co se dostávají na český trh. Třeba to nakonec skončí tak, že se nebudu moct dočkat dalších dílů, že mě bude zajímat vývoj této série... ale teď tomu tak rozhodně není. Absolutně divná zápletka, postavy na přesdržku, dementní dialogy (překlad?), totální bizarnost v negativním slova smyslu (taková klasicky japonská divnost).

    Celkový dojem: 40%
  • Fry
    Fry admin27.9.2013 18:57Gantz #01
    Gantz #01 - Keii Kurono je chlapec, který navštěvuje první ročník střední školy (stejně jako já) a nám se představí zrovna v momentu, kdy čeká na zastávce metra shodou okolností se spolu se svým spolužákem rozhode pomoct bezdomovci, který spadl do kolejiště a potom je jen tak mimochodem přijede metro. Tak přesně takhle začíná tato šílená manga, ve které je více otázek, než odpovědí. Asi mě to chytlo, těším se na další díl a vy to v každém případě zkuste, protože to za zkoušku a i těch 224 Kč rozhodně stojí ... Za mě 5*!
  • xflori01
    xflori0124.9.2013 17:43Gantz #01
    Nová manga na českém trhu - APLAUS!! A teď kritika - trochu mě překvapil formát, který je stejný jako měl Freeman. Další překlad od Křivánkové, který zrovna mi vyhovuje o trochu méně než u Horgoše či Turlogha - např. překladatelka si nedává moc práce s kontrolováním překladu oproti předchozím (u Bleache jsem zpozoroval, že jednou má Destrukce a v druhém svazku stejné znaky přeloží jako Cesta destrukce - drobnosti, které si hodně čtenářů nevšimne, ale které po všimnutí trošku iritují).
    Musím ale pochválit Crew za obálku, obzvlášť za zadní stranu, kde je vyzobrazena nahá sebevražďkyně a okolo je text ohledně obsahu knížky. Miluji tohle na anglickým mangách (např. D.Gray-Man). Doufám, že podobné budou i další díly - obrázek + dostatek textu. (Např. u Naruta či Bleache je minimum textu ohledně obsahu a jinak je celá zadní strana obálka bílá. :( )

    A teď už pryč od věcí, které udělali správně či špatně Crew - Gantz je očividně manga věnovaná spíše dospělým -> SEINEN manga (nahé dívka, která se postupně zobrazuje v místnosti, na které jde "všechno vidět"; později ji jeden gangster nechá aby mu ho "vykouřila" atd.) {omlouvám se za ty výrazy}. Celá knížka má více stran oproti Narutovi, Bleachi a i Death Notu. Ale většina stránek obsahuje snad dvě či tři velké obrázky, takže celá knížka je za chvíli přečtěná a zase tak moc se toho tam nestalo (připomíná mi to současného Bleache - vol. 50+). Ale kresba je úžasná a příběh, no ještě se nedá zhodnotit. (Gantz je jedna z mála slavných mang, kterou jsem ještě nepřečetl celou.)

    Rozhodně si myslím, že je skvělé ho zakoupit. Dejte tomu šanci.
16502383
  • cyboy
    cyboy mecenáš18.5.2016 23:14Gantz #01
    Diky za odpoved. Ze zvedavosti jsem si koupil jeste dalsi dva dily a fakt mi to prijde ujety. A to ne tim spravnym zpusobem. Nejdriv Cibulka a pak kindervajicka...
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin18.5.2016 11:21Gantz #01
    cyboy: Ne.
Četl/a (113)
81splinter, AlmightyMates , Ananasový Džus, Anton, Baffman55, ben_bella, besikv, binnmode, blackJag, Blockholm, Bronn, Caiiiczech, calvin10, Chaolinek, CHester Turner, CHROM, Const.ex, Covenant, cyboy, dajik, DanQ, Darker, Darth Raelchi, Davidos402, Dexir, Dezodoo, Django, erik, Faix, Final, Fives, flyboj, Fort, Fox01, Franta z Čokolády, Fry, Georgíno J., Golem, Houbař, hromotlk, Hugin, hypermlok, Jak, James, james dixon, jd., jh666, Jokke, Kaaos, kallenved, kaylin, Keno, Kerbellos, kinak, kisuke93, Koci, Kraken, L4MIOzZ, Lachvos, lantan1, Lawer de Sanctis, Lookass33, LuckyLjuk, Madao, Martinb, MartiusGray, Maty48, mearez, mindstormjak, mira1239, Mitsuko, moris.cz, motycond, mozzu, Mr.Plysh, namdnas, NecRoman, Negan, Netorack, Nexis, Noci, NylKasbri, oleav, p3tris, PAK, Paldini, petrSF, Poseidon1978, RadimNemec, raenius, raimi, Róbert Nagy , Saiko-chan, Schimi85cz, Schramm, seneke, Shin, Shpeckk, Sir_Pete, smazenapikantniskeble, spekktrum, T3ss, the.kasztan, Tomasino79, trudoš, VanTom, vranakx, Walome, xflori01, Yefery, yogi, Zajo original, zlejzmrd
(220)
665+1, 81splinter, alchymista5, AlmightyMates , Ananasový Džus, Askalon, Awakener, Azbest, AZTeck, BadBoy, Baffman, Baffman55, bboorreekk, besikv, binnmode, blackJag, Blair, bmc75, bobo666_2005, bronxik, Bystrozraký, Caiiiczech, calvin10, carlmichael, Cassidy, Chaolinek, CHester Turner, choze, Const.ex, Corvus, cyboy, DanQ, Darker, Davidos402, DAxik, Dexir, Dezodoo, disclose, doophy, dracula, Drekorian, Dzoglik, erik, filemon, Final, Fives, FrankieOndatra, Franta z Čokolády, Fry, Georgíno J., ghousty, goldschmidchen, Golem, goodspeed, GORERATED, Grebenda, grinder, gruno, Hamichal, Hannibal92, herbert, hlavathor, Houbař, Ho_Reese, Hugin, Hulik, hypermlok, invape, J.T.honza, JackOneil, Jak, James, james dixon, jd., jerry67, jh666, joehot, Johnny Sasaki, Jokke, jones1240, KadetJaina, kallenved, kapicka, Kareru, kaylin, Kazumaki, KdG, kendor007, Keno, Kerbellos, kinak, kinobuta, kisuke93, Koci, konous, Kraken, krvinka56, kucik, Kurt Cocaine, L4MIOzZ, Lamahe, Lawer de Sanctis, Leland, lelky93, Lenny, listr, Lobok257, Loks19, Lookass33, Lord_Arthas, LuckyLjuk, maara, Madao, Mamut12, mangan, markic, Martin Buchal, Martinb, MartiusGray, Masinfira, Maty48, Maxianimal, MB, merhyx, miCHALupka, Mikko, mindstormjak, Mitak, Mitsuko, moiqpiom, mokkun, moris.cz, mozzu, MP, Mr.Plysh, Nanami, NecRoman, Negan, netvor, Nexis, Nightmare, Noci, noMster, NylKasbri, o2t2, p3tris, Paldini, pavel, pavouk, pechna, petrSF, Plocan, POLAKST, Poseidon1978, Premek, punisher, RadimNemec, Radkos, raenius, Raijin, raimi, Rety, Ricarderon, Róbert Nagy , sabca.0207, Saiffer, Saiko-chan, Salien, Sammael, Saran, Satan__666, Schimi85cz, Schramm, seezeethree, segy, seneke, Shin, Shpeckk, shyANDROID, Sidi Santini, Sir_Pete, SiWeX, Skot, sleepless, spekktrum, stepan.tichy, T3ss, tacmud, Tarka Daal, Tialster, Tomasino79, Tombal, tomned, Tomzany, Toren, trudoš, tulipstros, vallyslayer, VanTom, vishnar, Vítek, vranakx, Were-chan, Wiruss, wolfinov@seznam.cz, WoodySempaii, xai, xflori01, xintax, yogi, YukioSanUchiha, Zajda, Zajo original, Zbysek2410, ZD3H, zdennanek, zdoog, zebedee, Zíďas, zlejzmrd
Chce (8)
Bozhi, Braindead, burzum, deadpool, Doppelganger, martas, sawtooth, WereWolf
Nabízí (5)
Bystrozraký, FrankieOndatra, L4MIOzZ, Rety, www.foxbazar.cz